Atenție Utilizam cookies pentru a va oferi o experienta de navigare cat mai buna si pentru a analiza traficului website-ului (vezi Despre cookies si Confidentialitate). Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru, sunteti de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie. Accept

Wildness - Jeremy Charles

DISPONIBIL LA COMANDA Ce inseamna Disponibil la Comanda?
PH 9780714878232

310 Lei TVA inclus

Wildness - Jeremy Charles In limba engleza. O superba celebrare a abundentei Coastei Atlatice si un debut stralucitor al chefului canadian Jeremy Charles. Cartea poarta cititorii intr-o calatorie pe neimblanzita coasta de est a Canadei, unde salbaticia are o influenta profunda asupa...
+

Wildness - Jeremy Charles

In limba engleza.

O superba celebrare a abundentei Coastei Atlatice si un debut stralucitor al chefului canadian Jeremy Charles.

Cartea poarta cititorii intr-o calatorie pe neimblanzita coasta de est a Canadei, unde salbaticia are o influenta profunda asupa menu-ului de degustare al renumitului restaurant Raymonds, al lui Charles, asezat in portul vechi al orasului St. John.  

Ilustrate cu fotografii evocatoare ale preparatelor, ingredientelor si peisajului, cele peste 160 de retete ale acestei carti se focalizeaza pe produsele locale: cod, fructe de mare, elan, plante salbatice si multe altele. Fiecare reteta este acompaniata de o istorioara, precum si de eseuri referitoare la oameni si locuri.  

Jeremy Charles este din newfoundland, Canada. A gatit in Chicago si Los Angeles inainte de a se reintoarce pentru a deschide Raymonds in 2010, si fratele lui mai accesibil, The Merchant Tavern. Restaurantul Raynolds este singurul care a obtinut primul loc in topul Canada's 50 Best Restaurants timp de cativa ani consecutiv si apare in The World's 50 Best Restaurants Discovery Series. Charles a participat si in proiectul Refettorio initiat de Massimo Bottura.

“Wildness este una dintre cele mai frumoase carti pe care le-am intalnit vreodata. Chiar daca nu ai fost vreodata in Newfoundland, si chiar daca nu te gandesti sa prepari o masa cu carpaccio de foca, mousse din ficat de potarniche si o brandada din limbi de cod, poti totusi constata ca Jeremy Charles si reteaua sa nordica de vanatori si pescari reusesc sa te faca sa privesti lumea intr-un mod diferit. Cuvintele si imaginile din Wildness – ca un festin pus pe tapet de chef si echipa lui – m-a inspirat sa gandesc diferit la ceea ce mancam, cum gatim si la cele mai bune cai de a ne exprima gratitudinea fata de natura insasi.” - Jeff Gordinier, Food & Drinks Editor la Esquire si autor al Hungry: Eating, Road-Tripping, and Risking It All with the Greatest Chef in the World

Detalii:

  • Cartonata: 256 pagini
  • Format: 290 x 250 mm
  • Ilustratii: 120
  • Editura: Phaidon
  • Limba: Engleza
  • Anul publicarii: 2019 

Pretul produselor, afisat in pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.

Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier).

Timpul de livrare:

  • pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucratoare).
  • pentru produsele etichetate cu mesajul "DISPONIBIL LA COMANDA", timpul de livrare poate sa fie mai mare de 3 zile (lucratoare), depinzand de stocul furnizorului. Aceasta informatie va fi furnizata odata cu confirmarea telefonica a comenzii. 

Cost expediere Fan Courier:

  • in Bucuresti - 20 lei
  • in tara (in toate localitatile din tara) - 25 lei

Pentru BUCURESTI si Ilfov exista posibilitatea livrarii in aceeasi zi, alegand serviciul Express Loco (Fan Courier). Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteti obtine la unul dintre urmatoarele numere de telefon:

- 0723 179 259 / 031 431 1115.

AVANTAJE

Profita de Reduceri