Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
GBS 9780982761021C

550 Lei TVA inclus

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold In limba engleza. The Photography of Modernist Cuisine este un festin pentru ochi, infatisand frumusetea mancarii cu ajutorul fotografiilor frapante si inovatoare. Modernist Cuisine este o echipa interdisciplinara, cu sediul...
+

The Photography of Modernist Cuisine - Nathan Myhrvold

In limba engleza.

The Photography of Modernist Cuisine este un festin pentru ochi, infatisand frumusetea mancarii cu ajutorul fotografiilor frapante si inovatoare.

Modernist Cuisine este o echipa interdisciplinara, cu sediul in Bellevue, Washington, fondata si condusa de omul de stiinta Nathan Myhrvold. Echipa include oameni de stiinta, cercetatori si bucatari experimentali, precum si o intreaga echipa editoriala - toti dedicati cercetarii in domeniul artei culinare prin aplicatii creative ale cunostintelor stiintifice si prin tehnici experimentale.

In cartea The Photography of Modernist Cuisine ingredientele simple, preparatele eclectice si dinamica muncii in bucatarie se transforma, cu ajutorul fotografiilor, intr-o arta vivace si impresionanta. Sute de fotografii uimitoare cuprind unele dintre cele mai extraordinare imagini din cartile Modernist Cuisine and Modernist Cuisine at Home, precum si multe fotografii noi si nepublicate pana acum.  

Cartea poarta cititorul prin bucataria revolutionara a The Cooking Lab si a studioului foto al acestuia, intr-un tur vizual care dezvaluie echipamentele speciale si tehnicile pe care echipa Modernist Cuisine le foloseste pentru a crea inventiile culinare si imaginile spectaculoase ale acesteia. Fotografii aspiranti vor gasi sfaturi folositoare despre cum sa incadreze si sa fotografieze, in mod profesional, propriile imagini cu preparatele culinare, atat in restaurant cat si acasa. 

Avand pagini duble cu aproape 60% mai mari decat cele din Modernist Cuisine si folosind imprimarea stochastica pe hartie de cea mai buna calitate, The Photography of Modernist Cuisine va fi un obiect pretios si un cadou apreciat de catre pasionatii de bucatarie, iubitorii de fotografie si de catre oricine apreciaza frumusetea naturala si bucuria admirarii ei dintr-o alta perspectiva.

Nathan Myhrvold, fondator al The Cooking Lab, coautor al Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking si al Modernist Cuisine at Home, si autor al The Photography of Modernist Cuisine, este pasionat de stiinta, gatit si fotografie inca de cand era mic. La varsata de 13 ani, Nathan deja gatea cina pentru masa familiala de Thanksgiving si transformase baia casei intr-un atelier de fotografie. 

Myhrvold detine un doctorat in fizica matematica si teoretica, precum si o diploma de master in economie la Princeton University. Mai detine si alte titluri de master in geofizica si fizica spatiului si o diploma de licenta in matematica la University of California, Los Angeles. Myhrvold a facut cercetari post-doctorale la Cambridge University, impreuna cu Stephen Hawking, in domeniul cosmologiei, teoria cuantica a campurilor in spatiu-timp curb si teoria cuantica a gravitatiei, totul inainte de a lansa o companie de software ce va fi ulterior achizitionata de Microsoft.

Desi cariera lui a luat amploare, Nathan a gasit totusi timp sa exploreze lumea culinara si fotografia. Cand lucra pentru Bill Gates, ca director tehnologic la Microsoft, Nathan a facut parte dintr-o echipa care a castigat concursul Memphis World Championship Barbecue; a lucrat ca stagiar la restaurantul Rover’s din Seattle, al chefului Thierry Rautureau, dupa care si-a luat o perioada libera pentru a-si dobandi diploma culinara de la École de Cuisine La Varenne, din Franta.

Nathan s-a retras de la Microsoft in anul 1999 pentru a fonda Intellectual Ventures si pentru a-si urma cateva pasiuni de-o viata: fotografia, gatitul si stiintele alimentare. Intre timp, unele dintre fotografiile sale au fost publicate in albumul America 24/7 (DK Publishing, Inc., 2003) si in albumul Washington 24/7 (DK Publishing, Inc., 2004).

Negasind informatii practice despre gatitul sous-vide, a decis sa scrie cartea ce simtea ca lipseste - una care sa furnizeze explicatiile stiintifice ale proceselor de gatire, istoria gatitului si tehnicile, echipamentele si retetele folosite la gatitul modern. Inspirat de acest vid din literatura culinara, a decis sa imparta cu ceilalti stiinta gatitului si minunile bucatariei moderne, sperand sa transmita mai departe curiozitatea si pasiunea sa pentru domeniul culinar. 

Pentru a pregati prima sa carte, Nathan a fondat The Cooking Lab, a angajat o echipa interdisciplinara care a inclus oameni de stiinta, bucatari de cercetare si scriitori, publicand, in anul 2011, mult-aclamata lucrare in sase volume si 2438 de pagini - Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking.

Lucrarea a fost urmata de Modernist Cuisine at Home, in anul 2012, care aplica informatiile din cartea originala intr-un format conceput pentru bucatarii amatori. In 2013, a scris The Photography of Modernist Cuisine, iar The Cooking Lab a intrat intr-un parteneriat cu Inkling pentru a lansa Modernist Cuisine app. 

“Este, de departe, cea mai edificatoare si inspirationala carte despre cum se face fotografia culinara.” – Popular Photography

“Ne place acest noua carte-monstru… deoarece ridica fotografia culinara la un alt nivel, mult mai captivant, datorita tehnicii si gandirii creative.” - Wired

“Una dintre cele mai bune carti de bucate fara retete din 2013.” The Washington Post

Detalii:

  • Cartonata: 312 pagini
  • Format: 454 x 343 mm
  • Ilustratii: 0
  • Editura: The Cooking Lab
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2013

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri