Cutite Santoku

Cutite de Bucatarie Santoku

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • Lungime Lama
  • Tip de Cutit
  • 99.8Lei
  • 16500Lei

Lei  –  Lei

CHRI-07

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku | Cutite Santoku Cutitul perfect pentru tocat legume si taiat carne proaspata, excelent si pentru friptura si peste. Se foloseste pentru carne, peste, fructe si legume. Lungime lama: 18 cm Material lama: otel Damasc Suminagashi, cu miez din otel albastru (Blue Steel) YASUKI - 32 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner octogonal: lemn de abanos, cu guler din corn de bivol si mekugi Cutitele CHROMA Haiku Itamae Suminagashi sunt unice in toate privintele: unifica maiestria cu cele mai bune materiale si traditia cu eleganta. Sunt cutie Takumi cu cea mai nobila lama din otel Damasc. Produse...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

16.50000 Lei
+
GUDEDA7746/18

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit "Santoku", 18 cm - Damascus - GÜDE Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume. Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Lama : non-inoxidabila, otel carbon - Damasc - 18cm Grosime lama : 1,7mm Latime lama : 4,6cm Duritate lama : 56 HRC Maner : lemn de Desert Ironwood fosilizat, polisat fin - 3 nituri - nu este hidrofug - 11cm Lungime totala : 30,8cm Greutate : 183g Lemnul : este un produs natural nobil, culoarea si textura pot varia considerabil Taisul : ascutit manual, finisat de un expert Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina de spalat vase, se...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

10.45000 Lei
+
CHRHP-03B20120

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku | Cutite japoneze Santoku Cutitul perfect pentru tocat legume si taiat carne proaspata, excelent si pentru friptura si peste. Se foloseste pentru carne, peste, fructe si legume. Lungime lama: 18 cm Material lama: otel-carbon dur “Hagane” (White Steel) pentru tais si un otel suport mai moale  - 3 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza), cu guler din corn de bivol si mekugi Produs manual in Sakai.   Sigiliul Dento-Kogei-shi este marca inregistrata pentru obiectele de artizanat traditional japonez. ONE OF JAPAN'S BEST CNIVES ! Se livreaza ambalat...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

5.38800 Lei
+
CHRD-03B46777

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Full Damasc, 17cm - Dorimu - CHROMA Cutit japonez clasic pentru legume, peste si carne .   Forjat manual, otel Damasc pur , fara obisnuitul miez din VG-10. Isi pastreaza ascutimea o perioada mai luna si devine mai ascutit cu fiecare reascutire. Noua gama de cutite Chroma Dorimu revolutioneaza bucataria, cutitele cu lama din otel Damasc pur fiind considerate ca un Ferrari printre cutitele de bucatarie.  Lungime lama: 17 cm Dorimu - veritabil otel Damasc pur (fara obisnuitul “tapet” de Damasc) Dorimu inseamna “Vis” in limba japoneza Fiind lucrate manual, fiecare cutit este unic Duritate lama (Rockwell) :...
Origine: DE

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

3.76914 Lei
+
B17244

Producator: F. Dick, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Serie 1778, Nr.2, 17 cm - F.Dick.  Seria “1778” de la Friederich Dick este compusa din cutite de o calitate deosebita. Producerea acestor cutite se bazeaza pe o experienta de peste 200 de ani si pe cele mai noi tehnologii in domeniu. Santoku este un cutit japonez clasic excelent pentru tocat legume, taiat carne cruda, friptura si peste. Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 61 HRC Lama : din trei straturi, cu un miez de otel “Double X VG 12” extrem de dur incorpotat doua straturi de otel inoxidabil inalt aliat - 17 cm Maner : lemn de prun polisat fin - 3 nituri, foarte bine...
Producator: F. Dick, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

3.02287 Lei
+
PALNISAH15-15BF

Producator: Aoki Hamono Co, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Lama Martelata, 18cm - Sakai Takayuki Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume. Martelat (lama batuta cu ciocanul). Lungime lama: 18cm Tais otel de inalta calitate, miez blue steel #2 core (1,05 pana la 1,15% carbon), tais dublu Grosime lama: 1,8mm Duritate (Rockwell): 60°HRC +/-1 Lama din otel-carbon inoxidabil Maner din lemn pakka negru: 12cm Nu se spala in masina de spalat vase Se livreaza in cutie-cadou, cu o teaca din magnolie Origine : Sakai - Osaka, Japonia Producator: Aoki Hamono Co, Japonia...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

2.08000 Lei
+
B32800

Producator: F. Dick, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku Alveolat, Damasc, Serie 1893, 18cm - F.Dick.  Seria “1893” de la Friederich Dick este compusa din cutite de o calitate deosebita, din otel Damasc (33 de straturi de otel inoxidabil FD VG10-33), fiecare piesa fiind unica. Lama alveolata ii confera proprietati anti-lipire. Manerul este perfect fixat, complet impermeabil, sigur nu absoarbe apa si corespunde celor mai inalte standard de igiena. Materialul de inalta calitate nu este nici lipit si nici nituit, ci aplicat strat cu strat rezultand o spurafata ca de piele, moale si supla.   Santoku este un cutit japonez clasic excelent pentru tocat legume, taiat carne...
Producator: F. Dick, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.91300 Lei
+
CHRB-03

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku | Cutite Santoku Cutit ideal pentru feliat, maruntit sau tocat carne peste si legume. Lungime lama: 16,5 cm Material lama: otel albastru (Blue Steel) AOKO - 3 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza) Cutitul primordial, ascutit si cu un caracter arhaic. Cutitele CHROMA HAIKU ITAMAE Suminagashi fac parte din clasa TAKUMI. Cutitele TAKUMI combina cea mai buna indemanare, traditia, eleganta, materialele de calitate si maiestria din fiecare produs. Clasa de cutite TAKUMI include, pe langa gama CHROMA HAIKU ITAMAE Suminagashi, si gamele CHROMA HAIKU PRO...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.77900 Lei
+
PALNISAH14-14BF

Producator: Aoki Hamono Co, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Lama Martelata, 16,5cm - Sakai Takayuki Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume. Martelat (lama batuta cu ciocanul). Lungime lama: 16,5cm Tais din otel de inalta calitate, miez blue steel #2 core (1,05 pana la 1,15% carbon), tais dublu Grosime lama: 1,8mm Duritate (Rockwell) : 60°HRC +/-1 Lama din otel-carbon inoxidabil Maner din lemn pakka negru: 12cm Nu se spala in masina de spalat vase Se livreaza in cutie-cadou, cu o teaca din magnolie Origine : Sakai - Osaka, Japonia Producator: Aoki Hamono Co, Japonia...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.77400 Lei
+
CRMP-07B28578

Producator: Sumikama

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku, 18cm - Kasumi Masterpiece Cutit japonez clasic pentru taiat, feliat, tocat si maruntit peste, carne si legume. Lungime lama: 18 cm Material lama: otel VG10 Damasc, 32 de straturi Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: micarta KASUMI MASTERPIECE - KASUMI MP Made In Seki - Japan Seki, capitala industriei cutitelor din Japonia, este amplasat in central arhipelagului japonez. Istoria industriei de cutite de bucatarie japoneze incepe in Seki acum 800 de ani. Primii mestesugari au aparut in Seki inca din anul 1200, iar zona a fost considerata ideala pentru forje. S-a gasit, pe plan local, tot...
Origine: JP

Producator: Sumikama

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

1.68301 Lei
+
PALNISAH45-45BF

Producator: Aoki Hamono Co, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Lama Damasc cu 45 de Straturi, Martelat, 18cm - Sakai Takayuki Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume.  Martelat (lama batuta cu ciocanul). Lungime lama: 18cm Tais din otel inoxidabil bogat in carbon (tip AUS 10 (0,95 pana la 1,10% carbon), tais dublu Grosime lama: 2mm Duritate (Rockwell) : 60°HRC +/-1 Lama din otel Damasc cu 45 de straturi Maner din magnolie japoneza, cu guler din rasina poliamidica: 13,5cm Nu se spala in masina de spalat vase Se livreaza in cutie-cadou, cu o teaca din magnolie Origine: Sakai -...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.65000 Lei
+
PALNISAH6-6BF 

Producator: Aoki Hamono Co, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku Kengata, Lama Damasc cu 33 de Straturi, Martelat, 16cm - Sakai Takayuki Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume. Martelat (lama batuta cu ciocanul). Kengata se refera la forma mai ascutita a varfului care ajuta la taiarea precisa.  Lungime lama: 16cm Tais din otel inoxidabil bogat in carbon ( tip VG10 (0,95 pana la 1,05% carbon), tais dublu Grosime lama: 1,8mm Duritate (Rockwell): 60°HRC +/-1 Lama din otel Damasc cu 33 de straturi Maner din mahon: 12cm Nu se spala in masina de spalat vase Se livreaza in cutie-cadou, cu o teaca din magnolie Origine:...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.50000 Lei
+
PALNISAH7-7BF 

Producator: Aoki Hamono Co, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Lama Damasc cu 33 de Straturi, Martelat, 16cm - Sakai Takayuki  Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume. Martelat (lama batuta cu ciocanul).  Lungime lama: 16cm Tais din otel inoxidabil bogat in carbon ( tip VG10 (0,95 pana la 1,05% carbon), tais dublu Grosime lama: 1,8mm Duritate (Rockwell): 60°HRC +/-1 Lama din otel Damasc cu 33 de straturi Maner din mahon: 12cm Nu se spala in masina de spalat vase Se livreaza in cutie-cadou, cu o teaca din magnolie Origine : Sakai - Osaka, Japonia  Producator: Aoki Hamono Co, Japonia  Intretinere : Se...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.50000 Lei
+
KMS100100

Producator: KAI, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, SHUN PREMIER TIM MÄLZER, 18cm - KAI, Japonia Cutit traditional japonez universal. Santoku este cel mai folosit cutit in Japonia, dar este la fel de bun si in bucataria europeana . Santoku se traduce prin „trei virtuți” si este perfect pentru taierea, tocarea si maruntirea carnii, pestelui si legumelor. Lungime lama: 18cm Latime lama: 5cm Lungime maner: 12cm Material lama : tais din otel VG10-MAX acoperit de otel Damasc rezistent la coroziune, cu 32 de straturi Suprafata martelata (batuta cu ciocanul) Duritatea lamei : 61±1 HRC Tais ascutit pe ambele parti Maner: lemn de nuc brun...
Origine: JP

Producator: KAI, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.49000 Lei
+
KMS105286

Producator: KAI, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, SHUN PREMIER TIM MÄLZER, 14cm - KAI, Japonia Cutit traditional japonez universal. Santoku este cel mai folosit cutit in Japonia, dar este la fel de bun si in bucataria europeana. Santoku se traduce prin „trei virtuți” si este perfect pentru taierea, tocarea si maruntirea carnii, pestelui si legumelor. Lama lata poate fi folosita pentru a prelua alimentele tocate si a le transfera in tigaie. Lungime lama: 14cm Latime lama: 4,6cm Lungime maner: 12cm Material lama: tais din otel VG10-MAX acoperit de otel Damasc rezistent la coroziune, cu 32 de straturi Suprafata martelata (batuta cu ciocanul)...
Origine: JP

Producator: KAI, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

1.39000 Lei
+
CRMP-04B28575

Producator: Sumikama

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku, 13cm - Kasumi Masterpiece Un cutit japonez clasic pentru tocat si feliat legume si ierburi aromatice. Lungime lama: 13 cm Material lama: otel VG10 Damasc, 32 de straturi Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: micarta KASUMI MASTERPIECE - KASUMI MP Made In Seki - Japan Seki, capitala industriei cutitelor din Japonia, este amplasat in central arhipelagului japonez. Istoria industriei de cutite de bucatarie japoneze incepe in Seki acum 800 de ani. Primii mestesugari au aparut in Seki inca din anul 1200, iar zona a fost considerata ideala pentru forje. S-a gasit, pe plan local, tot ce era...
Origine: JP

Producator: Sumikama

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >10-15 cm

1.31341 Lei
+
CHRS-40B49350

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Cutit Hakata Santoku, 19 cm, TURBO by F.A. Porsche - CHROMA Hakata este un santoku special, originar din regiunea Fukuoka din Japonia. O simbioza perfecta intre “Santoku” si “Cutitul Bucatarului” - cutitele “celor trei virtuti” - perfect pentru taiat carne, peste si legume; pentru tocat, maruntit si feliat. Caracterisitici cutit: Lungime lama : 19 cm Material lama : otel Turbo “blue steel” Thyssen-Krupp Tais : Ka-Six dublu (V-Cut), ramane ascutit mai mult timp Duritate tais : 60°HRC Cutitele CHROMA Turbo Design by F. A. Porsche combina caracteristicile cutitelor de bucatarie profesionale cu designul extravagant marca...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

1.31341 Lei
+
CHRKIS-02

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku, 16.5 cm - Kiseki - CHROMA Lungime lama: 16,5 cm Material lama: otel inoxidabil japonez Tais: unilateral (se ascute numai pe partea fara strat de acoperire) si ascutime aproape perpetua datorita unghiului ascutit format intre otelul de baza si stratul de acoperire foarte dur. Duritate lama: 59-60°HRC Maner octogonal: bambus laminat, nituit Isi mentin ascutimea mai mult decat orice alt cutit existent. Conform celebrelor teste impartiale CATRA, ascutimea cutitelor Chroma Kiseki este superioara cu 60% cutitelor ceramice, fara a avea inconvenientele acestora. CHROMA KISEKI - Inspired by Nature -...
Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

1.26500 Lei
+
MSH14923MV-H

Producator: Masahiro

Info STOC: IN STOC

Cutit de bucatarie Santoku, 175 mm - Masahiro Acest cutit al bucatarului, traditional japonez, asigura un confort si o precizie deosebite. Fabricat in Japonia, cutitul Santoku de la Masahiro este un cutit universal de foarte buna calitate perfect pentu tocat, maruntit, taiat cubulete sau feliat. Acest cutit produs de Masahiro face parte dintr-o noua gama de cutite japoneze de elita fabricate in una dintre cele mai bune fabrici din lume. Aceste cutite japoneze sunt realizate din otel inoxidabil dur, MBS-26 , brevetat de Masahiro si au taisul asimetric pentru o taiere optima. Masahiro a proiectat acest cutit Santoku de 175 mm cu...
Producator: Masahiro

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

1.16820 Lei
+
CHRP-40HMB41237

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Hakata Santoku, Lama Batuta cu Ciocanul, 19cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Datorita urmelor de lovituri de ciocan de pe suprafata lamei, se formeaza perne de aer intre alimente si lama reducandu-se in mod semnificativ adrenta alimentelor la lama cutitului. Cutitul santoku este un cutit universal tipic, perfect pentru carne, peste si legume.  Lungime lama: 19 cm Material lama: Pure 301 Steel japonez Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: otel-inox 18/10 Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA Design by F. A....
Origine: DE

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.08900 Lei
+
GLBSAI-03

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, SAI, Hammered Design, 19 cm - Global, Japonia Gama SAI combina calitatea recunoscuta a cutitelor Global cu design-ul modern. Formele sunt usor rotunjite, iar manerele sunt ergonomice. Lamele multistrat au un miez din otel Cromova 18 Sanso, flancat de otel maleabil SUS419 care ajuta la protejarea lamei impotriva ciobirii, ruginei si a petelor. Forjarea manuala, prin batere cu ciocanul, face ca fiecare cutit sa devina o piesa unica. Pe langa spectul placut al lamei, mai exista un avantaj de ordin practic: datorita formelor neregulate ale alveolelor de pe lama, se formeaza bule de aer care reduc aderenta alimentelor si...
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.07910 Lei
+
GUDEW546/18

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku Alveolat, Walnut, 18cm - GÜDE Santoku este echivalentul japonez al cutitului bucatarului european. In traducere, santoku inseamna “trei virtuti” si poate fi folosit pentru peste, carne si legume. Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 56 HRC Lama : otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden (X50CrMoV15) - 18cm Maner : lemn de nuc polisat fin - 3 nituri - nu este hidrofug Lemnul : este un produs natural nobil, culoarea si textura pot varia considerabil   Taisul : ascutit manual, finisat de un expert Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina de spalat vase,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.04400 Lei
+
CHRS-02

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, 17,8 cm, TURBO by F.A. Porsche - CHROMA Se foloseste in 90% din activitatile curente din bucatarie, este primul cutit de bucatarie pe care ar trebui sa-l detinem. Ajuta la taierea cu exactitate, siguranta si eficienta a carnii si legumelor. Este varianta japoneza la cutitul bucatarului. Lungime lama : 17,8 cm Material lama : otel Turbo “blue steel” Thyssen-Krupp Tais : Ka-Six dublu (V-Cut), ramane ascutit mai mult timp Duritate tais : 60°HRC Cutitele CHROMA Turbo Design by F. A. Porsche combina caracteristicile cutitelor de bucatarie profesionale cu designul extravagant marca F.A. Porsche.  Aceste cutite...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.00100 Lei
+
CHRP-21B19736

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku Alveolat, 18cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume. Alveolele reduc suprafata de contact cu alimentele taiate.  Lungime lama: 18 cm Lungime totala: 30 cm Material lama: Pure 301 Steel japonez Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: otel-inox 18/10  Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA Design by F. A. Porsche combina caracteristicile cutitelor de bucatarie profesionale cu designul extravagant marca F.A. Porsche....
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

98937 Lei
+
CHRP-02HMB41232

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Lama Batuta cu Ciocanul, 17,8cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Datorita urmelor de lovituri de ciocan de pe suprafata lamei, se formeaza perne de aer intre alimente si lama reducandu-se in mod semnificativ adrenta alimentelor la lama cutitului. Cutitul santoku este un cutit universal tipic, perfect pentru carne, peste si legume.  Lungime lama: 17,8 cm Material lama: Pure 301 Steel japonez Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: otel-inox 18/10  Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA Design by F. A....
Origine: DE

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

98340 Lei
+
CHRC-05

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, 18cm, CCC | Cutite Japoneze Santoku este un cutit universal , excelent pentru peste, carne si legume; deasemenea, pentru tocat ierburi aromatice. Lungime lama: 18 cm Lungime totala: 31,3 cm Material lama: otel multistrat Tais: bilateral (V-Cut) Duritate lama: 59°HRC Design clasic-modern Maner: POM, ergonomic, cu 7 nituri Renumitul designer britanic Sebastian Conran, impreuna cu o echipa de bucatari profesionisti din Londra, a conceput aceasta gama de cutite foarte practice, din materiale de calitate si cu aspect clasic-modern. Cutitele Chroma CCC impresioneaza prin eleganta si utilitate. Manerul este din...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

94500 Lei
+
CHRP-02B15117

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku, 17,8cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez, perfect pentru carne, peste si legume.  Lungime lama: 17,8 cm Lungime totala: 30 cm Material lama: Pure 301 Steel japonez Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: otel-inox 18/10  Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA Design by F. A. Porsche combina caracteristicile cutitelor de bucatarie profesionale cu designul extravagant marca F.A. Porsche.  Aceste cutite profesionale sunt nu numai...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

91741 Lei
+
GLBSAI-M03

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, SAI, Hammered Design, 13.5 cm - Global, Japonia Gama SAI combina calitatea recunoscuta a cutitelor Global cu design-ul modern. Formele sunt usor rotunjite, iar manerele sunt ergonomice. Lamele multistrat au un miez din otel Cromova 18 Sanso, flancat de otel maleabil SUS419 care ajuta la protejarea lamei impotriva ciobirii, ruginei si a petelor. Forjarea manuala, prin batere cu ciocanul, face ca fiecare cutit sa devina o piesa unica. Pe langa spectul placut al lamei, mai exista un avantaj de ordin practic: datorita formelor neregulate ale alveolelor de pe lama, se formeaza bule de aer care reduc aderenta alimentelor si...
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

83400 Lei
+
GLBG-48

Producator: Global, Japonia

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku Alveolat, 18cm - Global, Japonia Cutitul bucatarului asiatic  ce se poate utiliza atat pentru carne cat si pentru legume si peste. Excelent pentru tocat, maruntit si feliat. Datorita lamei alveolate, se reduce suprafata de contact cu alimentele.  Lama: 18 cm Material lama: otel inoxidabil (crom-molibden-vanadiu) CROMOVA 18 Tais: dublu (V-cut) Duritate lama : 56 - 58 HRC Maner: 12 cm Greutate: 168 g  Cutitele Global, create in 1985 de catre Komin Yamada , sunt foarte usoare, confortabile, extrem de ascutite si au un design revolutionar. Sunt perfect echilibrate. Contururile fine si...
Producator: Global, Japonia

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

82500 Lei
+
CHRH-16B24127

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku Alveolat | Cutite Santoku Un cutit ideal pentru pentru taiat, tocat, maruntit carne, peste si legume. Alveolele reduc suprafata de contact a lamei cu alimentele. Lungime lama: 18 cm Material lama: otel inoxidabil japonez (Crom-Vanadiu-Molibden) Tais: bilateral Duritate lama: 59 - 60°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza) HAIKU Original - cutite japoneze de bucatarie, avand un soim aplicat pe lama. Sunt cutite de calitate, ce pot fi folosite atat de bucatarii profesionisti cat si de amatori. In Japonia, arta forjarii are o traditie extrem de lunga. Astazi, cutitele HAIKU sunt produse in mici ateliere din...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

79200 Lei
+
Gudex546/18

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku Alveolat, Alpha Olive, 18cm - GÜDE Cutitul santoku este un cutit universal tipic japonez , perfect pentru carne, peste si legume. Alveolele ajuta la imbunatatirea caracteristicilor antiaderente. Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Lama : alveolata, otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden - 18 cm Duritate lama : 58 - 60 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Maner : lemn de maslin polisat fin - 3 nituri - nu este hidrofug Lemnul : este un produs natural nobil, culoarea si textura pot varia considerabil Taisul : ascutit manual, pe ambele parti...
Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

78000 Lei
+
CHRH-05B11092

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku | Cutite Santoku Un cutit ideal pentru pentru taiat, tocat, maruntit carne, peste si legume. Este cutitul bucatarului japonez. Lungime lama: 17 cm Material lama: otel inoxidabil japonez (Crom-Vanadiu-Molibden) Tais: bilateral Duritate lama: 59 - 60°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza) HAIKU Original - cutite japoneze de bucatarie, avand un soim aplicat pe lama. Sunt cutite de calitate, ce pot fi folosite atat de bucatarii profesionisti cat si de amatori. In Japonia, arta forjarii are o traditie extrem de lunga. Astazi, cutitele HAIKU sunt produse in mici ateliere din Japonia, din otel modern de inalta...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

75240 Lei
+
GLBG-46

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, 18cm - Global, Japonia Acest cutit santoku se foloseste ca si cutitul bucatarului occidental si este extraordinar pentru activitati ca felierea, tocarea si maruntirea. Lungime : 30 cm Lama : 18 cm Duritate lama : 56 - 58 HRC Greutate : 168 g Tais : dublu Scop : feliat, tocat, maruntit carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

69740 Lei
+
B62650

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku Alveolat, 13 cm (GS-90) - Global, Japonia Cutit santoku cu lama alveolata pentru zarzavaturi, peste si carne. Lungime : 25 cm Lama : 13 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Tais : dublu Scop : zarzavat, peste, carne Producator: Yoshikin, Japonia
Origine: JP

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

68900 Lei
+
CHRRS-02B49245

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku/Universal, Ryoma Sakamoto, 16,5cm - CHROMA CHROMA Ryoma Sakamoto - Cutite japoneze forjate manual. Nu sunt inoxidabile, dar sunt extrem de ascutite! Lama este forjata din trei straturi, conform traditiei sabiilor japoneze. Gulerul este din plastic marmorat si robust, ceea ce ajuta la obtinerea unui pret accesibil pentru cutitele lucrate manual. Cutitele sunt solide si rustice. Santoku - cutit universal japonez pentru peste, carne si legume. Excelent si pentru tocat ierburi aromatice.   Lungime lama: 16,5 cm Lungime totala: 31 cm Greutate: 124 g Tais in forma de V Duritate lama (HRC): 60-61 ° HRC Maner din...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

61380 Lei
+
GUDEX746/18

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: IN STOC

Cutit "Santoku", 18 cm - Alpha Olive - GÜDE Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Lama : otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden - 18 cm Duritate lama : 58 - 60 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Maner : lemn de maslin polisat fin - 3 nituri - nu este hidrofug Lemnul : este un produs natural nobil, culoarea si textura pot varia considerabil Taisul : ascutit manual, pe ambele parti Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina de spalat vase, se sterge imediat Nota : cutit de inalta calitate, a nu se folosi pentru taiat oase, cartilagii, alimente...
Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

60610 Lei
+
CHRH-17B24128

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku- Haiku Original | Cutite Santoku Un cutit ideal pentru pentru taiat, tocat, maruntit carne, peste si legume. Lungime lama: 14 cm Material lama: otel inoxidabil japonez (Crom-Vanadiu-Molibden) Tais: bilateral Duritate lama: 59 - 60°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza) HAIKU Original - cutite japoneze de bucatarie, avand un soim aplicat pe lama. Sunt cutite de calitate, ce pot fi folosite atat de bucatarii profesionisti cat si de amatori. In Japonia, arta forjarii are o traditie extrem de lunga. Astazi, cutitele HAIKU sunt produse in mici ateliere din Japonia, din otel modern de inalta calitate. Pastrand...
Origine: DE

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

59400 Lei
+
GUDE1546/18

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: IN STOC

Cutit Santoku Alveolat, 18 cm - Alpha - GÜDE Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 58 - 60 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Lama : alveolata, otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden - 18 cm Maner : robust, negru, polisat, din Hostaform (plastic de inalta calitate armat cu fibra de sticla) - 3 nituri - hidrofug Taisul : ascutit manual, pe ambele parti Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina de spalat vase, se sterge imediat Nota : cutit de inalta calitate, a nu se folosi pentru taiat oase, cartilagii, alimente inghetate etc. Se foloseste...
Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

56800 Lei
+
B49470

Producator: F. Dick, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Alveolat, Premier Plus, 18 cm - F.Dick Cutit forjat si echilibrat, cu maner perfect proportionat. Manerul si lama sunt perfect imbinate, avand o igiena ideala si intretinere facila. Cutitul santoku este ideal pentru tocat, maruntit si feliat carne, legume si peste. Alveolele ajuta la scaderea aderentei alimentelor la lama cutitului.    Tip : forjat dintr-o singura piesa Duritate lama : 58 HRC Lama : otel inoxidabil X50CrMoV15 forjat - 18 cm Maner : polimer polisat fin - 3 nituri, foarte bine echilibrat Taisul : ascutit manual, pe mabele parti Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina...
Origine: DE

Producator: F. Dick, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

56695 Lei
+
LS 714680

Producator: Rousselon

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, Forjat, 17.5 cm, Lion Sabatier-IDEAL Pentru tocat, maruntit si pentru taiat carne, peste sau legume. Lama lata permite preluarea direct pe lama a ingredientelor tocate. Forjat 100%, lama 17,5 cm. Compozitia aliajului inoxidabil: X50CrMoV15 Maner: POM, cu trei nituri, antibacterian Culoare maner: Negru Duritate Rockwell (HRC) : 54/56 HRC Lungimea lamei: 17,5 cm Lungimea manerului: 10.5 cm Ascutire: piatra, masat ceramic Cutite forjate 100% in Thiers, Franta! Cutitele Lion Sabatier sunt produse in Franta si au o reputatie excelenta atat in randul...
Producator: Rousselon

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

54600 Lei
+
GUDE1746/18

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: IN STOC

Cutit "Santoku", 18 cm - Alpha - GÜDE Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 58 - 60 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Lama : otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden - 18 cm Maner : robust, negru, polisat, din Hostaform (plastic de inalta calitate armat cu fibra de sticla) - 3 nituri - hidrofug Taisul : ascutit manual, pe ambele parti Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina de spalat vase, se sterge imediat Nota : cutit de inalta calitate, a nu se folosi pentru taiat oase, cartilagii, alimente inghetate etc. Se foloseste numai impreuna cu plansete de...
Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

51150 Lei
+
GLBGS-55

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Alveolat Santoku Oriental, 12cm | Cutite japoneze Cutit santoku alveolat pentru zarzavaturi, peste si carne. Lungime : 24 cm Lama : 12 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Tais : dublu Scop : zarzavat, peste, carne Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

47630 Lei
+
GLBGS-57

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku Alveolat, 11cm - Global, Japonia Cutit santoku alveolat pentru zarzavaturi, peste si carne. Maner lung si ondulat. Lungime : 24 cm Lama : 11 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Tais : dublu Scop : zarzavat, peste, carne Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

47630 Lei
+
GLBGS-35

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutit Santoku, 13cm | Cutite japoneze Cutit santoku mic pentru tocat si maruntit legume, ierburi, peste, carne. Lungime : 25 cm Lama : 13 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Tais : dublu Scop : zarzavat, peste, carne Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

42600 Lei
+