+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Trambita Piticului (Trompette des morts/Black chanterelle) Liofilizate, 20 g - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Trambita Piticului (Trompette des morts/Black chanterelle) Liofilizate, 20 g - SOSA

SOSA 49020006

 

Pret: 120,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Trambita Piticului (Trompette des morts/Black chanterelle) Liofilizate, 20 g - SOSA

 

Prin procesul de liofilizare se obtin cea mai buna textura si aroma naturale in legumele si plantele uscate.

 Trambita piticului da savoare, in mod special, sosurilor si preparatelor cu carne alba. Se calesc 2 sau 3 catei de usturoi intr-o tigaie antiadeziva, se adauga trambita piticului (de preferinta trecute prin apa rece amestecata cu putin otet), se amesteca si se adauga de la 20 la 40 ml de crème fraîche (sau smantana). Atentie: sosul nu trebuie sa fiarba deoarece, daca devine prea gros, va altera gustul ciupercilor.

Se poate folosi si in salate.

Trambita piticului, ca majoritatea ciupercilor, merge foarte bine in omlete.

A se pastra la loc uscat si racoros.

 Pachet: 0,02 Kg

 Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115