Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Vinaigrier din Ceramica, 3 litri

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
Matfer 552350

425 Lei (TVA inclus)

Vinaigrier din Ceramica, 3 litri Vinaigrier: recipient din ceramica pentru obtinerea acasa a otetului din vin. Vinul, berea si orice alta bautura ce contine mai putin de 18% alcool se transforma in otet cand bacteriile convertesc alcoolul etilic in acid acetic. Orice fel de vin...
+

Vinaigrier din Ceramica, 3 litri

Vinaigrier: recipient din ceramica pentru obtinerea acasa a otetului din vin.

Vinul, berea si orice alta bautura ce contine mai putin de 18% alcool se transforma in otet cand bacteriile convertesc alcoolul etilic in acid acetic. Orice fel de vin poate fi transformat cu success in otet: rosu, alb, sampanie, rose, dulce sau sec…

Otetul de casa se prepara in felul urmator: se lasa deschisa o sticla de otet nepasteurizat vreme de cateva saptamani, pana ce se formeaza in ea placenta gelatinoasa (Mycoderma aceti). Se varsa cu grija intr-un borcan, fara sa fie atinsa cu mana, fiindca s-ar putea sa moara. Se adauga maximum 3 litri de vin de calitate superioara, se acopera borcanul si se lasa sa stea in camara intunecata aproximativ 2 luni. Se va obtine un otet excelent, cu o tarie pe jumatate cat gradele vinului. Otetul se extrage prin cepul de la partea de jos a vasului.

Daca otetul inca are un gust usor de vin si nu este suficient de puternic, mai lasati-l o perioada. Daca e prea acru, adaugati putina apa. Cand gustul vi se pare bun, strecurati-l si puneti-l in sticle pe care le astupati ermetic.

Circa 15% din otet poate fi lasat in vinaigrier, adica ceea ce este numit „mama otetului” cu stratul concentrat de bacterii de la suprafata acestuia. Se adauga o noua transa de cidru sau vin ce va fi rapid fermentat de otetul lasat in acest scop.

Avantajul este ca poate fi folosit si vin ramas neconsumat, rezultand un otet bun si savuros, net superior oricarui  otet industrial cumparat de la magazin.

Diametru: 18 cm
Inaltime: 25 cm
Capacitate: 3 litri

Produs in Franta.

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri