Ciuperci Uscate

Ciuperci Uscate

Filtre
  • Pret
  • Tip Ciuperci
  • Producatori
  • 26.34Lei
  • 3980.29Lei

Lei  –  Lei

Alege din categorii Alege din categorii
Alege din categorii
B13197

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi (Morilles) Uscati, Numai Palarii, Jumbo, ø 5cm, 1Kg - Bos Food Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata) : sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt denumite “Produs original”. Cele comercializate cu numai jumatate din picior sunt considerate “Extra”....
Origine: FR

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

3.98029 Lei
+
B38667

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra de Zbarciogi, 1Kg - Bos Food Zbarciogii bine preparati sunt intotdeauna o experienta gourmet. Sub forma de pudra se pot doza dupa gust. Ingrediente: zbarciogi macinati. Alergeni: poate contine urme de oua, gluten, lupin, lapte, soia. Pachet: 1000 g A se pastra in loc racoros, uscat si intunecat. Producator: Bos Food, Germania
Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

3.87600 Lei
+
B13198

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Numai Palarii, Tinies, ø 2cm, 1Kg - Bos Food Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata) : sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt denumite “Produs original”. Cele comercializate cu numai jumatate din picior sunt considerate “Extra”....
Origine: PK

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

3.05873 Lei
+
B13199

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi (Morilles) Uscati, Numai Palarii, Specials, ø 3cm, 1Kg - Bos Food Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata): sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt denumite “Produs original”. Cele comercializate cu numai jumatate din picior sunt considerate “Extra”....
Origine: FR

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

2.69903 Lei
+
B65482

Producator: Borde, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Palarii, Specials, 1Kg - Borde, Franta Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata): sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmand. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt denumite “Produs original”. Cele comercializate cu numai jumatate din picior sunt considerate...
Origine: FR

Producator: Borde, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

2.31000 Lei
+
B62254

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Separati, 60% Palarii & 40% Picioare, 1Kg - Plantin, Franta   Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata) : sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Sosul de smantana cu zbarciogi (si foie gras) este o adevarata delicatesa. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.83500 Lei
+
PALNISMAB4

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Jumbo, 1Kg - Japonia  Sunt crescute pe trunchiuri de stejar, exclusiv in padure si in plina natura. N-au nicio legatura, din punct de vedere aromatic si gustativ, cu ciupercile shiitake cultivate pe compost (90% din ciupercile shiitake de pe piata).  In fiecare an, in luna noiembrie, cultivatorii taie trunchiuri de stejar japonez cu varsta intre 12 si 15 ani. Dupa taiere, trunchiurile de stejar sunt lasate pe acelasi teren timp de 2 luni. Apoi sunt taiate in bucati de 125cm si se insamanteaza cu miceliu de shiitake. Pentru aceasta, se practica 20 de gauri in fiecare trunchi, cu ajutorul unui burghiu. La final,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.38000 Lei
+
B65483

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Palarii, Specials, 500g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Zbarciogii sunt ciuperci tipice de primavara care cresc din Aprilie pana in Mai in padurile de conifere, in luminisurile padurilor de foioase si in apropierea canalelor de irigatii. Sunt considerate regii ciupercilor uscate. Bine preparate, sunt mereu o experienta deosebita pentru orice gourmet. Pentru a oferi cea mai buna calitate, piciorusele au fost indepartate deoarece sunt elastice si nu au nici gust foarte...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.36000 Lei
+
PALNISMAB3

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Maitake ( Grifola Frondosa) Uscate, 1Kg - Japonia Ciupercile maitake sunt foarte apreciate in bucataria japoneza . Maitake inseamna “ciuperca dansatoare” in limba japoneza, deoarece se spune ca oamenii dansau de bucurie cand o gaseau, ciupercile valorand greutatea lor in argint. In limba romana se mai numeste si “foalele vacii”. I se mai spune si “regina ciupercilor”, datorita dimensiunilor mari (diametrul maxim cca. 1,5m si greutatea de cca. 45Kg), sau “ciuperca nor”. Formeaza de fapt un grup de tulpini deseori alipite, adunate la baza, cu palariile maron-cenusii, care sunt ondulate sau in forma de lingura, cu margini...
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.21200 Lei
+
B65487

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Galbiori (Girolles) Uscati, 1Kg - Plantin Galbiorii cresc in padurile de stejar si ajung la maturitate la inceputul verii. Aceste ciuperci de culoare galbuie sunt excelente pentru a conferi aroma umpluturilor si sosurilor. Recomandari culinare : preparate din ciuperci, umpluturi, supe si sosuri. Ingrediente : galbiori (Cantharellus Cibarius). Se rehidrateaza timp de 45 de minute, inainte de folosire. Se consuma numai dupa ce au fost tratate termic. Pachet: 1Kg A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale (Per...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.15000 Lei
+
B12201

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

Galbiori Uscati, Girolles Sechées, 1kg - Plantin, Franta Galbiorii  sunt foarte apreciati pentru gustul lor delicat, cu note condimentate. Au culoare galben-bruna si forma de palnie. Sunt un acompaniament clasic pentru carne, vanat si oua; sunt ideale pentru sosuri si terine. Merg foarte bine si cu orez sau cu mei. Trebuie inmuiate in apa cu 1 ora inainte de folosire. Nu se recomanda consumul in stare cruda. Ingrediente:  galbiori (Cantharellus Cibarius). Alergeni :  Pot contine urme de gluten, oua, lupin, susan, lapte, soia. Pachet:  1Kg A se pastra in loc racoros, uscat si ferit de lumina....
Origine: MK

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

1.14312 Lei
+
B65481

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 1Kg - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trambita piticului (craterellus cornucopioide), ruda a galbiorului, se gaseste in special in paduri de foioase, langa fagi si stejari. Dupa culegere, sunt uscate printr-un proces delicat ce le permite conservarea vitaminelor. Sunt ciuperci care se preteaza foarte bine la uscare si sunt versatile la gatit: supe, sosuri, legume, jus-uri, umpluturi si chiar la panetarea snitelelor.   Fiind extrem de aromate, sunt...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.02500 Lei
+
B13407

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Trambita Piticului (Trompettes de la mort/Black chanterelle) Uscate, 1Kg - Plantin Cresc la umbra stejarilor sau fagilor si au o savoare care o depaseste chiar si pe cea a zbarciogilor (morilles). Este o ciuperca predestinata uscarii. Trambita piticului da savoare, in mod special, sosurilor si preparatelor cu carne alba. Se calesc 2 sau 3 catei de usturoi intr-o tigaie antiadeziva, se adauga trambita piticului (de preferinta trecute prin apa rece amestecata cu putin otet), se amesteca si se adauga de la 20 la 40 ml de crème fraîche (sau smantana). Atentie: sosul nu trebuie sa fiarba deoarece, daca devine prea gros, va altera...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.01958 Lei
+
B40160

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi (Morilles) Uscati, Numai Picioare, Rupturi, 1Kg - Bos Food Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata): sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt denumite “Produs original”. Cele comercializate cu numai jumatate din picior sunt considerate “Extra”. Tinies au...
Origine: PK

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

96390 Lei
+
B63355

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi (Cèpes/Porcini) Uscati, 1Kg - Plantin, Franta   Hribii cresc, in general, in padurile de fag din zonele de deal din majoritatea tarilor europene si sunt unele dintre cele mai apreciate ciuperci, dupa trufe si zbarciogi. Acesti hribi sunt taiati in bucati si apoi uscati. Se inmoaie intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc.   Recomandari culinare : preparate din ciuperci, supe si sosuri.  Ingrediente : 100% hribi (Boletus Edulis).  Pachet : 1Kg  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

66100 Lei
+
B33494

Producator: Frutarom Savory Solutions, Austria

Info STOC: STOC FURNIZOR

Petite Morels, Zbarciogi (Morilles) Tineri Intregi, 90 g - Wiberg Exquisite La 2000 m altitudine, in padurile din Nord-Vestul Statelor Unite, exista conditiile de mediu propice dezvolatarii unei delicatese foarte rare - Petite Morels. In primavara, cand stratul de zapada incepe sa se subtieze, aceste ciuperci se culeg manual si se usuca cu grija. Petite Morels confera preparatelor culinare un gust extrem de placut. Zbarciogii tineri sunt aromati si au un gust caracteristic foarte intens. Recomandari culinare : terine, creme, supe, sosuri, vanat, carne de vita, de pasare si de porc. Sunt perfecte si cu preparatele vegetariene, orez...
Info STOC: STOC FURNIZOR

65700 Lei
+
B65486

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Palarii, Tinies (Morchella conica, Morchella elata) Zbarciogii (Morchella conica, Morchella elata): sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt denumite “Produs original”. Cele comercializate cu numai jumatate din picior sunt...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

61500 Lei
+
B60418

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Trambita Piticului (Trompettes de la mort/Black chanterelle) Uscate, 400g Cresc la umbra stejarilor sau fagilor si au o savoare care o depaseste chiar si pe cea a zbarciogilor (morilles). Este o ciuperca predestinata uscarii. Trambita piticului da savoare, in mod special, sosurilor si preparatelor cu carne alba. Se calesc 2 sau 3 catei de usturoi intr-o tigaie antiadeziva, se adauga trambita piticului (de preferinta trecute prin apa rece amestecata cu putin otet), se amesteca si se adauga de la 20 la 40ml de crème fraîche (sau smantana). Atentie: sosul nu trebuie sa fiarba deoarece, daca devine prea gros, va altera gustul...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

52930 Lei
+
B13218

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi, Pudra, 1 Kg Pudra de hribi (porcini) are o aroma foarte intensa si este folosita pentru asezonare, condimentare. Este nevoie de o cantitate mica pentru a conferi aroma preparatelor. Cateva grame sunt suficiente pentru un gust delicios. Recomandari culinare : creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Ingrediente : Boletus Edulis. Fara arome artificiale adaugate. Poate contine urme de: gluten, oua, arahide, soia, lapte, nuci, telina, mustar, susan, lupin. A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Pachet: 1 Kg
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

50812 Lei
+
B26069

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

Zbarciogi Uscati, palarii, Special, 125g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Zbarciogii sunt ciuperci tipice de primavara care cresc din Aprilie pana in Mai in padurile de conifere, in luminisurile padurilor de foioase si in apropierea canalelor de irigatii. Sunt considerate regii ciupercilor uscate. Bine preparate, sunt mereu o experienta deosebita pentru orice gourmet. Pentru a oferi cea mai buna calitate, piciorusele au fost indepartate deoarece sunt elastice si nu au nici gust foarte intens....
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: IN STOC

49258 Lei
+
PALNISMAB5-XL

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Mici, 1Kg - Japonia  Sunt crescute pe trunchiuri de stejar, exclusiv in padure si in plina natura. N-au nicio legatura, din punct de vedere aromatic si gustativ, cu ciupercile shiitake cultivate pe compost (90% din ciupercile shiitake de pe piata).  In fiecare an, in luna noiembrie, cultivatorii taie trunchiuri de stejar japonez cu varsta intre 12 si 15 ani. Dupa taiere, trunchiurile de stejar sunt lasate pe acelasi teren timp de 2 luni. Apoi sunt taiate in bucati de 125cm si se insamanteaza cu miceliu de shiitake. Pentru aceasta, se practica 20 de gauri in fiecare trunchi, cu ajutorul unui burghiu. La final,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

44500 Lei
+
SOS37992

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra de Hribi Liofilizati, 100g - SOSA 100% boletus edulis liofilizate, sub forma de pudra . Aceste ciuperci, renumitele funghi porcini italiene, sunt foarte apreciate in gastronomie datorita calitatilor organoleptie deosebite. Datorita procesului de liofilizare, se pastreaza gustul concentrat, cu note de fructe uscate. Liofilizarea este un procedeu de deshidratare la rece, prin care se elimina, prin sublimare, aproape complet apa din materia prima congelata. Neimplicand caldura, ca alte metode de deshidratare, se mentine esenta produsului, atat la nivel nutritional cat si din punct de vedere organoleptic, pastrand la maximum...
Info STOC: STOC FURNIZOR

44000 Lei
+
B13217

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi (Cèpes/Porcini), Felii Uscate, EXTRA/Surchoix, Albi, 500 g | Ciuperci uscate Plantin le selecteaza si le sorteaza manual. Sezon din Mai pana in Septembrie, cresc in principal in padurile de fag. Uscate, sunt excelente, dupa inmuierea in apa, in preparatele cu ciuperci si in supe sau sosuri. Au gust bogat si complex. 15 g de hribi uscati sunt suficiente pentru a aroma o cratita intreaga de sos pentru paste. Recomandari culinare : mamaliga, risotto, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Se rehidrateaza intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa...
Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

43035 Lei
+
B52400

Producator: Frutarom Savory Solutions, Austria

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Intregi | Ciuperci Uscate Zbarciogi uscati, intregi; culesi manual. Sunt foarte aromati si au gust fin si nobil. Recomandari culinare : terine, creme, supe, sosuri, carne, pui, vanat, paste, orez. Ingrediente : zbarciogi (Morchela Esculenta). CALITATEA ESTE O FILOSOFIE CALITATEA NU ARE NEVOIE DE TRUCURI Wiberg este o afacere de familie ce a gasit solutia pentru obtinerea unui gust mai bun, printr-o mai mare atentie la detalii si know-how, dar si printr-o selectie adecvata a materiilor prime. Datorita gamei Wiberg “À La Carte”, condimentele devin mai mult decat alimente, asa cum ambalajul este mai mult...
Origine: AT

Info STOC: STOC FURNIZOR

40430 Lei
+
B11659

Producator: Kreyenhop & Kluge, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Urechi de Lemn, Mu-Err, Mici, Uscate, 1Kg - Diamond Sunt ciuperci originare din Asia de Sud-Est. Cresc pe roci. Au o textura elastica specifica si sunt oarecum transparente. Sunt extrem de apreciate in bucataria chinezeasca. Nu au gust intens, dar imprumuta gustul celorlalte ingrediente si confera o textura crocanta preparatelor. Sunt excelente pentru salate, preparate din carne, supe, stir-fry, preparate cu legume sau ciuperci si pentru sosuri. Recomandari de preparare: se inmoaie ciupercile in apa timp de 60 de minute, se scurg si se arunca apa in care au stat. Se spala si se curata ciupercile sub jet de apa proaspata;...
Origine: CN

Info STOC: STOC FURNIZOR

39512 Lei
+
B11660

Producator: Kreyenhop & Kluge, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Urechi de Lemn, Mu-Err, Mari, Uscate, 1Kg - Diamond Sunt ciuperci originare din Asia de Sud-Est. Cresc pe roci. Au o textura elastica specifica si sunt oarecum transparente. Sunt extrem de apreciate in bucataria chinezeasca. Nu au gust intens, dar imprumuta gustul celorlalte ingrediente si confera o textura crocanta preparatelor. Sunt excelente pentru salate, preparate din carne, supe, stir-fry, preparate cu legume sau ciuperci si pentru sosuri. Recomandari de preparare: se inmoaie ciupercile in apa timp de 60 de minute, se scurg si se arunca apa in care au stat. Se spala si se curata ciupercile sub jet de apa...
Info STOC: STOC FURNIZOR

39000 Lei
+
B13082

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake, Dongo, Mari, ø 5cm, Xiang Gu, 1Kg Ciupercile shiitake sunt unele dintre cele mai apreciate soiuri de ciuperci. Contin o multitudine de minerale sanatoase, vitamine cum ar fi B12 si D2 si amino-acizi. De aceea ciupercilor shiitake li se mai spune si “carnea padurii”. Au culoare brun-inchisa, cu lamelele cafenii. Sunt foarte aromate, au textura densa si gust intens cu note de fum si praz. Sunt nelipsite in bucataria asiatica (in dashi, supa miso, stir-fry etc). Accentueaza gustul legumelor, carnii, fructelor de mare, carnii de pasare si chiar al altor ciuperci. Modul clasic de preparare a palariilor uscate este...
Info STOC: STOC FURNIZOR

36960 Lei
+
B39733

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra de Zbarciogi (Morilles), 90g - GewürzGarten Zbarciogii bine preparati sunt intotdeauna o experienta gourmet. Sub forma de pudra se pot doza dupa gust. Borcan: 90 g Ingrediente: zbarciogi macinati. Alergeni: poate contine urme de oua, gluten, lupin, lapte, soia. A se pastra in loc racoros, uscat si intunecat. Producator: Bos Food, Germania
Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

34731 Lei
+
B16289

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Tongu, Mici, ø 3cm, Zhong-Hon-Gu, 1Kg Ciupercile shiitake sunt unele dintre cele mai apreciate soiuri de ciuperci. Contin o multitudine de minerale sanatoase, vitamine cum ar fi B12 si D2 si amino-acizi. De aceea ciupercilor shiitake li se mai spune si "carnea padurii”. Au culoare brun-inchisa, cu lamelele cafenii. Sunt foarte aromate, au textura densa si gust intens cu note de fum si praz. Sunt nelipsite in bucataria asiatica (in dashi, supa miso, stir-fry etc). Accentueaza gustul legumelor, carnii, fructelor de mare, carnii de pasare si chiar al altor ciuperci. Modul clasic de preparare a palariilor...
Origine: CN

Producator: BOS Food

Info STOC: STOC FURNIZOR

34181 Lei
+
B16830

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi Uscati, Extra, 500g | Ciuperci uscate Plantin le selecteaza si le sorteaza manual. Sezon din Mai pana in Septembrie, cresc in principal in padurile de fag. Uscate, sunt excelente, dupa inmuierea in apa, in preparatele cu ciuperci si in supe sau sosuri. Au gust bogat si complex. 15 g de hribi uscati sunt suficiente pentru a aroma o cratita intreaga de sos pentru paste. Recomandari culinare : mamaliga, risotto, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Se rehidrateaza intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc....
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

33859 Lei
+
B34836

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi Uscati, Extra, 250g | Ciuperci uscate Hribii cresc, in general, in padurile de fag din zonele de deal din majoritatea tarilor europene si sunt unele dintre cele mai apreciate ciuperci, dupa trufe si zbarciogi. Acesti hribi sunt taiati in bucati si apoi uscati. Se inmoaie intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc. Recomandari culinare : preparate din ciuperci, supe si sosuri. Ingrediente : Boletus Edulis. A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Borcan: 250g Producator: Plantin, Franta Valori Nutritionale...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

26801 Lei
+
B54044

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Champignons, Uscate, 500g Champignons uscate, felii. Mod de preparare: inainte de gatit, se clatesc ciupercile. Se lasa la inmuiat in apa rece, timp de 30 - 60 de minute. Se scurg si se folosesc ca si ciupercile proaspete. Trebuie tratate termic (gatite) cel putin 10 minute. Se pot folosi pentru a conferi gust preparatelor cu ciuperci, sosurilor si supelor. Merg foarte bine cu orez, paste, preparate cu oua, tofu sau pui. Ingrediente: ciuperci champignons felii. Alergeni: pot contine urme de gluten, oua, arahide, fructe cu coaja lemnoasa, lupin, lapte soia. Pachet: 500g A se pastra in loc uscat, racoros si...
Info STOC: STOC FURNIZOR

26700 Lei
+
B33909

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi Uscati, Selectie AB, 250g - Plantin Hribii cresc, in general, in padurile de fag din zonele de deal din majoritatea tarilor europene si sunt unele dintre cele mai apreciate ciuperci, dupa trufe si zbarciogi. Acesti hribi sunt taiati in bucati si apoi uscati. Se inmoaie intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de Jerez etc. Se consuma dupa ce au fost bine tratate termic! Recomandari culinare : preparate din ciuperci, supe si sosuri. Ingrediente : Boletus Edulis. A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Pachet: 250g...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

24682 Lei
+
B17162

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi, Felii Uscate, 130 g - Wiberg Hribi feliati si uscati; foarte aromati si cu gust intens. Recomandari culinare : terine, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Ingrediente : Boletus Edulis. Fara arome artificiale adaugate, nu contine lactoza si nici gluten. CALITATEA ESTE O FILOSOFIE CALITATEA NU ARE NEVOIE DE TRUCURI Wiberg este o afacere de familie ce a gasit solutia pentru obtinerea unui gust mai bun, printr-o mai mare atentie la detalii si know-how, dar si printr-o selectie adecvata a materiilor prime. Datorita gamei Wiberg "à La Carte”, condimentele devin mai mult decat...
Origine: CN

Info STOC: STOC FURNIZOR

23040 Lei
+
UMP202

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Donko Intregi, Uscate, 80g - Japonia Shiitake sunt ciuperci ce cresc pe cioturile stejarului asiatic “shii”. Aceste ciuperci shiitake, rezultat al unei método de creste ancestrale, au gust unic si mult mai intens decat ciupercile shiitake ce cresc in Europa. Gust : foarte parfumat, cu note lemnoase si bogat in umami. Utilizare : se rehidrateaza timp de cel putin 6 ore in apa rece, inainte de a le gati. Apa rezultata se foloseste ca o supa de baza (fond). Se folosesc in general pentru a prepara dashi, dar merg foarte bine si in omlete, supe sau pentru a acompania preparatele din carne de pui sau alt fel de...
Info STOC: STOC FURNIZOR

21500 Lei
+
B16595

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Specials, 50g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Zbarciogii sunt ciuperci tipice de primavara care cresc din Aprilie pana in Mai in padurile de conifere, in luminisurile padurilor de foioase si in apropierea canalelor de irigatii. Sunt considerate regii ciupercilor uscate. Bine preparate, sunt mereu o experienta deosebita pentru orice gourmet. Pentru a oferi cea mai buna calitate, piciorusele au fost indepartate deoarece sunt elastice si nu au nici gust foarte intens. Zbarciogii au...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

20445 Lei
+
B62478

Info STOC: STOC FURNIZOR

Zbarciogi Uscati, Separati, 60% Palarii & 40% Picioare, 100g - Franta Zbarciogii ( Morchella conica , Morchella elata): sunt ciuperci de primavara (Aprilie - Mai) ce cresc in paduri de conifere si in tufisurile din apropierea acestora. Dintre toate ciupercile uscate, zbarciogii au gustul cel mai bun. Bine preparate, sunt un deliciu pentru orice gourmet. Sosul de smantana cu zbarciogi (si foie gras) este o adevarata delicatesa. Cea mai buna calitate o au cele comercializate fara picior (care este orecum cauciucat si nici nu are o intensitate deosebita a gustului). Cele comercializate cu picior sunt denumite...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

19011 Lei
+
B15407

Producator: Frutarom Savory Solutions, Austria

Info STOC: STOC FURNIZOR

Aroma de Ciuperci, Amestec cu Hribi, Champignons, Shiitake, 200g - Wiberg Un amestec condimentat delicios, sub forma de pudra, cu aproximativ 56% pudra de hribi, shiitake si champignons. Are gust intens si condimentat. Ideal pentru a intensifica gustul preparatelor pe baza de ciuperci si pentru a rotunji savoarea supelor, sosurilor, terinelor, pateurilor, preparatelor din pui sau vanat si a sosurilor pentru cu paste. Fara arome artificiale adaugate si fara lactoza sau gluten. Ingrediente: 56% ciuperci (champignons, hribi, shiitake), dextroza, sare gema, ceapa, ulei de rapita, aroma, ghimbir, piper. CALITATEA ESTE O FILOSOFIE...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

16552 Lei
+
B65387

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Uscate, Mari, ø 4 - 6cm, 500g Ciupercile shiitake sunt unele dintre cele mai apreciate soiuri de ciuperci. Contin o multitudine de minerale sanatoase, vitamine cum ar fi B12 si D2 si amino-acizi. De aceea ciupercilor shiitake li se mai spune si “carnea padurii”. Au culoare brun-inchisa, cu lamelele cafenii. Sunt foarte aromate, au textura densa si gust intens cu note de fum si praz. Sunt nelipsite in bucataria asiatica (in dashi, supa miso, stir-fry etc). Accentueaza gustul legumelor, carnii, fructelor de mare, carnii de pasare si chiar al altor ciuperci. Modul clasic de preparare a...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

15900 Lei
+
B26075

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Trambita Piticului (Tropmettes de Morts), 125 g - Plantin, Franta Fondata in 1930, in inima regiunii Provence din Franta, Plantin furnizeaza trufe si ciuperci de padure catre cele mai renumite restaurante din lume. Trambita piticului ( craterellus cornucopioide ), ruda a galbiorului, se gaseste in special in paduri de foioase, langa fagi si stejari. Dupa culegere, sunt uscate printr-un proces delicat ce le permite conservarea vitaminelor. Sunt ciuperci ideale pentru uscare si sunt foarte versatile la gatit. Gurmanzii le considera niste delicatese foarte apreciate. Li se mai spune si “Cornul Abundentei”. Au aroma fructata si...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

15713 Lei
+
B60646

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Trambita Piticului ( Trompettes de la mort/ Black chanterelle) Uscate , 100g   Cresc la umbra stejarilor sau fagilor si au o savoare care o depaseste chiar si pe cea a zbarciogilor (morilles). Este o ciuperca predestinata uscarii. Trambita piticului da savoare, in mod special, sosurilor si preparatelor cu carne alba. Se calesc 2 sau 3 catei de usturoi intr-o tigaie antiadeziva, se adauga trambita piticului (de preferinta trecute prin apa rece amestecata cu putin otet), se amesteca si se adauga de la 20 la 40ml de crème fraîche (sau smantana). Atentie: sosul nu trebuie sa fiarba deoarece, daca devine prea gros, va altera...
Origine: FR

Info STOC: STOC FURNIZOR

14995 Lei
+
B65388

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ciuperci Shiitake Uscate, Mici, ø 3 - 4cm, 500g Ciupercile shiitake sunt unele dintre cele mai apreciate soiuri de ciuperci. Contin o multitudine de minerale sanatoase, vitamine cum ar fi B12 si D2 si amino-acizi. De aceea ciupercilor shiitake li se mai spune si “carnea padurii”. Au culoare brun-inchisa, cu lamelele cafenii. Sunt foarte aromate, au textura densa si gust intens cu note de fum si praz. Sunt nelipsite in bucataria asiatica (in dashi, supa miso, stir-fry etc). Accentueaza gustul legumelor, carnii, fructelor de mare, carnii de pasare si chiar al altor ciuperci. Modul clasic de preparare a...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

14500 Lei
+
UMP203

Info STOC: IN STOC

Ciuperci Shiitake Kizami Feliate, Uscate, 50g - Japonia Shiitake sunt ciuperci ce cresc pe cioturile stejarului asiatic “shii”. Aceste ciuperci shiitake, rezultat al unei método de creste ancestrale, au gust unic si mult mai intens decat ciupercile shiitake ce cresc in Europa. Gust : foarte parfumat, cu note lemnoase si bogat in umami. Utilizare : se rehidrateaza timp de cel putin 3 ore in apa rece, inainte de a le gati. Apa rezultata se foloseste ca o supa de baza (fond). Se folosesc in general pentru a prepara dashi, dar merg foarte bine si in omlete, supe sau pentru a acompania preparatele din carne de pui sau alt fel de...
Info STOC: IN STOC

14100 Lei
+
B26071

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hribi (Cèpes/Porcini), Felii Uscate, 125 g - Plantin, Franta Plantin le selecteaza si le sorteaza manual. Sezon din Mai pana in Septembrie, cresc in principal in padurile de fag. Uscate, sunt excelente, dupa inmuierea in apa, in preparatele cu ciuperci si in supe sau sosuri. Au gust bogat si compex. 15 g de hribi uscati sunt suficiente pentru a aroma o cratita intreaga de sos pentru paste. Recomandari culinare : mamaliga, risotto, creme, supe, sosuri, pui, vanat, paste, preparate din orez. Se rehidrateaza intr-un lichid cu aproximativ 45 de minute inainte de folosire. Lichidul, in funtie de reteta, poate sa fie apa, lapte, vin de...
Origine: FR

Producator: Plantin, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

14089 Lei
+