Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Where to Eat Pizza - Daniel Young

LA COMANDĂ Ce înseamnă La Comandă?
GBS 9780714871165

120 Lei (TVA inclus)

Where to Eat Pizza - Daniel Young In limba engleza. Peste 1000 de experti si aficionados din lumea intreaga ne dezvaluie informatii secrete pentru a ne ajuta sa gasim felia perfecta de pizza. Editorii bestseller-ului Where Chefs Eat  prezinta noua senzatie a ghidurilor alimentare...
+

Where to Eat Pizza - Daniel Young

In limba engleza.

Peste 1000 de experti si aficionados din lumea intreaga ne dezvaluie informatii secrete pentru a ne ajuta sa gasim felia perfecta de pizza.

Editorii bestseller-ului Where Chefs Eat prezinta noua senzatie a ghidurilor alimentare despre cel mai popular preparat – pizza!   

In toata lumea, oamenii vor informatii din interior despre unde ar putea sa gaseasca cea mai buna felie de pizza. Cartea abunda de citate din chefi, critici si experti ai domeniului, iar cititorii vor afla despre ingrediente secrete, sosuri speciale si despre cautarea crustei perfecte. Ghidul include harti detaliate, recenzii, informatii-cheie si comentarii oneste ale celor care se pricep.

Ghidul contine mai mult de 1700 de pizzerii si locualuri din toata lumea. Tot ce aveti nevoie sa stiti: unde sa mergeti, cand sa mergeti si ce sa comandati. 

Daniel Young este pionierul din spatele seriei de evenimente pop-up youngandfoodish.com cu al sau BurgerMonday, PizzaTuesday si SpagWednesday. S-a remarcat ca autoritate in materie de pizza pe vremea cand era critic de restaurant la The New York Daily News. “Este”, scria Ed Levine, creatorul Serious Eats, “pe frecventa perfecta pentru pizza.” Este autorul a opt carti, inclusiv The Paris Cafe Cookbook si Made in Marseille. A scris despre mancare in publicatii ca The New York Times, The Los Angeles Times si The Guardian, si a fost desemnat Online Writer of the Year la the Fortnum & Mason Food and Drink Awards.

 “…Le da cititorilor informatiile secrete necesare gasirii unei bune felii de pizza oriunde pe planeta… [Un] ghid distractiv si practic.” - The Wall Street Journal

“Cel mai complet ghid global despre pizza.” - High Snobiety

“Nu mai mancati niciodata o pizza proasta.” - Borsen

“Un ghid must-have, complet, pentru orice iubitor de pizza… O harta aventuroasa de selectii, cu harti detaliate, informatii-cheie si comentarii calificate si amanuntie care fac goana dupa felia perfecta de pizza chiar si mai distractiva.” - goop

“Unde sa gasim cea mai buna pizza este o dezbatere emotionala fara sfarsit dar… Where to Eat Pizza o poate simplifica. Ma mult de 1000 de experti culinari si fani ai pizzei din toata lumea au fost consultati in vederea pregatirii acestui volum captivant.” - Las Vegas Review-Journal  

Detalii:

  • Cartonata: 576 pagini
  • Format: 203 x 137 mm
  • Ilustratii: 0
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2016

Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "LA COMANDĂ", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • în București - 20 lei
  • în restul localităților din țară - 25 lei

Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).

Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:

- 0787 348 274 / 0723 179 259.

AVANTAJE

Profita de Reduceri