- Garantat 100%
- Mai mult de 11.000 de Produse ORIGINALE
Plata cu card online - iPay BT
Sunt acceptate la plată toate cardurile Visa (emise sub siglele Visa și Visa Electron) și MasterCard (emise sub siglele MasterCard, Maestro și Cirrus) care au drept de utilizare pe Internet.
- Curier RAPID - în orice localitate din țară, fără costuri suplimentare.
-
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR", timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul producătorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (Temperatură controlată) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
-
Livrare Produse Congelate/Refrigerate
Livrarea produselor congelate/Refrigerate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalarea produselor congelate/refrigerate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
< ATENTIE >
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
Plata si Returnarea produselor alimentare congelate/refrigerate
Plata pentru produsele alimentare congelate/refrigerate se poate face doar cu card online sau prin Ordin de Plata.
Conform OUG nr. 34/2014, art. 16, litera d: se excepteaza de la dreptul de retur furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid. Produsele alimentare, trebuie sa aiba ambalajul de origine intact. Va rugam sa aveti in vedere ca, din motive de siguranta alimentara, produsele alimentare congelate si cele al caror ambalaj a fost desfacut, NU se returneaza.
-
Livrare produse
Prețul produselor, afișat în pagina de prezentare produs, NU include costul transportului.
Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier sau TNT).
Timpul de livrare:
- pentru produsele etichetate cu mesajul "ÎN STOC", timpul de livrare este de 24-48 ore (zile lucrătoare).
- pentru produsele etichetate cu mesajul "STOC FURNIZOR" timpul de livrare poate să fie mai mare de 3 zile (lucrătoare), depinzând de stocul furnizorului. Această informație este furnizată odată cu confirmarea telefonică a comenzii.
Cost expediere Fan Courier:
- în București - 20 lei
- în București (temperatura controlata) - 50 lei
- în restul localităților din țară - 25 lei
Pentru BUCUREȘTI și Ilfov există posibilitatea livrării în aceeași zi (pentru produsele aflate ÎN STOC), alegând serviciul Express Loco (Fan Courier).
Mai multe detalii despre acest tip de serviciu puteți obține la unul dintre următoarele numere de telefon:
- 0787 348 274 / 0723 179 259.
Cost expediere TNT:
- în București - 35 lei
- în restul localităților din țară - 45 lei
*Livrarea produselor congelate
Livrarea produselor se realizeaza prin curier!
Ambalajul produselor congelate consta din cutii izolante din styrofoam sau din pungi termo-izolante in care se pun baterii cu gel de racire. Astfel se asigura protectia si calitatea produselor in timpul transportului.
Acesta metoda de ambalare respecta normele HACCP in ceea ce priveste pastrarea temperaturii de refrigerare (intre 0° C si + 7° C) in interiorul ambalajului protector, pentru maximum 24 de ore.
Conform normelor europene, temperatura de pastrare a alimentelor congelate trebuie sa fie de -18°C sau mai scazuta, cu exceptia perioadei de transport si livrare.
Atentie!
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru coletele care nu se ridica in termenul maxim de 24 de ore de la expediere!
-
ATENTIE! Conditii de Plata SpecialeMetode de plata disponibile
- iPay BT
- Ordin de plată
Recomandari produse similare (din aceeasi categorie)
DESCRIERE produs US Beef Porterhouse, Lucki Maurer Selection, Congelat, cca. 800g - Morgan Ranch, SUA | Carne si Preparate din Carne
US Beef Porterhouse, Lucki Maurer Selection, Congelat, cca. 800g - Morgan Ranch, SUA
ATENTIE!
Pachetele au greutate variabila. Pretul final al unui pachet variaza in functie de greutatea acestuia.
Dan Morgan Ranch - Filé > 3,2cm
Perfect pentru doua persoane. Selectie manuala, marmorare perfecta. Vinisoarele de grasime alb-galbuie patrund prin carnea rosie a porterhouse-lui, rasfirandu-se si devenind din ce in ce mai fine. Proportia ridicata de porumb din alimentatia vitelor confera transei de portherhose steak un gust bogat si intens.
- Lucki Maurer Selection
- Marmorare fina
- Gust bogat, puternic
- Calitate Premium de la Morgan Ranch
Pachet: cca. 800g
Pretul se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8Kg. Inainte de expediere factura dumneavoastra va fi revizuita pentru a exprima pretul exact, in functie de greutate.
Congelat ultra-rapid, prin soc termic. Ambalat in vid.
A se pastra la congelator (-18°C). Dupa decongelare, nu se recongeleaza si se consuma cat mai rapid.
- Crescator: Morgan Ranch
- Origine: SUA
- Regiune: Nebraska
- Rasa: Black Angus + Hereford
- Alimentatie: min. 120 zile furajare: iarba, porumb, alfalfa, fan, terci, minerale
- Maturare: wet-aged
- Transa: spate
- Structura: cu os
- Mod de preparare: gratar, tigaie, temperatura joasa
Ambalat de Otto Gourmet, Germania
Special Selection by Ludwig Maurer
Ludwig Maurer este un faimos chef german, specializat pe carne. In anul 2007, Ludwig Maurer si sotia sa Stephanie au fost primii din Europa care au inceput sa creasca vite Wagyu pe baze ecologice, una dintre cele mai exclusiviste rase de carne din lume. Acum ferma a ajuns la peste 60 de animale.
Ludwig Maurer conduce firma de catering Ludwig Maurers MEATing Point.
Ludwig Maurer colaboreaza cu reviste cum ar fi “BEEF” si “Rolling Pin”; in calitate de expert in carne si stilist culinar scrie retete si abordeaza intrega problematica a trasabilitatii si a manipularii corecte a alimentelor.
Tine cursuri, specializate pe carne si pe procesarea integrata, pentru bucatari profesionisti.
Prima carte semnata de Ludwig Maured a fost publicata in anul 2014 si a fost lansata la Frankfurt Book Fair. Lucrarea de 270 de pagini, denumita “Fleisch”, aparuta la editura Matthaes Verlag, a primit “World Gourmand Cookbook Award” pentru cea mai buna carte germana din categoria ei in anul respectiv.
In anul 2016 i-a aparut a doua carte, denumita “Rind Complete”, care a primit si de aceasta data World Gourmand Cookbook Award pentru “Best Book for Professionals”.
A treia carte, intitulata „verEDELung“, a fost lansata la Frankfurt Book Fair in toamna anului 2017. Impreuna cu cheful Heiko Antoniewicz si biologul molecular elvetian Michael Podvinec, Maurer a creat un standard al rafinamentului culinar, in special referitor la carne.
In Septembrie 2018 a fost publicata inca o carte a duetului de autori Antoniewicz / Maurer, cu titlul “Wilder Wald”.
Din anul 2016 are propria emisiune TV: “In 80 Steaks um die Welt“ (in jurul lumii in 80 de fripturi), pentru care calatoreste prin diferite tari, impreuna cu expertul in carne Wolfgang Otto, cautand cele mai bune steak-uri din lume. Printre altele, au ajuns in Argentina, Uruguay, Irlanda, Franta si Brazilia.
Premii:
- World Gourmond Cookbook Award:
- Fleisch - cea mai buna carte despre carne
- Rind Complete - cea mai buna carte pentru profesionisti
Ludwig Maurer foloseste in mod frecvent cele mai bune transe de carne de la Morgan Ranch, pentru evenimentele pe care le organizeaza prin firma lui de catering. Uneori este atat de entuziasmat de marmorarea exceptionala a acestora incat selectioneaza manual piesele cele mai bune, de unde denumirea Special Selection by Lucki Maurer.
Morgan Ranch - first class meat
Familia Morgan din Burwell, Nebraska, se ocupa cu cresterea vitelor inca din anul 1934. Au inceput cu rasa Hereford si, din anul 1990, cresc si vita Wagyu in stil Kobe (Certified American Wagyu) precum si Black Angus. Ambele rase pasc in libertate, timp de 12 luni, pe pasunile de 50Km2, de la ferma din Sandhills, Nebraska.
Desi aceste preerii naturale sunt compuse aproape in intregime din dune de nisip in loc de pasuni bogate, sunt totusi stabilizate datorita vegetatiei joase. Vitele familiei Morgan gasesc aici iarba de pasune, ierburi de preerie si minerale valoroase. Apa de baut provine din mici lacuri si balti. Totusi, precipitatiile fiind rare in zona, apa este captata si din rezervorul natural al acviferului Ogallala - un acvifer gigantic care inglobeaza cea mai mare rezerva subterana de apa din lume.
In perioada de ingrasare, vitele primesc furaje suplimentare sub forma de porumb, cereale, fan, terci si alfalfa timp de cel putin 210 zile. Alfalfa este un tip de trifoi, fiind o hrana obisnuita pentru animale in SUA.
Familia Morgan controleaza direct toate stagiile de productie: crestere, fatare, selectie si clasificare, ingrasare, transport, monitorizarea sacrificarii si productiei de carne, ambalare si livrare. Carnea produsa de ei fiind astfel de cea mai buna calitate.
Inainte de a fi exportata, carnea de vita este maturata 30 de zile si numai apoi congelata ultra-rapid pentru a-i pastra calitatile.
Ce este Porterhouse Steak?
Porterhouse Steak o transa din partea lombara posterioara a vitei, similar cu T-Bone Steak doar ca al doilea este taiat din partea lombara anterioara. Se compune din vrabioara si o parte din muschiul filé (semnificativ mai mare decat cel al T-Bone Steak-ului). Osul in forma de T separa cele doua parti.
De unde vine denumirea de Porterhouse steak?
Nu exista o explicatie clara. Dar este sigur ca are legatura cu berea. Porterhouse este denumirea unei fabrici irlandeze de bere. Berea Porter se serveste demult in berariile britanice si in cele americane. Este posibil, ca in trecut, aceste transe imense de carne cu os in forma de T sa se fi servit in pub-uri si de aici sa le vina denumirea de Porterhouse steak; acum sunt deja clasice in orice steakhouse american. Daca tot vorbim de denumiri: in Italia, aceeasi transa de carne, se numeste Bistecca alla Fiorentina!
Dimensiunile filé-ului determina numele pe care aceasta piesa il primeste. Cu un filé de aproximativ 1,2cm vorbim de T-Bone Steak, de la 3,2cm este deja Porterhouse Steak.
Cum se prepara un Porterhouse Steak?
Carnea se dezgheata in frigider, se dezambaleaza si se tine 2 - 3 ore la temperatura camerei. Porterhouse Steak este perfect pentru gratar. Inainte de gatire se cresteaza marginea grasa pentru a evita torsionarea carnii si a asigura gatirea uniforma. Prima oara se pune marginea cu grasime pe gratar!
Se pregateste gratarul cu capac pentru gatirea indirecta. Se aseaza carnea in zona fara carbuni si se pune capacul; se gateste timp de 20 de minute. Apoi, se scoate carnea de o parte, se pregateste gratarul pentru frigere directa, se pune capacul si se lasa sa se incinga pana la minimum 150oC. Se aseza din nou friptura pe gratar si se frige inca 2 minute pe fiecare parte cu capacul pus. Se scoate si se lasa 5 minute la odihnit. Temperatura in centrul termic va ajunge la 54 - 55oC (Mediu Rare). Se taie carnea de pe os, se feliaza si se presara cu sare de mare.
Cumparate frecvent impreuna
(%) REDUCERI
Detalii speciale
Declinarea Responsabilitatii
FT-Shop.ro face eforturi permanente pentru a pastra acurateatea informatiilor de pe site.
Imaginile produselor au caracter informativ si sunt afisate cu titlu de prezentare, produsele livrate putand diferi in ceea ce priveste culoarea, aspectul si textura. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata pe un anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului în sine.
Ambalajele si unele specificatii sau elemente din descriere pot fi modificate de catre producator fara o instiintare prealabila sau pot contine erori de operare, astfel ca nu putem fi raspunzatori de eventuale diferente (in ceea ce priveste culoarea, forma, aspectul) intre imaginea afisata si cea a produsului livrat. Informatiile din descrierea produselor noastre sunt furnizate cu scop informativ, nu reprezinta si nu inlocuiesc fisa tehnica sau orice alt document oficial al producatorului privind specificatiile tehnice, de depozitare si de utilizare.
De aceea va rugam sa consultati intotdeauna ambalajul, etichetele si instructiunile produsului, inainte de a-l utiliza sau consuma, precum si orice alte informatii pe care producatorul le pune la dispozitie online, scris sau pe canalele sociale oficiale.
FT-Shop.ro nu isi asuma raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare si/sau in necunostinta de cauza, ori abuziva, a produselor comercializate de noi, indiferent de situatia in care aceasta s-a produs.
Promotiile prezente pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Reviews
Inca nu au fost scrise Review-uri pentru acest produs