Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Dragi clienti,

Pentru a preintampina raspandirea coronavirus (COVID-19), va rugam sa acceptati livrarea numai prin curier si sa limitati la minimum vizitele la showroom-ul nostru. Astfel vom fi toti mai bine protejati. Tinem sa va anuntam ca purtarea mastii este obligatorie in incinta showroom-ului nostru. Va multumim pentru intelegere!

What to Bake & How to Bake It - Jane Hornby

PRECOMANDĂ Ce înseamnă Precomandă?
MM9780714867434

170 Lei (TVA inclus)

What to Bake & How to Bake It - Jane Hornby In limba engleza. What to Bake and How to Bake It  este o carte esentiala pentru patiserii amatori care isi doresc sa stapaneasca retetele clasice si sa-si extinda repertoriul. Fiecare dintre cele 50 de preparate delicioase si accesibile...
+

What to Bake & How to Bake It - Jane Hornby

In limba engleza.

What to Bake and How to Bake It este o carte esentiala pentru patiserii amatori care isi doresc sa stapaneasca retetele clasice si sa-si extinda repertoriul. Fiecare dintre cele 50 de preparate delicioase si accesibile este acompaniat de fotografii ale ingredientelor, o imagine clara a fiecarei etape si o fotografie uimitoare a preparatului final, asigurand rezultate perfecte de fiecare data. Este abordat fiecare element al mestesugului de patiser, de la prajiturile si biscuitii de zi cu zi la paine si produse de patiserie pentru ocazii speciale. 

"Hornby sets out to 'take the guesswork out of baking', and with clarity and concision, that's exactly what she does. [Jane] covers all bases with a definitive collection of recipes. Impeccable step by step methods, leaping off the page in both textual and photographic form. Graphic precision and simplicity, the overall effect is one of calm in the kitchen. This weighty hardback is definitely a looker." - The Guardian 

"Jane Hornby’s novice-friendly What to Cook & How to Cook It (2010) was a game-changer for the penniless, starving student; now she is working a similar magic on Bake Off-inspired non-bakers." - Carolyn Hart, The Daily Telegraph 

"A Gen Y Nigella Lawson." - Glamour 

"What to Bake and How to Bake It is an exhaustively - and attractively - illustrated guide to baking, aimed at beginners." - The New York Times Book Review 

"Novice bakers, rejoice! This photo packed guide to home baking showcases easy treats that still manage to impress. If you're ready to shed your identity as a hopeless non baker, then What to Bake & How to Bake It is your book." - Epicurious.com 

"A gorgeous, graphic tome... It's a book to return to again and again." – Saveur 

"This is a beautiful cookbook for amateur bakers looking to master the classics and expand their repertoires." - Sweet Paul 

"For those looking for expert instruction on making cakes, bread, pies and more, Hornby provides an ideal place to start." - Publishers Weekly 

"Fifty recipes for the amateur baker (read: an ideal book for you and the children) run the gamut from sheet cakes to pastry. All have step by step photos, and beautiful illustrations throughout." - Real Simple 

"Foolproof. Demystifies the world of baking." - Eat In 

"She brings the beauty of soft, fruit filled jelly rolls, carrot cake and more classic desserts, spelling out how to make each one step by step. Jane's attention to detail and love of instruction make it clear that this book is tailor made for the budding baker." - Tasting Table, Best Fall Dessert Books 

Despre autor:

Jane Hornby este scriitor culinar si bucatar. Dupa ucenicia ca chef, a lucrat timp de cinci ani ca scriitor si redactor culinar la revista Good Food a trustului BBC. Revista este recunoscuta pentru stilul sau clar, pas cu pas, si pentru retetele total infailibile testate de multe ori. Deasemenea a redactat cateva dintre cartile bestseller de 101 retete ale trustului BBC Good Food. Hornby este autoarea cartilor What to Cook and How to Cook It si Fresh & Easy, ambele publicate de Phaidon Press. Denumita “Gen Y Nigella Lawson” de catre revista Glamour, a aparut in diferite emisiuni TV, cum ar fi The Marta Stewart Show.       

Detalii:

  • Cartonata: 240 pagini
  • Format: 270 x 220 mm
  • Ilustratii: 550
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2014

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "PRECOMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

Cost expediere TNT:

  • în București - 35 lei
  • în restul localităților din țară - 45 lei

AVANTAJE

Profita de Reduceri