Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Tortiglioni No.24 - Paste de Gragnano I.G.P., 500 g - Pastificio dei Campi, Italia

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B39080
|  Producator: Pastificio dei Campi

52 Lei (TVA inclus)

Tortiglioni No.24 - Paste de Gragnano I.G.P., 500 g - Pastificio dei Campi, Italia   Tortiglioni No.24 sunt paste ridate, din grau dur. Excelente cu sosuri consistente din carne sau legume. Perfecte si pentru gatit la cuptor. Pastele Gragnano sunt certificate IGP , din anul...
+

Tortiglioni No.24 - Paste de Gragnano I.G.P., 500 g - Pastificio dei Campi, Italia

 

Tortiglioni No.24 sunt paste ridate, din grau dur. Excelente cu sosuri consistente din carne sau legume. Perfecte si pentru gatit la cuptor.

Pastele Gragnano sunt certificate IGP, din anul 2010, datorita microclimatului special in care sunt produse.

Pastificio dei Campi ia nastere in anul 2007 ca urmare a initiativei si dorintei de inovare ale tinerilor proprietari ai traditionalului producator Pastificio di Martino, fondat in Gragnano in anul 1912. Aceasta mica intreprindere, situata intr-o zona cu adevarat magica pentru obtinerea pastelor, nu produce decat maximum 30 de chintale zilnic, fiind o gama de paste in editie limitata, destinate unui public gourmet, ca un simbol al artei culinare italiene.

Calitate fara compromisuri, un produs ce respecta mediul si oamenii care-l produc. De aceea s-a implementat un sistem ce permite trasabilitatea fiecarui pachet de Pasta dei Campi, din faza de boaba de grau dur, folosit pentru producerea semolinei, pana la ambalarea finala.

Totul incepe de la graul dur. Pentru Pasta dei Campi se foloseste numai grau de provenienta italiana, recoltat de pe o raza de maximum 250 Km de Gragnano, din zone cu traditie cum ar fi Puglia, Basilicata, Molise sau Irpinia. Acest grau dur are un continut proteic de cel putin 14%, fata de o medie de 10,5% pentru pastele obisnuite. Acest tip de grau este foarte rar si echivaleaza cu 0,5 - 0,7% din productia totala de grau din Italia.

Pentru pregatirea aluatului este nevoie de un echilibru perfect intre mai multi factori: temperatura apei, finetea semolinei, conditiile climatice.

Un alt factor determinant pentru calitatea pastelor este extrudarea prin filiere de bronz. Acest material, in contact cu aluatul, ajuta la obtinerea unei suprafete rugoase care favorizeaza aderarea sosului. Aceasta rugozitate, in Gragnano, se numeste “arraggiatura” (furie), sugerand ca un anumit grad de tensiune este benefic: fara ea produsului i-ar lipsi caracterul, iar daca ar fi prea multa pastele ar deveni prea “furioase” si ar rezulta un preparat culinar necorespunzator.

Apoi, este uscarea. Pasta dei Campi este uscata lent (intre 28 si 60 ore in functie de forma, fata de 3-5 ore pentru pastele industriale), la temperatura scazuta, pentru a pastra nealterata toata savoarea graului.

In final, ambalarea se realizeaza manual pentru a evita denaturarea pastelor care ar deveni evidenta la gatit.

Rezultatul combinarii elementelor de mai sus este reprezentat de aceste paste de calitate absoluta.

Ingrediente: faina de grau dur, apa.

Timp de fierbere: aprox. 7 minute.

Pachet: 500 g

A se pastra la loc uscat si racoros.

Producator: Pastificio dei Campi, Italia

Producator:
Pastificio dei Campi

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri