Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

US Beef Porterhouse, Lucki Maurer Selection, Congelat, cca. 800g - Morgan Ranch, SUA

Pret aproximativ: 480 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1394

480 Lei (TVA inclus)

US Beef Porterhouse, Lucki Maurer Selection, Congelat, cca. 800g - Morgan Ranch, SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 600 Lei/Kg Dan Morgan Ranch - Filé > 3,2cm Perfect pentru doua...
+

US Beef Porterhouse, Lucki Maurer Selection, Congelat, cca. 800g - Morgan Ranch, SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 600 Lei/Kg

Dan Morgan Ranch - Filé > 3,2cm

Perfect pentru doua persoane. Selectie manuala, marmorare perfecta. Vinisoarele de grasime alb-galbuie patrund prin carnea rosie a porterhouse-lui, rasfirandu-se si devenind din ce in ce mai fine. Proportia ridicata de porumb din alimentatia vitelor confera transei de portherhose steak un gust bogat si intens.

  • Lucki Maurer Selection
  • Marmorare fina
  • Gust bogat, puternic
  • Calitate Premium de la Morgan Ranch

Pachet: cca. 800g

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.

A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.

  • Crescator: Morgan Ranch
  • Origine: SUA
  • Regiune: Nebraska
  • Rasa: Black Angus + Hereford
  • Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: wet-aged
  • Transa: spate
  • Structura: cu os
  • Mod de preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa   

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Special Selection by Ludwig Maurer

Ludwig Maurer este un faimos chef german, specializat pe carne. In anul 2007, Ludwig Maurer si sotia sa Stephanie au fost primii din Europa care au inceput sa creasca vite Wagyu pe baze ecologice, una dintre cele mai exclusiviste rase de carne din lume. Acum ferma a ajuns la peste 60 de animale.

Ludwig Maurer conduce firma de catering Ludwig Maurers MEATing Point.

Ludwig Maurer colaboreaza cu reviste cum ar fi “BEEF” si “Rolling Pin”; in calitate de expert in carne si stilist culinar scrie retete si abordeaza intrega problematica a trasabilitatii si a manipularii corecte a alimentelor.

Tine cursuri, specializate pe carne si pe procesarea integrata, pentru bucatari profesionisti.

Prima carte semnata de Ludwig Maured a fost publicata in anul 2014 si a fost lansata la Frankfurt Book Fair. Lucrarea de 270 de pagini, denumita “Fleisch”, aparuta la editura Matthaes Verlag, a primit “World Gourmand Cookbook Award” pentru cea mai buna carte germana din categoria ei in anul respectiv.

In anul 2016 i-a aparut a doua carte, denumita “Rind Complete”, care a primit si de aceasta data World Gourmand Cookbook Award pentru “Best Book for Professionals”.

A treia carte, intitulata „verEDELung“, a fost lansata la Frankfurt Book Fair in toamna anului 2017. Impreuna cu cheful Heiko Antoniewicz si biologul molecular elvetian Michael Podvinec, Maurer a creat un standard al rafinamentului culinar, in special referitor la carne.

In Septembrie 2018 a fost publicata inca o carte a duetului de autori Antoniewicz / Maurer, cu titlul “Wilder Wald”.

Din anul 2016 are propria emisiune TV: “In 80 Steaks um die Welt“ (in jurul lumii in 80 de fripturi), pentru care calatoreste prin diferite tari, impreuna cu expertul in carne Wolfgang Otto, cautand cele mai bune steak-uri din lume. Printre altele, au ajuns in Argentina, Uruguay, Irlanda, Franta si Brazilia.

Premii:

  • World Gourmond Cookbook Award:
  • Fleisch - cea mai buna carte despre carne
  • Rind Complete - cea mai buna carte pentru profesionisti

Ludwig Maurer foloseste in mod frecvent cele mai bune transe de carne de la Morgan Ranch, pentru evenimentele pe care le organizeaza prin firma lui de catering. Uneori este atat de entuziasmat de marmorarea exceptionala a acestora incat selectioneaza manual piesele cele mai bune, de unde denumirea Special Selection by Lucki Maurer.

Morgan Ranch - first class meat

Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.

Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.

In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.  

Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.

Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile.  

Ce este Porterhouse Steak?

Porterhouse Steak o transa din partea lombara posterioara a vitei, similar cu T-Bone Steak doar ca al doilea este taiat din partea lombara anterioara. Se compune din vrabioara si o parte din muschiul filé (semnificativ mai mare decat cel al T-Bone Steak-ului). Osul in forma de T separa cele doua parti.  

De unde vine denumirea de Porterhouse steak?

Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!

Dimensiunile filé-ului determina numele pe care aceasta piesa il primeste. Cu un filé de aproximativ 1,2cm vorbim de T-Bone Steak, de la 3,2cm este deja Porterhouse Steak.  

Cum se prepara un Porterhouse Steak?

Carnea se dezgheata in frigider, se dezambaleaza si se tine 2 - 3 ore la temperatura camerei. Porterhouse Steak este perfect pentru gratar. Inainte de gatire se cresteaza marginea grasa pentru a evita torsionarea carnii si a asigura gatirea uniforma. Prima oara se pune marginea cu grasime pe gratar!

Se pregateste gratarul cu capac pentru gatirea indirecta. Se aseaza carnea in zona fara carbuni si se pune capacul; se gateste timp de 20 de minute. Apoi, se scoate carnea de o parte, se pregateste gratarul pentru frigere directa, se pune capacul si se lasa sa se incinga pana la minimum 150oC. Se aseza din nou friptura pe gratar si se frige inca 2 minute pe fiecare parte cu capacul pus. Se scoate si se lasa 5 minute la odihnit. Temperatura in centrul termic va ajunge la 54 - 55oC (Mediu Rare). Se taie carnea de pe os, se feliaza si se presara cu sare de mare.

Pret aproximativ:
480 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri