Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Transglutaminaza Activa® EB pentru Carne - NU se comercializeaza catre persoane fizice, 1Kg - Ajinomoto

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
B19945
Producator: Ajinomoto
88145 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Transport Curier RAPID
Magazin de Incredere

Marca de incredere

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Transglutaminaza Activa® EB pentru Carne - NU se comercializeaza catre persoane fizice, 1Kg - Ajinomoto

Preparat enzimatic alimentar. Transglutaminaza este o enzima activa care face ca proteinele de carne sa se lipeasca sau sa se lege intre ele. Este complet insipida. 

  • ACTIVA ® GS, ca solutie, are un pH de circa 11. Va rugam sa folositi echipamentul individual de protecție (ochelari de protectie, manusi si masca pentru fata).
  • Este un catalizator nealergen destinat lipirii bucatilor de peste (formeaza legaturi covalente intre urmele de lizina si aminoacizii glutamici rezultand o retea proteica stabila, atat din punct de vedere al pH-ului cat si al temperaturii, ce nu afecteaza textura alimentului);
  • Lipeste bucatile de peste intr-un timp scurt, ajutand la crearea de preparate inovatoare;
  • Lipeste cu usurinta bucati de peste crud, sarat sau afumat, de orice dimensiune;
  • Textura carnii ramane intacta;
  • Este stabil si se aplica sub forma de solutie lichida, intr-un interval de maximum 6 ore (daca temperatura ≥ 10 °C);
  • Pentru lipire, nu este necesara congelarea sau tratarea termica;
  • Preparatele prelucrate cu ACTIVA® sunt complet stabile dupa gatire.

 Recomandari ACTIVA®:

  • Doza recomandata: 0,5% pana la 1%, in funcție de materia prima, amestecat cu apa in raport de 1: 4 pana la 1: 6 (ACTIVA ® GS: apa).
  • Temperatura apei: 10°C pana la 25°C - Nu trebuie apa foarte rece si nici fierbinte!
  • Dupa pregatirea solutiei de ACTIVA® GS, aceasta se aplica pe bucatile de peste si procesul de lipire incepe foarte rapid, deci formarea trebuie sa fie rapida.
  • Doza recomandată pentru presarare: de exemplu, pentru lipit, se presara supfata uniform cu ACTIVA ® GS. In functie de suprafata (de ex. umiditatea), cantitatea de ACTIVA ® GS variaza.
  • ACTIVA ® GS lipeste materia prima in aproximativ 3 - 8 ore, la temperaturi de pastrare de 0°C pana la 2°C.
  • Este posibila introducerea in forme, membrane de mezeluri si pungi de vid - presiunea de umplere, chiar daca este scazuta, este suficienta pentru indepartarea aerului.
  • Pachetele de ACTIVA® GS contin pastile absorbante pentru oxigen, pentru o pastrare in conditii optime. Taiati punga cu grija, pe linia punctata, inainte de utilizarea ACTIVA® GS, pentru a evita pierdere vreunei pastile absorbante si posibila contaminare a produsului. 
  • A se pastra la loc uscat si racoros si lipsit de lumina.
  • Dupa deschidere, se recomanda utilizarea cat mai rapida a produsului. Resigilati produsul nefolosit (de preferat vidat) si pastrati-l la o temperatura de sub 5°C (refrigerat sau congelat).  

Doar pentru uz alimentar PROFESIONAL! 

A nu se folosi acasa. Nu se comercializeaza catre persoane fizice! 

  • Dozaj: 5g - 10g/kg produs

Mod de folosire: Dupa aplicarea pe produs, este necesara dezactivarea enzimei prin tratare termica pentru a nu fi daunatoare sanatatii. Temperaturi recomandate: 2h la 65ºC, 15 min. la 70ºC, 5 min. la 75ºC, 1 min. la 80ºC.

Utilizari: restructurarea bucatilor de peste crud pentru a forma o piesa intreaga, hamburgeri, terine si umpluturi. Transforma alimentele bogate in proteine (carne, oua lichide sau peste) intr-o forma compacta sau pur si simplu le confera mai multa soliditate.

Observatii: Produs congelabil si apt pentru pasteurizare fara a-si pierde proprietatile. 

  • Ingrediente: cazeinat de sodiu, maltodextrina, transglutaminaza.
  • Alergeni: contine lapte. EUH 208: contine transglutaminaza. Poate provoca o reactie alergica. 
  • Pachet: 1Kg 

A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se recomanda utilizarea cat mai rapida a produsului. Resigilati produsul nefolosit (de preferat vidat) si pastrati-l la o temperatura de sub 5°C (refrigerat sau congelat).  

Producator: Ajinomoto Foods Europe, Franta 

Atentie:

  • Poate crea o anumita sensibilitate prin inhalare si prin contactul cu pielea.
  • Nu inhalati praful si aerosolii degajati.
  • Contactul cu ochii, pielea si sistemul respirator poate provoca iritatii. Inhalarea pudrei poate provoca sensibilitate sau o reactie alergica persoanelor sensibile.
  • A se evita contactul, daca intra in contact cu ochii sau pielea, spalati din abundenta cu apa in mod repetat.
  • Activitate enzimatica: 50 U/g (valoare reprezentativa).
  • Va rugam sa va informati pe larg despre utilizarea in siguranta a produsului. 

Utilizare: Pentru lipit diferite piese din carne de vita, pui, porc etc. 

1. Metoda "cleioasa"

Cea mai buna metoda pentru lipirea unei mari cantitati de piese mici de carne.

  • Se aleg bucati de carne de foarte buna calitate;
  • Se pot folosi bucati de carne de marimi diferite;
  • Se adauga pudra ACTIVA ® EB in apa foarte rece si se amesteca cu un mixer electric;
  • Se amesteca ACTIVA ® EB cu apa pana se obtine un lichid omogen, fara cocoloase;
  • Se adauga acest amestec peste bucatile de carne panance toate suprafetele au fost acoperite;
  • Bucatile de carne se introduc in saculeti specifici, fara niciun fel de perforatii (se utilizeaza, de preferinta, o masina de vidat);
  • Se pun in frigider, dupa vidare;
  • Se lasa sa se odihneasca pentru a stabiliza “lipitura”, de preferinta intre 2 °C et 4 °C, timp de 12 pana la 24 de ore;
  • Apoi se feliaza carnea.

 2. Metoda uscata

  • Se adauga pudra ACTIVA ® EB direct in preparat;
  • I se da forma dupa dorinta;
  • Se lasa sa se odihneasca pentru a stabiliza “lipitura”, de preferinta intre 2 °C et 4 °C, timp de 12 pana la 24 de ore;
  • Apoi se feliaza carnea.

 3. Metoda presararii

O metoda buna pentru a lipi piese mari de carne.

  • Se presara pudra de ACTIVA ® EB pe toata suprafata produsului;
  • I se da forma dorita, foarte rapid;
  • Se lasa sa se odihneasca pentru a stabiliza “lipitura”, de preferinta intre 2 °C et 4 °C, timp de 12 pana la 24 de ore;
  • Apoi se feliaza carnea.
Producator:
Ajinomoto

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

*Livrarea produselor congelate

Livrarea produselor se realizeaza prin curier!

Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.

Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.

Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.

Atentie!

FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!

Average Star Rating:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stars
    0
  • 4 stars
    0
  • 3 stars
    0
  • 2 stars
    0
  • 1 star
    0
Have you used the product?
Tell us something about it and help others make the right decision
Show reviews with:
5 stars (0 Review-uri)
4 stars (0 Review-uri)
3 stars (0 Review-uri)
2 stars (0 Review-uri)
1 star (0 Review-uri)

No reviews found