- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate
Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
Descriere produs
Pizdulice (Muschi Evantai) de Porc LiVar, Congelata, (6 - 8 buc), cca. 500g - Olanda
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Pizdulice - Spider-Steak (en) - Araignée (fr) - Kachelfleisch / Pusztafleisch (de) - Fledermaus Steak (vita) (de) - Anchetta/Ragnetto (it).
O piesa speciala de carne de pe interiorul pulpei, in zona inghinala a animalului, langa osul pelvian. Este cumva “ascunsa”, fiind pozitionata orizontal deasupra ischionului.
Este aproape necunoscuta dar foarte gustoasa si la fel de frageda ca muschiuletul. Are fibre scurte, este bine marmorata cu grasime si foarte suculenta.
Perfecta pentru rumenit rapid la gratar sau in tigaie, delicioasa si in Piccata Milanese sau pentru snitele.
Era foarte apreciata in carciumile din Romania, pe langa momite, maduvioara, fudulii, felii de uger, mate, mititei, de pe la inceputul secolului XIX si pana la mijlocul secolului XX, cand a disparut din macelarii.
De la fiecare animal (mascul sau femela) se pot transa numai doua bucati de pizdulice de cateva sute de grame (o piesa are intre 80 si 120g).
Marmorarea cu grasime ii confera suculenta si gust delicios.
Atat in ceea ce priveste gustul cat si textura, pizdulicea seamana mai mult cu carnea de pui decat cu cea de porc.
- Gust natural delicios
- Extrem de frageda
- Suculenta
- Perfecta pentru gratar sau tigaie
Preparare:
- Se dezhgeata lent in frigider (peste noapte).
- Se scoate din frigider si se lasa sa ajunga la temperatura camerei (30 - 60 minute).
- Se tamponeaza bine cu servetele de hartie.
- Se unge cu ulei de masline si se presara cu sare.
- Se rumeneste cate 1,5 minute pe fiecare parte (la gratar sau in tigaie).
- Se poate presara cu putin piper proaspat rasnit.
Carnea ar trebui sa se serveasca rosé.
Rasa de porc negru LiVar, aproape disparuta, provine din Olanda, fiind apreciata pentru carnea extrem de gustoasa si frageda, cu infiltratii de grasime. Porcul LiVar este un metis intre mai multe rase de porci: porcul domestic olandez, porcul german Schwäbisch Hällische, porcul englezesc Essex-Saddleback si porcul american Duroc. Este o rasa de porc cu carnea gustoasa si nu foarte multa grasime. Porcii sunt crescuti in libertate, la manastirea Lilbosch din Echt in Limburg, similar celor din Spania si Italia.
- Crescator: Frans de Rond - LiVar
- Origine: Limburg, Olanda
- Rasa: LiVar Klosterschwein
- Alimentatie: cereale cultivate local, furaje pur vegetale
- Transa: Pulpa
- Structura: Fara os
- Recomandare: gratar, tigaie, temperatura joasa, sous-vide
- Pachet: cca. 500g (6 - 8 pizdulici)
Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,50g. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
- Congelata ultra-rapid, prin soc termic. Ambalata in vid.
- A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai repede.
Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Porcul LiVar
Numele LiVar vine de la abrevierea pentru Limburgse Varken, care inseamna porc olandez de Limburg. Frans de Rond creste acesti porci, in regiunea Limburg, in libertate, la manastirea Lilbosch din Echt. Calugarii cistercieni cresc aici porci si vaci de peste 180 de ani. Aici, porcii se pot balaci in noroi, alearga pe terenurile manastirii si se intorc seara in cocinele pardosite cu paie, pentru somn.
Porcii LiVar sunt hraniti numai cu cereale crescute in regiunea olandeza Limburg si cresc in conditii naturale. Carnea este marmorata si are gust placut si natural. Datorita marmorarii fine si grasimii intramusculare, carnea ramane suculenta si frageda la gatit.
Carne de porc cu gust - inapoi la vechile rase
In cautarea unui mediu autentic in care sa creasca porcii LiVar, intr-un mod adecvat rasei, in care sa se poata misca si balaci in libertate, fermierul Frans de Rond a optat initial pentru Manastirea Lilbosch in regiunea olandeza Limburg, de unde si denumirea de porc de manastire. Porcii LiVar sunt nepretentiosi si rezistenti la boli, indiferent de vreme. Acum exista si alte familii regiunea Limburg din Olanda care cresc porci LiVar.
Porcii sunt sacrificati la varsta de 10 – 11 luni si greutatea de aproximativ 120Kg. Din caracteristica porcilor LiVar de a stoca grasime la nivel intramuscular, in combinatie cu hranirea lor cu cereale, rezulta o carne unica. Ramane frageda si suculenta dupa gatire, este marmorata si are gust intens, natural si foarte placut.
Pizdulice - Spider-Steak (en) - Araignée (fr)
O piesa speciala de carne de pe interiorul pulpei, in zona inghinala a animalului (in general, porc sau vita), langa osul pelvian. Este aproape necunoscuta dar foarte gustoasa si la fel de frageda ca muschiuletul. Are fibre scurte, este bine marmorata cu grasime si foarte suculenta.
Perfecta pentru rumenit rapid la gratar sau in tigaie, delicioasa si in Piccata Milanese sau pentru snitele.
De la fiecare animal (mascul sau femela) se pot transa numai doua bucati de pizdulice, cate una la fiecare pulpa, de cateva sute de grame (o piesa are intre 80 si 120g).
Marmorarea cu grasime ii confera suculenta si gust delicios.
Atat in ceea ce priveste gustul cat si textura, pizdulicea seamana mai mult cu carnea de pui decat cu cea de porc.
Pulpa cu os contine pizdulicea, pe cand pulpa dezosata nu o mai contine.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Informatii Utile
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul produsului.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs