Filtre
  • Pret
  • Tara de provenienta
  • Producatori
  • 19Lei
  • 4832Lei

Lei  –  Lei

B65549

Producator: Fromagerie Schertenleib, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Langres AOP, cu pasta moale si crusta spalata, Franta O branza eleganta, cu note usor condimentate, originara din Champagne. Are pasta alba imaculata, densa, constituita din particule fine care se transforma intr-o textura cremoasa pe masura ce se matureaza. Gustul este intens si caracteristic, iar aromele sunt tipice si puternice. Aceasta branza intruchipeaza perfect rafinamentul traditiei franceze in prepararea branzeturilor. Are forma tronconica, cu o mica depresiune in centru, deoarece nu este niciodata intoarsa pe toata perioada maturarii. Perioda minima de maturare este de 15 zile. Perioada de consum se...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

8000 Lei
+
B65534

Producator: Eurial Food Service & Industry, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza de Capra (Bûche de Chèvre) cu Miere, rulou, Franta Branza proaspata de capra, cu miere. Are gust fin si dulce-acrisor, cu note subtile de lapte de capra. Ingrediente : LAPTE de capra pasteurizat, 12% miere, sare, conservant: E202, culturi lactice (LAPTE), inlocuitor de cheag microbian. Materie grasa raportata la substanta uscata: 33%. Caracteristici : contine proteine din lapte de origine animala. Fara gluten, halal. Vegetarian. Alergeni : contine lapte. Pachet: 1Kg A se pastra la rece (+2°C / +6°C). Producator: Eurial Food Service & Industry, Franta Valori Nutritionale (Per...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

18500 Lei
+
B65556

Producator: Caseificio Pezzana, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Banza Tomino alla Diavola, branza cremoasa pentru prajit sau copt, cu Salam Spianata Calabrese Branza cu pasta moale si crusta inflorita, originara din Piemonte, invelita in salam picant-condimentat din Calabria (Spianata Calabrese). Tomino ala Diavola “aprinde” masa cu accentele picante ale salamului calabrez. Dulceata branzei se asociaza perfect cu gustul intens al salamului picant. Gata de gatit la tigaie (2 minute pe fiecare parte), la cuptor (7 minute la 200 o C), la microunde (30 de secunde la 800W). Merge bine langa o salata proaspata si un vin rosu lejer. Ingrediente : branza [LAPTE de vaca, sare, cheag], 8%...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

3000 Lei
+
B65546

Producator: Eurial Food Service & Industry, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza de Capra, cu pasta moale, tip Brie, 1Kg - Soignon Branza cu pasta moale si crusta inflorita, din lapte de capra. Are gust fin si acrisor, laptos si proaspat, cu note subtile de lapte de capra. Ingrediente : LAPTE de capra pasteurizat, SMANTANA pasteurizata de capra, sare, culturi lactice (LAPTE), inlocuitor de cheag microbian. Materie grasa raportata la substanta uscata : 50% Caracteristici : contine proteine din lapte de origine animala. Vegetarian. Alergeni : contine lapte. Pachet: 1Kg A se pastra la rece (+2°C / +7°C). Producator: Eurial Food Service & Industry, Franta Valori...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

23200 Lei
+
B65548

Producator: Maison Fischer, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Munster AOP, din lapte crud, 200g - Maison Fischer, Franta Branza clasica cu pasta moale, din Alsacia. Are crusta spalata rosiatica si structura moale, cremoasa. Aroma intensa, cu un caracter specific. Maturata 5 saptamani. Merge bine cu cartofi copti sau salata, langa un pahar de bere sau de riesling din Alsacia. Ingrediente : LAPTE de vaca crud, sare, cheag, fermenti lactici (LAPTE). Continut de grasime raportat la substanta uscata: 50%. Alergeni : contine lapte. Pachet: 200g A se pastra la rece (+2 °C / +8°C) . Producator: Maison Fischer, Franta Valori Nutritionale (Per 100g/100ml...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

6600 Lei
+
B65550

Producator: casArrigoni, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Taleggio DOP, cu pasta semi-tare, 180g - casArrigoni, Italia Branza clasica din Lombardia. Maturata pe rogojini din paie sau infasurata in panza de in. Are consistenta moale si se topeste excelent. Se dizolva complet in sosuri, fara a forma fire. Aroma este intensa. Gustul este delicat, combinand prospetimea cu notele dulcege si fructate. Durata de maturare de minimu 40 de zile ii accentueaza caracterul. Crusta spalata este subtire, cu o culoare rozaliu-portocalie. Pe masura ce se matureaza pot aparea urme de mucegai nobil. Merge foarte bine cu pere sau mere, dar si in paste, risotto, supe, omleta si salate. Excelenta si...
Origine: IT

Producator: casArrigoni, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

4300 Lei
+
B65551

Producator: Garmo, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Feta de Oaie PDO, in saramura, 400g - Sirtakis Veritabila branza feta clasica din Grecia, din 100% lapte de oaie , maturata in saramura. Consistenta este sfaramicioasa si usor cremoasa, iar gustul are accente acrisoare si sarate. Se aseamana cu branza telemea veche. Feta inseamna felie. Este un produs cu denumire de origine protejata PDO “Protected Designation of Origin”, a carui autenticitate este verificata. Ideala pentru renumita salata greceasca, merge bine cu rosii, in placinte, cu masline, cu pepene rosu, cu oua, pe pizza, in sosuri pentru paste, cu cartofi, cu miere, in crema de branza si chiar prajita (saganaki)....
Origine: GR

Producator: Garmo, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Grecia

8900 Lei
+
B65553

Producator: Garmo, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Feta de Oaie PDO, 200g - Sirtakis Veritabila branza feta clasica din Grecia, din 100% lapte de oaie , maturata in saramura. Consistenta este sfaramicioasa si usor cremoasa, iar gustul are accente acrisoare si sarate. Se aseamana cu branza telemea veche. Feta inseamna felie. Este un produs cu denumire de origine protejata PDO “Protected Designation of Origin”, a carui autenticitate este verificata. Ideala pentru renumita salata greceasca, merge bine cu rosii, in placinte, cu masline, cu pepene rosu, cu oua, pe pizza, in sosuri pentru paste, cu cartofi, cu miere, in crema de branza si chiar prajita (saganaki)....
Origine: GR

Producator: Garmo, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Grecia

4000 Lei
+
B65547

Producator: Fromagerie Guilloteau, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Brebicet, din lapte de oaie, Pavé d'Affinois, 125g - Fromager d’Affinois, Franta Brebicet este o branza din lapte de oaie, cu pasta moale si crusta inflorita, plina de perosnalitate. Este maturata timp de trei saptamani pentru a capata o textura matasoasa si gust intens. Este o branza de tip crème double (cu adaos de smantana). Gust placut si intens, textura cremoasa.  Excelenta pe paine prajita, cu dulceata sau chutney de smochine, langa un pahar de vin rose sau de riesling. Ingrediente : LAPTE de oaie pasteurizat, sare, culturi lactice, enzime microbiene. Crusta este pretabila pentru consum....
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

5000 Lei
+
B65531

Producator: Ambrosi, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Ricotta, 1,5Kg - Ambrosi, Italia Ricotta are gust dulceag si delicat, cu textura moale si lejera. Seamana oarecum cu urda. Culoare alba, textura cremoasa, gust placut si fin. Ideala pentru o multitudine de preparate, atat dulci cat si sarate. Se poate consuma atat rece cat si calda. Ingrediente : ZER din LAPTE de vaca pasteurizat, SMANTANA pasteurizata, sare, regulator de aciditate: acid lactic. Continut de grasime raportat la substanta uscata: 23%. Alergeni : contine lapte. Cutie: 1,5Kg A se pastra la rece (0 °C / +7°C) . Producator: Ambrosi, Italia Valori Nutritionale (Per...
Origine: IT

Producator: Ambrosi, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

7300 Lei
+
B65537

Producator: Azienda Agricola Ponte Reale, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Mozzarella de Bivolita cu Trufe, 125g - Ponte Reale Este o branza proaspata cu pasta filata, din lapte de bivolita. Placuta si apetisanta, contine trufe maruntite care-i confera o aroma inconfundabila. Are gust proaspat de lapte cu note fine de trufe. Este excelenta savurata ca atare sau pe pizza, sandwich-uri, paste. Ingrediente : LAPTE de bivolita, 2% tocatura de trufe (trufe de vara, apa, sare), aroma, sare, cheag. Materie grasa raportata la substanata uscata: min. 52%. Caracteristici : contine proteine din lapte de origine animala. Alergeni : contine lapte. Cutie: 125g (net) A se pastra la...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

3300 Lei
+
B65545

Producator: Fromagerie Renard Gillard, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Brie de Meaux AOP, din lapte crud, 200g - Les Courtenay, Franta Regina branzeturilor frantuzesti. Produsa manual in Ile-de-France. Este o branza cu pasta cremoasa de culoare galbuie si crusta inflorita. Din lapte crud. Aroma este de pamant reavan, mucegai si ciuperci. Gustul este dulceag-sarat, cu note de lapte, unt, ciuperci si alune de padure. Cand este proaspata are miezul ferm, dar pe masura ce se matureaza, textura devine cremoasa, aproape curgatoare. Branza incepe sa se matureze din exterior spre interior, deci branza este complet maturata cand pasta devine complet moale si cremoasa. Brie de Meaux este...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

5600 Lei
+
B65532

Producator: Heiderbeck, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Ricotta din Lapte de Oaie, 250g - Casa di Pietro Ricotta are gust dulceag si delicat, cu textura moale si lejera. Seamana oarecum cu urda. Culoare alba, textura cremoasa, gust placut si fin cu accente aromat-condimentate specifice laptelui de oaie. Ideala pentru o multitudine de preparate, atat dulci cat si sarate: deserturi, paste, umpluturi (cannoli, cannelloni). Se poate consuma atat rece cat si calda. Ingrediente : ZER din LAPTE de oaie, sare, culturi lactice. Continut de grasime raportat la substanta uscata: 38%. Alergeni : contine lapte. Origine : Sardegna, Italia Cutie: 250g A se pastra...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

3700 Lei
+
B65557

Producator: Heiderbeck, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Mascarpone, 80% grasime, 2Kg - Casa di Pietro Branza cremoasa din smantana de vaca. Este alba ca zapada, are textura fina-cremoasa si gust delicat cu usoare note dulcege. Branza mascarpone Casa di Pietro este produsa printr-un proces de evaporare in loc de obisnuita filtrare, de aceea rezulta mai dulceag in mod natural.   Spre deosebire de majoritatea branzeturilor, care folosesc cheag de origine animala pentru coagulare, la mascarpone se folosesc substante acide cum ar fi sucul de lamaie, otetul, acidul lactic sau acidul citric pentru a coagula smantana. Mascarpone este uneori folosit si ca alternativa la smantana in...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

9900 Lei
+
B65533

Producator: Heiderbeck, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Mascarpone, 80% grasime, 500g - Casa di Pietro Branza cremoasa din smantana de vaca. Este alba ca zapada, are textura fina-cremoasa si gust delicat cu usoare note dulcege. Branza mascarpone Casa di Pietro este produsa printr-un proces de evaporare in loc de obisnuita filtrare, de aceea rezulta mai dulceag in mod natural.   Spre deosebire de majoritatea branzeturilor, care folosesc cheag de origine animala pentru coagulare, la mascarpone se folosesc substante acide cum ar fi sucul de lamaie, otetul, acidul lactic sau acidul citric pentru a coagula smantana. Mascarpone este uneori folosit si ca alternativa la smantana in...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

4900 Lei
+
B65535

Producator: Heiderbeck, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Scamorzine Affumicate, bile de branza scamorza afumata, 150g - Casa di Pietro Branza cu pasta filata, din lapte de vaca. Crusta usor bruna, afumata delicat cu lemn de fag. Pasta galbuie, cu textura elastica, aromata si cu accente condimentate, note delicate de fum. Ideala ca topping pentru salate, ca gustare sau in preparatele vegetariene ca subsitut de bacon. Ingrediente : LAPTE de vaca, sare, cheag, culturi lactice, fum. Crusta este pretabila pentru consum. Continut de grasime raportat la substanta uscata: 40%. Caracteristici : ambalata in atmosfera protectoare. Alergeni : contine lapte. Origine : Veneto,...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

3000 Lei
+
B65536

Producator: Heiderbeck, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Scamorza Affumicata, branza scamorza afumata, 150g - Casa di Pietro Branza cu pasta filata, din lapte de vaca. Crusta usor bruna, afumata delicat cu lemn de fag. Pasta galbuie, cu textura elastica, aromata si cu accente condimentate, note delicate de fum. Ideala ca topping pentru salate, ca gustare sau in preparatele vegetariene ca subsitut de bacon. Excelenta pentru gratinat, pe pizza, ori in tocanita de ciuperci cu smantana, sau rasa pe o tocanita de cartofi inainte de servire. Ingrediente : LAPTE de vaca, inlocuitor de cheag, sare, culturi lactice, regulator de aciditate: acid citric, fum. Crusta este pretabila pentru...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

2700 Lei
+
B65524

Producator: Ambrosi, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Ricotta, 250g - Ambrosi, Italia Ricotta are gust dulceag si delicat, cu textura moale si lejera. Seamana oarecum cu urda. Culoare alba, textura cremoasa, gust placut si fin. Ideala pentru o multitudine de preparate, atat dulci cat si sarate. Se poate consuma atat rece cat si calda. Ingrediente : ZER din LAPTE de vaca pasteurizat, SMANTANA pasteurizata, sare, regulator de aciditate: acid lactic. Continut de grasime raportat la substanta uscata: 23%. Alergeni : contine lapte. Cutie: 250g A se pastra la rece (0 °C / +7°C) . Producator: Ambrosi, Italia Valori Nutritionale (Per 100g/100ml...
Origine: IT

Producator: Ambrosi, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

1900 Lei
+
B30895

Producator: Picandine, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Picandou, branza proaspata de capra, 6 x 40g, 240g - Picandine, Franta Este o versiune a branzei Cabecou. Branza Picandou are textura cremoasa, gust proaspat si aroma specifica branzei de capra. Este produsa in Périgord. Este o branza foarte versatila: se consuma calda, pane sau gratinata, marinata cu condimente, ca desert cu miere sau dulceata, pe paine, cu salata sau pur si simplu ca atare. Se asociaza foarte bine cu vinul rosu. Ingrediente : LAPTE de capra, sare, cheag, culturi lactice. Produsa cu lapte microfiltrat.   Continut de grasime raportat la substanta uscata: 45%. Caracteristici : ambalata in atmosfera...
Origine: FR

Producator: Picandine, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

10500 Lei
+
B65602

Greutate aproximativa: 0.7Kg

Pret/kg: 265Lei

Producator: Käse Kober, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza cu Sare de Mare Sylter si Alge, Meersalzkäse, cca. 700g - Käse Kober, Germania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Branza cu pasta semi-dura, din nordul Germaniei. Are aroma condimentata si gust cremos, cu note marine proaspete si usor sarate. Merge foarte bine langa un pahar de bere. Maturata minimum 4 saptamani. Kober selectioneaza calupuri de branza proaspata pe care le combina cu ierburi aromatice, mirodenii, flori, lichioruri si alte ingrediente. Asocierile surprinzatoare sunt mai mult decat Food Pairing. Ingrediente :...
Greutate aproximativa: 0.7Kg

Pret/kg: 265Lei

Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Germania

18550 Lei
+
B65600

Greutate aproximativa: 0.7Kg

Pret/kg: 280Lei

Producator: Käse Kober, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza cu Ace de Pin, "Tief im Wald", cca. 700g - Käse Kober & 1001 Gewürze, Germania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Branza cu pasta semi-dura, din nordul Germaniei, cu ierburi aromatice tipice. Are aroma condimentata si gust cremos, cu note specifice de ierburi aromatice. Merge foarte bine ca gustare sau pe clasicul platou de branzeturi. Maturata minimum 4 saptamani. Kober selectioneaza calupuri de branza proaspata pe care le combina cu ierburi aromatice, mirodenii, flori, lichioruri si alte ingrediente. Asocierile surprinzatoare...
Greutate aproximativa: 0.7Kg

Pret/kg: 280Lei

Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Germania

19600 Lei
+
B65598

Greutate aproximativa: 0.270Kg

Pret/kg: 385Lei

Producator: Käse Kober, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

  Branza Cremoasa cu Petale de Trandafir, Rosenkäse, cca. 270g - Käse Kober, Germania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Branza cu pasta moale si note delicate de trandafir (3% petale de trandafir), gust proaspat-cremos si note dulci subtile. Are crusta inflorita. Maturata 2 saptamani. Kober selectioneaza calupuri de branza proaspata pe care le combina cu ierburi aromatice, mirodenii, flori, lichioruri si alte ingrediente. Asocierile surprinzatoare sunt mai mult decat Food Pairing. Ingrediente : LAPTE de vaca, culturi lactice, 3%...
Greutate aproximativa: 0.270Kg

Pret/kg: 385Lei

Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Germania

10395 Lei
+
B65599

Greutate aproximativa: 0.7Kg

Pret/kg: 280Lei

Producator: Käse Kober, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza cu Ierburi Aromatice, "Holsteiner Garten", cca. 700g - Käse Kober & 1001 Gewürze, Germania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila.  Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Branza cu pasta semi-dura, din nordul Germaniei, cu ierburi nordice. Are aroma condimentata si gust cremos, cu note intense de plante. Pasta este oarecum similara cu a branzei raclette. Merge foarte bine pe clasicul platou de branzeturi. Maturata minimum 4 saptamani. Kober selectioneaza calupuri de branza proaspata pe care le combina cu ierburi aromatice, mirodenii, flori, lichioruri si alte ingrediente....
Greutate aproximativa: 0.7Kg

Pret/kg: 280Lei

Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Germania

19600 Lei
+
B65565

Producator: Müller Moers, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza pentru Gratar, BBQLOUMI, 800g Branza pentru gratar, din lapte de vaca, cu pasta semi-tare. Perfecta pentru tigaie si gratar. Seamana cu branza halloumi. Ingrediente : LAPTE de vaca, sare de mare, inlocuitor de cheag, agent de intarire: E509. Alergeni : contine lapte. Continut de grasime raportata la substanta uscata: 43%. Pachet: 800g A se pastra la rece (+2 o C / +7 o C). Produsa pentru: Müller Moers, Germania Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 1235 kJ/298kcal Grasimi: 24 g din care, acizi grasi saturati: 15 g Carbohidrati: 1,4 g din...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Germania

11600 Lei
+
B65588

Greutate aproximativa: 0.150Kg

Pret/kg: 529Lei

Producator: Maison Kober, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Camembert de Capra, din lapte crud, Eifelmilde, cca. 150g - Käse Kober ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Camembert clasic de capra, din lapte crud, cu crusta inflorita. Delicat, cu note acrisoare si tonuri subtile de lapte de capra. Maturare tipica din exterior spre interior. Excelenta cu paine buna de casa si un vin alb corpolent. Ingrediente : LAPTE de capra, sare, culturi lactice, cheag. Alergeni : contine lapte. Continut de grasimi raportata la substanta uscata: 40%. Pachet: cca. 150g Pretul se bazeaza pe greutatea...
Greutate aproximativa: 0.150Kg

Pret/kg: 529Lei

Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Germania

7935 Lei
+
B65608

Producator: Gillot, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Camembert de Normandie AOP, au lait cru, moulé à la louche, 250g - Saint-Hilaire Camembert de Normandie obtinut din lapte crud, in mod artizanal, respectand traditia. Are aroma de lapte fiert si ciuperci proaspete, are pasta cremoasa si gust mineral, intens si proaspat. Merge foarte bine cu cidru sau cu un vin frantuzesc rosu din Languedoc-Roussilon ori cu un chardonnay corpolent. Branza Camembert se matureaza dinspre exterior spre interior, gustul devenind mai intens si pasta mai moale pe masura ce trece timpul, iar miezul dispare gradual. Are un caracter specific si, in functie de gradul de maturare, savoarea are...
Origine: FR

Producator: Gillot, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

5300 Lei
+
B65561

Producator: Eurial Food Service & Industry, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza de Capra cu Mucegai Nobil, Rulou, 1Kg - Reine des Caprins Branza moale clasica de capra, cu mucegai nobil. Are gust fin si acrisor, laptos si proaspat, cu note subtile de lapte de capra. Ingrediente : LAPTE de capra pasteurizat, sare, inlocuitor de cheag microbian, culturi lactice, culturi de mucegai nobil. 45% materia grasa raportata la substanta uscata. Caracteristici : contine proteine din lapte de origine animala. Alergeni : contine lapte. Pachet: 1Kg A se pastra la rece (+2°C / +7°C). Producator: Eurial Food Service & Industry, Franta Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

16500 Lei
+
B26881

Greutate aproximativa: 2Kg

Pret/kg: 140Lei

Producator: Hotos Dairy, Grecia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Manouri DOP, din zer de oaie si capra, cca. 2Kg - Hotos ATENTIE! Pachetele au greutate variabila.  Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Sora mai mica a branzei feta, fiind obtinuta din zerul ramas de la feta, cu adaos de smantana de oaie si de capra. Are o aciditate foarte fina, cu note de lapte si textura cremoasa. Este foarte putin sarata. Seamana oarecum cu urda sau ricotta. Se produce in general in Thessalia si Macedonia. Merge foarte bine atat consumata rece cat si gatita. Foarte buna pentru cheesecake. Panetata cu panko sau susan si prajita in tigaie, plus putina miere. Este...
Greutate aproximativa: 2Kg

Pret/kg: 140Lei

Origine: GR

Producator: Hotos Dairy, Grecia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Grecia

28000 Lei
+
B65562

Producator: Petrou Bros Dairy Products, Cipru

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Halloumi Feliata, pentru burgeri, 15 x 60g, 900g - Alambra In Cirpu si Liban, branza Halloumi are o traditie ce a inceput inca din Evul Mediu. Culoare alba, pasta semi-tare si aroma proaspata de menta. Aceasta branza este obtinuta dintr-un amestec din lapte de oaie, de capra si de vaca . Este oparita in propriul zer si apoi asezonata cu sare si menta uscata. Apoi, este maturata timp de sase saptamini in saramura. O branza foarte versatila, poate fi gatita la gratar, prajita sau chiar fiarta in supa. Se poate consuma si simpla impreuna cu pepene sau legume. Uneori este maruntita, prajita si servita cu lamaie ca...
Origine: CY

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Cipru

15200 Lei
+
OG2678

Producator: Otto Gourmet, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Crema de Branza Gorgonzola, Blue Cheese Cream, 350 g - Otto Gourmet Excelenta ca sos dip, in sandwich-uri sau pentru burgeri. Gust intens Consistenta cremoasa Produsa artizanal Ingrediente : 46,5% branza albastra (Gorgonzola Dolce DOP) (LAPTE, sare de mare, cheag, culturi lactice, penicillium roqueforti), SMANTANA cremoasa (SMANTANA acra, amidon modificat (E1422), gelatina de vita), agent de texturizare din fibre de citrice (apa, fibre de citrice), ingrosator: guma guar (E412), maltodextrina.     Alergeni : contine lapte. Borcan: 350g A se pastra la rece (+3 / +7 O C). Producator: Otto...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Germania

6600 Lei
+
B65567

Producator: Hotos Dairy, Grecia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Manouri DOP, din zer de oaie si capra, 200g - Hotos Sora mai mica a branzei feta , fiind obtinuta din zerul ramas de la feta, cu adaos de smantana de oaie si de capra. Are o aciditate foarte fina, cu note de lapte si textura cremoasa. Este foarte putin sarata. Seamana oarecum cu urda sau ricotta. Se produce in general in Thessalia si Macedonia. Merge foarte bine atat consumata rece cat si gatita. Panetata cu panko sau susan si prajita in tigaie, plus putina miere. Este delicioasa! Este excelenta si in salate, paste sau sandwich-uri. Ingrediente : ZER (70% oaie, 30% capra), SMANTANA (din lapte de oaie si capra),...
Origine: GR

Producator: Hotos Dairy, Grecia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Grecia

3100 Lei
+
B65566

Producator: Müller Moers, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Burrata cu Trufe Albe, 125g - Viva Italia Burrata, un vis din branza! Burrata cremoasa cu aroma fina de trufe albe Magnatum Pico. O delicatesa care creaza dependenta.  Merge foarte bine cu rosii si busuioc, ori simpla cu paine proaspata, dar si cu tocanita de legume sau dulceata de smochine. Ingrediente : LAPTE de vaca pasteurizat, 41% SMANTANA UHT, 10% UNT cu trufe (UNT, 3% trufe albe [Tuber magnatum pico], sare, aroma), regulator de aciditate: E270, sare, cheag de origine animala, conservant: E202. Materie grasa raportata la substanata uscata: min. 60%. Caracteristici : contine proteine din lapte de...
Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

3700 Lei
+
MXL000530

Tip Produs: CONGELAT

Info STOC: IN STOC

Queso Blanco Panela, Mexican Grill Cheese, Congelata, 350g - Mex-Al Queso panela este o branza mexicana proaspata, nematurata. Se mai numeste si queso canasta sau queso de la canasta . Queso panela este oarecum similara cu branza Indiana paneer . Culoarea este alb-galbuie si gustul delicat si textura moale si friabila. Originea numelui are doua variante: fie de la cosuletul de paine ( pan in spaniola) folosit pentru a scurge branza, ori de la asemanarea fizica cu piloncillo , o alta denumire pentru zaharul integral nerafinat cunoscut ca panela in multe zone din Mexic. Excelenta pentru prajit, gratar (deaorece...
Tip Produs: CONGELAT

Origine: MX

Info STOC: IN STOC

Tara provenienta Branza: Mexic

8500 Lei
+
MXL000523

Tip Produs: CONGELAT

Info STOC: IN STOC

Queso Oaxaca Hilado, branza mexicana cu pasta filata, Congelata, 250g - Mex-Al Branza mexicana cu pasta filata si nematurata, infasurata sub forma de ghem. Este originara din Valles Centrales, statul Oaxaca . In unele regiuni din Oaxaca si Puebla i se spune si quesillo sau queso de hebra in alte zone din Mexic. Datorita excelentelor calitati de topire se foloseste adesea ca baza pentru queso fundido , dar si in quesadillas (din tortillas de porumb cu flori de dovlecel, epazote, fasii de chile verde) si tlayudas. Excelenta pentru quesadillas, salate si pentru gratinat enchiladas. Ingrediente : LAPTE...
Tip Produs: CONGELAT

Origine: MX

Info STOC: IN STOC

Tara provenienta Branza: Mexic

7000 Lei
+
B46123

Greutate aproximativa: 0.4Kg

Pret/kg: 278Lei

Producator: Mons Fromager Affineur, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Vacherin Mont d’Or AOP, Banza cu Pasta Moale, de consumat cu lingura, cca. 400g - Franta ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Vacherin Mont d’Or - branza clasica pentru cuptor. Este o branza cu pasta moale si crusta spalata, produsa numai din August pana la mijlocul lui Martie in Franche-Comte (estul Frantei). In fiecare an, taietorii de molizi, porecliti sangliers , coboara in Jura pentru a taia fasii din scoarta de molid ( sangles ) care se infasoara, ca un corset, in jurul branzei pentru a o tine stransa pe masura ce se matureaza pe...
Greutate aproximativa: 0.4Kg

Pret/kg: 278Lei

Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

11120 Lei
+
B63527

Greutate aproximativa: 3.5Kg

Pret/kg: 160Lei

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Raclette, jumatate de roata, cca. 3,5Kg - Franta ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Branza raclette este o branza cu pasta semi-tare. Este originara din Alpii Elvetieni, dar se produce si in partea franceza a Alpilor. Raclette este bogata in proteine, calciu si vitamina A.    Se foloseste, in general, topita dar se consuma si feliata. Raclette este un preparat elvetian, foarte popular si in Savoie (Franta), bazat pe incalzirea branzei (la foc sau cu un dispozitiv special) si raclarea (“racler” in franceza) partii topite intr-o...
Greutate aproximativa: 3.5Kg

Pret/kg: 160Lei

Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

56000 Lei
+
B65088

Greutate aproximativa: 1.75Kg

Pret/kg: 160Lei

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Raclette, sfert de roata, cca. 1,75Kg - Franta ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Produs de sezon: disponibil decembrie - ianuarie. Branza raclette este o branza cu pasta semi-tare. Este originara din Alpii Elvetieni, dar se produce si in partea franceza a Alpilor. Raclette este bogata in proteine, calciu si vitamina A.    Se foloseste, in general, topita dar se consuma si feliata. Raclette este un preparat elvetian, foarte popular si in Savoie (Franta), bazat pe incalzirea branzei (la foc sau cu un dispozitiv special) si...
Greutate aproximativa: 1.75Kg

Pret/kg: 160Lei

Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Franta

28000 Lei
+
B64660

Greutate aproximativa: 1Kg

Pret/kg: 265Lei

Producator: Quesos Rocinante, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Manchego DOP Semicurado 3 Luni, Roata Intreaga, cca. 1Kg - Maese Miguel, Spania ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. O delicatesa reprezentativa din Castilla-La Mancha (patria lui Don Quijote), produsa din lapte de oaie pasteurizat. Are pasta semitare, cu gauri mici, si gust puternic de lapte de oaie cu tonuri de alune de padure prajite, toffee si caramel. Este usor acrisoara si putin sarata. Are textura granulara, onctuoasa si uleioasa. Gustul picant se potriveste foarte bine cu paine de casa cu coaja groasa. Post-gust lung cu note...
Greutate aproximativa: 1Kg

Pret/kg: 265Lei

Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Spania

26500 Lei
+
B64395

Producator: Pâturages Comtois, Franta

Info STOC: IN STOC

Branza Brie, Doux et Cremeux, Roata Intreaga, 1Kg - Pâturages Comtois, Franta Este o branaza cu pasta cremoasa de culoare galbuie si crusta inflorita. Gustul este dulceag-sarat, cu note de lapte, unt ciuperci si alune de padure. Megre foarte bine cu cidru, dar si cu un vin rosu lejer, nematurat. Provine din Normandia , unde isi are origine originea si branza Camembert. Ingrediente : lapte de vaca pasteurizat si smantana pasteurizata (origine: Franta), sare, coagulant microbian, fermenti lactici, culturi de maturare, agent de intarire: clorura de calciu. Continut de grasime raportata la substnta uscata: 48%....
Origine: FR

Info STOC: IN STOC

Tara provenienta Branza: Franta

12500 Lei
+
B62872

Producator: S.H.M. Hellas-Pilion

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Halloumi Cipru, din Lapte de Vaca, Oaie si Capra, 200g - Greco In Cirpu si Liban, branza Halloumi are o traditie ce a inceput inca din Evul Mediu. Culoare alba, pasta semi-dura si aroma condimentata de menta. Aceasta branza este obtinuta dintr-un amestec din lapte de oaie, de capra si de vaca. Este oparita in propriul zer si apoi asezonata cu sare si menta uscata. Apoi, este maturata timp de sase saptamini in saramura. Este caracterizata de frunzele tocate de menta si de forma impaturita in mod traditional. O branza foarte versatila, poate fi gatita la gratar, prajita sau chiar fiarta in supa. Se poate consuma si...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Cipru

4100 Lei
+
B63293

Greutate aproximativa: 1Kg

Pret/kg: 270Lei

Producator: Gennaro Auricchio, Italia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pecorino Romano, Branza Maturata de Oaie, cca. 1Kg - Gloria, Italia ATENTIE! Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia. Este una dintre cele mai prestigioase branze traditionale italiene cu pasta dura. Are gust intens. Se foloseste in general ras, dar se poate servi si in loc de desert cu miere sau dulceata. Ingrediente : lapte de oaie pasteurizat, sare, cheag. Continut de materia grasa raportat la substanta uscata: 36%. Alergeni : contine lapte. Pachet: cca. 1Kg Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 1,00Kg. Inainte de expediere...
Greutate aproximativa: 1Kg

Pret/kg: 270Lei

Origine: IT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Italia

27000 Lei
+
B53722

Greutate aproximativa: 1Kg

Pret/kg: 345Lei

Producator: Kaeskuche, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Alpina din Lapte Crud, Maturata 16 Luni, cca. 1Kg - Dorfsennerei Sibratsgfäll  Branza de pasune alpina, produsa la branzaria Sibratsgfäl din Bregenzerwald, in landul austriac Vorarlberg. Are arome complexe de carne maturata si alune de padure, in contrast cu gustul usor dulceag. Aromele persistente se datoreaza calitatii fanului, de unde rezulta un lapte de foarte buna calitate, perioadei indelungate de maturare si spalarii periodice a crustei. Excelenta cu ridichi, struguri sau salata. Este perfecta pentru spaetzle cu branza, dar si cu alte tipuri de paste sau consumata ca atare. Merge bine cu un pahar de bere, vin alb...
Greutate aproximativa: 1Kg

Pret/kg: 345Lei

Origine: AT

Producator: Kaeskuche, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Austria

34500 Lei
+
B52329

Greutate aproximativa: 2Kg

Pret/kg: 345Lei

Producator: Kaeskuche, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Branza Alpina din Lapte Crud, Maturata 16 Luni, cca. 2Kg - Dorfsennerei Sibratsgfäll Branza de pasune alpina, produsa la branzaria Sibratsgfäl din Bregenzerwald, in landul austriac Vorarlberg. Are arome complexe de carne maturata si alune de padure, in contrast cu gustul usor dulceag. Aromele persistente se datoreaza calitatii fanului, de unde rezulta un lapte de foarte buna calitate, perioadei indelungate de maturare si spalarii periodice a crustei. Excelenta cu ridichi, struguri sau salata. Este perfecta pentru spaetzle cu branza, dar si cu alte tipuri de paste sau consumata ca atare. Merge bine cu un pahar de bere, vin alb...
Greutate aproximativa: 2Kg

Pret/kg: 345Lei

Origine: AT

Producator: Kaeskuche, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Austria

69000 Lei
+
B62567

Producator: Mons Fromager Affineur, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Vacherin Mont d’Or AOP, Branza cu Pasta Moale, de consumat cu lingura, 400g - Elvetia Vacherin Mont d’Or - branza clasica pentru cuptor, cu o traditie de peste 200 de ani. Este o branza cu pasta moale si crusta spalata, produsa numai din 15 August pana la 31 Martie in Vallée de Joux si la poalele masivului muntos Vaud Jura (vestul Elvetiei). In fiecare an, taietorii de molizi, porecliti sangliers , coboara in Jura pentru a taia fasii din scoarta de molid ( sangles ) care se infasoara, ca un corset, in jurul branzei pentru a o tine stransa pe masura ce se matureaza pe politele din molid, conferind branzei o savoare fina de...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Tara provenienta Branza: Elvetia

16500 Lei
+