Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Westholme F1 Wagyu Tri Tip, Congelata, 2 x cca. 100g, cca. 200g - Australia

0.00
(0 Review-uri) Scrie un review
OG52798

Greutate aproximativa: 0.2Kg

Pret/kg: 1145Lei

Info STOC: IN STOC

Tip Wagyu: Westholme Wagyu


22900 Lei
+
Adauga in cos
Ai nevoie de ajutor?
CONSULTANTA de specialitate la tel:
Produse ORIGINALE
  • Garantat 100%
  • Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plăți Securizate prin iPay BT
Livrare Curier RAPID
  • Livrare Produse Congelate
  • Livrare produse

Descriere produs

Westholme F1 Wagyu Tri Tip, Congelata, 2 x cca. 100g, cca. 200g - Australia

ATENTIE!

Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.

Tri tip (coada chiulotei) este o transa aflata intre sold si nuca. Este format numai din carne macra, este fraged si este ideal pentru brezat, tigaie sau gratar. Carnea provine de la cei mai buni crescatori din Australia. Culoarea rosie si structura excelenta ii confera nu numai aspect placut cu si gust delicios si textura onctuoasa. 

  • Gust umami
  • Marmorare incredibil de fina
  • Frageda si suculenta 
  • Crescator: Westholme
  • Origine: Australia
  • Regiune: Queensland
  • Rasa: Tajima Wagyu + Itozakura + Shimane
  • Alimentatie: iarba si furaje proprii
  • Transa: Pulpa
  • Pregatire: gratar, tigaie, sous-vide 
  • Pachet (ambalat in vid): cca. 200g (2 x cca. 100g)
  • Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,2Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate
  • A se pastra congelat (min. -18OC).
  • Ambalat de Otto Gourmet, Germania

TRI TIP

Tri tip este o transa speciala si a fost intotdeauna asa. Este foarte apreciata pentru fragezime si suculenta. In Germania se numeste “Bürgermeisterstück” sau “Pastorenstück”, in Austria este cunoscuta ca “Hüferschwanzel" sau "Hieferschwanzel”, iar in Argentina i se spune “Maminha”. 

A fost “inventata” in patria steak-ului par excellence - SUA! In periaoda anilor 1950, macelarul american Bob Schutz a descoperit tri tip-ul mai mult sau mai putin din intamplare. Schutz a observat ca avea in stoc prea multa carne de vita tocata si carne pentru friptura la cuptor, dar nu avea steak-uri. Dar nevoia ii invata pe oameni, asa ca Bob Schutz nu a mai tocat muschiul dintre sold si nuca, ci la preparat la gratar. L-a asezonat cu sare, piper si pudra de usturoi, iar gustul placut si fragezimea acestuia a surprins pe toata lumea. Trip Tip se nascuse!

Deoarece Bob Schutz este originar din Santa Maria, California, piesa mai este cunoscuta si ca Santa Maria Tri Tip. Piesa vine perfect in completarea Sfintei Treimi a barbecue-ului american: brisket (cap de piept), pulled pork (spata de porc coapta lent la fum cald si desfacuta in fasii) si ribs (coaste).  

Tri Tip se compune exclusiv din carne macra infiltrata cu vinisoare de grasime. Datorita acestei grasimi, si cand este preparata adecvat, aceata piesa devine incredibil de gustoasa. Exista numai doua Tri Tip Steak-uri per animal si, pe langa gustul intens, au si o forma distincta care seamana cu inotatoarea dorsala a rechinului.

Cum se gateste Tri Tip

Este o piesa foarte versatila. Poate fi rumenita rapid, brezata sau gatita sous-vide. Dar fripta rapid pe gratar, si apoi lasta putin sa se odihneasca, este chiar mai gustoasa. 

Recomandari de preparare:

  1. Se lasa la dezghetat in frigider. Se scoate apoi din frigider si din punga vidata cu doua ore ininte de a o pune pe gratar.
  2. Se taie carne in cuburi mari care se pun pe frigarui.
  3. Se asezoneaza generos cu sare pe toate partile si se lasa 30 de minute. Se scutura apoi sarea in exces.
  4. Se frige carnea pe gratarul fierbinte, cate 2 -3 minute pe fiecare parte.
  5. Se pun frigaruile intr-un bol si se ung bine cu chimichurri (sos argentinian pentru friptura, cu verdeturi, usturoi, ulei de masline, otet si ardei iute). Se lasa acoperite timp de 10 minute.
  6. Se scoate carnea de pe frigarui si se savureaza.

Cum cresc vitele Westholm Wagyu?

Westholm este una dintre cele mai bune ferme de familie din Australia, care pune calitatea inaintea cantitatii. Animalele sunt crescute in libertate, iar modul de hranire joaca un roc esential. Hrana vitelor include mai multe soiuri iarba cum ar fi Mitchell, Buffel, Flinders, Fescues (paius), Para, lucerna, Ryegrass, precum si un amestec propriu de cereale proaspat rasnite in fiecare dimineata.

Ce gust are Westholme Wagyu beef?

Carnea vitelor wagyu australiene se caracterizeaza prin marmorarea extraordinara si gustul intens. Animalele au, tot timpul anului, acces direct la pasuni naturale - carnea capatand savori complexe si textura placuta.

Detalii speciale

Info STOC:
IN STOC
Greutate aproximativa:
0.2Kg
Pret/kg:
1145Lei
Tip Wagyu:
  • Westholme Wagyu

Informatii Utile

FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.

Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.

Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.

De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.

Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Reviews

Review-uri:
0.00 (0 Review-uri total)
  • 5 stele
    0
  • 4 stele
    0
  • 3 stele
    0
  • 2 stele
    0
  • 1 stea
    0
Ai folosit acest produs?
Spune ceva despre el pentru a-i ajuta si pe altii sa ia decizia corecta
Arata review-uri cu:
5 stele (0 Review-uri)
4 stele (0 Review-uri)
3 stele (0 Review-uri)
2 stele (0 Review-uri)
1 stea (0 Review-uri)

Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs