Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

The Origins of Cooking (Signed Edition) - elBullifoundation

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9781838662387

720 Lei (TVA inclus)

The Origins of Cooking (Signed Edition) - elBullifoundation In limba engleza. O explorare in profunzime a originii gatitului, asa cum este vazuta de Ferran Adria - o autoritate de prim-plan in domeniul culinar - si elBullifoundation . Aceasta lucrare esentiala examineaza bazele...
+

The Origins of Cooking (Signed Edition) - elBullifoundation

In limba engleza.

O explorare in profunzime a originii gatitului, asa cum este vazuta de Ferran Adria - o autoritate de prim-plan in domeniul culinar - si elBullifoundation.

Aceasta lucrare esentiala examineaza bazele bucatariei, incepand cu cele mai vechi izvoare. Urmarind fiecare element in ceea ce priveste ingredientele, instrumentele si deprinderile implicate in prepararea hranei, cartea ridica niste semne de intrebare foarte oportune, cum ar fi: alegerea alimentelor crude inseamna a gati sau gatitul incepe atunci cand se folosesc ustensile specifice in procesul de transformare? Pot fi alimentele considerate “gatite” daca sunt mancate in stare cruda? Plina de texte interesante, diagrame si imagini iluminante, furnizate de elBullifoundation, cartea este esentiala pentru biblioteca oricarui bucatar.

The Origins of Cooking este o excelenta carte de istorie si antropologie culinara, nu o carte de retete.  

Despre autor:

Ferran Adrià s-a alaturat echipei restaurantului elBulli in anul 1984 si a progresat rapid la pozitia de bucatar sef cu trei stele Michelin. Faimos pentru tehnicile sale culinare de pionierat, a fost aplaudat si imitat in toata lumea. De la inchiderea restaurantului elBulli in anul 2011, Ferran Adrià a tinut conferinte pe tot globul si a pus bazele elBullifoundation - o academie culinara si un think tank, pe locul restaurantului elBulli, langa Barcelona. 

Detalii:

  • Cartonata: 480 pagini
  • Format: 330 x 230 mm
  • Ilustratii: 500
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2021

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri