Ciuperci Uscate

Filtre
  • Pret
  • Tip Ciuperci
  • Producatori (1)
  • 48.59Lei
  • 1835Lei

Lei  –  Lei

Producatori: Plantin, Franta (19)
Alege din categorii Alege din categorii
Alege din categorii
B65481

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 1Kg - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trambita piticului (craterellus cornucopioide), ruda a galbiorului, se gaseste in special in paduri de foioase, langa fagi si stejari. Dupa culegere, sunt uscate printr-un proces delicat ce le permite conservarea vitaminelor. Sunt ciuperci care se preteaza foarte bine la uscare si sunt versatile la gatit: supe, sosuri, legume, jus-uri, umpluturi si chiar la panetarea snitelelor.   Fiind extrem de aromate, sunt...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.02500 Lei
+
B65487

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Galbiori (Girolles) Uscati, 1Kg - Plantin Galbiorii cresc in padurile de stejar si ajung la maturitate la inceputul verii. Aceste ciuperci de culoare galbuie sunt excelente pentru a conferi aroma umpluturilor si sosurilor. Recomandari culinare : preparate din ciuperci, umpluturi, supe si sosuri. Ingrediente : galbiori (Cantharellus Cibarius). Se rehidrateaza timp de 45 de minute, inainte de folosire. Se consuma numai dupa ce au fost tratate termic. Pachet: 1Kg A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale (Per...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.15000 Lei
+
B65483

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Palarii, Specials, 500g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Zbarciogii sunt ciuperci tipice de primavara care cresc din Aprilie pana in Mai in padurile de conifere, in luminisurile padurilor de foioase si in apropierea canalelor de irigatii. Sunt considerate regii ciupercilor uscate. Bine preparate, sunt mereu o experienta deosebita pentru orice gourmet. Pentru a oferi cea mai buna calitate, piciorusele au fost indepartate deoarece sunt elastice si nu au nici gust foarte...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.36000 Lei
+
B63355

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi (Cèpes/Porcini) Uscati, 1Kg - Plantin, Franta   Hribii cresc, in general, in padurile de fag din zonele de deal din majoritatea tarilor europene si sunt unele dintre cele mai apreciate ciuperci, dupa trufe si zbarciogi. Acesti hribi sunt taiati in bucati si apoi uscati. Se inmoaie intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc.   Recomandari culinare : preparate din ciuperci, supe si sosuri.  Ingrediente : 100% hribi (Boletus Edulis).  Pachet : 1Kg  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

66100 Lei
+
B62254

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Separati, 60% Palarii & 40% Picioare, 1Kg - Plantin, Franta   Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata) : sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Sosul de smantana cu zbarciogi (si foie gras) este o adevarata delicatesa. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.83500 Lei
+
B26069

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

Zbarciogi Uscati, palarii, Special, 125g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Zbarciogii sunt ciuperci tipice de primavara care cresc din Aprilie pana in Mai in padurile de conifere, in luminisurile padurilor de foioase si in apropierea canalelor de irigatii. Sunt considerate regii ciupercilor uscate. Bine preparate, sunt mereu o experienta deosebita pentru orice gourmet. Pentru a oferi cea mai buna calitate, piciorusele au fost indepartate deoarece sunt elastice si nu au nici gust foarte intens....
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

49258 Lei
+
B16595

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Specials, 50g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Zbarciogii sunt ciuperci tipice de primavara care cresc din Aprilie pana in Mai in padurile de conifere, in luminisurile padurilor de foioase si in apropierea canalelor de irigatii. Sunt considerate regii ciupercilor uscate. Bine preparate, sunt mereu o experienta deosebita pentru orice gourmet. Pentru a oferi cea mai buna calitate, piciorusele au fost indepartate deoarece sunt elastice si nu au nici gust foarte intens. Zbarciogii au...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

20445 Lei
+
B34836

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi Uscati, Extra, 250g | Ciuperci uscate Hribii cresc, in general, in padurile de fag din zonele de deal din majoritatea tarilor europene si sunt unele dintre cele mai apreciate ciuperci, dupa trufe si zbarciogi. Acesti hribi sunt taiati in bucati si apoi uscati. Se inmoaie intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc. Recomandari culinare : preparate din ciuperci, supe si sosuri. Ingrediente : Boletus Edulis. A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Borcan: 250g Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

26801 Lei
+
B33909

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi Uscati, Selectie AB, 250g - Plantin Hribii cresc, in general, in padurile de fag din zonele de deal din majoritatea tarilor europene si sunt unele dintre cele mai apreciate ciuperci, dupa trufe si zbarciogi. Acesti hribi sunt taiati in bucati si apoi uscati. Se inmoaie intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc. Se consuma dupa ce au fost bine tratate termic! Recomandari culinare : preparate din ciuperci, supe si sosuri. Ingrediente : Boletus Edulis. A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Pachet: 250g...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

24682 Lei
+
B26071

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi (Cèpes/Porcini), Felii Uscate, 125 g - Plantin, Franta Plantin le selecteaza si le sorteaza manual. Sezon din Mai pana in Septembrie, cresc in principal in padurile de fag. Uscate, sunt excelente, dupa inmuierea in apa, in preparatele cu ciuperci si in supe sau sosuri. Au gust bogat si compex. 15 g de hribi uscati sunt suficiente pentru a aroma o cratita intreaga de sos pentru paste. Recomandari culinare : mamaliga, risotto, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Se rehidrateaza intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

14089 Lei
+
B16830

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi Uscati, Extra, 500g | Ciuperci uscate Plantin le selecteaza si le sorteaza manual. Sezon din Mai pana in Septembrie, cresc in principal in padurile de fag. Uscate, sunt excelente, dupa inmuierea in apa, in preparatele cu ciuperci si in supe sau sosuri. Au gust bogat si complex. 15 g de hribi uscati sunt suficiente pentru a aroma o cratita intreaga de sos pentru paste. Recomandari culinare : mamaliga, risotto, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Se rehidrateaza intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc....
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

33859 Lei
+
B16597

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi Uscati, Extra, 50g | Ciuperci uscate Plantin le selecteaza si le sorteaza manual. Sezon din Mai pana in Septembrie, cresc in principal in padurile de fag. Uscate, sunt excelente, dupa inmuierea in apa, in preparatele cu ciuperci si in supe sau sosuri. Au gust bogat si complex. 15 g de hribi uscati sunt suficiente pentru a aroma o cratita intreaga de sos pentru paste. Recomandari culinare : mamaliga, risotto, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Se rehidrateaza intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc....
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

5749 Lei
+
B13217

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi (Cèpes/Porcini), Felii Uscate, EXTRA/Surchoix, Albi, 500 g | Ciuperci uscate Plantin le selecteaza si le sorteaza manual. Sezon din Mai pana in Septembrie, cresc in principal in padurile de fag. Uscate, sunt excelente, dupa inmuierea in apa, in preparatele cu ciuperci si in supe sau sosuri. Au gust bogat si complex. 15 g de hribi uscati sunt suficiente pentru a aroma o cratita intreaga de sos pentru paste. Recomandari culinare : mamaliga, risotto, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Se rehidrateaza intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa...
Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

43035 Lei
+
B26075

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 125 g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trambita piticului ( craterellus cornucopioide ), ruda a galbiorului, se gaseste in special in paduri de foioase, langa fagi si stejari. Dupa culegere, sunt uscate printr-un proces delicat ce le permite conservarea vitaminelor. Sunt ciuperci ideale pentru uscare si sunt foarte versatile la gatit. Gurmanzii le considera niste delicatese foarte apreciate. Li se mai spune si “Cornul Abundentei”. Au aroma fructata si...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

15713 Lei
+
B13407

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Trambita Piticului (Trompettes de la mort/Black chanterelle) Uscate, 1Kg - Plantin Cresc la umbra stejarilor sau fagilor si au o savoare care o depaseste chiar si pe cea a zbarciogilor (morilles). Este o ciuperca predestinata uscarii. Trambita piticului da savoare, in mod special, sosurilor si preparatelor cu carne alba. Se calesc 2 sau 3 catei de usturoi intr-o tigaie antiadeziva, se adauga trambita piticului (de preferinta trecute prin apa rece amestecata cu putin otet), se amesteca si se adauga de la 20 la 40 ml de crème fraîche (sau smantana). Atentie: sosul nu trebuie sa fiarba deoarece, daca devine prea gros, va altera...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.01958 Lei
+
B16596

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

Galbiori (Girolles) Uscati, 50g | Ciuperci uscate Galbiorii cresc in padurile de stejar si ajung la maturitate la inceputil verii. Aceste ciuperci de culoare galbuie sunt excelente pentru a conferi aroma umpluturilor si sosurilor. Galbiorii acestia sunt uscati si trebuie rehidratati timp de 45 de minute, inainte de folosire. Se consuma dupa ce au fost bine tratate termic! Recomandari culinare : preparate din ciuperci, umpluturi, supe si sosuri. Ingrediente : galbiori (Cantharellus Cibarius). Borcan: 50g A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale (Per...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

9142 Lei
+
B12201

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

Galbiori Uscati, Girolles Sechées, 1kg - Plantin, Franta Galbiorii  sunt foarte apreciati pentru gustul lor delicat, cu note condimentate. Au culoare galben-bruna si forma de palnie. Sunt un acompaniament clasic pentru carne, vanat si oua; sunt ideale pentru sosuri si terine. Merg foarte bine si cu orez sau cu mei. Trebuie inmuiate in apa cu 1 ora inainte de folosire. Nu se recomanda consumul in stare cruda. Ingrediente:  galbiori (Cantharellus Cibarius). Alergeni :  Pot contine urme de gluten, oua, lupin, susan, lapte, soia. Pachet:  1Kg A se pastra in loc racoros, uscat si ferit de lumina....
Origine: MK

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

1.14312 Lei
+
B16616

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Mix de Ciuperci Uscate (Mélange Forestier), 50 g | Ciuperci uscate Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Amestec de ciuperci de padure, culese si sortate manual, apoi uscate. Confera preparatelor culinare un gust foarte bogat si arome si savoare incopmarabile. Recomandari culinare : cu smantana, preparate cu oua (omleta, jumari, papara), in sos de tomate, cu paste, carne rosie, pui. Se rehidrateaza 1-2 ore si se clatesc bine inainte de folosire. Ingrediente : 60% ciuperci turta vacii, 20% pleurotus, 20% urechi de...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

4859 Lei
+
B16598

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 50 g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trambita piticului (craterellus cornucopioide), ruda a galbiorului, se gaseste in special in paduri de foioase, langa fagi si stejari. Dupa culegere, sunt uscate printr-un proces delicat ce le permite conservarea vitaminelor. Sunt ciuperci ideale pentru uscare si sunt foarte versatile la gatit. Gourmanzii le considera niste delicatese foarte apreciate. Li se mai spune si "Cornul Abundentei”. Au aroma...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

7250 Lei
+