+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Taitei Giemon Soba, 240g - Naraya Soba, Japonia
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Taitei Giemon Soba, 240g - Naraya Soba, Japonia

DRN NISBS01

 

Pret: 55,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Taitei Giemon Soba, 240g - Naraya Soba, Japonia

Veti fi sedusi de delicatul parfum de hrisca al acestor taitei (hrisca cultivata si recoltata exclusiv in Fukuoka, Japonia).

Utilizari:

Faina de ignama japoneza (dioscorea japonica) asociata fainii de hrisca (cel putin 55%) confera acestor exceptionali taitei soba o textura fina si usor crocanta.

Acesti taitei sunt produsi in mod complet artizanal, unul cate unul, manual.

Se recomanda sa se consume reci.

Un pachet este suficient pentru 2 - 3 persoane, in functie de apetit!

Acesti taitei se fierb in apa clocotita, ca si pastele europene si se consuma, in general, fie intr-un bol care se umple cu mentsuyu fierbinte (un fel de fond), fie clatiti cu apa rece.

Ingrediente: faina de hrisca, faina de grau, faina de igname (dioscorea japonica), sare.

Alergeni: grau.

A se pastra in loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui.

Pachet: 240 g

Producator: Naraya Soba, Japonia

Preparare pentru 240 gr de Giemon soba:

Acesti taitei soba traditionali, delicat de gatit, se prepara in urmatoarea maniera:

  • Se dau in clocot 3 litri de apa, se adauga taiteii in apa si se amesteca usor.
  • Adugati apa rece in cazul in care apa fierbe prea tare, se micsoreaza flacara si se fierb 5 minute.
  • Se scurg taiteii printr-o strecuratoare si se clatesc cu apa rece, amestecand delicat.
  • Se scurg bine.
  • Se consuma in maximum 5 minute de la scurge, pentru a profita la maximum de savoare si textura.

Sugestii de consum:

  • Mori soba (taitei soba reci, serviti pe o tava de bambus): se pune soba-tsuyu (sos pentru taitei soba, din dashi, sos de soia si mirin) intr-un bol si se asezoneaza cu chives tocata, ridichie alba rasa, ghimbir ras, alge nori taiate fasii subtiri, seminte de susan alb, wasabi si shiso verde. Se adauga taiteii soba in acest sos si se mananca.
  • Bukkake soba (taitei soba serviti intr-un bol, apoi acoperiti cu supa fierbinte sau rece).
  • Amestecati cu fasii de alge kombu (tororo kombu), bonito (ton dungat) uscat si ras (kezuribushi) si cepsoara tocata. Se acopera cu soba-tsuyu rece sau fierbinte si se mananca.

Sosuri de baza pentru taiteii soba, sômen si udon:

Sos Tsuyu pentru taitei soba (4 persoane):

  • Sos de baza: 330 ml dashi + 50 ml sos de soia + 30 ml mirin;
  • Sos putin sarat: 250 ml dashi + 60 ml sos de soia + 30 ml mirin.

Sos Tsuyu pentru taitei sômen si udon (4 persoane):

  • Sos de baza: 400 ml dashi + 50 ml sos de soia + 40 ml mirin;
  • Sos putin sarat: 250 ml + 60 ml sos de soia + 50 ml mirin.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115