+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Unagi Kabayaki - Anghila de Apa Dulce, Fripta, cu Sos - www.Ft-Shop.ro
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Unagi Kabayaki - Anghila de Apa Dulce, Fripta, cu Sos, Bucata, Congelata, 225 g - JFC

BOS 11996

 

Pret: 150,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Unagi Kabayaki - Anghila de Apa Dulce, Fripta, cu Sos, Bucata, Congelata, 225 g - JFC

 

Anghila este o delicatesa foarte apreciata in Japonia si este folosita atat pentru sushi cat si preparata in foarte multe alte moduri. 

Anghila Unagi Kabayaki, este despicata pe spate sau pe abdomen si curatata de intestine si de oase. Nu se consuma niciodata cruda ci se frige la jar de carbuni, iar apoi se unge cu un sos dulceag (sos tare 垂れ: yakitori, yakiniku, teriyaki, ponzu, Kabayaki). Capata o culoare usor bruna si este foarte gustoasa.

Pentru orezul de sushi se foloseste o marinada din vin de orez si zahar.

Ingrediente: anghila, sos de soia (boabe de soia, grau, sare), apa, zahar, mirin (orez, sirop de porumb), sirop de glucoza, glucoza, etanol, colorant alimentar (E150a), amidon de porumb, amidon de tapioca, ingrosator (E415).  

Origine: China.

Se pastreaza congelata la -18 °. Nu se recongeleaza dupa decongelare.

Daca s-a dezghetat in mod accidental, trebuie consumata cat mai rapid posibil.

Sugestii de preparare:

  • La cuptorul cu microunde: se scoate anghila inghetata din ambalaj, se pune pe un platou pretabil pentru microunde, se acopera usor cu folie de plastic. Se pune in cuptorul cu microunde, la putere maxima, 3 – 4 minute sau pana devine fierbinte. Se scoate din cuptorul cu microunde si se serveste fierbinte.
  • Prin fierbere: se da in fiert o oala mare cu apa si apoi se introduce anghila inghetata in ambalajul sigilat. Se aduce din nou la fierbere si se fierbe 10 minute. Se scoate pachetul, se desface si se serveste anghila.

Sugestie de servire: se aseza anghila fierbinte, partea cu piele in jos, pe un pat de orez fiert fierbinte.

Producator: JFC Europe, Germania

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115