- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate
Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Filet Iberico de Bellota Abanico (Carne de pe Coaste), congelat - Joselito, Spania
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Joselito: lo mejor Jamon del Mundo.
Este preferat de totii chefii cu 3 stele Michelin din Spania.
Abanico Ibérico este o transa fina de carne, fara os, foarte marmorata cu grasime, care invaluie coastele anteriore.
Numele vine de la forma muschiului din care este alcatuit, similara unei maini sau unui evantai deschis. Carnea este foarte gustoasa si suculenta, ideala pentru gratar, bbq sau plancha.
Recomandare: in nici un caz nu se indeparteaza grasimea inainte de gatire deoarece ii confera suculenta, un gust delicios si inimitabil.
- Calitate bellota
- Foarte fraged si suculent
- Savoare de alune de padure datorita hranirii porcilor cu ghinda
- Perfect pentru gratar sau tigaie
Spre deosebire de rasele moderne de porc, porcul iberic are carnea marmorata cu vinisoare de grasime, similar cu cea de vita Wagyu. Marmorarea face carnea suculenta si intensifica gustul. Culoarea rosu-intens este deasemene similara cu cea a carnii de vita. Porcii iberico de bellota sunt crescuti in libertate si sunt ingrasati cu 30 – 40% ghinda, pe langa iarba si fructe de padure, in vastele dehesas spaniole pline stejari uriasi. Datorita ghindei carnea de porc iberic de bellota capata gust tipic de alune de padure.
- Pachet: cca. 950g. Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,95Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
- A se pastra congelat (min. -18oC). Nu se recongeleaza dupa decongelare.
- Ambalat de Otto Gourmet, Germania
- Crescator: Joselito
- Producator: Carnicas Joselito, Spania
- Origine: Spania
- Rasa: Porc Iberic
- Alimentatie: cca. 70% ghinda
- Transa: Coaste
- Ambalare: in vid
- Recomandari: Gratar, tigaie
Joselito din 1868
Cu o experienta de peste 150 de ani, Joselito a transmis secretele traditiei din generatiei in generatie, avand intotdeauna aceeasi preocupare: 100% natural, fara conservanti si fara aditivi.
Transele de carne selectionate provin de la porci hraniti 100% natural cu ghinda si iarba.
Carnea proaspata este disponibila numai iarna, atunci cand se sacrifica porcii ingrasati.
Timp de 2 ani, porcii Joselito traiesc o viata fericita in habitatul lor natural si trec prin doua faze de ingrasare cu ghinda (montaneras). Ghindele cad din copaci intre luna Octombrie si sfarsitul lunii Martie, acesta perioada (montanera) fiind faza finala a vietii porcilor iberici.
Fiecare porc (adult) trebuie sa consume 9Kg de ghinda si 3Kg de iarba pe zi. Fiecare animal se bucura de o suprafata de aproximativ 3 hectare de padure de stejar (Dehesa). Deoarece porcii Joselito sunt sacrificati numai dupa 2 ani de viata, deci au trait si s-au miscat mai mult (fata de majoritatea porcilor iberici care sunt sacrificati la 1 an), carnea are o marmorare superioara. Deasemenea, grasimile intramusculare acumulate sunt importante purtatoare de gust - similar cu carnea de vita Wagyu/Kobe. In general, calitatea carnii creste odata cu varsta porcului.
Sacrificarea porcilor are loc, in fiecare an, dupa Montanera, de obicei la sfarsitul lunii Martie. La sacrificare, un veterinar verifica sanatatea animalelor si originea acestora.
Dupa sacrificare, carnea este macerata sub un strat de sare. Se folosesc cantitati minime de sare pentru a preveni formarea cristalelor in jamon. Apoi, suncile sunt uscate in 3 faze.
In timpul uscarii la vant se formeaza culturi de “penicillinum roqueforti” pe suprafata (acelasi mucegai care este responsabil pentru aspectul marmorat al branzei Roquefort). Aceste culturi de mucegaiuri ajuta la maturarea carnii si confera profunzime si complexitate gustului. Vara, cand temperatura creste, grasimile se topesc si mucegaiurile sunt diluate dar, cand vremea se raceste din nou, culturile de mucegaiuri se reconstruiesc.
Jamonul Joselito este bogat in acid oleic si in antioxidanti naturali, favorizand reducerea colesterolului si producerea de trigliceride.
Porcii Joselito provin din propria pepiniera, toti fiind descendenti ai animalelor din propria crescatorie. Nicun porc nu este achizitionat din afara.
Imediat dupa campania de sacrificare, chefii spanioli platesc pentru jamonul care va fi disponibil abia dupa 3 ani (achizitie en-primeur, ca in cazul marilor vinuri). Laboratorul Joselito analizeaza compozitia grasimilor din jamon pentru a stabili daca porcul a consumat suficienta ghinda (bellota) - aceasta putand fi determinata in grasime. Piesele respinse sunt declasificate in brandul secund al Joselito, denumit Jabu.
Sistemul Joselito pe scurt:
- Porcii provin din propria pepiniera.
- Porcii consuma garantat suficienta ghinda datorita suprafetei de 3 hectare de Dehesa pentru fiecare animal;
- Sacrificarea are loc numai in al doilea an de viata.
- Verificarea veterinara a porcilor din propria crescatorie: sanatate si origine.
- Testarea grasimilor in laborator.
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Carne de Porc
- Carne de Porc Iberic - Spania
Informatii Utile
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs