Dragi clienti,
Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!
Nicio postare gasita
Culinary Journey
O calatorie culinara prin geografia si istoria gastronomiei, aceasta este Culinary Journey®. Bucataria si calatoriile sunt doua mari placeri. Sosa Ingredients le-a reunit pe ambele, astfel incat sa se poata savura acasa ca si cand am calatori pe toate meridianele, creand conceptul Culinary Journey®: o colectie de sosuri si condimente traditionale de inalta calitate, prin intermediul carora se poate voiaja prin bucatariile traditionale din toata lumea, descoperind cultura gastronomica si savurand o abundenta de delicii culinare. Cu multiple aplicatii, atat traditionale cat si moderne, fiecare sos si fiecare condiment contine toata savoarea si toata istoria regiunii de provenienta pentru a ne transpune in orice loc de pe planeta fara a ne deplasa. Sa incepem sa le descoperim!
Trufa este unul dintre ingredientele cele mai valoroase, transmitand preparatelor gust si aroma intense. Erau foarte apreciate inca de pe vremea romanilor. Romanii credeau ca zeii le-au facut sa creasca prin trimiterea fulgerelor pe pamant, iar acolo unde acestea cadeau cresteau si trufele.
Ideala pentru crostini, pentru adaugat in tocanite, paste, orez, legume, terine, budinci, omlete, supe sau sosuri.
Ingrediente principale: trufa neagra (tuber melanosporum, tuber indicum), apa, sare.
Borcan: 100g
A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider.
Producator: SOSA Ingredients, Spania
Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)
Valoare Energetica: 152 kJ/37kcal
Grasimi: 0,72 g
din care, acizi grasi saturati: 0,10 g
Carbohidrati: 0,1 g
din care, zahar: 0 g
Proteine: 6,2 g
Sare: 0,83 g
Franta este o tara cu o indelungata traditie culinara, cu influenta mondiala. Incepand cu Revolutia Franceza, Franta a fost in fruntea multor fapte istorile, iar unul dintre ele a fost bucataria. Aparitia gastronomiei ca act cultural, restaurantele asa cum le intelegem astazi, gastronomii si jurnalismul gastronomic, toate s-au nascut in aceasta tara.
In Franta exista doua mari bucatarii. Prima este bucataria traditionala, foarte complexa si variata, cu diferente notabile in functie diferentele geografice si istorice. Cealalta este de origine aristocratica si medievala. Bucataria de la Curtea de la Versailles, din secolul XVI, a marcat orientarea celorlalte bucatarii regale si a influentat in mod decisiv lumea culinara occidentala: banchetele, supeurile si bufeturile, decorarea spatiului, asezarea la masa, ritmul servirii preparatelor, muzica si alte distractii, erau tot atat de importante ca si preparatele culinare.
Dar inegalitatile dinte popor si Curte au dus la Revolutia Franceza, iar acesta bucatarie curtezana a disparut. Vechii bucatari ai nobilimii au avut trei optiuni: sa plece in exil, sa gateasca pentru burghezie sau sa-si deshida un restaurant. Astfel s-au nascut primele restaurante la Paris. Aceasta bucatrie de nivel inalt a clasificat fondurile culinare si sosurile: s-au clasificat si s-au inregistrat peste 300. Atat de influenta este bucataria franceza in lume incat multe preparate frantuzesti au fost adoptate in majoritatea tarilor occidentale, atat in hoteluri si restaurante cat si in case particulare.
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
Cost expediere Fan Courier:
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT: