Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

"Tapas - Das Kochbuch" - Juan Amador

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B21236
24300 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Transport Curier RAPID
Magazin de Incredere

Marca de incredere

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

"Tapas - Das Kochbuch" - Juan Amador

 

In limba germana

Descriere:

Juan Amador, bucatar cu trei stele Michelin, este unul dintre cei mai apreciati si influenti reprezentanti ai bucatariei de avangarda spaniole din Germania.

Cincizeci dintre cele mai reusite creatii ale sale sunt prezentate in aceasta carte.

Tapas-urile lui Juan Amador sunt total diferite de ceea ce se serveste in mod ocazional ca tapas. Deoarece tapas sunt pentru Juan Amador “mici turnee culinare prin lume, preparate perfect, si care se consuma ca gustari in restaurantele de top”. Reinterpretarea tapas-urilor traditionale spaniole, in maniera proprie, se reflecta in retetele sale: gazpacho cu cirese si Jamon Iberico, piept de porumbel cu crema de ceapa, Lomo Iberico si reductie de PX, macrou cu piersici marinate si galbiori, ulei de chimen si reductie de Banyuls.

Juan Amador, un chef german cu origini spaniole, recompensat cu trei stele Michelin, 18 puncte Gault Millau si titlul de “Cel mai Inovator Bucatar al Anului 2005”, este considerat un pionier al bucatariei moleculare in Germania.

Perfectiunea este credo-ul lui. Este pasionat de experimente cu ingrediente si produse avangardiste pana la obtinerea unui rezultat perfect. Numai rezultatele perfecte sunt acceptate si acelasi lucru se poate constata si in cartea lui.

Unele retete sunt dificil de realizat de catre bucatarii neprofesionisti, iar anumite ingrediente se gasesc numai in magazine specializate. Dar acest “efort” este recompensat de aromele impresionante si, cei curajosi, vor beneficia de veritabile focuri de artificii atat vizual cat si din punct de vedere al gustului. In appendix sunt prezentate ingrediente mai putin cunoscute, cum ar fi agar-agar, migdale verzi, sau isop, precum si ustensilele necesare pentru bucataria molecualra.

"Tapas - Das Kochbuch" se evidentiaza clar fata de cartile obisnuite de tapas, iar cei care sunt reticenti la aditivii si metodele folosite trebuie sa stie ca multe dintre aceste substante se folosesc in mod curent in alimentatie. De exemplu, agar-agar are o foarte lunga traditie in bucataria japoneza ca gelifiant si ingrosator, iar bucataria japoneza este una dintre cele mai bune din lume!

Pagini: 220

Editura: Tre Torri, Germania

Anul publicarii: 2006

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

*Livrarea produselor congelate

Livrarea produselor se realizeaza prin curier!

Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.

Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.

Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.

Atentie!

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!

Average Star Rating:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    0
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 star
    0
Have you used the product?
Tell us something about it and help others make the right decision
Show reviews with:
5 stars (0 Review-uri)
4 stars (0 Review-uri)
3 stars (0 Review-uri)
2 stars (0 Review-uri)
1 star (0 Review-uri)

No reviews found