Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Urban Beef Porterhouse Steak, 28 Zile Ethic Aged, Congelat, cca. 850g - Germania

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
OG2579
Greutate aproximativa: 0.85Kg, Pret/kg: 456Lei
38760 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Magazin de Încredere

Marca de incredere

Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere

Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare Produse Congelate
  • Livrare produse

Descriere produs

Urban Beef Porterhouse Steak, 28 Zile Ethic Aged, Congelat, cca. 850g - Germania

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Porterhouse de junica.

Piesa clasica pentru gratar in SUA. Vrabioara si o parte din muschiul file tinute impreuna de un os in forma de T care ajuta la pastrarea suculentei si confera savoare. Fie la gratar sau la tigaie, rustic sau fine dining, Porterhouse steak este versatil, fraged si suculent.

  • Suculent si fraged
  • Gust cu accente de nuca
  • Piesa clasica pentru friptura
  • Perfect pentru 2 persoane

Urban Beef creste numai junici frisone rezultate prin incrucisarea dintre rasa germana Baltata Neagra (Schwarz Bunten/German Black Pied) si rasa Albastru Belgian (Weißblaue Belgier/Belgian Blue). Aceasta combinatie determina o capacitate musculara puternica si, in acelasi timp, continutul de grasime necesar pentru a rezulta o carne foarte frageda si suculenta.

Vara, animalele traiesc pe pasune, iar iarna in grajduri deschise.

Urban Beef trateaza cu atentie si respect atat animalele cat si carnea, de la alimentatie si pana la maturare, avand convingerea ca respectul pentru natura duce la cel mai bun gust.

  • Pachet: cca. 850g
  • Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,85Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
  • Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.
  • A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
  • Crescator: Ferme de familie din Germania
  • Producator: Urban Beef, Germania
  • Origine: Nordfriesland, Germania
  • Maturare: 14 zile Dry-Aged + 14 zile Wet-Aged
  • Transa: Lombara
  • Structura: cu os
  • Mod de preparare: tigaie, gratar, temperatura joasa, sous vide.
  • Ambalat de Otto Gourmet, Germania

Ce este Porterhouse Steak?

Porterhouse Steak o transa din partea lombara posterioara a vitei, similar cu T-Bone Steak doar ca al doilea este taiat din partea lombara anterioara. Se compune din vrabioara si o parte din muschiul filé (semnificativ mai mare decat cel al T-Bone Steak-ului). Osul in forma de T separa cele doua parti.

De unde vine denumirea de Porterhouse steak?

Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!

Dimensiunile filé-ului determina numele pe care aceasta piesa il primeste. Cu un filé de aproximativ 1,2cm vorbim de T-Bone Steak, de la 3,2cm este deja Porterhouse Steak.

Cum se prepara un Porterhouse Steak?

Carnea se dezgheata in frigider, se dezambaleaza si se tine 2 - 3 ore la temperatura camerei. Porterhouse Steak este perfect pentru gratar. Inainte de gatire se cresteaza marginea grasa pentru a evita torsionarea carnii si a asigura gatirea uniforma. Prima oara se pune marginea cu grasime pe gratar!

Se pregateste gratarul cu capac pentru gatirea indirecta. Se aseaza carnea in zona fara carbuni si se pune capacul; se gateste timp de 20 de minute. Apoi, se scoate carnea de o parte, se pregateste gratarul pentru frigere directa, se pune capacul si se lasa sa se incinga pana la minimum 150oC. Se aseza din nou friptura pe gratar si se frige inca 2 minute pe fiecare parte cu capacul pus. Se scoate si se lasa 5 minute la odihnit. Temperatura in centrul termic va ajunge la 54 - 55oC (Mediu Rare). Se taie carnea de pe os, se feliaza si se presara cu sare de mare.

Detalii speciale

Greutate aproximativa:
0.85Kg
Pret/kg:
456Lei

BIO sortiment

Produs BIO:

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs