Under Pressure, Cooking Sous Vide - Thomas Keller

DISPONIBIL LA COMANDA -
SVT-UNDERPRESSURE

350 Lei cu TVA

Under Pressure, Cooking Sous Vide - Thomas Keller Cartea este in limba engleza. A revolution in cooking. Gatitul sous-vide este o adevarata revelatie! Este uimitor cat de simplu si precis este gatitul sous-vide (somon gatit la 50 o C fata de 48 o C!), avand capacitatea de a...
+

Under Pressure, Cooking Sous Vide - Thomas Keller

Cartea este in limba engleza.

A revolution in cooking. Gatitul sous-vide este o adevarata revelatie!

Este uimitor cat de simplu si precis este gatitul sous-vide (somon gatit la 50oC fata de 48oC!), avand capacitatea de a gati o bucata de carne (sau morcovi glasati, sau homar posat) in mod perfect uniform. Aceasta carte ne invata cum sa folosim metoda de gatit sous-vide, care implica amblarea ermetica a alimentelor in saculeti din plastic si gatirea acestora la temperatura scazuta, dobandind un gust excelent.

De exemplu fripturile gatite perfect mediu-spre in sange (medium-rare), de sus pana jos si dintr-o margine in cealalta; sau coaste medium-rare extrem de fragede fara a-si pierde deloc savoarea. Pestele, cu marja lui foarte ingusta in ceea ce priveste timpul de gatire, este mult mai simplu de obtinut “la fix”, iar somonul capata o textura mai voluptoasa cand este gatit la temperatura joasa.

Legumele si fructele beneficiaza si ele de gatitul sous-vide, pastrandu-si culoarea intensa si textura remarcabila.

Secretul gatitului sous-vide rezida in descoperirea temperaturii exacte si a timpului de gatire ideal pentru a obtine rezultate sublime. Dupa ani de studii, Thomas Keller - cel mai respectat chef al Americii - si colaboratorii sai au ajuns la perfectiune si prezinta aici retete folosite in faimoasele sale restaurante: French Laundry din Nappa Valley si Per Se din New York. Avand o introducere scrisa de eminentul cercetator in domeniul alimentar Harold McGee, aceasta carte este esentiala pentru orice profesionist si pentru oricine doreste sa se perfectioneze si sa experimenteze gatitul alimentelor la cel mai inalt nivel.

Detalii:

  • Cartonata: 304 pagini
  • Format: 285 x 285 mm
  • Editura : Workman Publishing, SUA
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2008

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare). Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Cost expediere TNT:

  • in Bucuresti - 30 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 40 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri