+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


"Tapas - Das Kochbuch" - Juan Amador
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

"Tapas - Das Kochbuch" - Juan Amador

BOS 21236

 

Pret: 240,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

"Tapas - Das Kochbuch" - Juan Amador

 

In limba germana

Descriere:

Juan Amador, bucatar cu trei stele Michelin, este unul dintre cei mai apreciati si influenti reprezentanti ai bucatariei de avangarda spaniole din Germania.

Cincizeci dintre cele mai reusite creatii ale sale sunt prezentate in aceasta carte.

Tapas-urile lui Juan Amador sunt total diferite de ceea ce se serveste in mod ocazional ca tapas. Deoarece tapas sunt pentru Juan Amador “mici turnee culinare prin lume, preparate perfect, si care se consuma ca gustari in restaurantele de top”. Reinterpretarea tapas-urilor traditionale spaniole, in maniera proprie, se reflecta in retetele sale: gazpacho cu cirese si Jamon Iberico, piept de porumbel cu crema de ceapa, Lomo Iberico si reductie de PX, macrou cu piersici marinate si galbiori, ulei de chimen si reductie de Banyuls.

Juan Amador, un chef german cu origini spaniole, recompensat cu trei stele Michelin, 18 puncte Gault Millau si titlul de “Cel mai Inovator Bucatar al Anului 2005”, este considerat un pionier al bucatariei moleculare in Germania.

Perfectiunea este credo-ul lui. Este pasionat de experimente cu ingrediente si produse avangardiste pana la obtinerea unui rezultat perfect. Numai rezultatele perfecte sunt acceptate si acelasi lucru se poate constata si in cartea lui.

Unele retete sunt dificil de realizat de catre bucatarii neprofesionisti, iar anumite ingrediente se gasesc numai in magazine specializate. Dar acest “efort” este recompensat de aromele impresionante si, cei curajosi, vor beneficia de veritabile focuri de artificii atat vizual cat si din punct de vedere al gustului. In appendix sunt prezentate ingrediente mai putin cunoscute, cum ar fi agar-agar, migdale verzi, sau isop, precum si ustensilele necesare pentru bucataria molecualra.

"Tapas - Das Kochbuch" se evidentiaza clar fata de cartile obisnuite de tapas, iar cei care sunt reticenti la aditivii si metodele folosite trebuie sa stie ca multe dintre aceste substante se folosesc in mod curent in alimentatie. De exemplu, agar-agar are o foarte lunga traditie in bucataria japoneza ca gelifiant si ingrosator, iar bucataria japoneza este una dintre cele mai bune din lume!

Pagini: 220

Editura: Tre Torri, Germania

Anul publicarii: 2006

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115