Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Techno Culinaire - Michel Maincent, Robert Labat

ÎN STOC
Matfer 819166

125 Lei (TVA inclus)

Techno Culinaire - Michel Maincent, Robert Labat In limba franceza. O carte pedagogica pentru lucratorii din restaurante si hoteluri. Personalul, echipamente, ustensile, preparate, ingrediente, igiena si siguranta alimentara.  Michel Maincent-Morel. Profesor de tehnica invatarii...
+

Techno Culinaire - Michel Maincent, Robert Labat

In limba franceza.

O carte pedagogica pentru lucratorii din restaurante si hoteluri. Personalul, echipamente, ustensile, preparate, ingrediente, igiena si siguranta alimentara. 

Michel Maincent-Morel. Profesor de tehnica invatarii profesionale. Profesor si bucatar-sef onorific al liceului tehnologic de meserii hoteliere Jean Drouant, Paris. Autor al cartilor “Travaux pratiques de cuisine - Practical kitchen work - Technologie culinaire”, grand prix pentru cea mai buna carte acordat de l'Académie Nationale de Cuisine, “Cuisine de référence” – marele premiu pentru cea mai buna carte al de l'Académie Nationale de Cuisine, Technologie culinaire 1ère année et 2e année, collection BEP/CAP: progrmul complet ilustrat, “BEP Technologie culinaire”, marele premiu pentru cea mai buna carte din anul 2003 acordat de l'Académie Nationale de Cuisine, “La cuisine de référence”, versiunea completa, marel premiu pentru cea mai buna carte din 2003 conferit de l'Académie Nationale de Cuisine (exista si in traducere spaniola, portigheza si italiana).

Robert Labat. Profesor onorific de invatamant profesional EREA Paris. Autor al cartilor “Aide-mémoire de l'apprenti cuisinier” si “Aide-mémoire des cuisines régionales françaises et des cuisines européennes”. Coautor al cartilor “Aide-mémoire des cuisines régionales françaises et des cuisines européennes”, colectia BEP/CAP: programul complet ilustrat si “BEP Technologie culinaire”, castigatorea a mareluipremiu pentru cea mai buna carte din 2003 acordat de l'Académie Nationale de Cuisine.

Detalii:

  • Cartonata: 524 pagini
  • Format: 300 x 25 x 210mm
  • Editura : BPI, Franta
  • Limba: Franceza
  • Anul publicarii: 2009

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "LA COMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri