Produse alimentare cu Trufe (trufate)

Branzeturi & Unt cu Trufe Miere cu Trufe Paste Risotto & Mamaliga cu Trufe Produse & Sosuri cu Trufe Suc/Jus de Trufe Trufe Conservate Trufe Proaspete Ulei & Otet Trufat

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 2Lei
  • 6320.49Lei

Lei  –  Lei

B12255

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe de Vara (Tuber Aestivum) Intregi, 55g | Trufe conservate Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe de vara frumoase si rotunde cu un foarte bun nivel de maturitate. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare, si se pot folosi cu succes in loc de trufe proaspete. Taiate felii sau tocate, sunt excelente in terrine, creme, sosuri, sau cu branzeturi. Pentru sosuri, se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Borcan: 55g, Net: 50g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

16434 Lei
+
B12253

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe de Vara (Tuber Aestivum) Intregi, 30g | Trufe conservate Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe de vara frumoase si rotunde cu un foarte bun nivel de maturitate. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare, si se pot folosi cu succes in loc de trufe proaspete. Taiate felii sau tocate, sunt excelente in terrine, creme, sosuri, sau cu branzeturi. Pentru sosuri, se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Borcan: 30g, Net: 25g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

8440 Lei
+
B12252

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe de Vara (Tuber Aestivum) Intregi, 1er CHOIX/EXTRA, 230 g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe de vara frumoase si rotunde cu un foarte bun nivel de maturitate. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare, si se pot folosi cu succes in loc de trufe proaspete. Taiate felii sau tocate, sunt excelente in terrine, creme, sosuri, sau cu branzeturi. Pentru sosuri, se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Ingrediente : trufe de vara, suc de trufe, sare. Cutie: 230 g, Net:...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

55869 Lei
+
B12250

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe de Vara (Tuber Aestivum) Intregi, 1er CHOIX/EXTRA, 115g | Trufe conservate Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe de vara frumoase si rotunde cu un foarte bun nivel de maturitate. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare, si se pot folosi cu succes in loc de trufe proaspete. Taiate felii sau tocate, sunt excelente in terrine, creme, sosuri, sau cu branzeturi. Pentru sosuri, se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Cutie: 115g, Net: 100g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

28140 Lei
+
B12280

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe de Vara (Tuber Aestivum) Decojite (Pelées), 50g - Plantin   Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe negre de vara decojite, sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Se pot felia sau toca, in loc de trufe proaspete. Sunt excelente in terrine, creme, sosuri, sau cu branzeturi. Pentru sosuri, se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Cutie: 60g, Net: 50g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe, suc de trufe, sare....
Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

17620 Lei
+
B25917

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe de Primavara, Bianchetto (Tuber Albidum) Extra - Intregi, Proaspete, Italia, Ianuarie/Aprilie - pret per gram ATENTIE! Pachetele au greutate variabila (nu se taie din trufele intregi!). Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea neta a acestuia.   Origine : Emilia Romagna, Italia.  Trufe proaspete si naturale . Datorita crustei albe au primit denumirea de bianchetto . Au aroma intensa, erbacee. Au dimensiuni reduse, iar culoarea pulpei este brun deschis. Ca aspect, seamana cu renumita trufa alba (tuber magnatum pico) dar, din punct de vedere organoleptic, nu se pot compara.  Ingrediente :...
Info STOC: STOC FURNIZOR

500 Lei

Cantitatea minimă pentru "Trufe de Primavara, Bianchetto (Tuber Albidum) Extra - Intregi, Proaspete, Italia, Ianuarie/Aprilie - pret per gram" este 50 g.

+
B30818

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 5Lei

Trufe de Iarna (Tuber Brumale) - Intregi, Proaspete, Franta, Decembrie/Martie - pret per gram ATENTIE! Pachetele au greutate variabila (nu se taie din trufele intregi!). Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea neta a acestuia. Origine : Franta. Proaspete si naturale. Tuber brumale mai sunt cunoscute si sub numele de Tartufo Moscato, in Italia sau Truffe Musquée, in Franta. Coaja are culoare brun-inchis cu pete negre, miezul (gleba) este gri-negru si are vene albui usor mai groase decat “fratele sau mai mare” Tuber Melanosporum. Parfumul este agreabil, cu note intense de mosc. Au gust usor amarui, cu...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 5Lei

500 Lei

Cantitatea minimă pentru "Trufe de Iarna (Tuber Brumale) - Intregi, Proaspete, Franta, Decembrie/Martie - pret per gram" este 50 g.

+
B14476

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 2Lei

Trufe Asiatice (Tuber Indicum), Proaspete, Spalate, China, Octombrie/Aprilie - per gram Proaspete si naturale. De la inceputul lunii Octombrie pana la sfarsitul lunii Aprilie. Disponibilitate in functie de sezon si de vreme. Trufele chinezesti sunt, din punct de vedere strict biologic, o ruda foarte apropiata a trufei frantuzesti de Perigord, iar gleba sa se poate deosebi cu greu de aceasta, dar le lipseste aroma si savoarea surorilor lor mai mari. Pe de alta parte si pretul este semnificativ mai accesibil. Totusi, pentru cine cauta magia veritabilelor trufe recomandam trufele negre de Perigord (Tuber Melanosporum) si...
Origine: CN

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 2Lei

200 Lei

Cantitatea minimă pentru "Trufe Asiatice (Tuber Indicum), Proaspete, Spalate, China, Octombrie/Aprilie - per gram" este 50 g.

+
B46826

Tip Produs: CONGELAT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe Asia (Tuber Indicum), Intregi, Congelate, 500g Din punct de vedere pur biologic, trufa din China este o ruda foarte apropiata a trufei negre de iarna franceze, iar miezul (gleba) sau poate cu greu fi deosebit de aceasta, dar ii lipseste mare parte din parfumul si aroma fratelui sau mai mare. Este totusi mult mai atractiva din punct de vedere al pretului. Din punct de vedere tactil si vizual nu lasa deloc de dorit. Cu toate acestea, daca sunteti in cautarea magiei adevaratei trufe, ar trebui sa va indreptati catre trufa nobila de iarna (tuber melanosporum).  Ingrediente : trufa asiatica (Tuber Indicum).  Pachet: 500g   A se...
Tip Produs: CONGELAT

Origine: CN

Info STOC: STOC FURNIZOR

85140 Lei
+
B13464

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 35Lei

Trufe Albe de Piemonte (Tuber Magnatum Pico) La Bilancia - Intregi & Mari, Proaspete, Italia, Octombrie/Decembrie ATENTIE! Pachetele au greutate variabila (nu se taie din trufele intregi!) . Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea neta a acestuia. Origine : Piemonte / Alba, Italia. Proaspete si naturale. De la inceputul lunii Octombrie pana la sfarsitul lunii Decembrie. Productie totala: aproximativ 25 tone/an in Piemonte/Alba. Greutatea unei trufe este de 25 - 100 g (uneori, chiar si mai mult). Trufele albe (tartufo bianco) au culoare galben-bruna, suprafata relativ neteda si...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 35Lei

3500 Lei

Cantitatea minimă pentru "Trufe Albe de Piemonte (Tuber Magnatum Pico) La Bilancia - Intregi & Mari, Proaspete, Italia, Octombrie/Decembrie - pret per gram" este 50 g.

+
B43119

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufe Albe de Alba (Tuber Magnatum Pico) - Certificate Individual, Proaspete, Italia, Septembrie/Decembrie - pret per gram ATENTIE! Pachetele au greutate variabila (nu se taie din trufele intregi!). Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea neta a acestuia. Pret : 29 Lei/gram Origine : Alba, Italia. Proaspete si naturale. De la sfarsitul lunii Septembrie pana la 31 Decembrie. Productie totala: aproximativ 25 tone/an in regiunea Piemonte/Alba. Greutatea unei trufe este de 25 - 100 g (uneori, chiar si mai mult). Trufele albe (tartufo bianco) au culoare galben-bruna, suprafata relativ neteda si aroma...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

4290 Lei

Cantitatea minimă pentru "Trufe Albe de Alba (Tuber Magnatum Pico) - Certificate Individual, Proaspete, Italia, Septembrie/Decembrie - pret per gram" este 50 g.

+
B23849

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 31Lei

Trufe Albe (Tuber Magnatum Pico), Congelate Ultra-Rapid, Italia - pret per gram ATENTIE! Pachetele au greutate variabila (nu se taie din trufele intregi!). Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea neta a acestuia. Origine : Umbria, Marche, Italia. Sunt congelate ultra-rapid la -80 o C, impiedicand formarea cristalelor de apa care ar distruge structura trufelor. Se pastreaza la -18°C. Trufele uniforme, de calitate extra, cu cel mai bun nivele de maturitate, au fost congelate ultra-rapid pentru a le conserva si a le face disponibile tot timpul anului. Zapada care se formeaza pe suprafata...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 31Lei

4061 Lei

Cantitatea minimă pentru "Trufe Albe (Tuber Magnatum Pico), Congelate Ultra-Rapid, Italia - pret per gram" este 50 g.

+
B18090

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 31Lei

Trufe Albe (Tuber Magnatum Pico) - Intregi, Proaspete, Italia, Octombrie/Decembrie ATENTIE! Pachetele au greutate variabila (nu se taie din trufele intregi!). Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea neta a acestuia. Origine: Umbria, Italia. Proaspete si naturale. Comanda minima : 50 grame Suntem incantati sa va consiliem gratuit la: 0723.179.259 VERIFICATI TRUFELE IMEDIAT CE LE-ATI PRIMIT! Datorita impachetarii etanse, poate aparea condensul, dar acesta nu reprezinta o pierdere de calitate. La scurt timp dupa deschiderea pachetului, umezeala se va evapora. Pierderile in greutate, de...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pret/1g: 31Lei

3100 Lei

Cantitatea minimă pentru "Trufe Albe (Tuber Magnatum Pico) - Intregi, Proaspete, Italia, Octombrie/Decembrie - pret per gram" este 50 g.

+
SOS19011604

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufa Neagra Intreaga (Melanosporum), Conserva, Culinary Journey, 50g - SOSA Culinary Journey O calatorie culinara prin geografia si istoria gastronomiei, aceasta este Culinary Journey®. Bucataria si calatoriile sunt doua mari placeri. Sosa Ingredients le-a reunit pe ambele, astfel incat sa se poata savura acasa ca si cand am calatori pe toate meridianele, creand conceptul Culinary Journey®: o colectie de sosuri si condimente traditionale de inalta calitate, prin intermediul carora se poate voiaja prin bucatariile traditionale din toata lumea, descoperind cultura gastronomica si savurand o abundenta de delicii culinare. Cu multiple...
Info STOC: STOC FURNIZOR

42834 Lei
+
B12260

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufa Neagra de Iarna (Tuber Melanosporum), in suc propriu, Intreaga si Rotunda, EXTRA, 30g - Plantin Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume.   Trufe de iarna, selectate, frumoase si rotunde cu un foarte bun nivel de maturitate. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare, si se pot folosi cu succes in loc de trufe proaspete. Taiate felii sau tocate, sunt excelente in terrine, creme, sosuri, sau cu branzeturi. Pentru sosuri, se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. EXTRA inseamna ca trufele sunt...
Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

43750 Lei
+
B46655

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufa de Vara - Intreaga (INTERO), 35g - Appennino Trufe negre de vara conservate natural, in suc propriu, pentru as-si mentine culoarea si aroma.  Ingrediente : trufa de vara (Tuber Aestivum), apa, sare.  Borcan : 35g  A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider, se consuma in maximum 3 - 4 zile.  Producator : Appennino Food Group, Italia  Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 223 kJ/54kcal Grasimi: 0,6 g din care, acizi grasi saturati: 0,3 g Carbohidrati: 2,6 g din care, zahar: 0 g Proteine: 5,8 g Sare: 0,49 g
Origine: IT

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

11971 Lei
+
B19599

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufa de Vara - Intreaga (INTERO), 110 g - Appennino, Italia Trufe negre de vara conservate natural, in suc propriu, pentru as-si mentine culoarea si aroma. Ingrediente : 72% trufe de vara (Tuber Aestivum), suc de trufe, sare. Borcan: 110 g, Net: 80 g A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider, se consuma in maximum 3 - 4 zile. Producator: Appennino Funghi e Tartufi, Italia
Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

34100 Lei
+
B52361

Producator: A.R. Tartufi, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trufa Alba (Tuber Magnatum Pico) in Suc Propriu, 25g - Valnerina Tartufi Perfecta pentru sotat usor in unt sau ulei. Se poate folosi pentru o multitudine de preparate, calde sau reci: paste, risotto, legume, oua, preparate cu carne sau numai pe felii de paine prajita (bruschette)… intotdeauna un deliciu!  Ingrediente : trufa alba (Tuber Magnatum Pico), suc de trufe albe, apa, sare, aroma naturala. Caracteristici : produs sterilizat.  Borcan : 25g, Net: 18g  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina; dupa deschidere se pastreaza in frigider. Producator: A.R. Tartufi, Italia   Valori Nutritionale (Per 100g/100ml...
Info STOC: STOC FURNIZOR

51600 Lei
+
B16571

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Toma, Traditionala din Piemonte - in Ulei de Masline cu Trufe, 550 g - TartufLanghe, Italia Branza toma, tipica regiunii Piemonte din Italia, conservata in ulei de masline cu trufe care-i confera gust excelent si aroma apetisanta. Ideala ca gustare. Desemenea, este foarte verstila si se poate folosi la sosuri si pentru paste sau pe felii de paine si topita in cuptor. Transforma prepratele simple in devarate delicatese! Uleiul poate fi folosit pentru a condimenta diferite preparate culinare. Zona Piemonte este renumita pentru branzeturile delicioase pe care TartufLanghe le innobileza prin asocierea cu trufe. Branza toma,...
Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

14500 Lei
+
B12300

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura de Trufe de Vara (Tuber Aestivum), Pelures, 460g | Trufe conservate Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Felii si coji de trufe sterilizate in suc propriu , cu putina sare. Sunt excelente pentru sosuri. Se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Cutie: 460g, Net: 400g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe de vara (tuber aestivum vitt), suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale (Per...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

84656 Lei
+
B40323

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura de Trufe de Vara (Tuber Aestivum), 200g - TartufLanghe Excelenta cu paste, risotto, piure de cartofi, dressing-uri si supe. Se poate folosi si in maioneza cu trufe sau in sosul olandez. Metoda speciala de procesare pastreza integrale si nealterate caracteristicile trufelor. Sunt selectionate cele mai mature trufe pentru a obtine un produs de cea mai buna calitate. Este un produs de baza intr-o bucatarie gourmet. Dozaj : 1 lingurita/persoana  Ingrediente : trufe de vara (tuber aestivum), apa, sare.  Conserva : 200g  A se pastra la loc uscat si racoros; dupa deschidere, se recomanda pastrarea in frigider si consumarea...
Origine: IT

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

55370 Lei
+
B49045

Producator: J. Gaillard

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura de Trufe de Vara (Tuber Aestivum) in Suc de Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), 440g - J. Gaillard, Franta Tocatura de trufe de vara in suc de trufe nobile de iarna. Sunt excelente pentru sosuri, piureuri si creme. Ingrediente : tocatura de trufe de vara (tuber aestivum), suc de trufe nobile de iarna (Tuber Melanosporum), sare. Cutie : 440g, Net : 400g A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider si se consuma in decurs de 3 zile. Producator : J. Gaillard, Franta Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 259 kJ/63kcal Grasimi:...
Origine: FR

Producator: J. Gaillard

Info STOC: STOC FURNIZOR

93558 Lei
+
B12308

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Pelures) de Trufe Nobile de Iarna (Tuber Melanosporum), 60g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Felii si coji de trufe sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Sunt excelente pentru sosuri. Se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Borcan: 60g, Net: 50g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe (Tuber Melanosporum), suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale (Per...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

34569 Lei
+
B12305

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Pelures) de Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), 230g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Felii si coji de trufe sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Sunt excelente pentru sosuri. Se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Borcan: 230g, Net: 200g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe (Tuber Melanosporum), suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale (Per...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.30097 Lei
+
B12304

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Pelures) de Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), 12.5g - Plantin Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Felii si coji de trufe sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Sunt excelente pentru sosuri. Se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Ingrediente : trufe (Tuber Melanosporum), suc de trufe, sare. Borcan: 12,5g, Net : 12g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Producator: Plantin, Franta Valori...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

9527 Lei
+
B12301

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Pelures) de Trufe de Vara (Tuber Aestivum), 60g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Felii si coji de trufe sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Sunt excelente pentru sosuri. Se recomanda sotarea preliminara in putin ulei de masline. Cutie: 60g, Net: 50g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe, suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

11344 Lei
+
B32469

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Brisures) din Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), Australia, 225g - Gewürzgarten Tuber melanosporum este regele trufelor. Trufa neagra de iarna este de o mie de ori mai nobila decat trufa de vara si trufa asiatica. Din cauza pretului ridicat, este foarte rar conservata. Aici s-au folosit cele mai frumoase trufe negre proaspete, cea mai buna sare de mare Flor de Sal si apa. Sunt perfect calibrate pentru o mare varietate de preparate culinare. Excelente cu paste, risotto, piure de cartofi, carne si peste. Se poate folosi si in maioneza cu trufe sau in sosul olandez. Se adauga in timpul prepararii, si nu la sfarsit. La...
Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

67100 Lei
+
B35592

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Brisures) din Trufe de Vara in Sos de Sherry si Porto, 225g - GewürzGarten Tocatura (brisures) te trufe de vara (tuber aestivum) gatite intr-un sos din sherry, porto rosu si fond de pui. Excelent pentru adaugat in sosuri brune, dressing-uri si in supe. Ingrediente:  60% fond din sherry si porto (fond de pui [apa, sare,  lactoza , grasime de pui, amidon, condimente, extract de drojdie, aroma naturala (contine  ou ,  telina ,  lapte ), maltodextrina, colorant: extract de sofranel, sos de  soia  ( soia , sare, otet), mirodenii, caramel, acid citric], 9% sherry (contine sulfiti), 9% vin de porto (contine sulfiti), 40%...
Origine: DE

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

23727 Lei
+
B16314

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Brisures) de Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), 60g - Plantin Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe negre de iarna tocate marunt. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Se pot folosi in loc de trufe proaspete. Sunt excelente in terrine, creme, sosuri, si cu branzeturi. Cutie: 60g, Net: 50g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe (Tuber Melanosporum), suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

28919 Lei
+
B16794

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Brisures) de Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), 460g - Plantin   Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe negre de iarna tocate marunt . Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Se pot folosi in loc de trufe proaspete. Sunt excelente in terrine, creme, sosuri, si cu branzeturi. Cutie: 460g, Net: 400g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe (Tuber Melanosporum), suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta...
Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

2.15003 Lei
+
B12249

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Brisures) de Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), 230g - Plantin Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe negre de iarna tocate marunt. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Se pot folosi in loc de trufe proaspete. Sunt excelente in terrine, creme, sosuri, si cu branzeturi. Cutie: 230g, Net: 200g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe (Tuber Melanosporum), suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta Valori...
Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.08861 Lei
+
B16313

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Brisures) de Trufe Negre de Iarna (Tuber Melanosporum), 115g - Plantin Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trufe negre de iarna tocate marunt. Sunt sterilizate in suc propriu, cu putina sare. Se pot folosi in loc de trufe proaspete. Sunt excelente in terrine, creme, sosuri, si cu branzeturi. Cutie: 115g, Net: 100g A se pastra in loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se mai pot pastra 2/3 zile in frigider. Ingrediente : trufe (Tuber Melanosporum), suc de trufe, sare. Producator: Plantin, Franta...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

57167 Lei
+
B43694

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tocatura (Brisures) de Trufe de Toamna (Tuber Brumale), 225g | Trufe conservate Trufa de toamna (tuber brumale) este mult mai valoroasa si mai apreciata decat trufa de vara (tuber aestivum) sau trufa chinezeasca (tuber indicum). Are pulpa neagra cu vinisoare albe mai groase decat “sora ei” mult mai vestita - trufa nobila de iarna (tuber melanosporum). Trufa de toamna este destul de gustoasa si are un raport pret/calitate interesant. Aici s-au folosit trufe de toamna (tuber brumale) gatite intr-un fond din sherry, porto alb si fond de pui. Excelente cu paste, risotto, piure de cartofi, dressing-uri si supe. Se poate folosi si in...
Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

17900 Lei
+
B13438

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tartufissima - Tagliolini cu Sofran si Trufe, 250 g - TartufLanghe, Italia O asociere optima intre apreciatul sofran La Mancha si pretioasele trufe negre - pentru un preparat gustos si rafinat. Primele paste cu trufe din lume au aparut in 1990 in atelierul artizanal al TartufLanghe. Dupa numai doi ani tagliatelle-le cu trufe TartufLanghe au castigat, la Fancy Food Summer Show din New York, premiul pentru cel mi bun produs nou al anului. Secretele succesului acestor paste: consistenta perfecta , obtinuta datorita prelucrarii artizanale, trefilarii in bronz si uscarii lente; continutul ridicat de trufe ce le confera un gust foarte...
Origine: IT

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

9173 Lei
+
B53080

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tagliolini cu vin Barolo si Trufe, Tartufissima | Paste, Risotto & Mamaliga cu Trufe O asociere perfecta intre Regele Vinurilor din Langhe si trufele negre - cele mai apreciate gusturi din Piemonte. Primele paste cu trufe din lume au aparut in 1990 in atelierul artizanal al TartufLanghe. Dupa numai doi ani tagliatelle-le cu trufe TartufLanghe au castigat, la Fancy Food Summer Show din New York, premiul pentru cel mi bun produs nou al anului. Secretele succesului acestor paste: consistenta perfecta , obtinuta datorita prelucrarii artizanale, trefilarii in bronz si uscarii lente; continutul ridicat de trufe ce le confera un gust...
Origine: IT

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

8122 Lei
+
B13437

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tagliolini cu Vin Barbaresco si 3% Trufe de Vara, 250g - TartufLanghe, Italia O asociere perfecta intre Printul Vinurilor din Langhe si trufele negre - cele mai apreciate gusturi din Piemonte. Primele paste cu trufe din lume au aparut in 1990 in atelierul artizanal al TartufLanghe. Dupa numai doi ani tagliatelle-le cu trufe TartufLanghe au castigat, la Fancy Food Summer Show din New York, premiul pentru cel mi bun produs nou al anului. Secretele succesului acestor paste: consistenta perfecta , obtinuta datorita prelucrarii artizanale, trefilarii in bronz si uscarii lente; continutul ridicat de trufe ce le confera un gust foarte...
Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

8200 Lei
+
B13440

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tagliolini cu 7% Trufe de Vara, No.18, 250g - TartufLanghe, Italia Sunt primele paste cu trufe produse in lume, nascute din fantezia culinara si experienta lui Beppe, chef si fondator al TartufLanghe. Cantitatea mare de oua folosite in aluat le confera o consistenta aparte si exalta savoarea trufelor. Primele paste cu trufe din lume au aparut in 1990 in atelierul artizanal al TartufLanghe. Dupa numai doi ani tagliatelle-le cu trufe TartufLanghe au castigat, la Fancy Food Summer Show din New York, premiul pentru cel mi bun produs nou al anului. Secretele succesului acestor paste: consistenta perfecta , obtinuta datorita prelucrarii...
Origine: IT

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

9181 Lei
+
B19631

Producator: Appennino Funghi e Tartufi, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tagliolini cu 3% Trufe de Vara, 250g - Appennino, Italia Bucatelele fine de trufe de vara sunt incorporate in aluatul de paste. Pastele sunt excelente cu sos de ciuperci cu trufe, cu sos de smantana sau doar cu unt. Timp de fierbere: cca. 3 minute. Ingrediente: faina de grau dur, 20% oua, apa, 3% trufe de vara (Tuber Aestivum), aroma. Alergeni: contin gluten (grau) si oua. Pachet: 250 g A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deshidere, se pastreaza la adapost de umiditate. Producator: Appennino Funghi e Tartufi, Italia Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 1543 kJ/364kcal Grasimi:...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

9146 Lei
+
B13442

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tagliatelle cu Hribi si 3% Trufe de Vara, 250g - TartufLanghe, Italia O asociere gustoasa intre cele mai appreciate ciuperci de pa Pamant. Cantitatea mare de oua folosite in aluat exalta savoarea hribilor si a trufelor. Primele paste cu trufe din lume au aparut in 1990 in atelierul artizanal al TartufLanghe. Dupa numai doi ani tagliatelle-le cu trufe TartufLanghe au castigat, la Fancy Food Summer Show din New York, premiul pentru cel mi bun produs nou al anului. Secretele succesului acestor paste: consistenta perfecta , obtinuta datorita prelucrarii artizanale, trefilarii in bronz si uscarii lente; continutul ridicat de trufe ce le...
Origine: IT

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

9181 Lei
+
B13435

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tagliatelle cu 7% Trufe de Vara, No.19, 250g - TartufLanghe, Italia Tagliatelle-le TartufLanghe sunt recunoscute ca cele mai bune paste existente pe piata. Primele paste cu trufe din lume au aparut in 1990 in atelierul artizanal al TartufLanghe. Dupa numai doi ani tagliatelle-le cu trufe TartufLanghe au castigat, la Fancy Food Summer Show din New York, premiul pentru cel mi bun produs nou al anului. Secretele succesului acestor paste: consistenta perfecta , obtinuta datorita prelucrarii artizanale, trefilarii in bronz si uscarii lente; continutul ridicat de trufe ce le confera un gust foarte intens si echilibrat; cantitatea mare...
Origine: IT

Producator: TartufLanghe

Info STOC: STOC FURNIZOR

9173 Lei
+
B39662

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Trufat (SALSA TARTUFATA), cu Trufe Albe (Tuber Magnatum), 90 g - Appennino, Italia Un sos clasic al gastronomiei italiene. Ciuperci champignon, trufe albe de Piemonte , maruntite si condimentate numai cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline, dau viata unui sos delicios de consistenta grosiera ce permite savurarea din plin a gustului tuturor ingredientelor. Este un sos foarte verstil ce stimuleaza fantezia in bucatarie. Ideal pentru prepararea tartarului din carne, tartine sau crostini servite ca gustari sau pentru carne la gratar. Borcan: 90 g A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, se pastreaza...
Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

5100 Lei
+
B44328

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Trufat (SALSA TARTUFATA), cu Trufe Albe (Tuber Magnatum), 80 g - Appennino Un sos clasic al gastronomiei italiene. Ciuperci champignon, trufe albe de Piemonte, maruntite si condimentate numai cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline, dau viata unui sos delicios de consistenta grosiera ce permite savurarea din plin a gustului tuturor ingredientelor. Este un sos foarte verstil ce stimuleaza fantezia in bucatarie. Ideal pentru prepararea tartarului din carne, tartine sau crostini servite ca gustari sau pentru carne la gratar. Borcan: 80 g A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere, se pastreaza in...
Origine: IT

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

7520 Lei
+
B44329

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Trufat (SALSA TARTUFATA), cu Trufe Albe (Tuber Magnatum), 180 g - Appennino Un sos clasic al gastronomiei italiene. Ciuperci champignon, trufe albe de Piemonte, maruntite si condimentate numai cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline , dau viata unui sos delicios de consistenta grosiera ce permite savurarea din plin a gustului tuturor ingredientelor. Este un sos foarte verstil ce stimuleaza fantezia in bucatarie. Ideal pentru prepararea tartarului din carne, tartine sau crostini servite ca gustari sau pentru carne la gratar. Ingrediente : 54,1% ciuperci champignon (Agaricus Bisporus), ulei de masline, 1%...
Origine: IT

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

13460 Lei
+
B44322

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Trufat (SALSA TARTUFATA), 80 g - Appennino Un sos classic al gastronomiei italiene. Ciuperci champignon, trufe si masline negre, maruntite si condimentate numai cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline, dau viata unui sos delicios de consistenta grosiera ce permite savurarea din plin a gustului tuturor ingredientelor. Este un sos foarte verstil ce stimuleaza fantezia in bucatarie. Ideal pentru prepararea tartarului din carne, tartine sau crostini servite ca gustari sau pentru carne fripta. Ingrediente : 50% ciuperci champignon (Agaricus Bisporus), ulei de masline, 3,2% trufe negre de vara (Tuber Aestivum...
Origine: IT

Producator: Appennino Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

6400 Lei
+