Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

Wagyu Flank Steak (Baveta Mica/Bavette de Flanchet), Congelat, 2 x cca. 1,75Kg - Westholme

Pret aproximativ: 1680 Lei
PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
OG405BMS89

1.680 Lei (TVA inclus)

Wagyu Flank Steak (Baveta Mica/Bavette de Flanchet), Congelat, 2 x cca. 1,75Kg - Westholme ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Pret brut: 480 Lei/Kg Baveta Mica - Bavette de Flanchet - Flank Steak...
+

Wagyu Flank Steak (Baveta Mica/Bavette de Flanchet), Congelat, 2 x cca. 1,75Kg - Westholme

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Pret brut: 480 Lei/Kg

Baveta Mica - Bavette de Flanchet - Flank Steak  (BMS 8/9): o baveta de o calitate uimitoare, Beef Marbling Score de 8/9 indica faptul ca este vorba de o carne densa cu textura fina. Are o marmorare excelenta care-i confera o suculenta deosebita.

Este foarte apreciat pentru culoarea rosiatica, structura incredibila si gustul onctuos.  

  • Marmorare excelenta
  • Gust Umami excelent
  • Se topeste in gura

 Crescator: Westholme

  • Origine: Australia
  • Regiune: Queensland
  • Rasa: Tajima Wagyu + Itozakura + Shimane
  • Alimentatie: iarba si furaje proprii
  • Pregatire: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide, brezare 
  • Pachet (ambalat in vid): 2 cca. 1,75Kg = cca. 3.5Kg

Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 3,5Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.  

A se pastra congelat (min. -18OC). 

Ambalat de Otto Gourmet, Germania 

Flank steak

Este o transa de carne putin cunoscuta in Romania, dar Flank Steak este una dintre cele mai apreciate fripturi in SUA. Provine din muschii abdominali si este cunoscuta si sub denumirea de baveta mica (ro.) sau bavette de flanchet (fr.). Este lunga si plata, cu aspect de evantai.

Datorita plasarii sale si tesutului conjunctiv, baveta este, in general, mai dura decat antricotul sau pulpa, iar in majoritatea retetelor este nevesara marinarea carnii inainte de gatire, dar si pentru a-i conferi savoare. Friptura din baveta mica este de culoare rosie, fiind un muchi foarte folosit al vitei. Este, de asemenea, o alegere mai sanatoasa in comparatie cu alte piese de carne, deoarece are un continut mai mic de grasimi. Un preparat din baveta mica, popular in SUA, se numeste London Broil, iar in Columbia iese din cuptor ca Sobrebarriga. Este o carne slaba dar cu gust intens. Preparata adecvat, friptura relativ slaba rezulta foarte gustoasa si frageda.

Baveta mica este foarte apreciata si in bucataria mexicana (fajitas), asiatica si in cea franceza. 

Preparare:

Flank Steak se poate marina cateva ore inainte de frigere, cu sare si zahar sau in marinada preferata. Se rumenseste apoi cate 1,5 - 2 minute pe fiecare parte, la temperatura ridicata, iar apoi se lasa la odihnit 2 - 4 minute. Dupa frigere, Flank Steak se taie in doua de-a lungul fibrei, iar apoi se feliaza (felii de aprox. 0,5cm) perpendicular pe fibra. Se asezoneaza cu fulgi de sare.

Flank steak are fibre relativ lungi, fiind perfecta pentru brezare. Dar si preparata pe gratar sau la tigaie, este un deliciu!

Recomandare: daca mai ramane, ceea ce e putin probabil!, flank steak rece merge perfect in sandwich-uri! 

Cum cresc vitele Westholm Wagyu?

Westholm este una dintre cele mai bune ferme de familie din Australia, care pune calitatea inaintea cantitatii. Animalele sunt crescute in libertate, iar modul de hranire joaca un roc esential. Hrana vitelor include mai multe soiuri iarba cum ar fi Mitchell, Buffel, Flinders, Fescues (paius), Para, lucerna, Ryegrass, precum si un amestec propriu de cereale proaspat rasnite in fiecare dimineata. 

Ce gust are Westholme Wagyu beef?

Carnea vitelor wagyu australiene se caracterizeaza prin marmorarea extraordinara si gustul intens. Animalele au, tot timpul anului, acces direct la pasuni naturale - carnea capatand savori complexe si textura placuta.

Pret aproximativ:
1680 Lei

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri