Ingrediente pentru Bucataria Japoneza, Veritabile

Produse autentice, specifice bucatariei japoneze. Sosuri, Dashi no Moto, Bonito, Katsuobushi, dresinguri specifice, Panko etc.

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 18Lei
  • 5365Lei

Lei  –  Lei

PALNISPY3

Producator: KIYOTA SANGYO, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra din Suc de Yuzu Premium, 5Kg - KIYOTA SANGYO, Japonia Aceasta pudra pastreaza prospetimea de yuzu, cu notele sale de mandarine verzi si grapefruit, fara note amare sau “arse” pe final. O delicatesa unica din prefectura Kochi. Prefectura Kochi , insula Shikoku detine 52,8% din productia japoneza de yuzu. Beneficiaza de climatul bland si pozitia geografica ideala, cu un tarm ce se intinde intre Oceanul Pacific si muntii fertili. Desi o mare parte a terenului este acoperita de paduri, si exista foarte putin teren de campie, datorita climatului cald Kochi a dezvoltat o economie prospera bazata pe horticultura, in special in...
Info STOC: STOC FURNIZOR

5.36500 Lei
+
PALNISYZP

Producator: YUZUOUKOKU

Info STOC: STOC FURNIZOR

Micro-fulgi din Coaja de Yuzu, 5Kg - YUZUOUKOKU, Japonia Mici fulgi din coaja de yuzu perfecti pentru a parfuma briosele, cozonac, paine, biscuiti, amestecuri de mirodenii, ceai, zahar, ganache, sosuri. Prefectura Kochi , insula Shikoku detine 52,8% din productia japoneza de yuzu. Beneficiaza de climatul bland si pozitia geografica ideala, cu un tarm ce se intinde intre Oceanul Pacific si muntii fertili. Desi o mare parte a terenului este acoperita de paduri, si exista foarte putin teren de campie, datorita climatului cald Kochi a dezvoltat o economie prospera bazata pe horticultura, in special in sere. Kochi este lider in...
Producator: YUZUOUKOKU

Info STOC: STOC FURNIZOR

4.37500 Lei
+
PALNISKFK3

Producator: Kakuida Fukuyama Kurozu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet Negru de Orez, Maturat 10 Ani, 1Litru - Kakuida, Japonia  Un deceniu de maturare naturala sub soarele din Kagoshima, Japonia.  Orezul brun a fost fementat lent si natural, in aer liber si la soare, folosind vase din ceramica arsa.  Are aroma bogata, gust dulceag de umami exceptional.  Fara conservanti, fara arome, fara coloranti artificiali.  Otetul negru a aparut in epoca Edo si este produs de peste 200 de ani intr-o maniera traditionala. Apa de izvor din Fukuyama-cho, renumita pentru proprietatile sare binefacatoare, face parte integranta din procesul de fabricatie al otetului negru, realizat pe baza de orez brun...
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.44500 Lei
+
PALNISMAB1

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cuburi de Ciuperci Shiitake, 1Kg - Japonia Ciuperci shiitake foarte parfumate si cu gust intens. Produse exclusiv in Japonia si se simte diferenta!  Cuburile de shiitake sunt foarte apreciate in Japonia, fiind adaugate la fierberea orezului, a taiteilor (pastelor) sau a legumelor pentru a le conferi savoare. Se adauga direct in lichidul de fierbere, fara rehidratare.  Rehidratate in apa la temperatura camerei si bine scurse, se pot incorpora in farse, paste (taitei) la tigaie, in preparate din legume sau in carne tocata.  Ingrediente : 100% ciuperci shiitake. Alergeni : contine ciuperci. Origine : Oita, Japonia...
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.13100 Lei
+
PALNISKNS11-XL

Producator: Kagura No Sato

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra din Coaja de Yuzu Uscata, 1Kg - Kagura No Sato, Japonia Pudra din coaja de yuzu ajuns la maturitate deplina, cand aroma si dulceata sunt optime. Pudra de yuzu este foarte savuroasa si nu are amareala exacerbata asa cum au majoritatea pudrelor de citrice. Recomandari : amestecuri de condimente, ceaiuri, sare aromatizata, produse de cofetarie/patiserie, aluaturi, ciocolata, unt, sosuri, zahar aromatizat etc. Ingrediente : 100% yuzu . Origine : Miyazaki, Japonia Pachet: 1Kg A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Producator: Kagura No Sato, Japonia
Producator: Kagura No Sato

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.07500 Lei
+
B16657

Info STOC: STOC FURNIZOR

Yuzu Su, Dressing din Suc de Yuzu cu Sare, 1,8litri Fructul de yuzu  este o citrica japoneza cu o complexitate aromatica mult superioara citricelor obisnuite. In bucataria asiatica, yuzu este combinat cu sare si/sau piper sau cu ardei iute, iar apoi este folosit pentru condimentare. Acest suc de yuzu este sarat. Este foarte aromat si este nevoie doar de o cantitate mica pentru a conferi savoare preparatelor.  Este delicios in toate salatele japoneze sau Tsukemono, dar este excelent si cu peste sau fructe de mare. In cantitati mici poate fi folosit si in deserturi pentru a inlocui sucul proaspat de yuzu.  Ingrediente:  95% suc de...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

1.04655 Lei
+
PALNISYZP-XXL

Producator: YUZUOUKOKU

Info STOC: STOC FURNIZOR

Micro-fulgi din Coaja de Yuzu, 1Kg - YUZUOUKOKU, Japonia Mici fulgi din coaja de yuzu perfecti pentru a parfuma briosele, cozonac, paine, biscuiti, amestecuri de mirodenii, ceai, zahar, ganache, sosuri. Prefectura Kochi , insula Shikoku detine 52,8% din productia japoneza de yuzu. Beneficiaza de climatul bland si pozitia geografica ideala, cu un tarm ce se intinde intre Oceanul Pacific si muntii fertili. Desi o mare parte a terenului este acoperita de paduri, si exista foarte putin teren de campie, datorita climatului cald Kochi a dezvoltat o economie prospera bazata pe horticultura, in special in sere. Kochi este lider in...
Producator: YUZUOUKOKU

Info STOC: STOC FURNIZOR

95000 Lei
+
PALNISSFP

Producator: Seto Tekko

Info STOC: STOC FURNIZOR

Panko Alb, 10Kg | Ingrediente japoneze Pesmetul panko este foarte apreciat in Japonia. Se foloseste pentru celebrul “tonkatsu” - cotlet sau ceafa de porc pane, pentru buletele de creveti “ebifry” sau pentru stridiile pane “kakifry”. Panko este compus din petale sau fulgi de paine cu miez moale (pain de mie). Dupa prajire, confera o crusta lejera, foarte friabila si crocanta. Acest panko confera crusta crocanta preparatelor, fara a absorbi grasime. Temperatura recomandapa a uleiului: 180 o C. Este excelent si pentru chiftele, peste alb, creveti, langustine, chiar si fructe.  Ingrediente : faina de grau , drojdie, sare, kôji de...
Producator: Seto Tekko

Info STOC: STOC FURNIZOR

85910 Lei
+
B18490

Producator: Yama Products

Info STOC: STOC FURNIZOR

Panko - Fulgi din Pesmet Japonez, 10 Kg - Yama Cu pesmetul japonez panko se obtin rezulte spectaculoase atat cand este folosit la acoperirea bucatilor de carne cat si a legumelor. Datorita fulgilor mari, se formeaza o crusta comparabila cu cea din fulgi de porumb. Pesmetul panko este obtinut din faina de grau, drojdie, grasime, sare si glucoza. Din punct de vedere al consistentei, este similar cu Mie de Pain frantuzesc din miez de paine fara crusta, transformat in pesmet. Are o textura mai crocanta si mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente in bucataria occidentala si nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o...
Origine: TH

Producator: Yama Products

Info STOC: STOC FURNIZOR

75875 Lei
+
B63824

Producator: Kokonoe, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Hon Mirin Sakura - Vin Dulce de Orez pentru Gatit, Condiment Alcoolic, 1,8litri - Kokonoe Kokonoe este cel mai vechi producator de mirin din Japonia.  Un mirin reprezentativ, preferat de chefii restaurantelor cu stele Michelin. Kokonoe Sakura este un mirin veritabil ce se produce, in mod artizanal si in cantitati mici, inca din perioada Edo (cu mai bine de 250 de ani in urma), fiind obtinut numai din ingredient locale - orez glutionos, koji si shochu veritabil din orez - prin metode traditionale folosite inca de la infiintarea companiei. Dulceata naturala si gustul robust ii confera o savoare exceptionala. Este bogat in umami,...
Origine: JP

Producator: Kokonoe, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

72890 Lei
+
PALNISKFK6

Producator: Kakuida Fukuyama Kurozu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet Negru de Orez, Maturat 5 Ani, Takara, 1Litru - Kakuida, Japonia  Otet negru de orez, cu gust plenar. Orezul brun a fost fementat lent si natural minimum 1800 de zile, in aer liber si la soare, folosind vase din ceramica arsa.  Are gust dulceag si bogat in umami. Este un otet Grand Cru comparabil cu otetul balsamic italian.  Fara conservanti, fara arome, fara coloranti artificiali.  Otetul negru a aparut in epoca Edo si este produs de peste 200 de ani intr-o maniera traditionala. Apa de izvor din Fukuyama-cho, renumita pentru proprietatile sare binefacatoare, face parte integranta din procesul de fabricatie al...
Info STOC: STOC FURNIZOR

69900 Lei
+
B37727

Producator: Frutarom Savory Solutions, Austria

Info STOC: STOC FURNIZOR

Piper Sansho, Japonez, Boabe, 5 0 g - Wiberg Exquisite Sancho este unul dintre putinele condimente folosite in bucataria japoneza. Zanthoxylum piperitum, sau piperul japonez, este un arbust spinos, din familia Rutaceae, din care mai fac parte si citricele. Nu este inrudit cu piperul negru, ci cu piperul de Sichuan (Zanthoxylum bungeanum) , cu care si este adesea confundat. Fructele necoapte ale acestui arbust salbatic sunt recoltate manual si au gust picant-œgadilator, cu note proaspete de citrice si menta, avand un efect surprinzator, usor anestezic si cu piscaturi œelectrizante ce pot persista pana la 10 minute. Recomandari...
Info STOC: STOC FURNIZOR

67320 Lei
+
PALNISPY2

Producator: KIYOTA SANGYO, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra din Suc de Yuzu Premium, 500g - KIYOTA SANGYO, Japonia Aceasta pudra pastreaza prospetimea de yuzu, cu notele sale de mandarine verzi si grapefruit, fara note amare sau “arse” pe final. O delicatesa unica din prefectura Kochi. Prefectura Kochi , insula Shikoku detine 52,8% din productia japoneza de yuzu. Beneficiaza de climatul bland si pozitia geografica ideala, cu un tarm ce se intinde intre Oceanul Pacific si muntii fertili. Desi o mare parte a terenului este acoperita de paduri, si exista foarte putin teren de campie, datorita climatului cald Kochi a dezvoltat o economie prospera bazata pe horticultura, in special in...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

63000 Lei
+
UMP595

Producator: Wadakyu Europe,Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Fulgi de Katsuobushi Premium, 500g - Wadakyu Europe,Spania  Fulgi de bonita uscata, fermentata si afumata . Katsuobushi este unul dintre ingredientele principale pentru preparat dashi (supa de baza japoneza). Acesti fulgi de katsuobushi premium au particularitatea de a nu contine partea mai inchisa la culoare a fileului, aflata de-a lungul coloanei vertebrale a pestelui. Aceasta parte densa si sangvina este responsabila pentru gustul mai intens si uneori pamantos, fiind si partea care contine cele mai multe toxine.  Gust : bogat in inosinat natural, dezvolta o savoare foarte bogata in umami, mai putin feros decat katsuobushi...
Info STOC: STOC FURNIZOR

61000 Lei
+
PALNISKFK1

Producator: Kakuida Fukuyama Kurozu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet Negru de Orez si Soia, Maturat 15 Ani, 720ml - Kakuida, Japonia  Otetul “Ayumi” maturat 15 ani este produs din orez brun si boabe de soia neagra. Metoda de productie este mai veche de 200 de ani si se bazeaza pe fermentatia naturala bogata in bacterii de acid acetic. Maturarea este lasata in voia naturii deoarece se efectueaza la temperatura mediului, in exterior, pe tot parcursul anilor.  Acest otet traditional autentic japonez surprinde prin notele dulcege si complexitate, fiind foarte rar datorita maturarii indelungate. Ingredientele sunt naturale si de foarte buna calitate, fara conservanti, arome sau coloranti...
Info STOC: STOC FURNIZOR

61000 Lei
+
PALNISKNS11-M

Producator: Kagura No Sato

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra din Coaja de Yuzu Uscata, 500g - Kagura No Sato, Japonia Pudra din coaja de yuzu ajuns la maturitate deplina, cand aroma si dulceata sunt optime. Pudra de yuzu este foarte savuroasa si nu are amareala exacerbata asa cum au majoritatea pudrelor de citrice. Recomandari : amestecuri de condimente, ceaiuri, sare aromatizata, produse de cofetarie/patiserie, aluaturi, ciocolata, unt, sosuri, zahar aromatizat etc. Ingrediente : 100% yuzu . Origine : Miyazaki, Japonia Pachet: 500g A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina. Producator: Kagura No Sato, Japonia
Producator: Kagura No Sato

Info STOC: STOC FURNIZOR

58600 Lei
+
B54459

Producator: Makurazaki France Katsuobushi, Franta

Info STOC: STOC FURNIZOR

Bonito, Ton Vargat Uscat si Ras, Katsuobushi, 500g - MFK Bonito, sau tonul dungat, este un peste de dimensiuni mari din familia macroului. Acest peste joaca un rol foarte important in bucataria japoneza, desi foarte rar folosit pentru sushi, uscat si ras (Katsuobushi) si utilizat pe post de condiment, datorita gustului sau deosebit. In primul rand a fost fiert, apoi afumat si uscat pana a devenit foarte dur. Apoi, pentru a obtine fulgi, a fost ras pe o razatoare speciala. Datorita gustului puternic si sarat, este folosit in principal pentru supe si pentru dashi. Ingrediente :  bonita  (Katsuwonus pelamis). Alergeni:...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

53636 Lei
+
UMP120

Info STOC: STOC FURNIZOR

Miso Alb (Shiro Miso), 5Kg - Japonia Miso este o pasta de cereale fermentata, fiind un ingredient de baza in bucataria japoneza. Miso alb este fermentat mai putin si contine mai putina sare decat alte tipuri de miso. Miso alb (shiro miso) se poate inchide la culoare in timp datorita maturarii naturale, dar calitatea ramane nechimbata. Gust : dulceag, usor sarat, bogat in umami. Utilizare : sosuri, marinade, in piure de cartofi in loc de lapte sau in supe in loc de smantana. Ingrediente : orez, soia (fara OMG), sare, sirop de glucoza, alcool.   Alergeni : contine soia. Origine : Japonia. Sac...
Info STOC: STOC FURNIZOR

51200 Lei
+
PALNISEBE1

Info STOC: STOC FURNIZOR

Frunze de Magnolie, 29 - 36cm, 100buc. - Japonia  Frunzele se magnolie sau “HOBA” sunt emblematice pentru gatitul la gratar, avand miso ca si condiment de baza. In Japonia, fiecare oaspete poate folosi un gratar de masa (Art. nr. NISND1). Frunzele de magnolie se clatesc rapid ai apoi se usuca cu un prosop de hartie. Se aseaza in centrul frunzei un pat (10 x 8 x 0,5 cm) de miso de casa (Art. nr. NISMK31 sau NISMK8), hatcho miso (Art. nr. NISMHM), miso rosu (Art. nr. NISMK31 sau NISMK32), miso dengaku (Art. nr. NISMK33) diluat cu putin mirin si dashi pentru o consistenta cremoasa, sau de miso alb (Art. nr. NISMK1, NISMK9 si...
Info STOC: STOC FURNIZOR

50215 Lei
+
PALNISSOB3-XL

Producator: Moriyamaen, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Faina de Hrisca Prajita, Sobacha, 1Kg - Moriyamaen, Japonia Hrisca ( soba in japoneza) , este foarte prezenta in gastronomia nipona, mai ales sub forma de taitei deliciosi si supli. Aceasta faina degaja un delicious parfum de tostat. Recomandari : ravioli, frute de mare, peste, carne alba, ganache, pralin, biscuiti, inghetata. Ingrediente : 100% hrisca prajita. Alergeni : contine hrisca. Origine : Hokkaido Pachet: 1Kg A se pastra in loc uscat, racoros (< +25 o C), ventilat si lipsit de lumina.   Pachetul contine un saculet anti-umiditate, acesta nu se consuma. Producator: Moriyamaen,...
Producator: Moriyamaen, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

49500 Lei
+
PALNISDOSHO3

Producator: Dosho Kombu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Alge Kombu Fasii, Kizami Kombu, 1Kg - Dosho Kombu, Japonia  Fasii subtiri de kombu, cu note marine lejere si textura crocanta foarte placuta. Se pot consuma atat calde cat si reci.  Recomandari culinare : salate, preparate la wok, orez sotat, aluat pentru paine, tsukudani, preparate cu alge.  Ingrediente : alge kombu ( Laminaria Saccharina Japonica ), otet distilat, drojdii de sake, acid acetic.   Origine : Hokkaido, Japonia   Pachet : 1kg  A se pastra in loc uscat, racoros, ventilat si lipsit de lumina.  Producator : Dosho Kombu, Japonia.   Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs)...
Info STOC: STOC FURNIZOR

48900 Lei
+
PALNISYZP-M

Producator: YUZUOUKOKU

Info STOC: STOC FURNIZOR

Micro-fulgi din Coaja de Yuzu, 500g - YUZUOUKOKU, Japonia Mici fulgi din coaja de yuzu perfecti pentru a parfuma briosele, cozonac, paine, biscuiti, amestecuri de mirodenii, ceai, zahar, ganache, sosuri. Prefectura Kochi , insula Shikoku detine 52,8% din productia japoneza de yuzu. Beneficiaza de climatul bland si pozitia geografica ideala, cu un tarm ce se intinde intre Oceanul Pacific si muntii fertili. Desi o mare parte a terenului este acoperita de paduri, si exista foarte putin teren de campie, datorita climatului cald Kochi a dezvoltat o economie prospera bazata pe horticultura, in special in sere. Kochi este lider in Japonia...
Producator: YUZUOUKOKU

Info STOC: STOC FURNIZOR

48900 Lei
+
UMP165

Producator: Kaze to Hikari, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Curry Japonez Dulce, pasta, 1Kg - Kaze to Hikari, Japonia In Japonia se consuma foarte mult curry, cel japonez se diferentiaza de cel indian prin textura groasa si cremoasa si prin gustul mai dulceag. Gustul este usor picant si dulceag. Recomandari : in Japonia, curry se consuma sub toate formele si in toate felurile. Este ideal servit cu orez alb, acompaniat de carne, peste sau legume. Se poate folosi si la ingrosat supele de legume sau pentru a le conferi o nota condimentata. Ingrediente : cartofi, ceapa, tomate, morcov, usturoi, ghimbir, shiitake, faina de orez, amidon de cartofi, zahar, sare, pudra de curry,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

48000 Lei
+
PALNISBBAB

Producator: Narumi-Ya, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Bubu Arare, Topping din Bilute Crocante de Orez, 1Kg - Narumi-Ya, Japonia Mici bilute prajite, cu gust delicios, sarate si condimentate, excelente pentru a conferi o nota crocanta speciala unei multitudini de preparate culinare. Bubu arare este o garnitura foarte apreciata in bucataria washoku, bucataria traditionala japoneza. Recomandari : prepsarat pe paste, orez, risotto, carpaccio, salate, supe (crema), in aluatul de tempura sau in pesmet, la produsele prajite (creveti, gujoane de pui), pentru o nota extra-crocanta. Merge bine si cu ciocolata, praline, nougatine sau presarat pe inghetata! Ingrediente : orez...
Origine: JP

Producator: Narumi-Ya, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

47000 Lei
+
PALNISTO19

Producator: Tobaya Suten

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet de Orez cu Suc de Yuzu, 900ml - Tobaya Suten , Japonia Delicios si acrisor, cu note dulcege. Otet de orez japonez veritabil combinat cu sirop natural de agave si suc de yuzu, o citrica japoneza de dimensiuni mici, cu note de mandarina verde si grapefruit verde. Planta pretioasa de agave infloreste doar o data la un secol. Siropul sau foarte sanatos ii confera savoare otetului dar, in acelasi timp, este sarac in calorii (nivelul zaharului este mult mai redus decat al altor siropuri sau al mierii). Acest otet delicat are o aciditate foarte lejera. Recomandari : este un condiment calsic pentru fructe de mare, tartar de...
Producator: Tobaya Suten

Info STOC: STOC FURNIZOR

45500 Lei
+
PALNISKL9-L

Producator: Kodama Foods

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra de Dovleac Japonez Kabocha, 1Kg - Kodama Foods, Japonia Dovleacul Kabocha, usor de identificat datorita cojii de un verde inchis si a pulpei de un portocaliu intens. Este emblematic pentru gastronomia japoneza. Pulpa, de un portocaliu profund, este foarte dulce, cu note de cartof dulce si castane. Este foarte aromat, ceea ce explica utilizare sa atat in bucatarie cat si in cofetarie/patiserie si gelaterie. Culoarea este foarte atractiva, iar savoarea este intacta.  Recomandari : pudra de dovleac Kabocha este foarte practica in utilizare, merge foarte bine in patiserie/cofetarie, ciocolaterie, gelaterie sau in bucatarie. Unii...
Producator: Kodama Foods

Info STOC: STOC FURNIZOR

45320 Lei
+
PALNISTV4

Producator: Seto Tekko

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Wasabi (36,67%), 1Kg - Tamaruya, Japonia Wasabi veritabil, NU contine hrean! Aceasta pasta de wasabi este mult mai intensa, mai parfumata si mai gustoasa decat toate celelalte paste de wasabi de pe piata. Culoarea este naturala, de un verde pal caracteristic radacinii de wasabi. Fara coloranti, nici conservanti, anti-mucegai, bactericid, anti-oxidant. Provine din prefectura Shizuoka - cunoscuta pentru cel mai bun wasabi din Japonia! Casa Tamaruya si-a castigat renumele inca de la infiintarea sa in 1874.  Asocieri perfecte: Simplu de folosit, este ideala cu sushi si sashimi, fonduri si sosuri pentru soba si...
Producator: Seto Tekko

Info STOC: STOC FURNIZOR

44044 Lei
+
PALNISKEZUFL-XL

Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

Fulgi de Katsuobushi Kezuri, 500g - Shinmarusho, Japonia Acestia sunt singurii kezuribushi (fulgi de peste uscat) veritabili, produsi in Yaizu, Japonia, autorizati pe piata europeana. Acesti fulgi fini, denumiti usukezuri hasai, confera preparatelor culinare note aromatice subtile si gust elegant. Katsuobushi constituie esenta bucatariei japoneze, fiind necesar pentru pregatirea fondului dashi (secretul si baza gustului bucatariei japoneze). Katsuobushi contribuie la obtinerea faimosului al 5-lea gust Umami (“gust savuros” in japoneza). Japonezii au construit in jurul pestelui o cultura culinara unica si, in special, in...
Origine: JP

Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

42900 Lei
+
PALNISKAWA

Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), Fulgi, 500g - Shinmarusho, Japonia Singurul katsuobushi autentic japonez , produs la Yaizu in Japonia, autorizat pe piata europeana.  Katsuobushi constituie esenta bucatariei japoneze, fiind necesar pentru pregatirea fondului dashi (secretul si baza gustului bucatariei japoneze). Katsuobushi contribuie la obtinerea faimosului al 5-lea gust Umami (“gust savuros” in japoneza).  Japonezii au construit in jurul pestelui o cultura culinara unica si, in special, in jurul Katsuobushi - pregatit prin posarea tonului vargat (Katsuwonus pelamis) in apa (la 85-95°C) si apoi afumandu-l si uscandu-l. Tot...
Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

40414 Lei
+
UMP451

Producator: Wadakyu Europe, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Fulgi de Katsuobushi, 500g - Wadakyu Europe, Spania Fulgi de bonita uscata, fermentata si afumata. Katsuobushi este unul dintre ingredientele principale pentru preparat dashi (supa de baza japoneza). Gust : bogat in inosinat natural si umami. Utilizare : se incalzesc 500ml de apa si se adauga 20g de fulgi de katsuobushi cand apa incepe sa fiarba, se fierbe timp de 1 minut. Se ia de pe foc si se lasa la infuzat timp de 2 - 3 minute sau pana cand fulgii coboara la baza vasului. Fulgii de katsuobushi se pot folosi, in termen de 24 de ore, pentru alte preparate.  Ingrediente : 100% bonita (katsuwonus pelamis)....
Info STOC: STOC FURNIZOR

39800 Lei
+
UMP326

Producator: Uchibori, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet Negru de Orez, Maturat 3 ani, Premium, Kotobuki Komesu, 25 0ml - Uchibori, Japonia  Acest otet, maturat minimum 3 ani in butoaie din lemn, are arome delicate si un incomparabil gust umami . Seamana cu otetul balsamic. Un otet exceptional ce combina dulceata orezului cu umami conferit de koji. Are note delicate, aproape dulce si arome de butoi, urmate de o aciditate palcuta si o rotunjime persistenta. Recomandari : ca si otetul balsamic, se poate folosi pentru a asezona o salata de rosii cu mozzarella, sau picurat pe o pizza cu bresaola, ori pentru a condimenta prepáratele cu peste sau pentru a deglasa sosuri....
Producator: Uchibori, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

39200 Lei
+
PALNISHT2

Producator: Hinode Holdings, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet Rosu din Drojdie de Sake Akasu, 1,8litri - Hinode, Japonia Otetul rosu din  drojdie de sake Akasu  are o aciditate agreabila, note aromatice intense si e foarte bine echilibrat.  Este obtinut din drojdii de sake selectionte , apoi fermentate natural timp de minimum trei ani. Dupa aceasta lunga perioada de maturare, drojdiile sunt presate natural si lasate la decantat timp de inca trei luni.    Este o medota ce respecta traditia, complet artizanala. Calitatea materiei prime, stapanairea metodelor ancestrale si timpul sunt esentiale pentru a obtine un otet de calitate.  Recomandari culinare : acest otet isi gaseste...
Info STOC: STOC FURNIZOR

35100 Lei
+
B63163

Producator: Gastrocultura Mediterránea

Info STOC: STOC FURNIZOR

Koji Rice, Culturi de Ciuperci pentru Fermentat, Sake Starter, 700g - TÖUFOOD   Orez cu Kôji deshidratat. Koji (sake quality) gata de folosit. Produce o fermentatie care confera gust placut, proaspat si fructat. Miso, shio-koji si amazake pot, deasemnea, fi obtinute cu ajutorul acestui produs.   Dozaj recomandat : 10 - 50g/Kg.  Ingrediente : orez, kôji (Aspergillus Oryzae).   Alergeni: poate contine urme de lapte.  Cutie : 700g  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator : Gastrocultura Mediterránea, Spania   Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare...
Info STOC: STOC FURNIZOR

35000 Lei
+
PALNISYOKSK4

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Usturoi Negru cu Shio Koji, 500g - Japonia Shio koji (sare de koji) este un condiment japonez foarte in voga in ultimii ani, folosit pentru a asezona sau marina carnea alba si rosie, fructe de mare, legume si peste. Se obtine prin fermentarea orezului gatit la abur, maltuit (inoculat cu drojdiile Aspergillus Oryzae) si uscat, cu adaos de apa si sare. Dupa fermentare, acest amestec formeaza o pasta grosiera cu gust dulce-sarat. Cand enzimele Aspergillus Oryzae descompun carbohidratii complecsi, se produce glutamatul care confera koji-ului gust umami specific. Shio Koji fermentat natural este plin de enzime benefice...
Info STOC: STOC FURNIZOR

35000 Lei
+
PALNISVKM

Producator: Maruno Yamagata, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet de Kaki Shonai Hiratanenashi , Maturat 10 Ani, 300ml - Maruno Yamagata , Japonia Kaki de Shonai este un kaki plat, rectangular, fara samburi, astringent, denumit "HIRATANENASHI", cu textura cremoasa, bogat in suc si dulceata, renumit pentru gustul excelent. Shonai se situeaza in nord-vest prefecturii Yamagata si este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai mari centre de productie pentru kaki. Acest otet rar este obtinut exclusiv din kaki Hiratanenashi recoltat din regiunea Shonai, printr-o metoda de fermentare traditionala denumita “fermentatie statica” pentru a extrage lent toata savoarea fructelor de kaki....
Info STOC: STOC FURNIZOR

34900 Lei
+
UMP183

Producator: Shibanuma, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Ponzu cu Yuzu , 1800ml -  Shibanuma , Japonia Ponzu este un sos foarte apreciat si raspandit in Japonia. Combina sosul de soia cu dashi si citrice japoneze. Se mai adauga uneori si putin otet sau mirin.  Gust : proaspat, profund si bogat in umami.  Folosire : se integreaza foarte bine in bucataria europeana in dressing-uri pentru salata, scoici saint-jacques crude, sos beurre blanc, carne grasa etc.  Ingrediente : 48,1% sos de soia , 20,98% apa, 11,72% sirop de glucoza-fructoza, 11,71% otet, 4,65% suc de yuzu, 1,63% potentiatori de gust (E621, E635, E631, E627), 0,46% bonita uscata, 0,56% extract de drojdie, 0,19% suc...
Producator: Shibanuma, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

33900 Lei
+
UMP674

Producator: Kuki Sangyo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pasta de Susan Auriu, 1Kg - Kuki Sangyo, Japonia Pasta de susan auriu. Susanul auriu este considerat cel mai bun soi de susan in ceea ce priveste gustul, aroma si savoarea. Semintele sunt selectionate cu atentie si preparate dupa o metoda exacta. Dupa spalare sunt decorticate, prajite si apoi transformate in pasta. Gust : textura onctuoasa, gust rafinat, cu note de prajit si accente de arahide. Recomandari : se amesteca bine intainte de folosire. Delicious tartinat pe paine, ideal si pentru marinat marinade pentru carne sau legume. In combinatie cu sos de soia si dashi rezulta sosuri delicioase pentru shabu shabu. Merge...
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

32500 Lei
+
PALNISKFK4

Producator: Kakuida Fukuyama Kurozu, Japonia

Info STOC: IN STOC

Otet Negru de Orez, Maturat 3 Ani, 500ml - Kakuida, Japonia  Premiu de excelenta: "Kagoshima New Hometown Special Product Contest". Orezul brun a fost fementat lent si natural, in aer liber si la soare, folosind vase din ceramica arsa.  Are aroma si gust delicate, este bogat in umami.  Fara conservanti, fara arome, fara coloranti artificiali.  Otetul negru a aparut in epoca Edo si este produs de peste 200 de ani intr-o maniera traditionala. Apa de izvor din Fukuyama-cho, renumita pentru proprietatile sare binefacatoare, face parte integranta din procesul de fabricatie al otetului negru, realizat pe baza de orez brun si...
Info STOC: IN STOC

31500 Lei
+
B12800

Producator: Kikkoman

Info STOC: STOC FURNIZOR

Teriyaki Sauce, 4litri - Kikkoman   Ingredientul de baza pentru acest sos este sosul de soia, urmat de vin, zahar, otet, condimente, ceapa si usturoi. Se poate folosi ca marinada pentru carne cruda sau ca sos pentru preparate prajite, orez sau taitei. Pentru marinare, carnea se acopera si se marineaza in frigider timp de 3 ore inainte de a fi gatita la tigaie sau pe gratar. Deglasand tigaia la sfarsit, cu teriyaki, si reducand putin, se obtine un sos foarte bun.   Ingrediente: sos  de soia (apa, soia , grau , sare), vin ( sulfiti ), zahar, apa, otet de alcool, sare, condimente, pudra de ceapa, pudra de...
Origine: NL

Producator: Kikkoman

Info STOC: STOC FURNIZOR

31038 Lei
+
PALNISTH11

Producator: Toho Shokuhin, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Susan Prajit cu Gust de Kimchi, Furikake, 1Kg - Toho Shokuhin, Japonia Kimchi sunt un fel de muraturi specifice bucatariei coreene. Kimchi este un amestec de legume murate cu multe mirodenii si ardei iute. Este un aliment de baza in Coreea. Aceste seminte de susan fac parte din familia “furikake” , un tip de condiment utilizat pe larg in bucataria japoneza. In Japonia se presara pe orez si pe carnea la gratar. Gust : de susan prajit, cu note condimentate de kimchi. Recomandari : pentru asezonat sosuri, pui sau carne rosie, fructe de mare la gratar, orez, omleta, branzeturi proaspete, cartofi, maruntaie, somon afumat....
Info STOC: STOC FURNIZOR

31000 Lei
+
PALNISMK2

Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

Miso Alb, Shiro Miso, 1Kg - Kantoya 100% traditional, din 1847. Gust intens de umami. Shiro miso, sau miso alb, este cel mai popular dintre toate tipurile de miso, fiind apreciat pentru lejeritate si pentru delicatul gust dulceag (datorita zaharificarii drojdiei koji in timpul prepararii. Koji descompune albumina din soia si dezvolta umami - al cincilea gust). In modul cel mai traditional, shiro miso se foloseste la supa miso cu tofu si cepsoara. Mai modern, se foloseste in marinada pentru carne si peste. Miso alb poate inlocui untul in creme si produse de patisserie. Rezultatul este surprinzator.  Ingrediente : orez,...
Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

30613 Lei
+
PALNISENAA-D

Info STOC: STOC FURNIZOR

Jus de Usturoi Negru Confiat, 500ml | Ingrediente japoneze Este obtinut din catei de usturoi negru si apa.  Exprima toate savorile specifice usturoiului negru, notele balsamice, gustul de prune usccate si de prune confiate.  Asocieri culinare : se poate consuma ca atare sau in marinade, sosuri, sucuri de fructe, salate de fructe.  Ingrediente : usturoi negru, apa . Origine : Tattori, Japonia   Saculet: 500ml  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider.     Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 353 kJ/83kcal Grasimi: 0,7 g din care,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

30400 Lei
+
PALNISHAY2

Info STOC: STOC FURNIZOR

Mix Umami-so cu Yuzu, 1Kg - Japonia Amestecul umami-so este primul concentrat umami complet natural, sub forma de pudra, de pe piata. Are la baza miso de orz, de soia si sare. Yuzu ii confera aroma si prospetime. Cinci ani i-au trebuit producatorului sa obtina acest condiment, veritabil conentrat de umami sub forma de pudra. Potenteaza savoarea sosurilor pe baza de smantana, cruditatilor (tomate, castraveti), carnii la gratar (pui, vita, porc, rata) si a supelor. Recomandari : carne de pui la gratar, salate de cruditati, carpaccio de carne sau peste, supe clare, peste la gratar. Ingrediente : orz , soia , sare, 10%...
Info STOC: STOC FURNIZOR

29900 Lei
+
PALNISAR12

Producator: Aritaya, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Yakiniku, 720ml - Aritaya Sos yakiniku preparat pe baza unui shoyu rar, fermentat natural, care-i potenteaza sav oarea. Nu contine mirodenii si nici condimente artificiale. I se poate adauga ghimbir proaspat sau usturoi pentru a obtine gusturi noi. Yakiniku inseamna carne la gratar. Cultura gastronomica japoneza a fost mult timp lipsita de consumul de carne si a suferti schimbari profunde pe parcursul perioadei Meiji (1868 - 1912), iar interdictia consumului de carne a fost ridicata datorita influentei culturale vestice. Sukiyaki si alte preparate cu carne sunt reprezentative pentru aceasta schimbare, fiind...
Producator: Aritaya, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

29800 Lei
+