+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 125 g - Plantin, Franta
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 125 g - Plantin, Franta

BOS 26075

 

Pret: 79,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 125 g - Plantin, Franta

Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume.

Trambita piticului (craterellus cornucopioide), ruda a galbiorului, se gaseste in special in paduri de foioase, langa fagi si stejari. Dupa culegere, sunt uscate printr-un proces delicat ce le permite conservarea vitaminelor. Sunt ciuperci ideale pentru uscare si sunt foarte versatile la gatit.

Gourmanzii le considera niste delicatese foarte apreciate. Li se mai spune si “Cornul Abundentei”.

Au aroma fructata si intensa si sunt casante.

Recomandari culinare: rata, vitel, supe, sosuri, cu legume, umpluturi, maruntite se pot folosi in loc de pesmet pentru snitel, preparate cu oua (omleta, jumari, papara), terrine, pateuri, tarte, placinte vanatoresti.

Se rehidrateaza 1-2 ore si se clatesc bine inainte de folosire.

Ingrediente: Trambita piticului (craterellus cornucopioide).

A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina.

Borcan: 125 g

Producator: Plantin, Franta

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115