Ingrediente pentru Bucataria Japoneza, Veritabile

Produse autentice, specifice bucatariei japoneze. Sosuri, Dashi no Moto, Bonito, Katsuobushi, dresinguri specifice, Panko etc.

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • 18Lei
  • 5365Lei

Lei  –  Lei

PALNISTON10

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Ponzu Shiroebi, cu Yuzu si Creveti Albi, 120ml - Japonia Golful Toyama este singurul loc din lume unde se pot face capturi semnificative de creveti shiroebi. Pentru a preveni pescuitul excesiv al acestor creveti pretiosi, sezonul de pescuit este limitat intre lunile Aprilie si Noiembrie. Datorita aspectului lor placut, crevetii shiroebi sunt denumiti “bijuteriile golfului Toyama”. Sunt renumiti in toata Japonia. Traiesc la o adancime de 150 pana la 600m sub suprafata marii. Au gust fin si dulceag natural. Sunt considerati o mancare rafinata. Imediat ce sunt pescuiti, sunt transparenti si au o usoara culoare rozalie, apoi se albesc...
Info STOC: STOC FURNIZOR

7150 Lei
+
PALNISTO1

Producator: Tobaya Suten

Info STOC: IN STOC

Otet de Orez, 900ml | Ingrediente japoneze Acest otet alb de orez este obtinut in spiritul traditiei. Are gust dulceag si aromat, fiind unul dintre condimentele de baza ale bucatariei japoneze. Recomandari culinare : se combina excelent cu sosul de soia pentru sashimi, cu ridichia alba sau in preparatele cu carne gatite indelung (fragezeste carnea). Excelent in vinegrete, iaurt si crema de branza, preparte din legume si sosuri de peste. Amestecat cu putin ulei de masline si un pic de sare, confera feliilor de carpaccio un gust divin. Se poate consuma cu apa gazoasa, careia ii confera un gust fructat. Este perfect picurat pe stridii...
Producator: Tobaya Suten

Info STOC: IN STOC

14520 Lei
+
PALNISTO10-11-S

Producator: Tobaya Suten

Info STOC: STOC FURNIZOR

Condiment Kanisu, din otet de orez cu katsuobushi, 360ml | Ingrediente japoneze Condimentul Kanisu , din otet de orez cu bonita uscata, are un gust acrisor delicios, bogat in umami, cu o savoare suculenta de katsuobushi . Acest otet nu este foarte acru si are gust usor dulceag. Este foarte placut. Recomandari culinare : excelent pentru salate, cruditati sau chiar pentru peste la gratar. Este excelent si pentru acompaniat gyoza si pachetele de primavara. Ingrediente : 70,5% otet de orez, zahar, sare, sos de soia (soia, grau , sare), 1% extract de bonita uscata katsuobushi, mirin, potentiator de gust (E621), proteina...
Producator: Tobaya Suten

Info STOC: STOC FURNIZOR

7300 Lei
+
PALNISTST9-S

Producator: Tohira Sea Tangle, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Dashi din Radacini de Kombu Ne Kombu din Hokkaido, Infuzabil | Ingrediente japoneze Puristii considera ca cele mai bune dashi, cele mai consistente si complexe, se obtin din radacini de kombu. Acest dashi din radacini Ne Kombu , din regiunea Hamanaka (Hokkaido) este exceptional din toate punctele de vedere. De calitate profesionala, ajuta la obtinerea unor fonduri dashi excelente. Este suficient sa se infuzeze 10 minute in apa incalzita la 90 o C. Dintr-o suta de grame se obtin 5 litri de dashi delicios. Rezultatul este elocvent: un dashi usor tulbure, cu gust intens de kombu, cu note naturale dulcege urmate de un gust umami pronuntat....
Info STOC: STOC FURNIZOR

7400 Lei
+
PALNISSSG16

Producator: Yanai Seimen, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Flori de Cires Sakura in Sirop, 100 de flori - Yamashin Sangyo, Japonia Floarea gastronomiei japoneze. Florile de cires sakura au o excelenta aroma de migdale. Sunt foarte apreciate in patiserie/cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, bucatarie, baruri, cocktail-uri.  Ingrediente : flori de cires Sakura, 15% sirop (zahar, otet de prune). Origine : Aichi, Japonia   Pachet : 100 flori sakura  A se pastra la frigider.   Producator: Yanai Seimen, Japonia Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 812 kJ/192kcal Grasimi: < 0,6 g din care, acizi grasi saturati: < 0,06 g Carbohidrati:...
Info STOC: STOC FURNIZOR

28435 Lei
+
PALNISENAA-D

Info STOC: STOC FURNIZOR

Jus de Usturoi Negru Confiat, 500ml | Ingrediente japoneze Este obtinut din catei de usturoi negru si apa.  Exprima toate savorile specifice usturoiului negru, notele balsamice, gustul de prune usccate si de prune confiate.  Asocieri culinare : se poate consuma ca atare sau in marinade, sosuri, sucuri de fructe, salate de fructe.  Ingrediente : usturoi negru, apa . Origine : Tattori, Japonia   Saculet: 500ml  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider.     Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 353 kJ/83kcal Grasimi: 0,7 g din care,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

30400 Lei
+
PALNISHT1

Producator: Kono Sumiso Seizo Kojo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet Rosu din Drojdie de Sake Akasu, 200ml - Hinode, Japonia Otetul rosu din drojdie de sake Akasu are o aciditate agreabila, note aromatice intense si e foarte bine echilibrat.  Este obtinut din drojdii de sake selectionte , apoi fermentate natural timp de minimum trei ani. Dupa aceasta lunga perioada de maturare, drojdiile sunt presate natural si lasate la decantat timp de inca trei luni.    Este o medota ce respecta traditia, complet artizanala. Calitatea materiei prime, stapanairea metodelor ancestrale si timpul sunt esentiale pentru a obtine un otet de calitate.  Recomandari culinare : acest otet isi gaseste locul...
Info STOC: STOC FURNIZOR

11600 Lei
+
B53105

Producator: ALTES GEWÜRZAMT

Info STOC: STOC FURNIZOR

Togarashi Picant - Amestec Japonez de Mirodenii | Ingrediente Japoneze, Veritabile Amestec de condimente picant , se foloseste in bucataria japoneza dar nu numai. Merge foarte bine cu mancaruri gatite, pui, legume, dar si cu preparate la gratar. Ideal pentru peste, sushi, sashimi, dashi, supa miso, legume. Se adauga la final. Ingrediente : seminte de susan negru, coaja de mandarine, chili, boia dulce, alge nori, mirt lamaios, piper negru, piper de Timut, ghimbir. Alergeni : contine susan. Poate contine urme de mustar si telina. Cutie : 60 g A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator :...
Origine: DE

Producator: ALTES GEWÜRZAMT

Info STOC: STOC FURNIZOR

8570 Lei
+
PALNISKKM3

Producator: Kankyo Shuzo, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Condiment-Marinada, Shio K ô ji, 1Kg | Ingrediente japoneze Shio kôji este un condiment traditional japonez, pe baza de orez fermentat, sare si apa. Se folosea pentru a prepara “tsukemono” si pentru peste uscat sau fermentat. Incepand cu secolul 18, utilizarea sa a crescut vertiginos, fiind folosit de bucatarii japonezi pentru a marina carne, foie gras, peste, legume (dovlecei, vinete, tomate, sparanghel etc). Confera fragezime, suculenta si gust complex.  Ingrediente : Kôji de orez (orez zaharificat), apa, orez lipicios, sare de mare (salinitate: 11%), alcool din trestie de zahar.  Borcan: 1Kg  A se pastra in loc uscat,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

17200 Lei
+
PALNISKKM5

Producator: Kankyo Shuzo, Japonia

Info STOC: IN STOC

Condiment Shio K ô ji, 200g | Ingrediente japoneze Shio koji este orez fermentat sarat, foarte apreciat in Japonia deoarece este benefic pentru sanatate. Este bogat in glutamina (aminoacidul cel ami abundent in sange si muschi), are un continut redus de sodiu si gust dulceag in comparatie cu sosul de soia obisnuit. Folosit in marinade, timp de una pana la doua ore, fragezeste carnea si rotunjeste gustul. Bucatarii japonezi il folosesc pentru carnea rosie, carnea de vanat, de porc, somon etc. Pentru carnea de peste, se aplica cu pensula un strat fin de shio koji pe ambele parti. Se videaza sau se pune intr-un zaculet cu zip avand...
Info STOC: IN STOC

4700 Lei
+
B38988

Info STOC: IN STOC

Shio Koji Lichid, Condiment Natural Fermentat | Ingrediente pentru Bucataria Japoneza, Veritabile Shio koji este un condiment apreciat in Japonia de secole. Dar este aproape necunoscut in Europa si America. Koji este o ciuperca (aspergillus orizae) de orez fermentat, similara celor de la productia vinului, berii si branzeturilor. Modul de productie este destul de simplu. Sporii ciupercii sunt amestecati in orez gatiti la abur care se lasa la maturat cateva zile la 50 o C. amidonul din orez este transformat in zahar, eliberand acizi grasi, amino acizi si glutamat natural. Aceasta forma de koji se numeste kome koji in Japonia. Dupa...
Origine: JP

Info STOC: IN STOC

8555 Lei
+
SOS37509B52619

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Panko Strips de Cartofi |  Ingrediente Japoneze Fasii din amidon de cartofi deshidratati. Surprinde prin unicitatea texturii: crocanta, aerata si robusta. Ingrediente : cartofi, amidon de cartofi, metabi sulfit de sodiu (E223). Alergeni : contine sulfiti (SO2). Pachet : 1,5 Kg A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator: SOSA Ingredients, Spania Valori Nutritionale (Per 100g/100ml produs) Valoare Energetica: 1386 kJ/326kcal Grasimi: 0,3 g din care, acizi grasi saturati: 0,1 g Carbohidrati: 75,1 g din care, zahar: 1 g Proteine: 6,6 g Sare: 0 g
Info STOC: STOC FURNIZOR

13800 Lei
+
PALNISNISHOT1

Producator: Nishikawa Shouten, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei de Yuzu cu Wasabi, Ulei de Orez cu Yuzu si Hon’Wasabi | Ingrediente Japoneze Ulei de orez cu yuzu proaspat si hon’wasabi veritabil de Sekigane.  Hon-wasabi este recunoscut ca fiind planta cea mai greu de cultivat. Are nevoie de apa de izvor buna si rece, la temperatura constanta de 13 - 18 o C, si o perioada adecvata de insorire. Se recolteaza abia dupa 16 luni. Prospetimea este un factor esential pentru hon-wasabi. Este atat de scump incat putini oameni ajung sa-l savureze chiar si in Japonia. Hon-wasabi cultivat in Sekigane , in prefectura Tottori, are un gust vivace si transant. Din cauza iernilor lungi si apei reci de...
Info STOC: STOC FURNIZOR

22022 Lei
+
PALNISNW10

Producator: Tomu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Petale de Trandafir „Inima” Rosie, Uscate, 50buc. - Tomu ,  Japonia Petale de trandafiri rosii, uscate sub forma de inima.  Fiecare floare este selectionata manual pentru a evita orice defect. Uscarea are loc intr-un ierbar artizanal, intre foi de pasla.  Datorita culorii si formei naturale, decoreaza in mod placut preparatele: macarons, cup cake, inghetata, bomboane de ciocolata, frisca sau chiar carpaccio de saint-jacques, fileuri de peste alb, amestecuri de cruditati etc. Capteaza imediat atentia.  Ingrediente : 100% petale de trandafir .   Pachet cu 50 de petale.  Origine : Japonia A se pastra in loc uscat, racoros...
Producator: Tomu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

9240 Lei
+
PALNISKAWA

Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), Fulgi, 500g - Shinmarusho, Japonia Singurul katsuobushi autentic japonez , produs la Yaizu in Japonia, autorizat pe piata europeana.  Katsuobushi constituie esenta bucatariei japoneze, fiind necesar pentru pregatirea fondului dashi (secretul si baza gustului bucatariei japoneze). Katsuobushi contribuie la obtinerea faimosului al 5-lea gust Umami (“gust savuros” in japoneza).  Japonezii au construit in jurul pestelui o cultura culinara unica si, in special, in jurul Katsuobushi - pregatit prin posarea tonului vargat (Katsuwonus pelamis) in apa (la 85-95°C) si apoi afumandu-l si uscandu-l. Tot...
Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

40414 Lei
+
PALNISHF2

Producator: Hirooka Farm, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Esalote Negre, Fermentate, 100g - Hirooka, Japonia Esalotele au fost macerate la caldura si umiditate, capatand o culoare neagra si stralucitoare, o textura matasoasa si moale, iar gustul este dulceag. Au gust generos, usor parfumat. Notele confiate sunt aproape balsamice, cu tonuri de prune uscate si de caise.  Excelente cu peste uscat sau afumat, carpaccio, foie gras, scoici saint jacques, tartine si preparate reci. Ingrediente : 100% esalote (allium chinense).   Pachet: 100g  A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider.   Origine: Tottori, Japonia  Producator:...
Info STOC: STOC FURNIZOR

12221 Lei
+
PALNISTSUJ1

Producator: Tsuji Seiyu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei de Creveti, Ulei de Rapita cu Creveti Ama Ebi, 270g - Top Trading, Japonia In bucataria japoneza se folosesc numeroase uleiuri alimentare, printre cele mai frecvente fiind uleiul de susan, uleiul de orez, uleiul de rapita si uleiul picant cu ardei. Aceste uleiuri se folosesc ca atare sau usor condimentate cu diferite ingrediente pentru a parfuma fondurile, supele (ramen), salatele etc.  Dificultatea majora la prepararea uleiurilor aromatizate este pastrarea parfumurilor ingredientelor fara a face apel la potentiatori de gust si alti aditivi. Acest ulei, produs de casa Tsuji Seyu din Matsusaka, prefectura Mie, este natural,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

12221 Lei
+
PALNISNISHOT

Producator: Nishikawa Shouten, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei de Wasabi, Ulei de Orez cu Hon’Wasabi, 55g - Nishikawa , Japonia Aroma unica de hon-wasabi ( wasabi autentic ) si gust de umami cu note dulcege.  Hon-wasabi este recunoscut ca fiind planta cea mai greu de cultivat. Are nevoie de apa de izvor buna si rece, la temperatura constanta de 13 - 18 o C, si o perioada adecvata de insorire. Se recolteaza abia dupa 16 luni. Prospetimea este un factor esential pentru hon-wasabi. Este atat de scump incat putini oameni ajung sa-l savureze chiar si in Japonia. Hon-wasabi cultivat in Sekigane, in prefectura Tottori, are un gust vivace si transant. Din cauza iernilor lungi si apei reci de...
Info STOC: STOC FURNIZOR

10900 Lei
+
PALNISURE2

Producator: Tsuji Seiyu, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Ulei Picant Ra-Yu, 200ml - Ureshino Lab, Japonia Ra-Yu este asociat notiunii de o mie de gusturi. Este un ulei picant si delicios, foarte bine echilibrat, cu note de friptura la cuptor si tonuri fine de condimente. Are gust bogat si complex. Se poate folosi, in mod cotidian, pentru toate tipurile de preparate: carne si legume la wok, friptura la gratar, fondue, supe si ciorbe, ramen, gyoza, curry, orez sotat, paste, taitei si pachetele de primavara, vinegrete, carpaccio, fructe de mare, peste.   Ingrediente : ulei de soia, ardei rosu, piper lung (piper retrofractum), sare, zahar brun de trestie, usturoi, susan alb, scortisoara,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

9100 Lei
+
B24910

Info STOC: STOC FURNIZOR

Panko - Fulgi din Pesmet, 1Kg Cu pesmetul japonez panko se obtin rezulte spectaculoase atat cand este folosit la acoperirea bucatilor de carne cat si a legumelor. Datorita fulgilor mari, se formeaza o crusta comparabila cu cea din fulgi de porumb. Are o textura mai crocanta si mai aerata decat toate tipurile de pesmet existente in bucataria occidentala si nu absoarbe grasime la prajire, rezultand o crusta mai crocanta si mai usoara. In afara Japoniei, este folosit din ce in ce mai mult atat pentru preparate asiatice cat si occidentale: se foloseste foarte mult pentru peste si fructe de mare. Fulgii de panko sunt ideali pentru...
Origine: TH

Info STOC: STOC FURNIZOR

8814 Lei
+
SOS38874B49439

Producator: SOSA Ingredients, Spania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Panko din Fulgi de Ovaz, 1,5Kg - SOSA Panko din fulgi de ovaz. Fulgi de orez pentru crusta prajita. Are textura surprinzatoare: crocanta, aerata si robusta. Contrar aparentelor (si numelui), panko nu este obtinut din paine ci dintr-o faina speciala, sare si apa. Aluatul obtinut este extrudat si maruntit, rezultand fulgi sau firimituri asemenatoare cu pesmetul, de unde si numele. Ingrediente : fulgi de ovaz. Caracteristici : ambalat in atmosfera protectoare. Alergeni : contine gluten (ovaz). Poate contine urme de oua, fructe cu coaja lemnoasa, soia. Pachet : 1,5Kg A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina....
Info STOC: STOC FURNIZOR

8700 Lei
+
PALNISTMIY1

Producator: Miyagi Shoten

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tsukemono de Ghimbir, Shoga Miso, 80g - Miyagi Shoten, Japonia Tsukemono (muraturi) de ghimbir shoga miso , ghimbirul imbibat cu miso confera note picante si racoritoare salatelor si evidentiaza gustul preparatelor pe baza de carne de porc sau de vita. Se poate incorpora in sosurile de acompaniament. Recomandari pentru a savura tsukemono : Nu se clatesc niciodata, se scurg doar daca este necesar. Dupa deshidere, se pastreaza la frigider. Se consuma cu orez si salate. Ingrediente : 56% ghimbir, miso (soia, orez, sare, alcool din trestie de zahar, apa), sirop de porumb, apa, sos de soia (soia, grau, sare, alcool din trestie de...
Producator: Miyagi Shoten

Info STOC: STOC FURNIZOR

8600 Lei
+
PALNISTMIY3

Producator: Miyagi Shoten

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tsukemono de Vinete Violete, Shinsyu Maru Nasu Shibazuke, 100g - Miyagi Shoten, Japonia Tsukemono (muraturi) de vinete violete este obtinut din vinete nasu cultivate in regiunea Shinano, feliate si marinate cu castraveti si shiso rosu. Are gust racoritor, iar culoare rosie naturala a vinetelor este intensa si placuta. Excelent cu orez alb, la micul dejun sau cu ceai. Recomandari pentru a savura tsukemono : Nu se clatesc niciodata, se scurg doar daca este necesar. Dupa deshidere, se pastreaza la frigider. Se consuma cu orez si salate. Ingrediente : apa, 10,5% vinete violete, castraveti, otet de prune ume (prune ume, sare,...
Producator: Miyagi Shoten

Info STOC: STOC FURNIZOR

8600 Lei
+
PALNISTMIY2

Producator: Miyagi Shoten

Info STOC: STOC FURNIZOR

Tsukemono de Myoga in Otet de Prune Ume, 90g - Miyagi Shoten, Japonia Tsukemono (muraturi) de myoga (mugurii unei plante similare cu ghimbirul; se mai numeste si ghimbir japonez) in otet de prune ume este produs din myoga foarte parfumati, din ghimbir condimentat, din castravete moale si dintr-un condiment dulce-acrisor din otet de prune. Acest tsukemono este, in general, recomandat pentru onigiri (bulete de orez), pentru asezonat pastele si taiteii, pentru a garnisi chirashi sishi (preparat colorant obtinut din orez de sushi cu o varietate de legume amestecate si de garnituri presarate pe deasupra). Recomandari pentru a savura...
Producator: Miyagi Shoten

Info STOC: STOC FURNIZOR

8600 Lei
+
PALNISTAA1

Info STOC: STOC FURNIZOR

Curry Rosu Japonez, Pudra, 150g Curry-ul japonez este renumit in lumea intreaga. Este mai cremos si mai consistent decat curry-ul indian, fiind mai delicat si mai parfumat.  Acest curry este obtinut din ingrediente selectionate, preparate la temperatura joasa pentru a nu denatura aromele. Este usor parfumat, cu arome subtile, fructate si intense. Ingrediente : pudra de orez, ulei de palmier, zahar, pudra de curry (curcuma, coriandru, chimion, scortisoara, ardei iute verde, cuisoare, coaja de mandarina, foi de dafin, ghimbir, nucsoara, usturoi, ienibahar, piper negru, schinduf, fenicul), sare, amidon de cartofi, condiment...
Info STOC: STOC FURNIZOR

6200 Lei
+
PALNISTO15B58904

Producator: Tobaya Suten

Info STOC: STOC FURNIZOR

Otet de Orez cu Flori de Cires Sakura, 360ml - Tobaya Suten Dulce-acrisor.  Veritabil otet japonez  din orez asociat cu  florile de cires sakura.  Parfumul seducator al florilor si notele agreabile de samburi de cirese confera acestui otet o  savoare seducatoare . Florile de cires sunt recoltate manual in luna Aprilie (in perioada Hanami - sezonul florilor de cires), exclusiv in Japonia, si apoi maturate timp de cel putin 6 luni in otet de orez pentru a-si elibera parfumul delicat. Otetul obtinut este filtrat, iar florile sunt presate pentru a le extrage toata aroma. Este perfect pentru salate, cruditati, salate de crusatcee,...
Origine: JP

Producator: Tobaya Suten

Info STOC: STOC FURNIZOR

17200 Lei
+
PALNISCSH12

Producator: Choko Syouyu

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Yuzu Ponzu, vegan, 170ml - Choko Syouyu, Japonia Sosul ponzu cu yuzu este unul dintre condimentele cele mai apreciate atat in Japonia cat si in Occident. Are aroma foarte proaspata, cu note intense de yuzu. Are gust racoritor, cu note fructate si parfumate de suc de yuzu. Yuzu ponzu este un condiment japonez preparat, in general, pe baza de sos de soia sau tamari, suc de citrice, mirin, katsuobushi (fulgi de bonita uscata), kombu si otet de orez. Ponzu este, deasemenea, excelent pentru marinade sau ca dressing pentru salata. Kombu confera sosului ponzu acelasi gust umami ca si dashi, in timp ce citricele si otetul ii...
Producator: Choko Syouyu

Info STOC: STOC FURNIZOR

5500 Lei
+
B12184

Producator: S & B Foods, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Shichimi Togarashi, 300g | Ingrediente Japoneze Condiment traditional japonez , dintr-un amestec de 7 mirodenii, cu chili rosu ca ingredient principal. Are aroma si culoare bogate si merge foarte bine in supe tailandeze, curry-uri, chili con carne. Confera preparatelor culinare o nota picanta. Ingrediente: chili rosu, coaja de portocala, susan negru, alge de mare, susan alb, piper de munte japonez, ghimbir. Alergeni: contine susan. Alergeni : contine susan. Pachet : 300g A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Producator: S & B Foods, Japonia
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

16208 Lei
+
B63474

Producator: S & B Foods, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Piper Japonez Sansho Macinat, Sansho no Kona, 8g - S & B Foods, Japonia Zanthoxylum piperitum , sau piperul japonez , este un arbust spinos, din familia Rutaceae, din care mai fac parte si citricele. Nu este inrudit cu piperul negru, ci cu piperul de Sichuan (Zanthoxylum bungeanum) , cu care si este adesea confundat. Piperul sansho  are aroma proapspata de lime si gust picant. Este ideal pentru satay, supa miso, taitei, carne rosie si pui, in special preparate asiatice. Este un ingredient de baza al renumitului condiment “sichimi togarashi”, impreuna cu ardei iute, coaja de citrice, susan, seminte de mac si alge de mare....
Origine: JP

Info STOC: STOC FURNIZOR

6600 Lei
+
B48021

Producator: Otafuku

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Okonomi (Yaki), 1,765 litri - Otafuku Un amestec de 20 de mirodenii diferite, cu fructe si legume. Este un sos delicat, caracterizat de gustul dulceag si complex. Ingrediente: fructe si legume (tomate, curmale, ceapa, mere, morcov, piersici, mandarine, usturoi), apa, sirop de glucoza-fructoza, otet, zahar, proteine hidrolizate (contine soia), sare, amidon modificat, sos de soia (soia degresata, grau, sare, soia), mirodenii (contine telina), extract de drojdie, ingrosator: E412, alge, ciuperci shiitake, colorant: E150a. Alergeni : contine gluten (grau), soia, telina. Sticla : 1,765 litri A se pastra la loc uscat, racoros...
Origine: JP

Producator: Otafuku

Info STOC: STOC FURNIZOR

17620 Lei
+
B49235

Producator: Nihon Shokken

Info STOC: STOC FURNIZOR

Baza din Sos de Soia pentru Supa Ramen, 1,68 litri - Nihon Shokken Se combina apa clocotita si baza pentru supa ramen in proportie de 10:1. Ingrediente: apa, 24% sos de soia (soia, grau, orz), zahar, sare, ulei de rapita, extract de kombu, proteine hidrolizate (contine grau), extract de drojdie, ghimbir ras, extract de praz, potentiator de gust (E621, E631), usturoi ras, pasta de ceapa (contine soia), otet, ingrosator (E415), pudra de piper.  Caracteristici : contine alcool. Alergeni : contine gluten (orz, grau), soia. Sticla : 1,68 litri A se pastra la loc uscat, racoros si ferit de lumina. Dupa deshidere, se pastreaza in...
Origine: JP

Producator: Nihon Shokken

Info STOC: STOC FURNIZOR

24682 Lei
+
PALNISNSH4

Producator: Nihon Shokken

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Barbecue, Yakiniku, 2Kg | Ingrediente japoneze Unul dintre sosurile emblematice ale bucatariei japoneze: sosul barbecue japonez sau yakiniku. Are la baza suc de fructe si usturoi ras, fiind perfect pentru marinat carnea de friptura. Dupa frigere, se unge din nou friptura cu acest sos. Succes garantat! Ingrediente : sirop de glucoza, apa, suc de mere, zahar, proteine hidrolizate, piure de mere, usturoi, sare, otet, sos de soia, amidon, boia dulce, susan, mustar, piper, ardei iute rosu, ingrosator: E406. Alergeni : contine susan, grau, soia, mustar, mere. PET : 2Kg A se pastra in loc uscat, racoros si ferit de razele...
Producator: Nihon Shokken

Info STOC: STOC FURNIZOR

26620 Lei
+
PALNISTON

Info STOC: STOC FURNIZOR

Sos Barbecue cu Ridiche Daikon, 200ml - Japonia  Un sos barbecue pe baza de usturoi, ceapa si ridiche daikon , cu gust foarte echilibrat. Ridichea alba daikon este adesea asociata cu carnea rosie in bucataria japoneza. Nu este amara si are gustul dulceag. Restaurantele yaki-niku, specializate pe carne la gratar, au toate reteta proprie de sos bbq cu ridiche daikon . Carnea se taie fin si se frige rapid, apoi se trece rapid printr-un bol cu ponzu sau cu sos barbecue. Ingrediente : sos de soia (soia, grau, sare, zahar, kombu, alcool de trestie de zahar), zahar, apa, 10% ridiche daikon, usturoi, ceapa, agar agar, pudra de scoici...
Info STOC: STOC FURNIZOR

5000 Lei
+
PALNISMK8

Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

Miso Rustic, 500g - Kantoya, Japonia In Japonia este disponibila o multitudine de tipuri de miso: miso alb, rosu sau galben (cel mai cunoscut si mai raspandit). Miso de casa are culoare intensa si este fermentat de doua ori. Prima fermentare ii confera un gust lejer. A doua fermentare ii confera gust intens si dulceag, evidentiind aroma bogata de soia. Se foloseste ca si condiment sau ca baza pentru sosuri si supe miso de exceptie. Se poate utiliza si pentru marinade pentru peste si carne (se marineaza maximum 12 ore). Este uimitor! Ingrediente : orez, soia, sare, etanol. Alergeni : contine soia. Pachet : 500g...
Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

14900 Lei
+
PALNISEBE1

Info STOC: STOC FURNIZOR

Frunze de Magnolie, 29 - 36cm, 100buc. - Japonia  Frunzele se magnolie sau “HOBA” sunt emblematice pentru gatitul la gratar, avand miso ca si condiment de baza. In Japonia, fiecare oaspete poate folosi un gratar de masa (Art. nr. NISND1). Frunzele de magnolie se clatesc rapid ai apoi se usuca cu un prosop de hartie. Se aseaza in centrul frunzei un pat (10 x 8 x 0,5 cm) de miso de casa (Art. nr. NISMK31 sau NISMK8), hatcho miso (Art. nr. NISMHM), miso rosu (Art. nr. NISMK31 sau NISMK32), miso dengaku (Art. nr. NISMK33) diluat cu putin mirin si dashi pentru o consistenta cremoasa, sau de miso alb (Art. nr. NISMK1, NISMK9 si...
Info STOC: STOC FURNIZOR

50215 Lei
+
PALNISPHM

Producator: Maruya Hatcho

Info STOC: STOC FURNIZOR

Pudra de Hatcho Miso, 50g - Maruya Hatcho, Japonia  Este obtinut conform tehnicilor ancestrale de fermentare naturala in butoaie din lemn de cedru. Ingredientele sunt foarte simple si naturale: soia, sare si apa. In bucataria occidentala, hatcho miso are aceleasi utilizari ca si un fond de baza foarte aromat, gustos si intens, pentru sosuri sau supe. Are aroma puternica, cu note surprinzatoare de cacao. Ingrediente : soia, apa, sare, pudra de orz prajit, drojdie kôji (Aspergyllus oryzae). Alergeni : contine soia, orz. Pachet : 50g A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.  Dupa deschidere, se pastreaza in...
Producator: Maruya Hatcho

Info STOC: STOC FURNIZOR

7400 Lei
+
B48540

Producator: Kewpie

Info STOC: STOC FURNIZOR

Goma-Dressing, din Susan, pentru Salate, Legume, Taitei si Carne, 1 litru - Kewpie. Dressing pe baza de susan, usor dulceag. Excelent pentru salate, legume, carne, taitei.   Ingrediente: ulei de soia, apa, zahar, sos de soia (apa, soia, grau, sare), otet, susan, ulei de susan, galbenus de ou, sare, potentiator de gust: E621, extract de drojdie, aroma, ingrosator: guma xantan, conservant: sorbat de potasiu, stabilizator: E385, mirodenii (mustar). Caracteristici : contine alcool. Alergeni : contine gluten (grau), oua, mustar, susan, soia.  Sticla: 1000 ml  A se pastra la loc uscat, racoros si lipsit de lumina. Dupa...
Origine: JP

Producator: Kewpie

Info STOC: STOC FURNIZOR

15007 Lei
+
PALNISNSH3

Info STOC: STOC FURNIZOR

Eel Sauce, Sos pentru Anghila si Peste Fript, 2litri - Japonia.   In Japonia, este sosul traditional cu care se napeaza anghila la gratar « unagi ». Este si un sos barbecue ideal .   Acest sos consistent si dulceag, pe baza de sos de soia, se potriveste nu numai pentru anghila ci si pentru sushi sau pentru alimente pregatite la gratar: peste sau carne.   Ingrediente : sos de soia (boabe de soia, faina de grau, sare), zahar, apa, condiment din otet fermentat, amidon, colorant E150a, mirin (orez, malt din orez, zahar), otet, extract de drojdie. Alergeni : contine gluten (grau), soia.  A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa...
Info STOC: STOC FURNIZOR

23232 Lei
+
PALNISMK9

Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

Miso Alb, Shiro Miso, 500g - Kantoya, Japonia 100% traditional, din 1847. Gust intens de umami. Shiro miso, sau miso alb, este cel mai popular dintre toate tipurile de miso, fiind apreciat pentru lejeritate si pentru delicatul gust dulceag (datorita zaharificarii drojdiei koji in timpul prepararii. Koji descompune albumina din soia si dezvolta umami - al cincilea gust). In modul cel mai traditional, shiro miso se foloseste la supa miso cu tofu si cepsoara. Mai modern, se foloseste in marinada pentru carne si peste. Miso alb poate inlocui untul in creme si produse de patisserie. Rezultatul este surprinzator....
Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

14900 Lei
+
PALNISKATS5

Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

Katsuobushi de Yaizu (Ton Vargat Uscat), Intreg, cca. 280g | Ingredinete japoneze Katsuobushi constituie esenta bucatariei japoneze, fiind necesar pentru pregatirea fondului dashi (secretul si baza gustului bucatariei japoneze). Katsuobushi contribuie la obtinerea faimosului al 5-lea gust Umami (“gust savuros” in japoneza). Japonezii au construit in jurul pestelui o cultura culinara unica si, in special, in jurul Katsuobushi - pregatit prin posarea tonului vargat (Katsuwonus pelamis) in apa (la 85-95°C) si apoi afumandu-l si uscandu-l. Tot procesul tehnologic dureaza aproximativ 6 luni. Katsuobushi se rade fin cu razatoarea...
Producator: Shinmarusho

Info STOC: STOC FURNIZOR

18150 Lei
+
PALNISMSM1

Info STOC: STOC FURNIZOR

Miso de Orz, Mugi Miso, Fermentat 2 Ani, 700g - Japonia Mugi miso se obtine din orz fermentat. Cantitatea de ferment folosita este mult mai mare decat la celelalte tipuri de miso, ceea ce-i confera un gust mai intens. Acest mugi miso este fermentat 2 ani. Evidentiaza gustul pastelor, al orezului, preparatelor la wok, legume sotate, papillotes, fonduri, sosuri, maioneza. Se poate consuma si cu legume crude (morcov, castravete, andive, buchetele de conopida). Excelent penru glasat foie gras, file de peste; se lasa la maturat 24 sau 48 de ore inainte de a le trage la tigaie: un deliciu!  Ingrediente : 40% orz, apa, soia, sare,...
Info STOC: STOC FURNIZOR

17200 Lei
+
PALNISMK2

Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

Miso Alb, Shiro Miso, 1Kg - Kantoya 100% traditional, din 1847. Gust intens de umami. Shiro miso, sau miso alb, este cel mai popular dintre toate tipurile de miso, fiind apreciat pentru lejeritate si pentru delicatul gust dulceag (datorita zaharificarii drojdiei koji in timpul prepararii. Koji descompune albumina din soia si dezvolta umami - al cincilea gust). In modul cel mai traditional, shiro miso se foloseste la supa miso cu tofu si cepsoara. Mai modern, se foloseste in marinada pentru carne si peste. Miso alb poate inlocui untul in creme si produse de patisserie. Rezultatul este surprinzator.  Ingrediente : orez,...
Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

30613 Lei
+
PALNISMK32

Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

Miso Rosu, Aka Dashi, 500g - Kantoya, Japonia Miso 100% traditional, din 1847. Gust intens de umami. Un miso pentru cunoscatori, excelent pentru consommé-uri, supe miso, fonduri, sosuri, marinade. Acest miso are gust intens, bogat in arome si in umami. Este un amestec de Ginjo Aka miso (miso rosu din boabe de soia gatite la abur) si de Hatcho miso. Se recomanda pentru jus-urile de vanat si de maruntaie si la sosurile pentru peste alb, scoici, carne rosie.  Ingrediente : hatcho miso (boabe de soia si sare), miso rosu (orez, boabe de soia, sare). Alergeni : contine soia.  Pachet: 500g  A se pastra la frigider. Se poate...
Producator: Kantoya

Info STOC: STOC FURNIZOR

15900 Lei
+
PALNISKOK6

Producator: Kokonoe Saika

Info STOC: STOC FURNIZOR

Condiment din Otet de Orez cu Dashi (6,1%) si Kombu (0,7%), 150ml - Saika Un condiment foarte putin acid, foarte gustos, cu note usor afumate de katsuobushi. Evidentiaza excelent gustarile, preparatele calde dar si pe cele reci. Fara aditivi, nici conservanti. Acompaniaza perfect pachetelele de primavera, galuste la abur, gyoza, salate de alge, ciuperci, fructe de mare, cruditati. Merge foarte bine si cu preparate la wok si pentru supa ramen. Amestecat cu miso alb, devine un sos dip sau dressing pentru cruditati.  Ingrediente : otet de orez (50%), zahar, sos de soia (soia, grau, orez, sare, alcool), ton vargat uscat (6,1%),...
Producator: Kokonoe Saika

Info STOC: STOC FURNIZOR

6200 Lei
+