Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Usturoi Negru Fermentat, 2 Capatani, Culinary Journey, 100g - SOSA

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
B52536
|  Producator: SOSA Ingredients

60 Lei TVA inclus

Usturoi Negru Fermentat, 2 Capatani, Culinary Journey, 100g - SOSA Usturoiul negru este obtinut prin fermentarea usturoiului alb obisnuit; se remarca prin gustul dulceag cu note balsamice si textura moale. Este foarte folosit in bucataria asiatica, in general in Coreea, Tailanda si Japonia,...
+

Usturoi Negru Fermentat, 2 Capatani, Culinary Journey, 100g - SOSA

Usturoiul negru este obtinut prin fermentarea usturoiului alb obisnuit; se remarca prin gustul dulceag cu note balsamice si textura moale. Este foarte folosit in bucataria asiatica, in general in Coreea, Tailanda si Japonia, dar devine din ce in ce mai apreciat si in bucataria occidentala datorita notelor de lemn dulce si absentei aromei intense de usturoi alb. Se digera foarte usor. 

Ingrediente: usturoi negru. 

Cutie: 100g 

A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider (+2/+6oC) si se consuma in termen de 7 zile. 

Producator: SOSA Ingredients, Spania 

Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)

Valoare Energetica: 498 kJ/119kcal

Grasimi: 0,5 g

din care, acizi grasi saturati: 0,05 g

Carbohidrati: 24,3 g

din care, zahar: 1 g

Proteine: 4,3 g

Sare: 1,2 g

 

Rafinata, precisa si frugala, bucataria japoneza se bazeaza pe gustul intrinsec al ingredientelor de sezon, combinate in mod subtil. Prezentarea: culorile, spatialitatea, ordinea au foarte mare importanta, la fel ca si gustul. La aceeasi masa se bucura de alternanta de texturi si forme, tehnici de gatit diverse si o varietate de gusturi.  

Modul de asezonare in Japonia este mult diferit fata de restul continentului asiatic. Majoritatea sosurilor provin din amestecul si combinarea unui numar mic de ingrediente de baza: soia (sau shoyu), venita din China impreuna cu budismul si cu betisoarele (chopsticks); fondul dashi, obtinut din apa, alge kombu si fulgi de ton uscat (katsuobushi); pasta miso, extrasa din boabele de soia fermentate; mirin, vin dulce de orez; sake; zahar si sare. 

Pe langa importanta si bogatia gustativa a sosurilor, algele, umami, gomasio (gomashio) si shichimi togarashi sunt gusturi comune. Deasemenea, orezul este un ingredient de baza in bucataria japoneza, fiert, sub forma de faina, de taitei, fermentat pentru a obtine vin sau otet. 

In final, se remarcata influenta iezuitilor portughezi ajunsi in secolul XVI si care au introdus consumul de carne si tempura. 

Producator:
SOSA Ingredients

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri