Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

US Beef Angus Rumpsteak bone in (Ramstec cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 800g - SUA

Pret aproximativ: 416 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1675

416 Lei (TVA inclus)

US Beef Angus Rumpsteak bone in (Ramstec cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 8 00g - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 520 Lei/Kg Strip Loin bone-in - Ramstec cu os.  Dry-Aging...
+

US Beef Angus Rumpsteak bone in (Ramstec cu Os) Dry-Aged, Congelat, cca. 800g - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 520 Lei/Kg

Strip Loin bone-in - Ramstec cu os. 

Dry-Aging (maturarea uscata) este o metoda de maturare speciala prin care carnea este maturata pe os timp de 21 de zile si apoi transata manual. Prin maturarea uscata, carnea pierde in greutate, devine mai frageda si isi intensifica savoarea.

Suculent, gustos, fraged.

  • Maturat 21 de zile
  • Frageda si savuroasa
  • Gust intens

Pachet: cca. 800g

*Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: ferme de familie din SUA
  • Origine: SUA
  • Regiune: Midwest
  • Rasa: Certified Black Angus
  • Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: 21 de zile Dry-Aged
  • Transa: din zona lombara
  • Structura: cu os
  • Mod de preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa. 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

La dry-aging carnea nu se dezoseaza, ci se matureaza in carcasa. Dupa sacrificare, cele doua jumatati ale carcasei de vita sunt racite de la 37oC la 7oC (cu 1 grad pe ora). Apoi sunt taiate in sferturi, iar spatele este transat separat. Astazi numai piesele de cea mai buna calitate din zona spatelui sunt folosite in procesul complex de maturare uscata. Ribeye (antricot), Strip Loin (vrabioara), T-Bone si Porterhouse sunt atarnate in camerele de maturare in conditii controlate de umiditate (85%) si temperatura (2oC) timp de minimum 14 de zile astfel incat enzimele din carne sa aiba timpul necesar pentru a marunti proteinele din muschi. Aceasta piesa este maturata 21 de zile. Rezulta o carne suculenta si savuroasa care se gaseste numai in cele mai bune steakhouse-uri din SUA si UK.

Stratul uscat de la exteriorul carnii, rezultat in urma procesului de dry-aging, nu este indeparat la portionare. 

Strip Loin Steak bone in

Vrabioara provine din zona lombara si mai este cunoscuta ca Rumpsteak, Strip Loin, Shell Steak sau Strip Steak. In Franta este cunoscuta ca Faux-Fillet sau Contre-Fillet. Aceasta contine si osul. Indiferent de denumire, piesa se poate recunoaste dupa marginea cu grasime foarte bine conturata. Aceasta NU se indeparteaza la frigere, impreuna cu osul contribuie foarte mult la suculenta fripturii. Dupa muschiul file, vrabioara este una dintre cele mai apreciate piese de carne de vita si este favorita doamnelor.

Are un continut ridicat de grasime, ceea ce inseamna ca vrabioara are savoare intensa si specifica. Tot datorita continutului ridicat de grasime, vrabioara poate fi innobilata prin dry-aging. Se recomanda savurarea vrabioarei rare (in sange) sau medium-rade (mediu spre in sange) pentru a savura gustul total al carnii.  

Black Angus - Premium Beef cu origini scotiene

Rasa Angus provine din regiunile de coasta fertile din Estul Scotiei, fiind o incrucisare intre rasele de vaci fara coarne “Doddies” din regiunea Angus si “Humlies” din Aberdeen. La sfarsitul secolului XVIII, a rezultat rasa Aberdeen Angus, mai cunoscuta ca Black Angus datorita culorii predominant negre. Numele Angus provine de la celti, Aonghas in limba galica, si inseamna “prima alegere”. Astazi, rasa de vite Black Angus este printre cele mai apreciate rase de vaci pentru carne din lume.

Pret aproximativ:
416 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri