Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Va multumim pentru intelegere!

Transglutaminaza Activa® GS EU/Peste, 1kg - Ajinomoto

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
B19946
|  Producator: Ajinomoto

842 Lei (TVA inclus)

Transglutaminaza Activa® GS EU/Peste, 1kg - Ajinomoto Transglutaminaza pentru peste,  enzima activa. ACTIVA ® GS, ca solutie, are un pH de circa 11. Va rugam sa folositi echipamentul individual de protecție. Este un catalizator nealergen destinat lipirii bucatilor de peste...
+

Transglutaminaza Activa® GS EU/Peste, 1kg - Ajinomoto

Transglutaminaza pentru peste, enzima activa.

  • ACTIVA ® GS, ca solutie, are un pH de circa 11. Va rugam sa folositi echipamentul individual de protecție.
  • Este un catalizator nealergen destinat lipirii bucatilor de peste (formeaza legaturi covalente intre urmele de lizina si aminoacizii glutamici rezultand o retea proteica stabila, atat din punct de vedere al pH-ului cat si al temperaturii, ce nu afecteaza textura alimentului);
  • Lipeste bucatile de peste intr-un timp scurt, ajutand la crearea de preparate inovatoare;
  • Lipeste cu usurinta bucati de peste crud, sarat sau afumat, de orice dimensiune;
  • Textura carnii ramane intacta;
  • Este stabil si se aplica sub forma de solutie lichida, intr-un interval de maximum 6 ore (daca temperatura ≥ 10 °C);
  • Pentru lipire, nu este necesara congelarea sau tratarea termica;
  • Preparatele prelucrate cu ACTIVA® sunt complet stabile dupa gatire.

Recomandari ACTIVA®:

  • Doza recomandata: 0,5% pana la 1%, in funcție de materia prima, amestecat cu apa in raport de 1: 4 pana la 1: 6 (ACTIVA ® GS: apa).
  • Temperatura apei: 10°C pana la 25°C - Nu trebuie apa foarte rece si nici fierbinte!
  • Dupa pregatirea solutiei de ACTIVA® GS, aceasta se aplica pe bucatile de peste si procesul de lipire incepe foarte rapid, deci formarea trebuie sa fie rapida.
  • Doza recomandată pentru presarare: de exemplu, pentru lipit, se presara supfata uniform cu ACTIVA ® GS. In functie de suprafata (de ex. umiditatea), cantitatea de ACTIVA ® GS variaza.
  • ACTIVA ® GS lipeste materia prima in aproximativ 3 ore, la temperaturi de pastrare de 0°C pana la 2°C.
  • Este posibila introducerea in forme, membrane de mezeluri si pungi de vid - presiunea de umplere, chiar daca este scazuta, este suficienta pentru indepartarea aerului.
  • Pachetele de ACTIVA® GS contin pastile absorbante pentru oxigen, pentru o pastrare in conditii optime. Taiati punga cu grija, pe linia punctata, inainte de utilizarea ACTIVA® GS, pentru a evita pierdere vreunei pastile absorbante si posibila contaminare a produsului. 
  • A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
  • Dupa deschidere, se recomanda utilizarea cat mai rapida a produsului. Resigilati produsul nefolosit (de preferat vidat) si pastrati-l la o temperatura de sub 5°C (refrigerat sau congelat). 

Doar pentru uz alimentar PROFESIONAL! 

A nu se folosi acasa.

Produs in Japonia.

Dozaj: 5 g-10 g / kg produs

Mod de folosire: Dupa aplicarea pe produs, este necesara dezactivarea enzimei prin tratare termica pentru a nu fi daunatoare sanatatii. Temperaturi recomandate: 2h la 65ºC, 15 min. la 70ºC, 5 min. la 75ºC, 1 min. la 80ºC.

Utilizari: restructurarea bucatilor de peste crud pentru a forma o piesa intreaga, hamburgeri, terine si umpluturi. Transforma alimentele bogate in proteine (carne, oua lichide sau peste) intr-o forma compacta sau pur si simplu le confera mai multa soliditate.

Observatii: Produs congelabil si apt pentru pasteurizare fara a-si pierde proprietatile.

Pachet: 1 Kg

Ingrediente: clorura de sodiu, gelatina de peste, fosfat trisodic (anhidru), maltodextrina, transglutaminaza, ulei de sofranel.

Alergeni: contine peste.

Producator: Ajinomoto, Japonia

Atentie:

  • Poate crea o anumita sensibilitate prin inhalare si prin contactul cu pielea.
  • Nu inhalati praful si aerosolii degajati.
  • Contactul cu ochii, pielea si sistemul respirator poate provoca iritatii. Inhalarea pudrei poate provoca sensibilitate sau o reactie alergica persoanelor sensibile.
  • A se evita contactul, daca intra in contact cu ochii sau pielea, spalati din abundenta cu apa in mod repetat.
Producator:
Ajinomoto

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri

Recomandari - Produse similare (din aceeasi categorie)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: