Kuki Sangyo, Japonia

UMP670

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Susan Alb, 1Kg - Kuki Sangyo, Japonia Pasta de susan alb. Semintele sunt selectionate cu atentie si preparate dupa o metoda exacta. Dupa spalare sunt decorticate, prajite si apoi transformate in pasta. Gust : textura onctuoasa, gust delicat, cu note de prajit si accente de arahide. Recomandari : se amesteca bine intainte de folosire. Ideal in sosul gomadare pentru shabu shabu, diluata cu sos de soia si dashi, pasta de susan alb se foloseste si pentru a asezona supele, pentru a marina legumele sau pentru sosul taiteilor Dan Dan. Este delicioasa diluata in piure de morcov, supa-crema de legume, hummus, ori intr-o...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

27500 Lei
+
UMP671

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Susan Alb, 400g - Kuki Sangyo, Japonia Pasta de susan alb. Semintele sunt selectionate cu atentie si preparate dupa o metoda exacta. Dupa spalare sunt decorticate, prajite si apoi transformate in pasta. Gust : textura onctuoasa, gust delicat, cu note de prajit si accente de arahide. Recomandari : se amesteca bine intainte de folosire. Ideal in sosul gomadare pentru shabu shabu, diluata cu sos de soia si dashi, pasta de susan alb se foloseste si pentru a asezona supele, pentru a marina legumele sau pentru sosul taiteilor Dan Dan. Este delicioasa diluata in piure de morcov, supa-crema de legume, hummus, ori intr-o...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

14100 Lei
+
UMP674

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Susan Auriu, 1Kg - Kuki Sangyo, Japonia Pasta de susan auriu. Susanul auriu este considerat cel mai bun soi de susan in ceea ce priveste gustul, aroma si savoarea. Semintele sunt selectionate cu atentie si preparate dupa o metoda exacta. Dupa spalare sunt decorticate, prajite si apoi transformate in pasta. Gust : textura onctuoasa, gust rafinat, cu note de prajit si accente de arahide. Recomandari : se amesteca bine intainte de folosire. Delicious tartinat pe paine, ideal si pentru marinat marinade pentru carne sau legume. In combinatie cu sos de soia si dashi rezulta sosuri delicioase pentru shabu shabu. Merge...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

32500 Lei
+
UMP672

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Susan Negru, 1Kg - Kuki Sangyo, Japonia Pasta de susan negru. Semintele sunt selectionate cu atentie si preparate dupa o metoda exacta. Dupa spalare sunt decorticate, prajite si apoi transformate in pasta. Gust : textura onctuoasa, gust cu note de prajit, fara accente amarui. Recomandari : se amesteca bine intainte de folosire. Merge foarte bine intr-o multitudine de preparate sarate: taitei, sosuri, marinade si vinegrete. Este delicioasa diluata in piureuri si supe-creme. Se foloseste si in patiserie/cofetarie pentru biscuit cu susan negru, cheesecake si chiar inghetata. Ingrediente : 100% susan...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

23100 Lei
+
UMP643

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei de Susan Negru, de Prima Presa, gust intens, 150g - Kuki, Japonia Obtinut din susan negru, printr-o metoda traditionala specifica prin care se preseaza semintele si apoi se lasa uleiul la decantat timp de 2 saptamani pana la 1 luna inainte de filtrarea in mai multe reprize pentru a elimina toate reziduurile aparute in urma presarii. Acest ulei are gust foarte puternic si contine cu 50% mai multa sesamina decat alte uleiuri. Are aroma intensa si gust puternic de prajit, cu note de cafea si cacao. Recomandari : ideal de utilizat pentru finisare, pentru a conferi note tostate pestelui la gratar, cruditatilor sau legumelor...
Info STOC: STOC FURNIZOR

8500 Lei
+
UMP669

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei de Susan Picant, cu 6 Mirodenii, Ra-Yu, 45g - Kuki Sangyo, Japonia Ra-yu este un ulei de susan picant si condimentat. Acest condiment japonez este foarte consumat, in special cu ramen si gyoza. Uleiul de susan este obtinut prin prajirea semintelor de susan crude, care apoi se preseaza. Se incalzeste pana aproape de fierbere si i se adauga cele 6 mirodenii (piper de Sichuan, ardei iute rosu, anason stelat, usturoi, piper negru, praz). Gust : uleiul are culoare rosu aprins, caracteristica. Aroma placuta de susan prajit, cu accente picante proaspete, note tipice de piper de Sichuan si o buna persistenta. Recomandari :...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

8500 Lei
+
PALNISKU22

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei de Susan Prajit la temperatura joasa, 150g - Kuki Sangyo, Japonia Ulei obtinut din seminte de susan usor prajite la temperatura joasa pentru a-i evidentia savoarea naturala si complexa. Este obtinut din prima presare la rece a semintelor de susan. Este un ulei 100% pur, obtinut prin presare traditionala , fara a folosi aditivi. Are gust lejer si nu lasa senzatii grase. Merge bine cu alimente crude sau gatite si poate fi folosit ca si uleiul de masline. Recomandari : sashimi presarat cu putina sare buna japoneza, carpaccio, taitei udon, tartar de carne sau de peste, legume (tomate, castraveti, ridichi etc) sau in...
Info STOC: STOC FURNIZOR

5000 Lei
+
UMP642

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: IN STOC

Ulei de Susan, intensitate medie, 170g - Kuki, Japonia Obtinut dintr-un amestec de seminte de susan negru, auriu si alb prajite, printr-o metoda traditionala specifica prin care se preseaza semintele si apoi se lasa uleiul la decantat timp de 2 saptamani pana la 1 luna inainte de filtrarea in mai multe reprize pentru a elimina toate reziduurile aparute in urma presarii. Are culoare chihlimbarie placuta si gust delicios, cu note usor amarui. Gustul este subtil si rotund, cu note amarui-dulcege, acompaniate de tonuri fine de prajit. Recomandari : perfect in bucataria traditionala japoneza si in ce chinezeasca. Potenteaza gustul...
Info STOC: IN STOC

7500 Lei
+
PALNISKU14B

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei Limpede de Susan Prajit, Kinshira, 340g - Kuki Sangyo, Japonia Uleiul de susan este foarte apreciat in bucataria japoneza. Bucatarii specializati in tempura confera o importanta enorma culorii si gustului uleiului de susan in timpul prajirii, culorii pe care acesta o da preparatelor, si lejeritatii gustului final. Pentru acest ulei s-a folosit un susan selectionat datorita finetei sale. A fost prajit la temperatura joasa, timp indelungat, pentru a obtine o culoare blonda placuta, note gustative si parfum delicate. Are note aromatice elegante si gust subtil. Este foarte limpede. Recomandari : merge foarte bine in...
Info STOC: STOC FURNIZOR

11000 Lei
+