Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

The Taste of America - Colman Andrews

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9780714865829

180 Lei (TVA inclus)

The Taste of America - Colman Andrews In limba engleza. The taste of America este un compendiu al celor mai bune alimente din SUA. De la cele mai fine branzeturi artizanale, la cele mai picante sosuri de chili si pana la cele mai suculente stridii, este o celebrare a celor mai bune...
+

The Taste of America - Colman Andrews

In limba engleza.

The taste of America este un compendiu al celor mai bune alimente din SUA. De la cele mai fine branzeturi artizanale, la cele mai picante sosuri de chili si pana la cele mai suculente stridii, este o celebrare a celor mai bune alimente produse in America, selectate de renumitul expert culinar si gurmand pasionat, Colman Andrews.

Sunt prezentate 250 dintre cele mai extraordinare produse alimentare fabricate si vandute in SUA (atat in mod artizanal cat si pe scala mare), cu accent pe cele cu caracteristici regionale distincte, incluzand dar nelimitandu-se la produse lactate, uleiuri, otet, sosuri, faina, siropuri, paine, mezeluri, dulciuri si conserve. Include si cele mai bune ingrediente proaspete, evidentiinu-le pe cele cu caracteristici regionale specifice, incluzand fructe si legume, fructe de mare si carne.

Fiecare articol este insotit de un text vivace si accesibil, de minimum 300 de cuvinte, detaliind istoria, metodele de productie si modul de folosire, pe langa descrierile ce evoca gusturile si aroma intr-un mod ce-i face pofta cititorului. Majoritatea textelor sunt insotite de ilustratii.  

Cartea incepe cu o introducere scrisa de Colman Andrews si este structurata pe capitole conform tipului de aliment. Include o lista de producatori si detalii despre cum se poate obtine fiecare produs in parte. "If there is one person you can trust when it comes to reliable sources of the best culinary craftsmen in America, it’s Colman Andrews. Tastes are always evolving, so nothing is more important than having a relevant compendium to honor the artisanal evolution of America’s food and its cuisine." - Daniel Boulud, Chef/Owner, Restaurant Daniel and Dinex Group

"Leave it to Colman Andrews to give us the DNA of quintessential American flavors. This amazing book reminds you of favorite items you may have forgotten, or introduces you to something totally new that's long been a regional tradition. It's a perfect window into the history of the foods that help tell America's culinary story." - José Andrés, chef and restaurateur, Think Food Group 

"From beef jerky to peanut brittle, from spot prawns to goo goo clusters, Colman’s love for food, especially American, shines through. With seemingly endless perfect information, he just makes us hungry." - Jonathan Waxman, chef, Barbuto

"Colman’s genuine love of all things we eat and brilliant, probing intellect make him the best person on the planet to write a book of this size and power. His anthological take on American Food in The Taste of America is rightfully ‘Bunyanesque!’ I’m ready to succumb to the temptation of it all!" - Norman van Aken, Chef and author of No Experience Necessary 

"In Colman Andrews' book... There are wonderfully nostalgic accounts of the author's favourite food stuffs, histories of some of America's best-loved brands and 125 sensational illustrations." - It's Nice That 

"Tailor-made for a coffee table? The most fun comes from just picking a page at random to discover a regional specialty like she-crab soup from the Lowcountry, or a basic staple like butter." - Publishers Weekly 

Despre autor:

Colman Andrews este un scriitor culinar premiat, critic de restaurant si comentator gastronomic din SUA. Cartile sale anterioare includ si Reinventing Food Ferran Adrià: The Man Who Changed The Way We Eat publicata tot de editura Phaidon. A co-fondat revista Saveur si a activat timp de patru ani ca redactor sef (obtinand sase premii James beard pentru jurnalism) si devenind apoi colaborator la revista Gourmet. Este si director editorial al blogului TheDailyMeal.com.   

Detalii:

  • Cartonata: 288 pagini
  • Format: 270 x 180 mm
  • Ilustratii: 125
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2013

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri