Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 0.3Lei
  • 5365Lei

Lei  –  Lei

B25650

Producator: Chee Seng Oil Factory, Singapore

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei de Susan Prajit, 100% Pur, gust intens 100% ulei pur de susan prajit. Datorita gustului intens, cu tonuri de nuca si condimente, este excelent pentru preparate asiatice, pentru legume crude si alte preparate la cuptor. Ingrediente : ulei din seminte de SUSAN prajite. Alergeni : contine susan. Origine : Singapore Cutie: 3,215l A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Producator : Chee Seng Oil Factory , Singapore Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 3356kJ/816kcal Grasimi: 91 g din care, acizi grasi saturati: 14 g...
Origine: SG

Info STOC: STOC FURNIZOR

49500 Lei
+
B65799

Producator: Yamamoto Kajino, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Taitei Soba 100% din Faina de Hrisca Taiteii din faina de hrisca se numesc Soba si sunt foarte apreciati in Japonia. Cei obtinuti din hrisca 100% sunt foarte rari chiar si in Japonia, cei mai multi sunt obtinuti dintr-un amestec de faina de hrisca si faiana de grau. Datorita fainii de hrisca, acesti taitei au un aport nutritional foarte ridicat deoarece contin minerale esentiale, amidon si proteine, au consistenta excelenta si gust fantastic. Apa in care au fiert poate fi transformata in supa, cu putin sos tsuyu si ceapa verde, ori poate fi bauta ca un ceai. Un acompaniament ideal pentru multe preparate asiatice, atat...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

9000 Lei
+
B65776

Producator: Youngpoong Co., Coreea de Sud

Info STOC: STOC FURNIZOR

KimChi Topokki (Rice Cakes), batoane din faina de orez in sos de kimchi - street food coreean Un street food coreean absolut in trend. Rice cakes pot fi oarecum clasificate intre gnocchi si galuste de cartofi, dar complet din orez si usor gumoase. Acestea vin cu un sos de kimchi. Recomandari: Plita: Se da apa in fiert (cca. 20ml). Se adauga batoanele de orez (rice cakes). Se toarna sosul deasupra. Se amesteca si se fierbe cateva minute (pana se ingrosa sosul). Se presara cu ceapa verde. Se serveste si se decoreaza cu o jumatate de ou fiert. Microunde: Dupa deschiderea capacului, se deschid si...
Info STOC: STOC FURNIZOR

2400 Lei
+
B65451

Producator: Asian Food Group, Olanda

Info STOC: STOC FURNIZOR

Thai Chilli Sauce, sos dulce-picant, pentru preparate pe baza de orez Un sos delicios, cu gust dulce-picant si accente tailandeze, excelent pentru preparate pe baza de orez. Merge bine cu carne, peste si pui, dar si in preparate stir-fry. Este foarte bun si ca sos pentru masa, in loc de ketchup. Ingrediente : apa, zahar, 9,3% chilli rosu, regulator de aciditate: E260, E330, usturoi, sare, ingrosator: E410, E412, E415, conservant: E221, condimente. A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider. A se agita inainte de folosire. Sticla: 1litru...
Origine: NL

Info STOC: STOC FURNIZOR

3300 Lei
+
B65857

Producator: Kikkoman Trading Europe, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Teriyaki Glaze (Sos), pentru glasat carnea Ingredientul de baza pentru acest sos este sosul de soia, urmat de vin, zahar, otet si ghimbir. Fiind un sos mai gros este excelent pentru a glasa carnea, pestele si fructele de mare in ultimele 10 minute de frigere pe gratar. Ingrediente: zahar, apa, vin (contine SULFITI), sos de SOIA (apa, SOIA, GRAU, sare), sare, sirop de caramel, amidon modificat, concentrat de mere, otet de alcool, pudra de ghimbir, agent de ingrosare: xantan. Caracteristici : contine alcool. Alergeni : contine gluten (grau), sulfiti (SO2) si soia. Flacon: 975ml A se pastra in loc uscat,...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

