Agenti de aerare

Agenti de aerare

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 21.05Lei
  • 4719Lei

Lei  –  Lei

B59429

Producator: Louis Francois, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Proteina de Mazare (Pea Protein), Pudra, 1Kg - Louis Francois Proteina de mazare pentru uz alimentar (vegan). Agent de incarcare, inlocuieste proteinele de origine animala de tip albus de ou, gelatina, intr-o multitudine de preparate: deserturi aerate, mousse si bezele. Este solubila in apa. Putere de spumare. Stabila la caldura. Functionala in medii neutre sau acide.   Ingrediente : proteina de mazare. Pentru uz profesional!  Cutie: 1Kg  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.  Producator: Louis Francois, Franta Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 1300...
Info STOC: STOC FURNIZOR

87358 Lei
+
SOS43300

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra de Psyllium, 700g - SOSA Fibra naturala . Pudra.  Proprietati : 95% solide. Firbre cu capacitatea de a absorbi lichide, creand geluri vascoase si transparente. Mod de folosire : se amesteca cu alte solide (faina) si apoi se adauga lichidul, amestecand viguros. Observatii : face ca aluaturile sa fie mai maleabile si mai putin lipicioase. Se foloseste si ca substitut pentru oua. Preparate : se foloseste pentru a conferi spongiozitate aluaturilor fara gluten cum ar fi cele de paine sau foitaj.  Dozaj : 20 - 40 g/Kg Ingrediente : psyllium.  Cutie: 700g  A se pastra in loc uscat, racoros,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

37000 Lei
+
SOS37117

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: IN STOC

Praf de Copt, Baking Powder Standard, 1Kg - SOSA Agent de crestere. Proprietati : efect de crestere a aluaturilor in momentul coacerii. Imbunatateste spongiozitatea. Ingrediente : agenti de crestere: difosfat disodic (E450i), bicarbonat de sodiu (E500ii), amidon de porumb.   Dozaj : 2 - 12g/Kg de aluat Cutie : 1Kg A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator: SOSA Ingredients, Spania Mod de folosire : se amesteca cu faina inainte de a-l incorpora cu restul ingredientelor din reteta. Aplicatii : orice tip de aluat de patiserie/cofetarie.  Se adauga si in aluatul de tortillas...
Info STOC: IN STOC

8600 Lei
+
SOS38967B52283

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: IN STOC

PotatoWhip, Agent de Aerare si Stabilizator, 400g | Agenti de aerare PotatoWhip este un texturizant pe baza de proteine din cartofi care poate fi amestecat, prin batere, la rece sau cald in orice tip de lichid, confera stabilitate. Proprietati : emulgator si gelifiant, efect de crestere. Mod de folosire : se poate folosi pentru aplicatii calde sau reci. Observatii : inlocuieste albumina pentru vegani si alergici la proteinele din lapte sau soia. Preparate : deserturi, bauturi, espumas, bezele, mousse, marshmallows etc. Ingrediente : proteina de cartofi. Caracteristici : vegan. Cutie : 400g A...
Origine: ES

Info STOC: IN STOC

38410 Lei
+
SOS39028B49790

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: IN STOC

Stabilizator pentru Espumas, Pudra, Soja Whip, 300g - SOSA Proteina din soia modificata enzimatic. Proprietati: confera volum si aereaza. Mod de folosire: se amesteca la rece. Aplicatii: orice tip de lichid. Observatii: substituie albumina. Elaborare: bezele/macarons/espumas. Ingrediente: proteina de soia (sulfiti), maltodextrina, ingrosator: xantan (E415), sare. Alergeni: contine sulfiti (SO2) si soia. Dozaj : 10 - 50g/Kg Cutie : 300 g AGENTI DE AERARE : agentii de aerare sunt un fel de derivati ai emulsiilor. In general, emulsiile prin agitare permit incorporarea moleculelor de aer...
Info STOC: IN STOC

38753 Lei
+
B16748

Producator: Louis Francois, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Praf de Copt, 1Kg - LOUIS FRANÇOIS Praful de copt se foloseste ca agent de afanare pentru prajituri si preparate de patiserie/cofetarie. Este compus din cel putin doua elemente: o substanta care degaja acid carbonic si un agent de acidifiere, care sunt activate in prezenta caldurii si a umiditatii. Bulele de dioxid de carbon rezultate afaneaza aluatul. In cazul in care praful de copt este folosit ca agent de dospire, aluatul poate sa mai astepte sau poate fi introdus direct in cuptor. Praful de copt se preteaza foarte bine pentru torturi si preparate de cofetarie/patiserie. Chiar si aluaturile grele, cu continut ridicat de grasime,...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

10120 Lei
+
SOS38513B41209

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Bubble, Agent de Spumare, 500 g - SOSA Obtinut din albumina si xantana.  Proprietati : baza pentru obtinerea macro-bulelor comestibile. Ingrediente : albumina, ingrosator: xantana (E415), emulgator: esteri glucidici ai acizilor grasi (E473). Alergeni : contine ou.  Dozaj : 20 g/litru  Cutie: 500 g  Mod de folosire : se amesteca 20g de Bubble cu 1 litru de (orice) lichid si se videaza pentru a elimina aerul din preparat. Se foloseste Foam Kit Deluxe (art. Nr. HTID0000178) pentru a obtine bulelele, se lasa sa se stabilizeze cateva minute si se culeg bulele generate, cu ajutorul unei linguri perforate....
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

39124 Lei
+
SOS38984B45857

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

ProSouffle, 500g | Agenti de aerare Preparat sub forma de pudra, pe baza de albus de ou si xantana. Proprietati: baza pentru obtinerea sufleurilor stabile. Mod de utilizare: se amesteca la rece, se incorporeaza si se bate spuma. Aplicatii: orice lichid fara grasimi si fara enzime. Observatii: cu 25% mai crescut si de 5 mai stabil decat albusul de ou. Preparate: Sufleuri stabile. Dozaj: 50g/Kg Ingrediente : albumina, xantana. Cutie: 500 g A se pastra la loc uscat si racoros. Producator: SOSA Ingredients, Spania
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

41313 Lei
+
B19412

Producator: Frutarom Savory Solutions, Austria

Info STOC: IN STOC

Praf de Copt din Bitartrat de Potasiu (Cream of Tartar), Fara Fosfati Adaugati, 420 g - Wiberg O varianta mai naturala de praf de copt, fara continut de fosfati.  Bitartratul de potasiu  ajuta la afanarea naturala a aluatului. Utilizare:  produse de patiserie-cofetarie, reduce timpul de gatire al legumelor. Confera preparatelor aroma placuta, textura pufoasa si gust bun. Ingrediente : bitartrat de potasiu, carbonat de sodiu, amidon. Caracteristici:  fara lactoza, fara gluten.   Dozaj:  32g/1Kg faina. Continut:  420g Cutie Aroma-Tresor. Ambalaj special pentru prezervarea aromelor. 100% reciclabil. A se...
Origine: DE

Info STOC: IN STOC

4370 Lei
+
B31917

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Bicarbonat de Amoniu, 200g - GewürzGarten Bicarbonatul de amoniu este un agent de crestere datorita dioxidului de carbon pe care-l degaja. Se foloseste, in general, pentru produsele de patiserie “plate”: biscuiti, piscoturi, turta dulce carora le confera lejeritate, gust si o anumita elesticitate. Ingrediente : bicarbonat de amoniu (E503ii), antiaglomerat:  carbonat de magneziu (E504i). Alergeni : poate contine urme de oua, gluten, lupin, lapte, soia. Dozaj recomandat : 1 lingurita la 500 g faina. Borcan : 200 g A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator: Bos Food, Germania
Origine: DE

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

2394 Lei
+
B32811

Producator: BOS Food

Info STOC: IN STOC

Bicarbonat de Sodiu, Agent de Afanare, 230g - GewürzGarten Bicarbonatul de sodiu este o pudra alba si fina ce se foloseste ca agent de afanare. Neutralizeaza acidul din aluaturile cu fructe si rotunjeste gustul. De asemenea, accelereaza gatirea si inmuierea legumelor. Se poate folosi si pentru inlaturarea mirosurilor din frigider, introducand un bol cu un amestec de apa si bicarbonat de sodiu in frigiderul proaspat spalat. Dozaj : 5 g la 500 g faina. Borcan: 230 g Ingrediente: bicarbonat de sodiu (E500). Alergeni: poate contine urme de oua, gluten, lupin, lapte, soia. A se pastra in loc racoros, uscat si intunecat....
Origine: TR

Producator: BOS Food

Info STOC: IN STOC

2105 Lei
+
SOS00200512

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ovoneve ( Albumina / Albus de Ou in Pudra ) 5 Kg - SOSA Pudra de albumina (proteina) din albus de ou. Dozaj : 80 - 100 g/Kg Proprietati: inlocuieste albusul de ou, confera volum si aereaza. Se incorporeaza la rece, in orice tip de lichid. Confera cu 25% mai mult volum decat albusul de ou proaspat si este de 5 ori mai stabil. Utilizari : Bezele, Macarons, Sufleuri, Pandispan, Mousses, Marshmallows Ingrediente : albumina stabilizata, foarte pretabila la spumare prin batere.  A se pastra la loc uscat si racoros.  Cutie: 5 Kg  Producator: SOSA Ingredients, Spania
Info STOC: STOC FURNIZOR

2.35950 Lei
+
SOS00200514

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Albumina / Albus de Ou in Pudra - SOSA Ovoneve , 10 Kg Pudra de albumina (proteina) din albus de ou. Dozaj : 80 - 100 g/Kg Proprietati: inlocuieste albusul de ou, confera volum si aereaza. Se incorporeaza la rece, in orice tip de lichid. Confera cu 25% mai mult volum decat albusul de ou proaspat si este de 5 ori mai stabil. Utilizari : Bezele, Macarons, Sufleuri, Pandispan, Mousses, Marshmallows Ingrediente : albumina stabilizata, foarte pretabila la spumare prin batere. A se pastra la loc uscat si racoros. Cutie: 10 Kg Producator: SOSA Ingredients, Spania
Info STOC: STOC FURNIZOR

4.71900 Lei
+
SOS38461B22452

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: IN STOC

Albumina, Albus de Ou Pudra, AlbuWhip, 500g - SOSA | Agenti de aerare Pudra de albumina (proteina) din albus de ou. Ingrediente : albumina stabilizata, foarte pretabila la spumare prin batere. Dozaj : 80 - 100 g/Kg Proprietati: inlocuieste albusul de ou, confera volum si aereaza. Cutie: 500 g Se incorporeaza la rece , in orice tip de lichid si se bate cu telul (mixer). Confera cu 25% mai mult volum decat albusul de ou proaspat si este de 5 ori mai stabil. Cele mai bune rezultate se obtin la 24 de ore dupa incorporare. Dozaj: 100 g/l cu apa rece sau sucuri de fructe. 25 g/kg pulpa de fructe concentrata...
Origine: ES

Info STOC: IN STOC

36890 Lei
+
SOS57001004

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

ProEspuma Cold (Spuma Rece), 6 Kg - SOSA ProEspuma se foloseste pentru obtinerea spumelor, inghetatelor sau cocktail-urilor. Varianta FRED (rece) este recomandata in special pentru preparatele reci. Se utilizeaza simplu impreuna cu sifonul (e.g. iSi Gourmet Whip). Ingrediente: glucoza deshidratata, dextroza, grasimi vegetale hydrogenate, emulgatori: E-401, E-471, E-472A, stabilizatori: E-412, E-407, E-340, proteine din lapte. Utilizari : spume reci realizate cu sifonul. Dozaj Utilizare Proprietati 50-100 g/Kg Se dizolva la rece. Stabilizeaza spumele reci, inghetatelor si cocktail-urilor. A se...
Info STOC: STOC FURNIZOR

72300 Lei
+
SOS38976B23656

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

ProEspuma Cold (Spuma Rece), 700 g - SOSA ProEspuma se foloseste pentru obtinerea spumelor, inghetatelor sau cocktail-urilor. Varianta FRED (rece) este recomandata in special pentru preparatele reci. Se utilizeaza simplu impreuna cu sifonul (e.g. iSi Gourmet Whip). Ingrediente : glucoza deshidratata, dextroza, grasimi vegetale hydrogenate, emulgatori: E-401, E-471, E-472A, stabilizatori: E-412, E-407, E-340, proteine din lapte. Alergeni : poate contine urme de lapte. Utilizari : spume reci realizate cu sifonul. Dozaj Utilizare Proprietati 50-100 g/Kg...
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

17280 Lei
+
SOS38973B24864

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

ProEspuma Hot (Spuma Fierbinte), 500 g - SOSA Stabilizator pentru spumele fierbinti. ProEspuma Fierbinte se foloseste pentru obtinerea spumelor fierbinti. Se foloseste impreuna cu sifonul (e. g. iSi Gourmet Whip). Ingrediente: grasimi vegetale, emulgatori: E-471, E472A, stabilizator: E-340, E-410, E-407, E-415, maltodextrina. Alergeni : poate contine oua si lapte. A se pastra la loc uscat si racoros. Cutie: 500 g Utilizari : spume fierbinti realizate cu sifonul. Dozaj Utilizare Proprietati 50-100 g/Kg Se dizolva la rece si nu necesita incalzire pentru a-si face efectul.   Stabilizeaza...
Origine: ES

Info STOC: STOC FURNIZOR

24201 Lei
+