Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

US Beef Porterhouse Steak, Congelat, cca. 800g - SUA

Pret aproximativ: 456 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG1334

456 Lei (TVA inclus)

US Beef Porterhouse Steak, Congelat, cca. 800g - SUA ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 570 Lei/Kg Filé > 3,2cm.  Steak-ul perfect prin excelenta!  Rasa  Angus  este renumita...
+

US Beef Porterhouse Steak, Congelat, cca. 800g - SUA

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 570 Lei/Kg

Filé > 3,2cm. 

Steak-ul perfect prin excelenta! 

Rasa Angus este renumita pentru marmorarea excelenta a carnii. Carne este frageda si are textura fina. Maturarea timp de 5 saptamani ii confera gust intens, cu usoare tonuri de alune de padure. 

  • Perfect pentru doua persoane
  • Marmorat fina, gust intens
  • Black Angus 
  • Crescator: Ferme de familie din SUA
  • Origine: Statele Unite ale Americii
  • Regiune: Midwest
  • Rasa: Certified Black Angus
  • Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
  • Maturare: Wet-aged
  • Transa: dorsala
  • Structura: cu os
  • Pregatire: gratar, tigaie, temperatura joasa 
  • Pachet (ambalat in vid): cca. 0,8Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

A se pastra congelat (min. -18OC). 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Black Angus - Premium Beef cu origini scotiene

Rasa Angus provine din regiunile de coasta fertile din Estul Scotiei, fiind o incrucisare intre rasele de vaci fara coarne “Doddies” din regiunea Angus si “Humlies” din Aberdeen. La sfarsitul secolului XVIII, a rezultat rasa Aberdeen Angus, mai cunoscuta ca Black Angus datorita culorii predominant negre. Numele Angus provine de la celti, Aonghas in limba galica, si inseamna “prima alegere”. Astazi, rasa de vite Black Angus este printre cele mai apreciate rase de vaci pentru carne din lume. 

US Beef

Statele Unite sunt patria steak-ului si a BBQ-ului! Nu este de mirare ca americanii sunt profesionisti veritabili cand vine vorba de cresterea vitelor. 

Povestea de succes a inceput cu peste 100 de ani in urma. Fermierii din Midwest au inceput sa-si hraneasca vitele cu porumbul care le ramanea suplimentar. Rezultatul a fost o calitate a carnii care este foarte apreciata si astazi. Reproductia ameliorata pune calitatea inaintea cantitatii si se bazeaza pe originea genetica impecabila, precum si pe ingrijirea vitelor in functie de rasa. American Beef este recunoscuta pentru programul special de hranire, care este 100% bazat pe plante si la care se adauga porumb galben in ultimile luni pana la sacrificare. Carnea de vita de la aceste ferme de familie este printre cele mai bune de pe piata mondiala. 

Ce este Porterhouse Steak?

Porterhouse Steak o transa din partea lombara posterioara a vitei, similar cu T-Bone Steak doar ca al doilea este taiat din partea lombara anterioara. Se compune din vrabioara si o parte din muschiul filé (semnificativ mai mare decat cel al T-Bone Steak-ului). Osul in forma de T separa cele doua parti.  

De unde vine denumirea de Porterhouse steak?

Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!

Dimensiunile filé-ului determina numele pe care aceasta piesa il primeste. Cu un filé de aproximativ 1,2cm vorbim de T-Bone Steak, de la 3,2cm este deja Porterhouse Steak.  

Cum se prepara un Porterhouse Steak?

Carnea se dezgheata in frigider, se dezambaleaza si se tine 2 - 3 ore la temperatura camerei. Porterhouse Steak este perfect pentru gratar. Inainte de gatire se cresteaza marginea grasa pentru a evita torsionarea carnii si a asigura gatirea uniforma. Prima oara se pune marginea cu grasime pe gratar!

Se pregateste gratarul cu capac pentru gatirea indirecta. Se aseaza carnea in zona fara carbuni si se pune capacul; se gateste timp de 20 de minute. Apoi, se scoate carnea de o parte, se pregateste gratarul pentru frigere directa, se pune capacul si se lasa sa se incinga pana la minimum 150oC. Se aseza din nou friptura pe gratar si se frige inca 2 minute pe fiecare parte cu capacul pus. Se scoate si se lasa 5 minute la odihnit. Temperatura in centrul termic va ajunge la 54 - 55oC (Mediu Rare). Se taie carnea de pe os, se feliaza si se presara cu sare de mare.

Pret aproximativ:
456 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri