Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Termometru GOURMET CHECK, pentru Gratar - OutdoorChef

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B20712
|  Producator: OutdoorChef

287 Lei (TVA inclus)

Termometru GOURMET CHECK, pentru Gratar - OutdoorChef   Indispensabil pentru toti cei care vor sa obtina rezultate perfecte la gratar. Sonda, din inox, este doata cu un senzor dual care poate sa masoare atat temperatura in centrul termic cat si temperatura ambientala. Functie timer....
+

Termometru GOURMET CHECK, pentru Gratar - OutdoorChef

 

Indispensabil pentru toti cei care vor sa obtina rezultate perfecte la gratar.

Sonda, din inox, este doata cu un senzor dual care poate sa masoare atat temperatura in centrul termic cat si temperatura ambientala.

Functie timer.

Gama de temperaturi: de la 30°C pana la 250°C.

Dimensiuni: 2 x 7 x 8.5 cm
Greutate: 0.2 kg

Grade de frigere in functie de carne si de temperatura din centrul termic (valori estimative):

VITA

  • in sange (rare, saignant): Carnea este moale la atingere, temperatura din centrul termic: 40 - 50°C
  • mediu spre in sange (medium rare, à point): Carnea este usor flexibila la atingere, temperatura din centrul termic: 52 - 55°C
  • bine-facuta (well done, bien cuit): Carnea este ferma la atingere, temperatura din centrul termic 70 - 75°C.

RATA, BIBILICA

  • temperatura din centrul termic: 60 - 65°C;

MIEL, VITEL, PORC

  • temperatura din centrul termic: 62 - 65°C;

VANAT

  • temperatura din centrul termic: 55 - 66°C (vanat cu par);
  • temperatura din centrul termic: 60 - 70°C (vanat cu pene);

PUI

  •  temperatura din centrul termic: 75°C.

CARNE TOCATA

  • temperatura din centrul termic: 70 - 75°C.

PESTE OCEANIC:

  • temperatura din centrul termic: 40 - 50°C.

 

Producator: OutdoorChef, Elvetia

Producator:
OutdoorChef

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri