Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

"Tapas - Das Kochbuch" - Juan Amador

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B21236
26800 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare produse

Descriere produs

"Tapas - Das Kochbuch" - Juan Amador

In limba germana

Descriere:

Juan Amador, bucatar cu trei stele Michelin, este unul dintre cei mai apreciati si influenti reprezentanti ai bucatariei de avangarda spaniole din Germania.

Cincizeci dintre cele mai reusite creatii ale sale sunt prezentate in aceasta carte.

Tapas-urile lui Juan Amador sunt total diferite de ceea ce se serveste in mod ocazional ca tapas. Deoarece tapas sunt pentru Juan Amador "mici turnee culinare prin lume, preparate perfect, si care se consuma ca gustari in restaurantele de top”. Reinterpretarea tapas-urilor traditionale spaniole, in maniera proprie, se reflecta in retetele sale: gazpacho cu cirese si Jamon Iberico, piept de porumbel cu crema de ceapa, Lomo Iberico si reductie de PX, macrou cu piersici marinate si galbiori, ulei de chimen si reductie de Banyuls.

Juan Amador, un chef german cu origini spaniole, recompensat cu trei stele Michelin, 18 puncte Gault Millau si titlul de "Cel mai Inovator Bucatar al Anului 2005”, este considerat un pionier al bucatariei moleculare in Germania.

Perfectiunea este credo-ul lui. Este pasionat de experimente cu ingrediente si produse avangardiste pana la obtinerea unui rezultat perfect. Numai rezultatele perfecte sunt acceptate si acelasi lucru se poate constata si in cartea lui.

Unele retete sunt dificil de realizat de catre bucatarii neprofesionisti, iar anumite ingrediente se gasesc numai in magazine specializate. Dar acest "efort” este recompensat de aromele impresionante si, cei curajosi, vor beneficia de veritabile focuri de artificii atat vizual cat si din punct de vedere al gustului. In appendix sunt prezentate ingrediente mai putin cunoscute, cum ar fi agar-agar, migdale verzi, sau isop, precum si ustensilele necesare pentru bucataria molecualra.

"Tapas - Das Kochbuch" se evidentiaza clar fata de cartile obisnuite de tapas, iar cei care sunt reticenti la aditivii si metodele folosite trebuie sa stie ca multe dintre aceste substante se folosesc in mod curent in alimentatie. De exemplu, agar-agar are o foarte lunga traditie in bucataria japoneza ca gelifiant si ingrosator, iar bucataria japoneza este una dintre cele mai bune din lume!

Pagini: 220

Editura: Tre Torri, Germania

Anul publicarii: 2006

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs