+ 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259


Whip, Stabilizant pentru Espumas, 500 g - SOSA
Fotografiile nu creeaza obligatii contractuale

Whip, Stabilizant pentru Espumas, 500 g - SOSA

SOSA 00200520

 

Pret: 180,00 Lei

*Pretul include TVA

Cere info stoc

+

Ai nevoie de ajutor?

  + 4 031 431 1115
  + 4 0723 179 259

Whip, Stabilizant pentru Espumas, 500 g - SOSA

Whip poate fi amestecat la rece cu toate tipurile de lichide, stabilizeaza spumele obtinute cu sifonul.

Se pot obtine si bezele si macarons numai din suc de fructe si zahar, fara oua sau lactate.

Proprietati: efect de spumare

Dozaj: 1-2 g/Kg bezea, 3 g/Kg marshmallow, 5 g/Kg Espuma

Mod de utilizare: se amesteca la rece

Aplicare: orice tip de lichid

Observatii: substituent de albumina

Utilizari: Espumas reci, Macaron, Bezea etc

A se pastra la loc uscat si racoros.

Cutie: 500 g

Producator: SOSA Modern Gastronomy, Spania

Retete culinare cu Hidrolizat din proteina de lapte - Whip

Spuma de iaurt

  • 500 g iaurt
  • 3 g Gelespessa
  • 5 g Whip
  • 100 g zahar

Se amesteca iaurtul cu Gelespessa, jumatate din zahar si Whip.

Se bate aceasta crema cu mixerul pana cand devine foarte spumoasa.

Se adauga si restul de zahar si se continua baterea pana se obtine o consistenta de bezea foarte aerata.

Nicio postare gasita

Clientii care au Vazut acest Produs au Vazut si:
Clientii care au Cumparat acest Produs au mai Cumparat si:
Recomandari - Produse din aceeasi Categorie

  Pret: 1.360,00 Lei

  Pret: 2.590,00 Lei

  Pret: 190,00 Lei

  Pret: 590,00 Lei

Produse gourmet din toata lumea: delicatese, bucatarie moleculara, produse bio, ingrediente, cutite, accesorii bucatarie, vase de gatit, condimente, mirodenii, foie gras, trufe, caviar, stridii, homar, mezeluri, jamon de bellota, branzeturi, pahare cristal, vin, cognac, champagne, tacamuri, cafea, ceai, ciocolata, vanilie, sofran, otet balsamic, vesela, BBQ, carne, peste, accesorii bar, carti culinare esentiale.
Dr. Nicolae D. Staicovici nr. 24, Bucuresti, sector 5, 050559
Tel: 031 431 1115