+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Trufe Negre de Vara (Tuber Aestivum/Uncinatum) - Intregi, Proaspete, Franta, Mai/Noiembrie - per gram
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Trufe Negre de Vara (Tuber Aestivum/Uncinatum) - Intregi, Proaspete, Franta, Mai/Noiembrie - pret per gram

BOS 15450

 

Pret: 5,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Cantitatea minimă pentru "Trufe Negre de Vara (Tuber Aestivum/Uncinatum) - Intregi, Proaspete, Franta, Mai/Noiembrie - pret per gram" este 50 g.

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Trufe Negre de Vara (Tuber Aestivum/Uncinatum) - Intregi, Proaspete, Franta, Mai/Noiembrie

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila (nu se taie din trufele intregi!). Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea neta a acestuia.

Pret: 5 Lei/g

Origine: Provence, Franta.

Proaspete si naturale. Din Mai pana in la sfarsitul lunii Noiembrie; trufe de vara din Provence. Culoare bruna catre neagra, crusta grosiera, pulpa galbui-maronie (in functie de gradul de maturare), cele mai raspandite trufe de pe continentul European. Aroma de pamant reavan, gust de nuca. Dimensiunile variaza in functie de sezon. Foarte pretabile pentru conserve.

Vara apar trufele din soiul Tuber Aestivum, iar aproximativ din luna Septembrie apar trufele din soiul Tuber Uncinatum.

Cand alegem trufele pentru dumneavoastra, ne straduim sa gasim pe cele mai mature, mai frumoase si de cea mai buna calitate.

Comanda minima: 50 grame

Suntem incantati sa va consiliem gratuit la: 0723.179.259  

VERIFICATI TRUFELE IMEDIAT CE LE-ATI PRIMIT! Datorita impachetarii etanse, poate aparea condensul, dar acesta nu reprezinta o pierdere de calitate. La scurt timp dupa deschiderea pachetului, umezeala se va evapora. Pierderile in greutate, de aproximativ 1-2% din greutatea masurata initial, sunt normale si, din nefericire, inevitabile. Trufele noastre sunt cantarite pe un cantar calibrat, cu o precizie de 0,1 g si memorie, astfel incat fiecare cantarire poate fi verificata printr-un numar de referinta ce apare pe eticheta.

Ambalajul consta din cutii izolante din styrofoam in care se pun baterii cu gel pentru racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului. Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in cutiile de styrofoam pentru cel putin 36 de ore.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115