Unagi Kabayaki - Anghila de Apa Dulce, Fripta, cu Sos, Bucata, Congelata, 225 g - JFC

DISPONIBIL LA COMANDA -
BOS 11996

150 Lei cu TVA

Unagi Kabayaki - Anghila de Apa Dulce, Fripta, cu Sos, Bucata, Congelata, 225 g - JFC   Anghila este o delicatesa foarte apreciata in Japonia si este folosita atat pentru sushi cat si preparata in foarte multe alte moduri.  Anghila Unagi Kabayaki , este despicata pe spate...
+

Unagi Kabayaki - Anghila de Apa Dulce, Fripta, cu Sos, Bucata, Congelata, 225 g - JFC

 

Anghila este o delicatesa foarte apreciata in Japonia si este folosita atat pentru sushi cat si preparata in foarte multe alte moduri. 

Anghila Unagi Kabayaki, este despicata pe spate sau pe abdomen si curatata de intestine si de oase. Nu se consuma niciodata cruda ci se frige la jar de carbuni, iar apoi se unge cu un sos dulceag (sos tare 垂れ: yakitori, yakiniku, teriyaki, ponzu, Kabayaki). Capata o culoare usor bruna si este foarte gustoasa.

Pentru orezul de sushi se foloseste o marinada din vin de orez si zahar.

Ingrediente: anghila, sos de soia (boabe de soia, grau, sare), apa, zahar, mirin (orez, sirop de porumb), sirop de glucoza, glucoza, etanol, colorant alimentar (E150a), amidon de porumb, amidon de tapioca, ingrosator (E415).  

Origine: China.

Se pastreaza congelata la -18 °. Nu se recongeleaza dupa decongelare.

Daca s-a dezghetat in mod accidental, trebuie consumata cat mai rapid posibil.

Sugestii de preparare:

  • La cuptorul cu microunde: se scoate anghila inghetata din ambalaj, se pune pe un platou pretabil pentru microunde, se acopera usor cu folie de plastic. Se pune in cuptorul cu microunde, la putere maxima, 3 – 4 minute sau pana devine fierbinte. Se scoate din cuptorul cu microunde si se serveste fierbinte.
  • Prin fierbere: se da in fiert o oala mare cu apa si apoi se introduce anghila inghetata in ambalajul sigilat. Se aduce din nou la fierbere si se fierbe 10 minute. Se scoate pachetul, se desface si se serveste anghila.

Sugestie de servire: se aseza anghila fierbinte, partea cu piele in jos, pe un pat de orez fiert fierbinte.

Producator: JFC Europe, Germania

Livrarea se realizeaza prin curier!

Ambalajul consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului. Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.

Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.

Atentie: FT-Shop nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

  

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

AVANTAJE

Profita de Reduceri