+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Termometru GOURMET CHECK, pentru Gratar - OutdoorChef
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Termometru GOURMET CHECK, pentru Gratar - OutdoorChef

BOS 20712

 

Pret: 199,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Termometru GOURMET CHECK, pentru Gratar - OutdoorChef

 

Indispensabil pentru toti cei care vor sa obtina rezultate perfecte la gratar.

Sonda, din inox, este doata cu un senzor dual care poate sa masoare atat temperatura in centrul termic cat si temperatura ambientala.

Functie timer.

Gama de temperaturi: de la 30°C pana la 250°C.

Dimensiuni: 2 x 7 x 8.5 cm
Greutate: 0.2 kg

Grade de frigere in functie de carne si de temperatura din centrul termic (valori estimative):

VITA

  • in sange (rare, saignant): Carnea este moale la atingere, temperatura din centrul termic: 40 - 50°C
  • mediu spre in sange (medium rare, à point): Carnea este usor flexibila la atingere, temperatura din centrul termic: 52 - 55°C
  • bine-facuta (well done, bien cuit): Carnea este ferma la atingere, temperatura din centrul termic 70 - 75°C.

RATA, BIBILICA

  • temperatura din centrul termic: 60 - 65°C;

MIEL, VITEL, PORC

  • temperatura din centrul termic: 62 - 65°C;

VANAT

  • temperatura din centrul termic: 55 - 66°C (vanat cu par);
  • temperatura din centrul termic: 60 - 70°C (vanat cu pene);

PUI

  •  temperatura din centrul termic: 75°C.

CARNE TOCATA

  • temperatura din centrul termic: 70 - 75°C.

PESTE OCEANIC:

  • temperatura din centrul termic: 40 - 50°C.

 

Producator: OutdoorChef, Elvetia

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

550,00 Lei   Pret: 440,00 Lei

  Pret: 290,00 Lei

  Pret: 165,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115