Cutite de Bucatarie

Cutite de Bucatarie Profesionale

Cutitele de bucatarie profesionale reprezinta unul dintre importantele atuuri pe care un bucatar trebuie sa se bazeze in activitatea sa. Toti bucatarii au nevoie de un numar minim de cutite in trusa proprie (Batterie de Cuisine) pentru a-i ajuta in munca de preparare a alimentelor.

De obicei, trusa minima a unui bucatar contine un set de aproximativ cinci cutite de bucatarie. Acest set include:

  1. Cutitul Bucatarului (pentru tocat, feliat si maruntit);

  2. Cutit de Transat;

  3. Cutit pentru Decojit sau pentru fructe;

  4. Cutit pentru Paine;

  5. Cutit pentru Legume / Fructe.

Exista doua categorii distincte pentru cutitele de bucatarie:

  • Cutite Europene
  • Cutite japoneze.

Exista totusi si o suprapunere de stiluri pentru anumite cutite din ambele categorii.

Vezi un articolul pe aceasta tema aici, pe blogul nostru: >>Alegerea Cutitelor de Bucatarie << sau poti consulta >> Ghidul Cutitelor profesionale de bucatarie aici <<

Filtre
  • Pret
  • Producatori
  • Lungime Lama
  • Tip de Cutit
  • 6.3Lei
  • 27500Lei

Lei  –  Lei

PALNISAH1-1BF

Producator: Aoki Hamono Co, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Lama Damasc cu 33 de Straturi, Martelat, 18cm - Sakai Takayuki Este perfect pentru taiat legume, fructe, varza, ierburi aromatice si carne. Este un  cutit universal.   Martelat (lama batuta cu ciocanul). Lungime lama: 18cm Tais din otel inoxidabil bogat in carbon ( tip VG10 (0,95 pana la 1,05% carbon), tais dublu Grosime lama: 1,8mm Duritate (Rockwell): 60°HRC +/-1 Lama din otel Damasc cu 33 de straturi Maner din mahon: 12cm Nu se spala in masina de spalat vase Se livreaza in cutie-cadou, cu o teaca din magnolie Origine : Sakai - Osaka, Japonia Producator: Aoki Hamono...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.65000 Lei
+
CHRP-18HMB40279

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Lama Batuta cu Ciocanul, 20 cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Datorita urmelor de lovituri de pe suprafata lamei, se formeaza perne de aer intre alimente si lama reducandu-se in mod semnificativ adrenta alimentelor la lama cutitului. Este perfect pentru taiat legume, fructe, varza, ierburi aromatice si carne. Este un cutit universal. Lungime lama : 20 cm Material lama : Pure 301 Steel japonez Tais : dublu (V-Cut) Duritate lama : 59-60°HRC Material maner : inox 18/10 Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA Design by F....
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm, >20-25 cm

98937 Lei
+
CHRP-04HMB43313

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Lama Batuta cu Ciocanul, 14,2cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Datorita urmelor de lovituri de ciocan de pe suprafata lamei, se formeaza perne de aer intre alimente si lama reducandu-se in mod semnificativ adrenta alimentelor la lama cutitului. Cutit universal. Lama ascutita taie fara efort peste si legume. Excelent si pentru tocat verdeturi. Lungime lama: 14,2 cm Material lama: Pure 301 Steel japonez Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: otel-inox 18/10 Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

79137 Lei
+
KMS105634

Producator: Robert Herder, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, K4, prun, 13cm - Windmühlenmesser, Germania Cutitul mic al bucatarului, cu lama solida si lata. Este un cutit ideal pentru toate activitatile din bucatarie: taiat, tocat, feliat, maruntit, fasonat. Excelent pentru legume, carne, peste, fructe si ierburi aromatice. Lungime lama: 13cm Lama din otel inoxidabil (crom-molibden-vandiu), polisata manual Duritate lama: 61,5 ±1 HRC Tais specific ascutit fin in forma de V (Solinger Dünnschliff) Maner elegant din lemn de prun, cu patru nituri din aluminiu Finisaj manual special “albastru” (blaugepließtet) care confera lamei o stralucire...
Origine: DE

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

1.15000 Lei
+
CHRI-01

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Gyuto | Cutitul Bucatarului ✓ Gyuto - cutitul bucatarului japonez . Perfect echilibrat pentru tocat mare sau fin, taiat si transat. Excelent pentru taiat carne, peste, fructe si legume. Lungime lama: 27 cm Material lama: otel Damasc Suminagashi, cu miez din otel albastru (Blue Steel) YASUKI - 32 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner octogonal: lemn de abanos, cu guler din corn de bivol si mekugi Cutitele CHROMA Haiku Itamae Suminagashi sunt unice in toate privintele: unifica maiestria cu cele mai bune materiale si traditia cu eleganta. Sunt cutie Takumi cu cea mai nobila lama...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >25 cm

17.54500 Lei
+
CHRHP-01B20118

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Gyuto | Cutite | Cutitul Bucatarului Lungime lama: 21 cm Material lama: otel-carbon dur “Hagane” (White Steel) pentru tais si un otel suport mai moale  - 3 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza), cu guler din corn de bivol si mekugi Produs manual in Sakai.   Sigiliul Dento-Kogei-shi este marca inregistrata pentru obiectele de artizanat traditional japonez. ONE OF JAPAN'S BEST CNIVES ! Se livreaza ambalat in hartie japoneza autentica, in kiribako (cutie de lemn), cu un prosop si cu o sticluta de hamono abura (ulei care previne oxidarea)....
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

7.90680 Lei
+
CHRB-08B27557

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Gyuto | Cutitul Bucatarului Gyuto - cutitul bucatarului japonez . Perfect echilibrat pentru tocat mare sau fin, taiat si transat. Excelent pentru taiat carne, peste, fructe si legume. Lungime lama: 21 cm Material lama: otel albastru (Blue Steel) AOKO - 3 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza) Producator : Chroma, Japonia Cutitul primordial, ascutit si cu un caracter arhaic. Cutitele CHROMA HAIKU ITAMAE Suminagashi fac parte din clasa TAKUMI. Cutitele TAKUMI combina cea mai buna indemanare, traditia,...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

2.83734 Lei
+
CHRI-02

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului | Cutitul Bucatarului Gyuto - cutitul bucatarului japonez . Perfect echilibrat pentru tocat mare sau fin, taiat si transat. Excelent pentru taiat carne, peste, fructe si legume. Lungime lama: 21 cm Material lama: otel Damasc Suminagashi, cu miez din otel albastru (Blue Steel) YASUKI - 32 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner octogonal: lemn de abanos, cu guler din corn de bivol si mekugi Cutitele CHROMA Haiku Itamae Suminagashi sunt unice in toate privintele: unifica maiestria cu cele mai bune materiale si traditia cu eleganta. Sunt cutie Takumi cu cea mai nobila lama din otel...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

17.05000 Lei
+
CHRKIS-03B41231

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Gyuto, 21 cm - Kiseki - CHROMA Caracteristici cutit Lungime lama: 21 cm Material lama: otel inoxidabil japonez Tais: unilateral (se ascute numai pe partea fara strat de acoperire) si ascutime aproape perpetua datorita unghiului ascutit format intre otelul de baza si stratul de acoperire foarte dur. Duritate lama: 59-60°HRC Maner octogonal: bambus laminat, nituit Isi mentin ascutimea mai mult decat orice alt cutit existent. Conform celebrelor teste impartiale CATRA, ascutimea cutitelor Chroma Kiseki este superioara cu 60% cutitelor ceramice, fara a avea inconvenientele acestora. CHROMA KISEKI...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

1.37940 Lei
+
CHRI-03

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului | Cutitul Bucatarului Gyuto - cutitul bucatarului japonez . Perfect echilibrat pentru tocat mare sau fin, taiat si transat. Excelent pentru taiat carne, peste, fructe si legume. Lungime lama: 15 cm Material lama: otel Damasc Suminagashi, cu miez din otel albastru (Blue Steel) YASUKI - 32 straturi, forjat manual Tais: bilateral Duritate lama: 61°HRC Maner octogonal: lemn de abanos, cu guler din corn de bivol si mekugi Cutitele CHROMA Haiku Itamae Suminagashi sunt unice in toate privintele: unifica maiestria cu cele mai bune materiale si traditia cu eleganta. Sunt cutie Takumi cu cea mai nobila lama din otel...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

16.00720 Lei
+
CHRD-04B46778

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Full Damasc, 20cm - Dorimu - CHROMA Cutit clasic universal, pentru tocat, maruntit si feliat legume, peste si carne.   Forjat manual, otel Damasc pur , fara obisnuitul miez din VG-10. Isi pastreaza ascutimea o perioada mai luna si devine mai ascutit cu fiecare reascutire. Noua gama de cutite Chroma Dorimu revolutioneaza bucataria, cutitele cu lama din otel Damasc pur fiind considerate ca un Ferrari printre cutitele de bucatarie.  Lungime lama : 20 cm Dorimu - veritabil otel Damasc pur (fara obisnuitul “tapet” de Damasc) Dorimu inseamna “Vis” in limba japoneza Fiind lucrate manual, fiecare cutit este...
Origine: DE

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

3.23334 Lei
+
GLBGF-35

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Forjat, 30cm - Global, Japonia Cutitele Global din seria GF (forjate) sunt mai solide si se preteaza mai bine la utilizare intensiva, fiind preferate de bucatarii profesionisti. Serie forjata: Cutit universal forjat. Se foloseste si pentru tocat varza (varza alba, varza rosie, varza creata). Lungime : 44 cm Lama : 30 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Greutate : 325 g Tais : dublu Scop : tocat, maruntit, feliat carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >25 cm

1.20700 Lei
+
GLBGF-34B10997

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Forjat, 27cm | Cutite japoneze Serie forjata: Cutit universal forjat. Se foloseste si pentru feliat pepenii. Cutitele Global din seria GF (forjate) sunt mai solide si se preteaza mai bine la utilizare intensiva, fiind preferate de bucatarii profesionisti. Lungime : 41 cm Lama : 27 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Greutate : 320 g Tais : dublu Scop : tocat, maruntit, feliat carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Origine: JP

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >25 cm

1.41239 Lei
+
GLBGF-33B10996

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Forjat | Cutite japoneze Cutitele Global din seria GF (forjate) sunt mai solide si se preteaza mai bine la utilizare intensiva, fiind preferate de bucatarii profesionisti. Serie forjata: Cutit universal forjat. Lungime : 35 cm Lama : 21 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Greutate : 364 g Tais : dublu Scop : tocat, maruntit, feliat carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Origine: JP

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

1.26717 Lei
+
GLBGF-32B10995

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Forjat, 16cm | Cutite japoneze Cutitele Global din seria GF (forjate) sunt mai solide si se preteaza mai bine la utilizare intensiva, fiind preferate de bucatarii profesionisti. Serie forjata: Cutit universal forjat. Lungime : 29 cm Lama : 16 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Greutate : 192 g Tais : dublu Scop : carne, peste, legume Producator: Yoshikin, Japonia
Origine: JP

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.07000 Lei
+
ADM2077B54386

Producator: Adelmayer, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Damasc Martelat, 20cm - Adelmayer Un cutit polivalent pentru taiat, feliat, tocat si maruntit legume, peste si carne. Aspect remarcabil: taie precis si sigur chiar si alimentele moi. Taiere fara efort: lama foarte ascutita ajuta la taierea precisa, fara a exercita o presiune masiva. Foarte robust si durabil: datorita materialelor de inalta calitate, lama este rezistenta la murdarie si taisul are o retentie maxima. Tip : forjat dintr-o singura piesa Duritate lama : 60HRC +/-2 Lama : otel japonez tip Damasc cu 67 de straturi si miez din otel VG10 - 20 cm Maner :...
Origine: DE

Producator: Adelmayer, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm, >20-25 cm

1.18734 Lei
+
-50%
KT-155-HIP D

Producator: Kyocera

Cutitul Bucatarului, cu Lama Ceramica HIP Sandgarden, Kyotop, 15,5cm - Kyocera, Japonia Este perfect pentru taiat legume, fructe, varza, ierburi aromatice si carne . Este un  cutit universal. Lama din ceramica HIP (Hot Isostatic Pressing), cu aspect de otel Damasc - de doua ori mai ascutita fata de lamele ceramice obisnuite. Eleganta combinata cu un tais extraordinar. Manarul din lemn pakka, cu 3 nituri, este durabil si rezistent la umezeala. Lama foarte ascutita isi pastreaza taisul mai mult decat otelul. Lama ceramica nu oxideaza fructele si legumele. Datorita greutatii reduse si echilibrului perfect, cutitul...
Producator: Kyocera

Lungime Lama: >15-20 cm

75000 Lei 1.50000 Lei
+
GUDEE805/26

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Barrel Oak, 26cm - GÜDE Cutitul bucatarului este un clasic al cutitelor de bucatarie, facand parte din echipamentul de baza al oricarei bucatarii. Este un cutit universal, perfect pentru fasonat, decojit, feliat, maruntit si tocat. Varful subtire faciliteaza decojirea legumelor, lama lunga este potrivita in special pentru peste si carne.  Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 56 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Lama : otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden (X50CrMoV15) - 26cm Grosime lama: 3,7mm Latime lama : 4,3cm Maner : lemn de stejar din...
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.14400 Lei
+
GUDEE805/21

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Barrel Oak, 21cm - GÜDE Cutitul bucatarului este un clasic al cutitelor de bucatarie, facand parte din echipamentul de baza al oricarei bucatarii. Este un cutit universal, perfect pentru fasonat, decojit, feliat, maruntit si tocat. Varful subtire faciliteaza decojirea legumelor, lama lunga este potrivita in special pentru peste si carne.  Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 56 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Lama : otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden (X50CrMoV15) - 21cm Grosime lama: 4mm Latime lama : 4,2cm Maner : lemn de stejar din...
Info STOC: STOC FURNIZOR

1.00100 Lei
+
GUDEE805/16

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Barrel Oak, 16cm - GÜDE Cutitul bucatarului este un clasic al cutitelor de bucatarie, facand parte din echipamentul de baza al oricarei bucatarii. Este un cutit universal, perfect pentru fasonat, decojit, feliat, maruntit si tocat. Varful subtire faciliteaza decojirea legumelor, lama lunga este potrivita in special pentru peste si carne.  Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 56 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Lama : otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden (X50CrMoV15) - 16cm Grosime lama: 3,5mm Latime lama : 4,2cm Maner : lemn de stejar din...
Info STOC: STOC FURNIZOR

86900 Lei
+
GLBG-61B26400

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Alveolat, 20cm | Cutite Profesionale Cutitul bucatarului este un cutit univesal folosit atat pentru carne, peste cat si pentru legume. Excelent pentru tocat, maruntit si feliat. Datorita lamei alveolate, se reduce suprafata de contact cu alimentele. Lama: 20 cm Material lama: otel inoxidabil (crom-molibden-vanadiu) CROMOVA 18 Tais: dublu (V-cut) Duritate lama: 56 - 58 HRC Maner: 13 cm Greutate: 160 g Cutitele Global , create in 1985 de catre Komin Yamada, sunt foarte usoare, confortabile, extrem de ascutite si au un design revolutionar. Sunt perfect echilibrate. Contururile...
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

91743 Lei
+
GLBG-64B46243

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, Alveolat, 16cm (G-64/G-84) - Global, Japonia Cutitul bucatarului alveolat pentru carne si legume. Lungime : 28 cm Lama : 16 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Greutate : 145 g Tais : dublu Scop : tocat, maruntit, feliat carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Origine: JP

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

89760 Lei
+
MSH14914MV-H

Producator: Masahiro

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 300 mm - Masahiro Orice bucatar are nevoie de un cutit bun! Cutitul bucatarului de 300 mm este cutitul zilnic perfect pentru orice bucatarie profesionala. Masahiro a introdus recent o noua gama prestigioasa de cutite de elita, gama MV-H, pe piata cutitelor de inalta calitate . Aceste cutite le depasesc pe toate celelalte in ceea ce priveste calitatea, durabilitatea si design-ul. Acest cutit de 300 mm este destinat activitatilor de dificultate medie si mare, inclusiv felierea fripturilor si taierea pepenilor.   Fabricat in Japonia , acest cutit de bucatarie este realizat din otel de inalta calitate...
Producator: Masahiro

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >25 cm

1.60000 Lei
+
GLBG-17B10954

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: IN STOC

Cutitul Bucatarului, 27cm - Global, Japonia Cutitul bucatarului, atat pentru carne cat si pentru legume mari (vinete, ardei gras). Lungime : 40 cm Lama : 27 cm Duritate lama : 56 - 58 HRC Greutate : 209 g Tais : dublu Scop : tocat, maruntit, feliat, carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Origine: JP

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >25 cm

1.39920 Lei
+
CHRJ-07B21781

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Cutitul Bucatarului, 25,5cm, Japanchef - CHROMA Pentru curatat, taiat si tocat carne, legume, varza, legume mari si ierburi aromatice. Lungime lama: 25,5 cm Material lama: otel inoxidabil  (X50CrMoV15) - Made in Germany Tais: bilateral (V-Cut) Duritate lama: 56°HRC Maner: POM, cu guler ranforsat si 3 nituri. Cutitele CHROMA Japanchef sunt foarte ascutite si au devenit un standard pentru bucatarii din restaurantele japoneze! Sunt conforme cu normele HACCP si sunt folosite in mod special de tinerii bucatari incepatori deoarece sunt foarte accesibile dar si foarte solide. Cutitele CHROMA Japanchef au lama din otel de foarte...
Origine: DE

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >25 cm

39538 Lei
+
CHRP-01B15116

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 24cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Este perfect pentru taiat legume, fructe, varza, ierburi aromatice si carne. Este un cutit universal.   Lungime lama: 24 cm Lungime totala: 36 cm Material lama: Pure 301 Steel japonez Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: otel-inox 18/10  Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA Design by F. A. Porsche combina caracteristicile cutitelor de bucatarie profesionale cu designul extravagant marca F.A. Porsche.  Aceste cutite profesionale sunt nu numai functionale si...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

1.12132 Lei
+
CRMP-12B28585

Producator: Sumikama

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 24cm - Kasumi Masterpiece Cutit excelent pentru feliat, tocat, maruntit carne, legume mari, peste si ierburi aromatice.  Lungime lama : 24 cm Material lama : otel VG10 Damasc, 32 de straturi Tais : dublu (V-Cut) Duritate lama : 59-60°HRC Material maner : micarta   KASUMI MASTERPIECE - KASUMI MP   ( Made In Seki - Japan) Seki , capitala industriei cutitelor din Japonia, este amplasat in central arhipelagului japonez. Istoria industriei de cutite de bucatarie japoneze incepe in Seki acum 800 de ani. Primii mestesugari au aparut in Seki inca din anul 1200, iar zona a fost considerata ideala pentru...
Producator: Sumikama

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

1.81500 Lei
+
GLBG-16

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 24cm | Cutite profesionale japoneze Cutitul Bucatarului atat pentru carne cat si pentru legume (dovlecei, varza, ciuperci etc.). Lungime : 37 cm Lama : 24 cm Greutate : 193 g Tais : dublu Scop : tocat, maruntit, feliat carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

93400 Lei
+
MSH14912MV-H

Producator: Masahiro

Info STOC: IN STOC

Cutitul Bucatarului, 240 mm - Masahiro Cutitul Bucatarului de 240 mm ofera o precizie de taiere excelenta. Nici o activitate nu este prea dificila pentru acest cutit foarte adaptabil. Realizat in una dintre cele mai bune fabrici din Japonia , acest cutit este perfect manufacturat din otelul inoxidabil de inalta calitate MBS-26, ceea ce duce la obtinerea unei lame extrem de ascutite. Lama subtire permite folosirea la activitati de finete pentru taiat si feliat chiar si carnuri si vegetale foarte dense. Aceasta gama de elita a cutitelor Masahiro are o greutate foarte redusa si totusi isi pastreaza un echilibru perfect. Manerul...
Producator: Masahiro

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >20-25 cm

1.50150 Lei
+
CHRS-01

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 24 cm, TURBO by F.A. Porsche - CHROMA Marele cutit al bucatarului este preferat de profesionistii din restauratie deoarece amplitudinea sa permite taierea unor piese de peste 20cm, dintr-o singura trecere. Este foarte comod pentru a taia ananas sau transe de carne de dimensiuni mari. Un instrument esential pentru taiat, tocat, maruntit toate tipurile de alimente. Alegerea bucatarilor profesionisti. Lungime lama : 24 cm Material lama : otel Turbo “blue steel” Thyssen-Krupp Tais : Ka-Six dublu (V-Cut), ramane ascutit mai mult timp Duritate tais : 60°HRC Cutitele CHROMA Turbo Design by F. A. Porsche...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

1.22320 Lei
+
MSH14911MV-H

Producator: Masahiro

Info STOC: IN STOC

Cutitul Bucatarului, 210 mm - Masahiro, Japonia Cel mai important cutit din bucataria oricarui chef profesionist sau amator, Cutitul Bucatarului fabricat de Masahiro depaseste toate celelalte cutite pentru bucatari prin calitatea superioara si durabilitatea extrema. Fabricate in Japonia, cutitele Masahiro sunt manufacturate cu meticulozitate din otelul inoxidabil MBS-26 patentat, iar lama deosebit de ascutita duce la realizarea unei adevarate performante in momentul folosirii pentu feliere, tocare si maruntire. Acest cutit este ideal atat pentru tocat patrunjel cat si pentru feliat friptura cu foarte putin efort ajutand la...
Producator: Masahiro

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >20-25 cm

1.39040 Lei
+
GUDEDA7805/21

Producator: GÜDE, Solingen, Germania

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 21 cm - Damascus - GÜDE Este perfect pentru taiat legume, fructe, varza, ierburi aromatice si carne. Este un  cutit universal. Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Lama : non-inoxidabila, otel carbon - Damasc - 21cm Grosime lama : 4mm Latime lama : 4,2cm Duritate lama : 56 HRC Maner : lemn de Desert Ironwood fosilizat, polisat fin - 3 nituri - nu este hidrofug - 12cm Lungime totala : 34,6cm Greutate : 311g Lemnul : este un produs natural nobil, culoarea si textura pot varia considerabil Taisul : ascutit manual, finisat de un expert Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina de...
Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

7.92000 Lei
+
GUDEV805/21
Cutitul Bucatarului, 21 cm - Alpha Briccole di Venezia - GÜDE Tip : forjat manual dintr-o singura piesa Duritate lama : 56 HRC (duritatea ideala pentru cutitele de bucatarie) Lama : otel inoxidabil aliat si calit la rece - crom-vanadiu-molibden - 21 cm Maner : lemn din dalbeni de Venezia polisat fin - 3 nituri - nu este hidrofug Lemnul : este un produs natural nobil, culoarea si textura pot varia considerabil   Taisul : ascutit manual, pe mabele parti Intretinere : se spala manual, nu se spala in masina de spalat vase, se sterge imediat Nota : cutit de inalta calitate, a nu se folosi pentru taiat oase,...
Lungime Lama: >20-25 cm

1.18800 Lei
+
CHRP-18B17521

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 20cm - Type 301 by F.A. Porsche - CHROMA Este perfect pentru taiat legume, fructe, varza, ierburi aromatice, peste si carne. Este un cutit universal.  Lungime lama: 20 cm Lungime totala: 33 cm Material lama : Pure 301 Steel japonez Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama : 59-60°HRC Material maner : otel-inox 18/10  Cutitele CHROMA type 301 Design by F. A. Porsche se livreaza intr-o cutie-cadou eleganta. Cutitele CHROMA Design by F. A. Porsche combina caracteristicile cutitelor de bucatarie profesionale cu designul extravagant marca F.A. Porsche.  Aceste cutite...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm, >20-25 cm

92332 Lei
+
CRMP-11B28584

Producator: Sumikama

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 20cm - Kasumi Masterpiece Excelent pentru feliat, tocat, maruntit carne, legume, peste si ierburi aromatice. Lungime lama: 20 cm Material lama: otel VG10 Damasc, 32 de straturi Tais: dublu (V-Cut) Duritate lama: 59-60°HRC Material maner: micarta KASUMI MASTERPIECE - KASUMI MP   Made In Seki - Japan Seki, capitala industriei cutitelor din Japonia, este amplasat in central arhipelagului japonez. Istoria industriei de cutite de bucatarie japoneze incepe in Seki acum 800 de ani. Primii mestesugari au aparut in Seki inca din anul 1200, iar zona a fost considerata ideala pentru forje. S-a gasit, pe plan...
Origine: JP

Producator: Sumikama

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

1.71532 Lei
+
CHRH-06B11093

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului | Cutitul Bucatarului Un instrument esential in bucatarie: pentru taiat, tocat, maruntit toate tipurile de alimente. Lungime lama: 20 cm Material lama: otel inoxidabil japonez (Crom-Vanadiu-Molibden) Tais: bilateral Duritate lama: 59 - 60°HRC Maner: lemn de honoki (magnolie japoneza) HAIKU Original - cutite japoneze de bucatarie, avand un soim aplicat pe lama. Sunt cutite de calitate, ce pot fi folosite atat de bucatarii profesionisti cat si de amatori. In Japonia, arta forjarii are o traditie extrem de lunga. Astazi, cutitele HAIKU sunt produse in mici ateliere din Japonia, din otel modern de...
Origine: JP

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

71940 Lei
+
CHRHD-06B20794

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 20cm - Haiku Damasc | Cutitul Bucatarului, cutite japoneze Un instrument esential in bucatarie: pentru taiat, tocat, maruntit toate tipurile de alimente. Lungime lama : 20cm Material lama : otel inoxidabil japonez (Crom-Vanadiu-Molibden): VG-10 Damasc : 32 de straturi Tais : bilateral Duritate lama : 59 - 60°HRC Maner : lemn de cires japonez HAIKU Damasc - cutite japoneze de bucatarie, cu lama tip Damasc, avand un soim aplicat pe lama. Sunt cutite de calitate, ce pot fi folosite atat de bucatarii profesionisti cat si de amatori. In Japonia, arta forjarii are o traditie extrem de lunga. Astazi,...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

1.57740 Lei
+
GLBG-2B10957

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: IN STOC

Cutitul Bucatarului- Global | Cutitul Bucatarului Cutitul bucatarului  este un cutit univesal folosit atat pentru carne, peste cat si pentru legume. Excelent pentru tocat, maruntit si feliat. Lama : 20 cm Material lama : otel inoxidabil (crom-molibden-vanadiu) CROMOVA 18 Tais : dublu (V-cut) Duritate lama : 56 - 58 HRC Maner : 13 cm Greutate : 178 g Cutitele Global , create in 1985 de catre Komin Yamada, sunt foarte usoare, confortabile, extrem de ascutite si au un design revolutionar. Sunt perfect echilibrate. Contururile fine si fara imbinari, precum si alcatuirea completa din otel inoxidabil...
Origine: JP

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >15-20 cm

83820 Lei
+
CHRJ-06B21780

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Cutitul Bucatarului, 20,7cm, Japanchef - CHROMA Cutit pentru curatat, taiat si tocat carne, legume, varza si ierburi aromatice. Lungime lama: 20,7 cm Material lama: otel inoxidabil  (X50CrMoV15) - Made in Germany Tais: bilateral (V-Cut) Duritate lama: 56°HRC Maner: POM, cu guler ranforsat si 3 nituri. Producator: Chroma, Japonia Cutitele CHROMA Japanchef sunt foarte ascutite si au devenit un standard pentru bucatarii din restaurantele japoneze! Sunt conforme cu normele HACCP si sunt folosite in mod special de tinerii bucatari incepatori deoarece sunt foarte accesibile dar si foarte...
Origine: DE

Producator: Chroma

Info STOC: IN STOC

Lungime Lama: >20-25 cm

33000 Lei
+
CHRS-18

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 20 cm, TURBO by F.A. Porsche - CHROMA Cutitul bucatarului este un calsic in toate bucatariile profesionale. Se foloseste in mai toate activitatile curente din bucatarie, este primul cutit de bucatarie pe care ar trebui sa-l detinem… daca nu se prefera santoku pentru activitati similare.  Lungime lama : 20 cm Material lama : otel Turbo “blue steel” Thyssen-Krupp Tais : Ka-Six dublu (V-Cut), ramane ascutit mai mult timp Duritate tais : 60°HRC Cutitele CHROMA Turbo Design by F. A. Porsche combina caracteristicile cutitelor de bucatarie profesionale cu designul extravagant marca F.A. Porsche.  Aceste...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >20-25 cm

1.05600 Lei
+
GLBG-55B24399

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 18cm | Cutite japoneze Cutitul bucatarului , atat pentru carne cat si pentru legume. Lungime : 30 cm Lama : 18 cm Duritate lama : 56 - 58 HRC Greutate : 156 g Tais : dublu Scop : tocat Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

79200 Lei
+
GLBG-57B54936

Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 16cm | Cutite de bucatarie Cutitul bucatarului pentru carne si legume. Lungime : 28 cm Lama : 16 cm Duritate lama: 56 - 58 HRC Greutate : 146 g Tais : dublu Scop : tocat, maruntit, feliat carne si legume Producator: Yoshikin, Japonia
Producator: YOSHIKIN, Japonia

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >15-20 cm

57100 Lei
+
CHRHD-03B20792

Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 14cm, Haiku Damasc - CHROMA Un instrument esential in bucatarie: pentru taiat, tocat, maruntit toate tipurile de alimente. Lungime lama: 14cm Material lama: otel inoxidabil japonez (Crom-Vanadiu-Molibden): VG-10 Damasc: 32 de straturi Tais: bilateral Duritate lama: 59 - 60°HRC Maner: lemn de cires japonez Producator: Chroma, Japonia HAIKU Damasc - cutite japoneze de bucatarie, cu lama tip Damasc, avand un soim aplicat pe lama. Sunt cutite de calitate, ce pot fi folosite atat de bucatarii profesionisti cat si de amatori. In Japonia, arta forjarii are o traditie...
Producator: Chroma

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

89000 Lei
+
CRMP-03B28574

Producator: Sumikama

Info STOC: STOC FURNIZOR

Cutitul Bucatarului, 14cm - Kasumi Masterpiece Un cutit de precizie, excelent pentru taiat, tocat si curatat carne, peste, legume si ierburi aromatice. Lungime lama: 14 cm Material lama : otel VG10 Damasc, 32 de straturi Tais : dublu (V-Cut) Duritate lama : 59-60°HRC Material maner : micarta KASUMI MASTERPIECE - KASUMI MP Made In Seki - Japan Seki, capitala industriei cutitelor din Japonia, este amplasat in central arhipelagului japonez. Istoria industriei de cutite de bucatarie japoneze incepe in Seki acum 800 de ani. Primii mestesugari au aparut in Seki inca din anul 1200, iar zona a fost considerata ideala pentru...
Origine: JP

Producator: Sumikama

Info STOC: STOC FURNIZOR

Lungime Lama: >10-15 cm

1.18140 Lei
+