+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Under Pressure, Cooking Sous Vide - Thomas Keller
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Under Pressure, Cooking Sous Vide - Thomas Keller

SVT-UNDERPRESSURE

 

Pret: 350,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Under Pressure, Cooking Sous Vide - Thomas Keller

Cartea este in limba engleza.

A revolution in cooking. Gatitul sous-vide este o adevarata revelatie!

Este uimitor cat de simplu si precis este gatitul sous-vide (somon gatit la 50oC fata de 48oC!), avand capacitatea de a gati o bucata de carne (sau morcovi glasati, sau homar posat) in mod perfect uniform. Aceasta carte ne invata cum sa folosim metoda de gatit sous-vide, care implica amblarea ermetica a alimentelor in saculeti din plastic si gatirea acestora la temperatura scazuta, dobandind un gust excelent.

De exemplu fripturile gatite perfect mediu-spre in sange (medium-rare), de sus pana jos si dintr-o margine in cealalta; sau coaste medium-rare extrem de fragede fara a-si pierde deloc savoarea. Pestele, cu marja lui foarte ingusta in ceea ce priveste timpul de gatire, este mult mai simplu de obtinut “la fix”, iar somonul capata o textura mai voluptoasa cand este gatit la temperatura joasa.

Legumele si fructele beneficiaza si ele de gatitul sous-vide, pastrandu-si culoarea intensa si textura remarcabila.

Secretul gatitului sous-vide rezida in descoperirea temperaturii exacte si a timpului de gatire ideal pentru a obtine rezultate sublime. Dupa ani de studii, Thomas Keller - cel mai respectat chef al Americii - si colaboratorii sai au ajuns la perfectiune si prezinta aici retete folosite in faimoasele sale restaurante: French Laundry din Nappa Valley si Per Se din New York. Avand o introducere scrisa de eminentul cercetator in domeniul alimentar Harold McGee, aceasta carte este esentiala pentru orice profesionist si pentru oricine doreste sa se perfectioneze si sa experimenteze gatitul alimentelor la cel mai inalt nivel.

Detalii:

  • Cartonata: 304 pagini
  • Format: 285 x 285 mm
  • Editura : Workman Publishing, SUA
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2008

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie
Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115