+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Unt, Pudra, 400 g - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Unt, Pudra, 400 g - SOSA

SOSA 00150103

 

Pret: 129,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Unt, Pudra, 400 g - SOSA


Se utilizeaza pentru diverse aplicatii in care folosirea untului proaspat nu este posibila sau unde untul sub forma de pudra ofera un avantaj functional pentru obtinerea unui anumit preparat culinar, conferind aroma si gust caracteristice.

Este stabil din punct de vedere microbiologic si nu are nevoie sa fie pastrat la rece.

Aplicatii

Glazuri de ciocolata, in panificatie, madeleines, biscuiti, prajituri, torturi, in amesteguri sub forma de pudra pentru a fi folosoite ulterior, budinci, inghetata, supe, sosuri (sub forma de pudra), dressing-uri, creme, amestecuri nutritionale, bauturi instant, preparate cu orez, paste cu branza, floricele de porumb, legume gatite sau in orice alt preparat caruia sa-i confere gust de unt.

Pentru preparatele uscate, se foloseste direct.

Pentru creme, se dizolva in putina apa calduta.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 400 g

Ingrediente: pudra de unt, lapte batut pudra, lapte praf degresat, stabilizant: di-fosfati de potasiu si de sodiu (E450), antioxidanti: palmitat de ascorbil (E304), alfa-tocoferol (E307).

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 49,00 Lei

  Pret: 155,00 Lei

  Pret: 3.999,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115