17200 Lei
+
PALNISKOH5

Producator: Kohno Honten, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Yuzu Koji, condiment artizanal bogat in umami si aroma de yuzu Un condiment complet arizanal, produs manual. Are niste caracteristici remarcabile cum sunt finetea kôji-ului, complexitatea gustului, bogatia de umami si aroma placuta de yuzu. Recomandari culinare : marinade (pentru carne alba si peste), somon afumat, foie gras, scoici saint-jacques, piept de rata, prepelita, porumbel. Aromatizeaza excelent untul, maioneza si vinegretele, dar merge bine si in inghetata, ganache, bomboane de ciocolata. Ingrediente : zahar, 30% yuzu, sos de SOIA (SOIA, GRAU, sare), kôji de orez, mirin, alcool din trestie de zahar....
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

6000 Lei
+
PALNISKOH3

Producator: Kohno Honten, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet Negru Akasu pentru Sushi, 150ml - Kohno, Japonia Otetul negru din  drojdie de sake Akasu  are o aciditate agreabila, note aromatice intense si e foarte bine echilibrat.  Este obtinut din drojdii de sake selectionte, apoi fermentate natural timp indelungat. Are aroma complexa si gust dulce-acrisor, cu textura fina. Recomandari culinare : orez pentru sushi, temaki, chirashi, salata de cruditati.    Ingrediente : otet din drojdii de sake, zahar, sare.  Origine : Okayama, Japonia  Sticla: 150ml A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in frigider....
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

6500 Lei
+
B61488

Producator: Marutomo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Dashi No Moto - Fond Japonez de Peste, cu Pudra de Bonito, traditional japonez Fondul de peste dashi este un produs traditional japonez. Pentru acest dashi no moto s-a folosit bonito (ton vargat) deshidratat prin coacere intensa pentru a-i imbunatati calitatea aromei si gustul bogat. Recomandari culinare : supe, paste, fructe de mare, preparate gatite in abur. In supa dashi se pot adauga alge Naruto wakame. Pudra se poate folosi si in loc de sare. Simplu de folosit, gust intens. Pentru 4 portii se dizolva 4g de pudra de dashi in 600ml de apa fierbinte. Ingrediente : potentiator de gust: E621, sare, zahar, pudra...
Origine: JP

Producator: Marutomo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

18500 Lei
+
PALNISTAKE3

Info STOC: STOC FURNIZOR

Dashi de Shiitake, Concentrat, vegan, baza de gatit Dashi este un grup de fonduri/supe, folosite ca baza de gatit, preparate prin infuzarea unei multitudini de ingrediente in apa rece sau fierbinte. Cel mai cunoscut dashi este infuzat cu alge kombu, iar cele cu gustul cel mai intens sunt obtinute prin extragerea savorii din fulgi de bonita uscata (katsuobushi), sardele uscate, ciuperci shiitake uscate. Cea ce au in comnun toate supele dashi este gustul umami incomparabil. Intr-o traducere aproximativa inseamna “deliciu” in limba japoneza, umami este acel gust bogat, placut si delicios care invaluie papilele si ramane pe...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

14000 Lei
+
B60057

Producator: AJINOMOTO FOODS EUROPE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Shirodashi, Condiment Lichid cu Alge, supa concentrata Supa concentrata din peste, alge si ciuperci shiitake. Un fond/condiment ideal pentru toate preparatele japoneze: supa cu taitei, osuimono, chawanmushi, omleta japoneza, dashi chazuke, nabe etc. Ingrediente: apa, zahar, sos de SOIA (apa, SOIA, GRAU, sare), BONITA uscata (Katsuwonus pelamis), extract de drojdie, TON NEGRU uscat (Auxis rochei), MELVA uscata (Auxis thazard).    Alergeni : contine peste, gluten (grau), soia. Bidon: 1800ml A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in frigider (< +5 o C)...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

25900 Lei
+
PALNISYS38

Producator: Yamada Seiyu

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei extravirgin de Susan cu Ghimbir si Ceapa Verde, Japonia Ulei extra-virgin de susan alb neprajit aromatizat cu ghimbir si ceapa verde (Negi). Aromele subtile si delicate merg foarte bine cu tartar de peste sau carne, carpaccio, cruditati, preparate din peste fin sau pui, branza de capra, fructe de mare, scoici saint jacques. Este excelent in amestec cu shoyu ca un tare (sos dip) pentru gyoza si dim sum. Este necesar un kilogram de susan pentru a obtine 300ml de ulei, jumatate din randamentul altor uleiuri de susan de pe piata. Presiunea este mai redusa, iar semintele selectionate sunt mai proaspete, mai dulci si mai aromate....
Origine: JP

Producator: Yamada Seiyu

Info STOC: STOC FURNIZOR

25000 Lei
+
B65864

Producator: Yamada Seiyu

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei extravirgin de Susan cu Ghimbir si Ceapa Verde, Yamada - Japonia Ulei extra-virgin de susan alb neprajit aromatizat cu ghimbir si ceapa verde (Negi). Aromele subtile si delicate merg foarte bine cu tartar de peste sau carne, carpaccio, cruditati, preparate din peste fin sau pui, branza de capra, fructe de mare, scoici saint jacques. Este excelent in amestec cu shoyu ca un tare (sos dip) pentru gyoza si dim sum. Este necesar un kilogram de susan pentru a obtine 300ml de ulei, jumatate din randamentul altor uleiuri de susan de pe piata. Presiunea este mai redusa, iar semintele selectionate sunt mai proaspete, mai dulci si mai...
Origine: JP

Producator: Yamada Seiyu

Info STOC: STOC FURNIZOR

11600 Lei
+
B65644

Producator: Empacadora San Marcos

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ardei Chipotles Afumati, in Sos Tomat, pentru preparate Tex-Mex Afumati si picanti - perfecti pentru orice preparat Tex-Mex care are nevoie de o nota condimentata, inclusive tocanite si sosuri.  Denumirea  chipotle  deriva din limba Nahuatl, chipoctli insemnand ardei iuti afumati. Aztecii au inventat acest mod de conservare a ardeilor. Ingrediente : min. 55% ardei chipotle, piure de tomate, ceapa, otet (apa, acidifiant: acid citric), ulei de rapita, zahar, sare iodata, boia dulce, usturoi. Origine : Mexic. Conserva: 212g, Net: 118g A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere se...
Origine: MX

Info STOC: STOC FURNIZOR

2700 Lei
+
B65757

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Susan, Goma Shiro, traditionala japoneza Pasta de susan traditionala japoneza, obtinuta prin macinare in moara cu pietre (aceleasi mori folosite si pentru ceaiul matcha). Susanul nu se incalzeste (ramane sub 30 o C) si isi mentine aroma intensa, fara a deveni amarui. Este foare fina si aromata. Produsul final este foarte cremos, ramane moale in pachet si este foarte usor de prelucrat. Excelenta pentru hummus, sos tahini si alte preparate sarate, dar si pentru deserturi (ex: topping pentru inghetata de vanilie). Ingrediente: SUSAN alb prajit, SUSAN auriu prajit. Alergeni : contine susan. Pachet: 150g A se...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

11000 Lei
+
B65629

Producator: Takehisa, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Donko, crescute pe lemn, Uscate, 40g - Takehisa, Japonia Cipercile shiitake Donko sunt culese la inceputul primaverii, atunci cand palaria inca nu s-a deschis si sunt mai carnoase si mai pline de umami ca urmare a cresterii lente din timpul iernii (spre deosebire de shiitake Koshin care sunt recoltate la inceputul verii, cand palaria este deschisa, au suprafata mai mare si se inmoaie mai repede), si sunt ideale pentru nigiri si temari sushi ori pentru preparate gatite la wok.  Ciupercie isi dubleaza volumul la inmuiere si devin de circa 4,5 ori mai grele. Ciupercile shiitake de la Takehisa sunt in general...
Origine: JP

Producator: Takehisa, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

9000 Lei
+
B65630

Producator: Takehisa, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Koshin, crescute pe lemn, Uscate, 40g - Takehisa, Japonia Cipercile shiitake Koshin sunt culese la inceputul verii, atunci cand palaria s-a deschis (spre deosebire de shiitake Donko care sunt recoltate la inceputul primaverii, cand palaria inca nu s-a deschis si sunt mai carnoase si mai bogate in umami), si sunt ideale pentru dashi deoarece au suprafata mai mare si se inmoaie mai repede. Dupa ce s-a preparat dashi, ciupercile pot fi taiate felii si folosite in alte preparate: la wok cu legume, salate etc. Ciupercie isi dubleaza volumul la inmuiere si devin de circa 4,5 ori mai grele. Ciupercile shiitake de la...
Origine: JP

Producator: Takehisa, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

9000 Lei
+
B65631

Producator: Aimono, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Alge Dashi Kombu Salbatice, „Rausu Premium”, uscate, 50g - Aimono, Japonia Rausu Kombu are cel mai mare continut de umami din toate soiurile de alge kombu si un gust intens aproape “carnos”. De aceea este adesea folosit in témplele japoneze pentru a prepara mancare vegan. Supa iese usor mai tulbure decat cu alte soiuri de kombu. Excelente in bucataria vegan si vegetariana, dar au gustul suficiente de intens pentru a echilibra o supa ramen de porc. Aceste alge kombu, din peninsula Hokkaido, prelucrate manual, au fost intai umezite de mai multe ori dupa uscarea initiala, apoi reuscate si maturate pentru a le potenta savoare si...
Origine: JP

Producator: Aimono, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

11000 Lei
+
B64699

Producator: Luxury Tapas, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Mini Bao Buns cu Creveti si Curry, Congelate, 24buc., 672g - Luxury Tapas Aceste delicatese fusion japonezo-peruviene , cu expozia lor caracteristica de gusturi si texturi, sunt surprinzatoare. Cand sunt gatite la abur, in mod traditional asiatic, isi pastreaza proprietatile nutritionale intacte. Ingrediente : pan-bao (faina de GRAU, antioxidant: E300, apa, zahar, ulei de floarea soarelui, drojdie, sare, LAPTE praf), 20% CREVETI (CREVETI, conservaant: E223 [SULFITI]), ceapa prajita (ceapa, ulei de masline, sare, regulator de aciditate: E330), ardei piquillo (ardei piquillo, apa, zahar, sare, acidifiant: E330, ingrosator: E509),...
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

23900 Lei
+
UMP098

Producator: Tatsuuma-Honke Brewing, Japonia

Info STOC: IN STOC

Sake Junmai pentru Gatit, 14,5% vol. alc., 900ml - Hakushika, Japonia De obicei, sake se bea la masa sau inainte de gustari, dar sake este si un element cheie in bucataria japoneza, fiind folosit intr-o multitudine de preparate culinare. Acest sake junmai este perfect pentru gatit . Gustul umami prezent in mod natural in sake este absorbit de celelalte ingrediente, conferindu-le savoare si fragezime . Aspect : transparent, translucid si stralucitor. Aroma : note de migdale si nuci, cu accente de piersici confiate si pepene galben. Dupa aerare se simt tonuri de orez acompaniate de de mere, grapefruit si smantana. Este...
Origine: JP

Info STOC: IN STOC

11000 Lei
+
PALNISHB5

Info STOC: STOC FURNIZOR

Orez Yumepirika de Hokkaido, 2Kg - Japonia Orezul japonez Yumepirika este un soi de orez mediu-aderent, cu gust dulceag. La fierbere fiecare bob de orez devine stralucitor si capata aspect placut. Acest orez este considerat apogeul eforturilor cultivatorilor japonezi pentru ameliorarea soiurilor de orez. A fost clasificat “Special A”, cel mai inalt nivel de evaluare a orezului, timp de 10 ani consecutivi. Orezul Yumepirika se caracterizeaza prin notele dulcege, textura ferma si gustul intens. Nivelul de aderenta este printre cele mai ridicate din toate soiurile de orez cultivate in Hokkaido. Recomandari : excelent...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

11500 Lei
+
UMP682

Producator: Suzuhiro, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra de Surimi, Premium, 100g - Suzuhiro, Japonia Kamaboko, sau surimi japonez, este o pasta pe baza de peste cu carnea alba, similara cu surimi. Este obtinuta din fileuri de peste, zahar si sare. Este foarte apreciata in Japonia, are o forma cilíndrica, si este folosita intr-o multitudine de preparate cum ar fi nabe, bento sau ramen, in care kamaboko are o forma spiralata denumita narutomaki. Aceasta pudra de surimi ajuta la prepararea de surimi japonez crud intr-un mod simplu, numai in amestec cu apa. Acest format sub forma de pudra faciliteaza conservarea si controlul cantitatilor. In plus, prin controlul cantitatii de apa,...
Origine: JP

Producator: Suzuhiro, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

21500 Lei
+
B61725

Producator: Minamigura, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos de Soia Tamari Light, 200ml - Minamigura, Japonia Un sos de soia Grand Cru! Sosul tamari este obtinut din boabe de soia japoneza, cu sare de mare japoneza denumita “umi no sei” (bogata in minerale si cu continut redus de sodiu) care ii confera finete si gust echilibrat. Maturarea are loc in vase de cedru japonez vechi de peste 150 de ani. Productia incepe prin amestecarea a 1,5 tone de boabe de soia, fierte in abur , intr-o imensa cuva din lemn, cu jumatate din cantitatea de apa raportata la cantitatea de soia ; aceasta etapa se numeste “ Gobujicomi ”.   In productia industriala se folosesc cantitati egale de...
Origine: JP

Producator: Minamigura, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tip Sosuri: Soia

10600 Lei
+
B65452

Producator: Exotic Quality Food, Olanda

Info STOC: STOC FURNIZOR

Unt de Arahide Surinamez, Creamy & Spicy, 300g - Lekker Bekkie Unt de arahide cremos si condimentat, foarte apreciat in bucataria surinameza. Perfect pentru supa surinameza de arahide, sos satay pentru gado gado, ori chiar in sandwich-uri. Merge bine si in preparate indoneziene. Ingrediente : 89% ARAHIDE prajite, ulei de floarea soarelui, chili Madame Jeanette, ierburi aromatice, condimente, sare, zahar, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu. Caracteristici : halal, vegetarian. Alergeni : contine arahide. Borcan: 300g A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de...
Origine: NL

Info STOC: STOC FURNIZOR

4000 Lei
+
B65397

Info STOC: STOC FURNIZOR

Wakame, Alge de Mare Uscate, Tocate, 500g Wakame sunt alge uscate (alge brune) ce se folosesc in supe sau pentru a aromatize diferite preparate din bucataria asiatica. Nu contin aproape deloc grasime si colesterol, dar contin multe minerale si fibre. Pentru supa : se inmoaie in jur de 3 g, se taie in bucatele mici si se adauga in supa fierbinte, la final. 3 grame sunt suficiente pentru aproximativ 5 portii. Pentru salata: se inmoie 3 g de wakame si se storc. Se taie un castravete si un morcov in fasii subtiri, se adauga taiteii de sticla inmuiati. Dressing dintr-o lingura de zahar, 4 linguri de otet de orez, 3...
Info STOC: STOC FURNIZOR

25100 Lei
+
B65441

Info STOC: STOC FURNIZOR

Alge Kombu Uscate, 1Kg Alge kombu perfecte pentru dashi sau la fiert orezul pentru a-i conferi un excelent gust umami. Ingrediente : alge Kombu. Bogate in iod! Algele marine contin in mod natural mult iod, nu consumati mai mult de 2g pe zi. O cantitate mai mare ar putea afecta sanatatea. Pudra alba de pe suprafața algelor Konbu este manitol. Acestia sunt nutrienți care nu dauneaza organismului si nici calitatii produsului. Pachet: 1Kg A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.
Info STOC: STOC FURNIZOR

59500 Lei
+
B65570

Producator: Shinshu Shizen Okoku, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Flori de Cires Sakura marinate in sare, 60g - Shizen Okoku Florile de cires sarate sunt folosite in Japonia pentru a prepara mochi, prajituri, onigiri sau chiar chirashi sushi - pentru a le conferi o nota speciala specifica ciresilor sakura. Dar se folosesc si pentru a decora preparatele la ocazii speciale, cum ar fi zile de nastere sau sarbatori. Infuzate in apa fierbinte se pot savura ca un ceai usor sarat. Deoarece florile sunt foarte sarate, trebuie desarate in apa calda, ceea ce ajuta si transformarea mugurilor in mici floricele cu aspect placut. Un strop de Hanami (traditia admirarii florilor de cires) chiar si acasa....
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

8700 Lei
+
B65492

Producator: WFS

Info STOC: IN STOC

Sos Tahini, Gourmet Tahini Sauce, Classic, 300ml - Mézete Consistent si cremos, cu note placute de susan. O combinatie delicioasa de tahini, ulei de masline si condimente. Excelent in salate, cu carne la gratar, finger food, falafel etc. Ingrediente : apa, 25,2% pasta de SUSAN , pulpa de lamiie, acidifiant: acid citric, sare, antioxidant: extract de rozmarin.   Caracteristici : nu contine gluten. Vegan.   Alergeni : contine susan. Origine : Iordania Flacon: 300ml A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider si se consuma in decurs de 30 zile....
Origine: JO

Producator: WFS

Info STOC: IN STOC

3700 Lei
+
CRE20165

Producator: La Reina de las Tortillas, Spania

Info STOC: IN STOC

Tamales cu Ardei si Sos de Branza cu Rosii, Tamales Rajas con Queso, 315g - La Reina de las Tortillas Tamales cu ardei jalapeno murat, intr-un sos de branza, tomate cu ceapa. Din porumb 100% nixtamalizat. Sunt gata de servit. Ingrediente: masa de porumb [(porumb, faina de porumb, antioxidanti (E330, E300), corector de aciditate (E526), ingrosatori (E466, E412, E415) , fond de pui (apa, pui, morcov, napi, coriandru, usturoi, ceapa, sare, cartofi, cartofi dulci, praz, piper, foi de dafin), untura de porc (antioxidant BHA E320), ulei de floarea soarelui, praf de copt (agenti de crestere (E450i, E500ii), faina de orez) ],...
Origine: ES

Info STOC: IN STOC

8600 Lei
+
CRE20450

Producator: Terana, Mexic

Info STOC: IN STOC

Epazote, Cimbru Mexican, 26g - Terana Epazote este o planta aromatica originara din Mexic si Guatemala. Are utilizari atat culinare cat si medicale. Se foloseste atat proaspat cat si uscat. Se fierbe impreuna cu fasolea sau cruciferele pentru a usura digestia si a reduce balonarea. Are gust intepator si astringent, si aroma cu accente de petrol, note medicinale si accente condimentate de oregano, anason, citrice, menta si chiar gudron sau creozot. Confera o savoare rustica delicioasa unei multitudini de preparate culinare. Se adauga spre finalul procesului de gatire. Epazote se foloseste cotidian in preparatele din...
Origine: MX

Producator: Terana, Mexic

Info STOC: IN STOC

3200 Lei
+
CRE21218

Producator: Crevel Europe, Germania

Info STOC: IN STOC

Pasta de Ardei Pasilla, 250g - Xatze, Mexic Ardeii pasilla au un profil senzorial delicat, fiind foarte apreciati in bucataria mexicana. Pasta are usoare accente afumate, cu note de stafide. Perfecta pentru a conferi gust si culoare sosurilor, in salsas, supe si mole. Merge bine si in sandwich-uri, quesadillas si tocanite. Ingrediente : apa, chili pasilla, ulei vegetal, ceapa, sare, usturoi, sare, zahar, acidifiant: acid citric (E330), extract de drojdie, conservant: 0,1% sorbat de potasiu (E202). Borcan: 250g A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in...
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

3200 Lei
+
CRE20100

Producator: Crevel Europe, Germania

Info STOC: IN STOC

Fulgi de Ardei Ancho, Chile Ancho Hojuelas, mediu-iute, 380g - Xatze, Mexic Chili ancho sunt ardei poblano uscati. Acesti chili nobili confera preparatelor culinare o aroma de prune afumate si note delicate de boia dulce si ciocolata. Avand o iuteala delicata, cu note dulcege, ancho chili este foarte versatil si confera oricarui preparat mexican savoarea perfecta. Excelenti pentru tocanite, sosuri si marinade. Chili ancho au o savoare mai pamantoasa si mai profunda decat chili guajillo. Ingrediente : ardei ancho. Borcan: 380g A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Produs in...
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

9000 Lei
+
CRE20111

Producator: Crevel Europe, Germania

Info STOC: IN STOC

Boia de Ardei Chipotle, Chile Chipotle Molido, mediu-iute, 50g - Xatze, Mexic Ardeii chipotle sunt ardei jalapeno uscati si afumati. Au gust usor dulceag, cu note amarui si afumate. Iuteala este medie. Boaiaua de ardei chipotle merge foarte bine in burgeri, cu hot dogs, quesadillas, tacos, pizza, cartofi prajiti, in marinade uscate, cu coste de porc, supe, chili con carne, in sos barbecue, ori presarata pe oua ochiuri sau legume la gratar. Excelenta pentru a adauga un plus de savoare oricarui preparat culinar. Ingrediente : boia de ardei chipotle. Borcan: 50g A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si...
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

2000 Lei
+
CRE20105

Producator: Crevel Europe, Germania

Info STOC: IN STOC

Fulgi de Ardei Guajillo, Chile Guajillo Hojuelas, mediu-iute, 380g - Xatze, Mexic Fulgi de chili guajillo cu gust mediu-picant (similar cu jalapeño) si intens. Ideali pentru preparatele mexicane si pentru orice preparat care necesita putina iuteala, chiar si pentru ulei picant. Guajillo (versiunea uscata a ardeiului Mirasol) este un soi de ardei apartinand familiei capsicum annum, folosit pe scara larga in bucataria mexicana. Este ardeiul uscat cel mai folosit in Mexic, dupa chile poblano (ancho). Pulpa fina si de culoare rosu-inchis al ardeiului guajillo are gust fructat, cu note de ceai verde si accente de mure si pin. Este...
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

9000 Lei
+
CRE22426

Producator: La Anita Condimentos & Salsas, Mexic

Info STOC: IN STOC

Salsa Macha, sos de chile morita, mediu-iute, 230g - La Anita, Mexic Un ulei picant si aromat, din ardei morita uscati, usturoi si condimente, care confera preparatelor o savoare intensa cu note afumate. Se poate servi langa orice tip de preparat culinar. Ingrediente : ulei de rapita, chili uscati, usturoi, sare, antioxidant: TBHQ (E319).   Borcan: 230g A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Producator: La Anita Condimentos & Salsas, Mexic Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 2636 kJ/630kcal Grasimi: 66 g din care, acizi grasi...
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

7000 Lei
+
CRE20172

Producator: Sazón Natural, Mexic

Info STOC: IN STOC

Condimente pentru Fajita Cochinita Pibil, 700g - Sazon Natural, Mexic Un amestec clasic de condimente pentru fajitas in stil cochinita pibil, cu gust delicios de achiote, excelent pentru cochinita pibil (carne de porc gatita lent, in marinada cu ceapa, in frunze de bananier, se serveste cu ceapa rosie marinata, tortillas de porumb si ardei habanero murati. Este unul dintre cele mai delicioase preparate din peninsula Yucatan). Pentru a prepara fajitas, carnea se marineaza intai timp de cateva ore cu amestecul de condimente Cochinita Pibil si apoi se gateste cu ardei gras, chili si ceapa. Delicioasa. Contine annato (achiote),...
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

11000 Lei
+
CRE21217

Producator: Crevel Europe, Germania

Info STOC: IN STOC

Pasta de Ardei Guajillo, 250g - Xatze, Mexic Pasta picanta din chili guajillo. Confera culoare si savoare preparatelor culinare. Ardeii guajillo sunt foarte apreciati in bucataria mexicana. Sunt usor picanti si au culoarea rosu inchis. Gustul aminteste de fructe de padure si ceai verde, cu note de pin. Gustul picant al ardeilor guajillo este ideal pentru preparate consistente pe baza de carne si tocanite. In Mexic, se folosesc in generla pentru pozole (tocanita cu porumb), pancita (burta de vita in sos tomat), mixiotes (tocanita de berbec) si in sosul mole. Ingrediente : apa, chili guajillo, ulei vegetal, ceapa,...
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

3100 Lei
+
CRE20141

Producator: Grupo Herdez, Mexic

Info STOC: IN STOC

Salsa Ranchera, mediu-picanta, 453g - Herdez Sos mexican delicios, dintr-un amestec unic de ardei si condimente. Este foarte versatila si savuroasa. Merge foarte bine cu echiladas, fasole sau adaugat in sosul bbq pentr a-i conferi note picante. Se poate dauga intr-o multitudine de preparate carora le confera un gust mexican autentic. Ingrediente : apa, 16% chili jalapeño, chili ancho , 13% pasta de tomate, ceapa, otet din alcool de trestie de zahar, sare iodata, ulei de vegetal, condimente, glutamat monosodic (E621), pudra de usturoi, acidifiant: acid citric (E330).   Alergeni : poate contine soia si sulfiti (SO2)....
Origine: MX

Producator: Grupo Herdez, Mexic

Info STOC: IN STOC

2700 Lei
+
CRE20839

Producator: Avideg de Mexico, Mexic

Info STOC: IN STOC

Pasta de Fasole Prajita, Frijoles Refritos, cu sare de Himalaya, Avilés, 400g - Sinaloa Pasta de fasole prajita (frijoles refritos) autentica in ceea ce priveste consistenta si gustul. Merge perfect cu tacos, burritos, tostadas, totopos (nachos) etc. Este o garnitura mexicana prin excelenta. Este un fel de fasole batuta (facaluita) si apoi prajita in stil Mexican. Ingrediente : apa, 46% fasole mayocoba, ulei vegetal, sare roz de Himalaya, ceapa, usturoi. Saculet: 400g A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Dupa deschidere se pastreaza in frigider si se consuma in decurs de 10 zile....
Origine: MX

Info STOC: IN STOC

1900 Lei
+
CRE23247

Producator: Grupo Herdez, Mexic

Info STOC: IN STOC

Salsa Poblano Cremosa, mediu-picanta, 434g - Herdez Sos mexican delicios din ardei poblano copti, usturoi si coriandru. Este usor picanta si are accente afumate, perfect pentru pui la gratar, pulled pork si tacos. Merge bine si adaugat in sosul pentru paste, ori in salata cobb si intr-o multitudine de alte preparate pentru a le conferi o nota mexicana. Ingrediente : apa, ardei poblano copti, ulei de SOIA, ceapa, coriandru, <2% sare iodata (contine iodat de potasiu), ceapa deshidratata, ingrosator: guma xantan, pudra de usturoi, antioxidant: acid ascorbic, acidifiant: acid citric, antioxidant: eritorbat de sodiu, arome...
Origine: MX

Producator: Grupo Herdez, Mexic

Info STOC: IN STOC

3600 Lei
+
B60833

Producator: Le Comptoir Colonial

Info STOC: STOC FURNIZOR

Susan Prajit, cu Kimchi, 1Kg - Le Comptoir Colonial Furikake  este un condiment folosit pe larg in bucataria japoneza. Este un amestec de alge de mare, susant prajit si pudra de dashi. Se presara pe preparatele culinare. A fost creat in timpul celui de al doilea razboi mondial pentru a face mai gustoasa mancarea marinarilor japonezi. Exista o multitudine de tipuri de furikake in Japonia. Crocant, cu gust tipic de kimchi, usor condimentat si bogat in umami. Se presara la final pe peste, salate, paste, orez sau tofu. Ingrediente : 76% SUSAN prajit, sare, zahar, usturoi, sare, sos de SOIA (SOIA, GRAU, orez, sare),...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

61400 Lei
+