Taitei Giemon Soba, 240g - Naraya Soba, Japonia

DISPONIBIL LA COMANDA -
DRN NISBS01

55 Lei cu TVA

Taitei Giemon Soba, 240g - Naraya Soba, Japonia Veti fi sedusi de delicatul parfum de hrisca al acestor taitei (hrisca cultivata si recoltata exclusiv in Fukuoka, Japonia). Utilizari: Faina de ignama japoneza (dioscorea japonica) asociata fainii de hrisca (cel putin 55%)...
+

Taitei Giemon Soba, 240g - Naraya Soba, Japonia

Veti fi sedusi de delicatul parfum de hrisca al acestor taitei (hrisca cultivata si recoltata exclusiv in Fukuoka, Japonia).

Utilizari:

Faina de ignama japoneza (dioscorea japonica) asociata fainii de hrisca (cel putin 55%) confera acestor exceptionali taitei soba o textura fina si usor crocanta.

Acesti taitei sunt produsi in mod complet artizanal, unul cate unul, manual.

Se recomanda sa se consume reci.

Un pachet este suficient pentru 2 - 3 persoane, in functie de apetit!

Acesti taitei se fierb in apa clocotita, ca si pastele europene si se consuma, in general, fie intr-un bol care se umple cu mentsuyu fierbinte (un fel de fond), fie clatiti cu apa rece.

Ingrediente: faina de hrisca, faina de grau, faina de igname (dioscorea japonica), sare.

Alergeni: grau.

A se pastra in loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui.

Pachet: 240 g

Producator: Naraya Soba, Japonia

Preparare pentru 240 gr de Giemon soba:

Acesti taitei soba traditionali, delicat de gatit, se prepara in urmatoarea maniera:

  • Se dau in clocot 3 litri de apa, se adauga taiteii in apa si se amesteca usor.
  • Adugati apa rece in cazul in care apa fierbe prea tare, se micsoreaza flacara si se fierb 5 minute.
  • Se scurg taiteii printr-o strecuratoare si se clatesc cu apa rece, amestecand delicat.
  • Se scurg bine.
  • Se consuma in maximum 5 minute de la scurge, pentru a profita la maximum de savoare si textura.

Sugestii de consum:

  • Mori soba (taitei soba reci, serviti pe o tava de bambus): se pune soba-tsuyu (sos pentru taitei soba, din dashi, sos de soia si mirin) intr-un bol si se asezoneaza cu chives tocata, ridichie alba rasa, ghimbir ras, alge nori taiate fasii subtiri, seminte de susan alb, wasabi si shiso verde. Se adauga taiteii soba in acest sos si se mananca.
  • Bukkake soba (taitei soba serviti intr-un bol, apoi acoperiti cu supa fierbinte sau rece).
  • Amestecati cu fasii de alge kombu (tororo kombu), bonito (ton dungat) uscat si ras (kezuribushi) si cepsoara tocata. Se acopera cu soba-tsuyu rece sau fierbinte si se mananca.

Sosuri de baza pentru taiteii soba, sômen si udon:

Sos Tsuyu pentru taitei soba (4 persoane):

  • Sos de baza: 330 ml dashi + 50 ml sos de soia + 30 ml mirin;
  • Sos putin sarat: 250 ml dashi + 60 ml sos de soia + 30 ml mirin.

Sos Tsuyu pentru taitei sômen si udon (4 persoane):

  • Sos de baza: 400 ml dashi + 50 ml sos de soia + 40 ml mirin;
  • Sos putin sarat: 250 ml + 60 ml sos de soia + 50 ml mirin.

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri