Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

The Larousse Book of Bread: Recipes to Make at Home - Éric Kayser

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
PH 9780714868875

175 Lei TVA inclus

The Larousse Book of Bread: Recipes to Make at Home - Éric Kayser In limba engleza. O enciclopedie culinara cu 80 de retete de paine. Facerea painii a devenit din ce in ce mai populara, iar The Larousse Book of Bread explica tehnicile complexe cu instructiuni ilustrate pas cu...
+

The Larousse Book of Bread: Recipes to Make at Home - Éric Kayser

In limba engleza.

O enciclopedie culinara cu 80 de retete de paine.

Facerea painii a devenit din ce in ce mai populara, iar The Larousse Book of Bread explica tehnicile complexe cu instructiuni ilustrate pas cu pas si contine 80 de retete pentru a coace o gama vasta de paine artizanale clasice cum ar fi:

  • Clasice (baghete, boules)
  • Specialitati de paine (multicereale, secara, taraneasca, fara gluten)
  • Paine fara drojdie (alac, “turta morarului”)
  • Paine aromatizata (paine cu smochine, cu portocale, cu cerneala de sepie)
  • Paine cu ulei (ciabatta, opizz)
  • Produse de patiserie (croissant, brioche, pain au chocolat)
  • Chifle (cu mac, cu sunca si nuci pecan, cu alge)
  • Paine regionala (marguerite, vivarais)
  • Paine internationala (focaccia, paine turceasca ekmek)

Cartea are o structura unica si este un ghid complet al tehnicilor, ingredientelor si echipamentelor necesare la prepararea painii.

The Larousse Book of Bread este o resursa indispensabila atat pentru incepatori cat si pentru brutarii profesionisti.  

Considerat unul dintre cei mai buni brutari francezi, Éric Kayser (nascut in 1968) provine dintr-un lung sir de brutari francezi si are mai mult de 80 de brutarii eponime (Maison Kayser) in lumea intreaga: 20 in Paris, trei in New York si altele in Grecia, Portugalia, Rusia, Japonia, Ucraina, Maroc, Senegal, Coreea de Sud, Liban, Emiratele Arabe, Singapore, Hong Kond si Taiwan. 

“Daca Raiul ar fi o boulangerie, ar arata ca Maison Kayser.” – Food52

“Pentru cei care iau in serios coacerea painii… Mai mult de 80 de retete fabuloase.” – Cookbook Digest

Detalii:

  • Cartonata: 320 pagini
  • Format: 270 x 180 mm
  • Ilustratii: 800
  • Editura: Phaidon/Larousse
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2015

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri