Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Vas Servire Shabu Shabu, pentru 2 persoane

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
PALMI NISKAND26-28F

350 Lei (TVA inclus)

Vas Servire Shabu Shabu, pentru 2 persoane Shabu-shabu este un preparat de baza al bucatariei japoneze. Cea mai luxosa versiune foloseste felii subtiri (2 - 3mm) de carne de vita wagyu. Denumirea preparatului este asociata cu zgomotul si miscarea carnii cu betisoarele, de la stanga...
+

Vas Servire Shabu Shabu, pentru 2 persoane

Shabu-shabu este un preparat de baza al bucatariei japoneze.

Cea mai luxosa versiune foloseste felii subtiri (2 - 3mm) de carne de vita wagyu.

Denumirea preparatului este asociata cu zgomotul si miscarea carnii cu betisoarele, de la stanga la dreapta, in fondul din vas, pentru a se gati. Carnea se gateste in aproximativ 10 secunde pentru a ramane moale si frageda.  

Ingredientele traditionale sunt fondul de gatit (dashi sau o infuzie de kombu cu shiitake), varza chinezeasca, tofu, legume (morcov, ridiche daikon, shiitake, ciuperci enoki, ceapa verde, praz, dovleac kabocha feliat (5mm), felii subtiti de wagyu si un ou proaspat, usor batut, in care se imerseaza carnea gatita inainte de a o savura.

Cele mai potrivite sosuri sunt sosul de susan, sosuri picante, sos de soia cu sansho.

Legumele si carne se consuma cu orez, dupa trecerea prin sos.

Exista diferite variante: in loc de carne de vita se pot folosi felii fine din piept de porc dezosat, pui, muschi/ceafa de porc iberic dezosat si transat fin.

Este important sa se spumeze frecvent fondul (supa) pentru a nu i se altera gustul.

La final, se obisnuieste sa se adauge taitei udon pentru a savura restul supei in care s-au concentrat toate gusturile.  

Fondul se incalzeste in prealabil la 90 - 100oC, inainte de a-l pune in vas. Se acopera cu capacul si se aseaza pe suportul in care a fost introdus un recipient de incalzire cu gel sau o lumanare aprinsa. 

Componenta setului:

  • Un vas de gatit din aluminiu de 170mm diametru si 66mm adancime
  • Un suport din aluminiu pentru vas, diametru 145mm, inaltime 105mm
  • Un recipient din aluminiu pentru gel sau lumanare
  • O placa din lemn de cedru japonez pentru asezarea suportului pentru vasul de gatit
  • Un capac din lemn de cedru japonez pentru vasul de gatit.  

Greutate: 1Kg 

A nu se spala in masina de spalat vase. 

Origine: Japonia

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri