Sous Vide, Aparate, Metoda de Gatit SOUS VIDE

Sir Benjamin Thempson, conte de Rumford a fost primul care a descris modul de gatire la temperatura scazuta, in 1799. Beneficiile metodei au fost recunoscute in Franta, la mijlocul anilor 1960, cand a era folosita pentru reducerea pierderilor din alimente. Astazi, bucatari renumiti din toata lumea aplica aceasta tehnica datorita numeroaselor sale avantaje.

Cand se gateste Sous Vide, in traducere "sub vid", ingredientele proaspete, cum ar fi peste, carne, legume, se impacheteaza in vid si apoi se gatesc in apa la temperatura controlata exact.

Gatind Sous Vide rezulta preparate sanatoase si hranitoare cu gust perfect, pastrand aroma, savoarea si vitaminele.

Gatitul SOUS VIDE - Beneficiile metodei

Alimentatie sanatoasa cu gust de cea mai buna calitate - conservarea aromei, savorii si vitaminelor. Tehnica Sous Vide faciliteaza prepararea alimentelor sanatoase din punct de vedere nutritional si bogate in vitamine. Cand se folosesc metodele traditionale de gatit, vitaminele si aromele sunt disipate in aer sau in apa. Cand se utilizeaza metoda Sous Vide, ingredientele proaspete sunt vidate si toate vitaminele si nutrientii raman concentrati in alimente. Preparatul final contine un numai toate vitaminele si nutrientii - care ar fi fost pierduti in mod normal - dar si aroma completa a ingredientelor. De aici rezulta un gust mult mai intens. Prospetimea, culoarea si aspectul raman nealterate.

Rezultate perfecte

Tehnica Sous Vide ofera posibilitatea de a gati perfect, avand controlul total al celor doi factori importanti: temperatura si timpul. Incalzirea constanta in baie de apa permite gatirea uniforma, de la exterior spre interiorul alimentului. De exemplu, daca sotati o bucata de carne in tigaie, aceasta este expusa la o temperatura foarte ridicata la exterior, iar in interior uneori nu atinge temperatura necesara pentru un aliment gatit perfect. Sous Vide permite gatirea uniforma a preparatului final. Se evita complet uscarea alimentelor.

Reproductibilitate

Metoda Sous Vide garanteaza reproductibilitatea si calitatea constanta. Odata ce ati stabilit temperatura si timpul optime pentru o anumita reteta si pastrand aceleasi conditii (dimensiuni, continut de grasime etc.), preparatul poate fi reprodus exact de fiecare data.

Pierderi reduse

Tehnica Sous Vide reduce la minimum pierderile aparute din cauza contractarii, mai ales la gatirea carnii. Cand se folosesc metodele de gatit conventionale, carnea se contracta cu aproximativ 40% din dimensiunea initiala. Metoda Sous Vide reduce contractarea pana la 5 - 10%. Preturile ingredientelor si pierderile per portie sunt reduse in mod considerabil.

Gatire & Racire

Racirea rapida a alimentelor pana la 3°C, dupa gatire, permite conservarea la rece a alimentelor pana la 3 saptamani. Portiile pot fi regenerate dupa nevoie, fara nicio pierdere in calitate. Aceasta usureaza semnificativ planificarea eficienta a achizitiilor de ingrediente si a consumului, pierderile fiind reduse in mod semnificativ. In plus, durata mai lunga de pastrare ajuta la optimizarea cantitatilor de ingrediente comandate.

Eficienta energetica

Aparatele pentru gatit SOUS VIDE au un consum redus de energie si au nevoia de o cantitate de apa limitata, ceea ce ajuta in mod semnificativ la economisirea energiei in bucatarie.

Flux de lucru imbunatatit

Durata lunga de pastrare a produselor preparate Sous Vide face mai eficient fluxul de lucru in bucatarie. Produsele pot fi pregatite in avans in perioadele mai libere si gatite rapid, dar pastrand cea mai buna calitate, cand au ajuns clientii. Fluxul de lucru simpificat permite bucatariei sa ofere o gama larga de preparate.

Aparate de Gatit SOUS VIDE - Avantaje

• Rezultate perfecte de fiecare data

• Concentrarea aromei

• Eficienta si lipsa stress-ului

• Pierderi minime

• Reproductibilitate si precizie

• Supra-tratarea termica devine practic imposibila

• Preparatele isi asteapta oaspetii - nu vice versa

• Posibilitatea conservarii preparatelor fara pierderea calitatii

• Costuri scazute cu energia

• Profitabilitate crescuta

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 49Lei
  • 33002Lei

Lei  –  Lei

MAT185415

Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Masina de Vidat, cu Capac, MISTRAL - Matfer Pentru asezat pe blatul de lucru, practica si simplu se folosit. Carcasa din inox, pompa Busch. 10 programe pre-inregistrate. Functie "sous-vide lent” pentru produse calde. Vid final: 2.0 mbar. Masina utilizabila cu toate tipurile de saculeti. Dimensiuni exterioare: 530 x 590 x 490 mm Dimensiuni camera de vidare: 430 x 430 x 200 mm L bara de lipire: 420 mm Putere pompa: 21 m 3 /h Putere: 750 W Greutate: 60 Kg Producator: Matfer, Franta
Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

33.00200 Lei
+
MAT120735

Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Termo-Circulator Sous-Vide VACOOK - Matfer Termo-circulator pentru gatirea la temperatura controlata a alimentelor sous-vide si pentru regenerarea alimentelor gatite sos-vide. Vacook se compune dintr-o rezistenta care incalzeste rapid apa si o turbina care recircula apa si asigura o temperatura omogena si stabila a intregului volum de apa. Carcasa din inox, grila de protectie a rezistentei. Auto-protectie, se opreste in cazul in care volumul apei scade sub minim. Se poate folosi cu recipientele gastronorme cu capacitate de pana la 50 de litri si adancime de 16,5 cm. Caracteristici: Temperatura maxima: 95°C Timer: 99...
Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

10.39400 Lei
+
MAT185406

Producator: Besser Vacuum, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Masina de Vidat MIDI - Besser Vacuum Masina de vidat, cu aspiratie externa, practica si simplu de folosit. Carcasa din inox. Se aseaza pe blatul de lucru. Pompa autolubrifianta: 20 litri/minut Functionare automatica. Vid final: 200 mbar Bara de lipire: 43 cm Se foloseste numai cu saculeti structurati! 230 V monofazat, 50 Hz Dimensiuni: 51 x 29,5 x 18 cm Greutate : 12 Kg Putere : 840 W Producator: Besser Vacuum, Italia
Info STOC: STOC FURNIZOR

8.07100 Lei
+
B44817

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Masina de Vidat cu Aspiratie Externa, FastVac 4008 - Caso Masina de vidat cu sistem de vidare complet automat. Carcasa din inox. Excelenta pentru cei ce doresc o solutie profesionala, dar in acelasi timp si extrem de simpla pentru vidat diverse tipuri de alimente. Alimentele vidate pot fi pastrate proaspete, in mod natural si fara conservanti, de pana la 8 ori mai mult. Ideala pentru carne, peste, legume si fructe. Se pot folosi saculeti sau role de pana la 40 cm latime (orice lungime). Dubla sigilare. Pomapa de vacuum puternica. Cutter pliant pentru taierea rolelor de folie. Timp de sigilare reglabil in vederea vidarii...
Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

3.05700 Lei
+
B37484

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Masina de Vidat cu Aspiratie Externa, FastVac 3000 - Caso Masina de vidat cu sistem de vidare complet automat. Carcasa din inox. Excelenta pentru cei ce doresc o solutie profesionala, dar in acelasi timp si extrem de simpla pentru vidat diverse tipuri de alimente. Alimentele vidate pot fi pastrate proaspete, in mod natural si fara conservanti, de pana la 8 ori mai mult. Ideala pentru carne, peste, legume si fructe. Se pot folosi saculeti sau role de pana la 30 cm latime (orice lungime). Dubla sigilare. Pomapa de vacuum puternica. Cutter pliant pentru taierea rolelor de folie. Timp de sigilare reglabil in vederea vidarii...
Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

2.44700 Lei
+
B39555

Producator: Steba

Info STOC: STOC FURNIZOR

Termocirculator Sous-Vide SV-100 Professional - Steba Termocirculator sous-vide, cu carcasa din inox. Incalzeste, la 56 o C, 30 de litri de apa in aproximativ 45 de minute, cu o precizie de 0,1 o C. Pompa de circulare: 7,5 litri/minut Display LCD: temperatura selectata, temperatura curenta, timer Controlul electronic al temperaturii (5 - 99 o C). Buton Pornit/Oprit Se poate monta pe majoritatea vaselor cu o adancime de cel putin 15 cm. La sfarsitul perioadei de gatire, aparatul emite atat un semnal acustic cat si unul vizual, dupa care circulatorul continua sa functioneze la temperatura setata. Putere: 1500W...
Origine: DE

Producator: Steba

Info STOC: STOC FURNIZOR

2.37594 Lei
+
SOS35583

Producator: Taurus

Info STOC: STOC FURNIZOR

Termo-Circulator Sous-Vide, “Roner Clip” - ICC® Gatitul inseamna controlul temperaturii si al timpului! Termocirculatorul RONER CLIP a fost conceput in colaborare cu Joan Roca si El Celler de Can Roca. Este un model pentru uz casnic, accesibil tuturor pasionatilor de gastronomie. Termocircuatorul sous vide Roner Clip are forma ergonomica, de dimensiuni reduse, cu aceleasi capabilitati ca si modelele profesionale. Clema ajuta la prinderea pe orice vas de gatit. Cu acest Roner orice pasionat de gastronomie se poate bucura de tehnica gatirii sous vide la temperatura joasa. Specificatii Tehnice: Putere: 800W Timp de...
Producator: Taurus

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.57700 Lei
+
B27811

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

Termometru SOUS-VIDE cu sonda - DOMNICK, Germania Termometru esential pentru gatit sous-vide . Conceput special pentru termalizatoarele Domnick. Sonda se introduce in produs, folosind tampoanele de etansare, direct prin saculetul de vid, pentru citirea temperaturii din centrul termic. Aceasta temperatura poate fi pre-setata pe afisajul termalizatorului care va emite un semnal in momentul atingerii temperaturii prestabilite. Producator: Domnick, Germania
Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.27628 Lei
+
B47306

Producator: Steba

Info STOC: STOC FURNIZOR

Termocirculator Sous-Vide SV-50 - Steba Termocirculator sous-vide, cu carcasa din inox. Panou de control intuitiv. Incalzeste, la 56 o C, 20 de litri de apa in aproximativ 45 de minute, cu o precizie de 0,5 o C. Pompa de circulare : 8 litri/minut Display LCD : temperatura curenta, timer (pana la 99 de ore) Controlul electronic al temperaturii (pana la 90 o C). Usor de transportat, ocupa putin loc, la indemana. Buton Pornit/Oprit Se poate monta pe majoritatea vaselor cu o adancime de cel putin 15 cm. La sfarsitul perioadei de gatire, aparatul emite atat un semnal acustic cat si unul vizual, dupa...
Origine: DE

Producator: Steba

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.18792 Lei
+
B22728

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, pana la 121 O C, Netezi, 30 x 40 cm, 100 bucati - Domnick, Germania Saculetii netezi se preteaza numai pentru masinile de vidat cu camera de vidare. Esentiali pentru pregatirea alimentelor prin metoda sous-vide. Calitate superioara pentru cele mai exigente cerinte. Producator: Domnick, Germania
Origine: DE

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

98175 Lei
+
B28024

Producator: Domnick

Info STOC: IN STOC

Tampoane de Etansare pentru SOUS-VIDE - DOMNICK, Germania Diametru - Ø 2 cm, aderente la unul din capete, 50 de bucati Aceste tampoane din gutaperca, aderente pe una din parti, se folosesc impreuna cu sonda pentru citirea temperaturii din centrul termic la preparatului, pentru a preveni intrarea aerului sau apei in saculetul vidat. Mod de utilizare: se dezlipeste folia de protectie de pe capatul cu adeziv, se lipeste tamponul pe saculet si se introduce sonda prin el pana in centrul termic al preparatului. Se incepe procesul de gatire. Un tampon se foloseste o singura data! Producator: Domnick, Germania
Origine: DE

Producator: Domnick

Info STOC: IN STOC

66759 Lei
+
MAT267036

Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti pentu Gatit Sous-Vide, 300 x 400 mm (100 buc.) - Matfer Saculeti dintr-un complex de poliamida cu orientare biaxiala + polipropilena, grosime 95μ. Utilizabili cu masinile de vidat cu camera de vidare. Temperatura maxima de utilizare 110 o C. l mm L mm 300 400 Pachet de 100 bucati. Producator: Matfer, Franta
Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

36700 Lei
+
B22729

Producator: Dominick

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, pana la 121 O C, Netezi, 20 x 30 cm, 100 bucati - Domnick, Germania Saculeti netezi se preteaza numai pentru masinile de vidat cu camera, adica saculetii se pentru vidat se introduc in masina de vidat! Calitate superioara pentru cele mai exigente cerinte. Producator: Domnick, Germania
Origine: DE

Producator: Dominick

Info STOC: STOC FURNIZOR

36277 Lei
+
B61756

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti (pungi) de Gatit Sous-Vide, 60 x 70cm, 50 bucati Se preteaza pentru toate tipurile de masini de vidat , cu sau fara camera de vidare. Esentiali pentru pregatirea alimentelor prin metoda sous-vide. Calitate superioara pentru cele mai exigente cerinte. Dimensiuni : 60 x 70cm
Info STOC: STOC FURNIZOR

31511 Lei
+
B23200

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, pana la 121 O C, Netezi, 16 x 20 cm, 100 bucati - Domnick Saculeti netezi se preteaza numai pentru masinile de vidat cu camera, adica saculetii se pentru vidat se introduc in masina de vidat! Calitate superioara pentru cele mai exigente cerinte.  Producator: Domnick, Germania
Origine: DE

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

23523 Lei
+
B37543

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Recipiente din Plastic pentru Vidat, pentru FastVac 3000 + 4000, 3 buc. - Caso 3 recipiente de vidare, cu diferite capacitati. Perfecte pentru alimentele sensibile la presiune sau pentru lichide (tomate, salate, supe etc). Sunt reutilizabile. Din plastic solid. Capace din ABS. Rezistente la spargere, se pot spala in masina de spalat vase. Se pot stivui pentru a economisi spatiu. Dimensiuni: Doza de 0,75 litri: 7 cm inaltime. Doza de 1,40 litri: 12,5 cm inaltime. Doza de 2,00 litri: 18 cm inaltime. Producator: Braukmann, Germania
Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

21200 Lei
+
B44575

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Rola de Film Alimentar pentru Gatit Sous-Vide, 40 x 1000 cm (pentru FastVac) - Caso Rola de film alimentar de gatit sous-vide, cu 4 straturi, structurati (pentru vidare optima), foarte rezistenta la rupere. Grosime material : cca. 160 - 180 µm Reutilizabila. Asigura conservarea prospetimii optime si protejeaza impotriva arsurilor de congelare. Rezista la fierbere in apa (la 100 o C timp de maximum 4 ore). Adecvata pentru gatitul sous-vide. Se poate folosi si pentru pastrarea alimentelor in frigider sau in congelator. Plastic alimentar. BPA Free. Se poate spala in masina de spalat vase. Poate fi folosita si pentru alte...
Origine: FR

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

20394 Lei
+
B19396

Producator: Dagema

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, Contractibili, 180 x 300 mm, 100 bucati - Dagema Datorita saculetilor contractibili, carnea, pestele si branzeturile se pot ambala chiar mai eficient decat prin simpla vidare. Saculatii contractibili se muleaza perfect pe produs, fara aparitia buzunaraselor de aer. In plus, materialul special, prin structura sa, face posibila o combinatie unica intre eliberarea oxigenului si bariera de vapori astfel incat alimentele sa fie mai bine protejate. Se utilizeaza simplu: se introduc alimentele in saculei, se videaza si apoi se imerseaza in apa fierbinte la 70 o C, timp de 2 - 3 secunde pentru ca saculetii sa se...
Producator: Dagema

Info STOC: STOC FURNIZOR

20200 Lei
+
B38042

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, Structurati, 30 x 40 cm (pentru art. 37484 + 37504), 50 bucati - Caso Saculeti de gatit sous-vide, cu 4 straturi, structurati (pentru vidare optima), foarte rezistenti la rupere. Grosime material: cca. 160 - 180 µm Reutilizabili. Asigura conservarea prospetimii optime si protejeaza impotriva arsurilor de congelare. Rezista la fierbere in apa (la 100 o C timp de maximum 4 ore). Adecvati pentru gatitul sous-vide. Se pot folosi si pentru pastrarea alimentelor in frigider sau in congelator. Plastic alimentar. BPA Free. Se pot spala in masina de spalat vase. Pot fi folosite si pentru alte...
Origine: DE

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

18654 Lei
+
MAT267034

Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti pentu Gatit Sous-Vide, 200 x 300 mm (100 buc.) - Matfer Saculeti dintr-un complex de poliamida cu orientare biaxiala + polipropilena, grosime 95μ. Utilizabili cu masinile de vidat cu camera de vidare. Temperatura maxima de utilizare 110 o C. l mm L mm 200 300 Pachet de 100 bucati. Producator: Matfer, Franta
Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

18300 Lei
+
B37506

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Rola de Film Alimentar pentru Gatit Sous-Vide, Structurata, 30 x 600 cm (pentru art. 37484 + 37504) - Caso Rola de film alimentar de gatit sous-vide, cu 4 straturi, structurati (pentru vidare optima), foarte rezistenta la rupere. Grosime material: cca. 160 - 180 µm Reutilizabila. Asigura conservarea prospetimii optime si protejeaza impotriva arsurilor de congelare. Rezista la fierbere in apa (la 100 o C timp de maximum 4 ore). Adecvata pentru gatitul sous-vide. Se poate folosi si pentru pastrarea alimentelor in frigider sau in congelator. Plastic alimentar. BPA Free. Se poate spala in masina de spalat vase. Poate...
Origine: DE

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

16199 Lei
+
B28989

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, pana la 90 O C, Structurati, 20 x 30 cm, 50 bucati - Domnick, Germania Saculetii structurati se preteaza pentru toate tipurile de masini de vidat, cu sau fara camera de vidare. Esentiali pentru pregatirea alimentelor prin metoda sous-vide. Calitate superioara pentru cele mai exigente cerinte. Producator: Domnick, Germania
Origine: FR

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

15610 Lei
+
B37875

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Rola de Film Alimentar pentru Gatit Sous-Vide, Structurata, 20 x 600 cm (pentru art. 37484 + 37504) - Caso Rola de film alimentar de gatit sous-vide, cu 4 straturi, structurati (pentru vidare optima), foarte rezistenta la rupere. Grosime material: cca. 160 - 180 µm Reutilizabila. Asigura conservarea prospetimii optime si protejeaza impotriva arsurilor de congelare. Rezista la fierbere in apa (la 100 o C timp de maximum 4 ore). Adecvata pentru gatitul sous-vide. Se poate folosi si pentru pastrarea alimentelor in frigider sau in congelator. Plastic alimentar. BPA Free. Se poate spala in masina de spalat vase. Poate...
Origine: DE

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

12960 Lei
+
MAT267032

Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti pentu Gatit Sous-Vide, 150 x 300 mm (100 buc.) - Matfer Saculeti dintr-un complex de poliamida cu orientare biaxiala + polipropilena, grosime 95μ. Utilizabili cu masinile de vidat cu camera de vidare. Temperatura maxima de utilizare 110 o C. Pentru o singura portie. l mm L mm 150 300 Pachet de 100 bucati. Producator: Matfer, Franta
Producator: Matfer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

12300 Lei
+
B37505

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, Structurati, 20 x 30 cm (pentru art. 37484 + 37504), 50 bucati - Caso Saculeti de gatit sous-vide , cu 4 straturi, structurati (pentru vidare optima), foarte rezistenti la rupere. Grosime material: cca. 160 - 180 µm Reutilizabili. Asigura conservarea prospetimii optime si protejeaza impotriva arsurilor de congelare. Rezista la fierbere in apa (la 100 o C timp de maximum 4 ore). Adecvati pentru gatitul sous-vide. Se pot folosi si pentru pastrarea alimentelor in frigider sau in congelator. Plastic alimentar. BPA Free. Se pot spala in masina de spalat vase. Pot fi folosite si pentru alte...
Origine: DE

Producator: Braukmann

Info STOC: STOC FURNIZOR

12174 Lei
+
B28804

Producator: Gastroback

Info STOC: STOC FURNIZOR

Rola de Film Alimentar pentru Gatit Sous-Vide, Structurata, 20 x 600 cm, 2buc. - Gastroback Rola de film alimentar de gatit sous-vide , structurata (pentru vidare optima), rezistenta la rupere. Asigura conservarea prospetimii optime si protejeaza impotriva arsurilor de congelare. Rezista la gatire in apa (la 90 o C timp de maximum 4 ore). Adecvata pentru gatitul sous-vide. Se poate folosi si pentru pastrarea alimentelor in frigider sau in congelator. Plastic alimentar. Pentru masini de vidat cu aspiratie externa! Producator: Gastroback, Germania
Origine: FR

Producator: Gastroback

Info STOC: STOC FURNIZOR

10792 Lei
+
B28986

Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

Saculeti de Gatit Sous-Vide, pana la 90 O C, Structurati, 16 x 25 cm, 50 bucati - Domnick, Germania Saculetii structurati se preteaza pentru toate tipurile de masini de vidat, cu sau fara camera de vidare. Esentiali pentru pregatirea alimentelor prin metoda sous-vide. Calitate superioara pentru cele mai exigente cerinte. Producator: Domnick, Germania
Producator: Domnick

Info STOC: STOC FURNIZOR

8836 Lei
+
MAT250544

Producator: Matfer, Franta

Info STOC: IN STOC

Banda Autoadeziva Sigilanta, Alba, Sous-Vide, 4m - Matfer Spuma adeziva , certificata pentru contact alimentar, pentru lipit pe saculetii sous-vide. Intepand saculetul prin aceasta spuma, se evita intrarea oxigenului in interior. Orificiul lasat de sonda termometrului este acoperit de micro-alveolele spumei care se inchid imediat. Latime : 10 mm Grosime : 3 mm Lungime : 4 metri Producator: Matfer, Franta
Producator: Matfer, Franta

Info STOC: IN STOC

4900 Lei
+

Recenzii

Adauga un Review